Thursday, March 24, 2011

Ibu-ibu jangan tiru aksi ini.

Hello there !
Peace be with you guys (:

AMARAN KERAS : ibu2 diluar sana dilarang meniru aksi ini di rumah sama sekali.

Mesti semua suspen tahap gila babeng<--menunjukkan betapa suspen nya*.Apelah yang minah ni nak cakap sampai siap warning ibu2.Semua yang baca jangan menjerit2 atau meroyan sebab dah tak boleh sabar nak tau apa isi entry kali ni.
Pagi ni, Yan bangun je dari proses pembiakan tahi mata,terus ke dapur.Turun tangga je menyanyi kemain riang.Kalau boleh,nak buat pusingan 360 degree.Mana taknya,semalam,sepatutnya,keluar teman mak untuk beli arabica coffee,tapi last2,Yan pulak yang dapat sepasang seliper jepun comel,dengan 2 biji zinger burger cap atok bulat janggut putih.

ni lah seliper jepun comel yang digembar-gemburkan.

Sampai2 dapur je,Yan terus lah ambik gelas,minum Mango juice dalam peti sejuk.aiiippppp,dah gosok gigi tahu .Malam semalam sebelum tidur sempatlah dengar lagu ziana zain,Anggapanmu,siap hafal2 lirik penuh perasaan." Der,klasik doeh lu,nyanyi lagu lama " ,nak buat macam mana bro,wa tiba2 minat lepas tengok MHI semalam.So,sedap2 menyanyi tu,Yan pegilah toilet kejap tak jauh dari dapur pun.Kalau ukur dengan kangkang kera,adalah sekangkang dia je kot.Tengah elok2 aman damai dalam toilet,dengar pulak orang buat konsert kat dapur. " haish,ni lagu sama dengan yang aku nyanyi
tadi,takkan mak kot" .


Mulalah rasa curiga dan syak wasangka tu melebarkan sayap.keluar je toilet,perlahan2,intai,aipppp,mak nyanyi jugak lagu tu ? hamboii,kemain mak,senyap2,tiru lagu kita eyh.buat konsert sorang2 pulak tu.ni namanya menciplak idea anak ni.Bila cakap macam tu kat mak,mak pon cakap " alaah,nyanyi sikit je pon " .Aipp,tak boleh tak boleh.ibu2 dilarang menciplak idea anak2,tahu ?so,sebagai denda untuk mak,ambik ni,Yan post entry khas untuk dia,bia satu malaysia baca.Biar tada lagi isu ciplak menciplak idea anak.Ibu2 diluar sana jangan tiru macam ni faham.Lain kali nyanyi lagu sendiri.

*Dear mama,sorry eyh.Love u ! cheers ! (:

P/S : tepuk tangan kuat2 cepat.follower dah sampai 300.aiipp izyan,cubit mau ? orang lain dah 3000 tak kecoh pon =.='

6 comments:

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

comel jer mak izyan pn nyanyi.hehee.klu naz tak bole gang nyanyi lagu ngan mak. naz nyanyi lagu rock2, mak nyanyi lagu nasyid -.-"

Izyan Masri said...

tu lah.mak pulak yang semangat terlebih :D

Teenager Housemaid said...

arha~

fad ali said...

ohh..mama fad selalu nyanyi mase bukak peti ais nak cri sayur masak..hehe..

biaselah..lagu uji rashid..huhahah..

^_^

Izyan Masri said...

teenager:D

Izyan Masri said...

fad:boleh geng dengan my mom tu.meyh sini :D

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, March 24, 2011

Ibu-ibu jangan tiru aksi ini.

Hello there !
Peace be with you guys (:

AMARAN KERAS : ibu2 diluar sana dilarang meniru aksi ini di rumah sama sekali.

Mesti semua suspen tahap gila babeng<--menunjukkan betapa suspen nya*.Apelah yang minah ni nak cakap sampai siap warning ibu2.Semua yang baca jangan menjerit2 atau meroyan sebab dah tak boleh sabar nak tau apa isi entry kali ni.
Pagi ni, Yan bangun je dari proses pembiakan tahi mata,terus ke dapur.Turun tangga je menyanyi kemain riang.Kalau boleh,nak buat pusingan 360 degree.Mana taknya,semalam,sepatutnya,keluar teman mak untuk beli arabica coffee,tapi last2,Yan pulak yang dapat sepasang seliper jepun comel,dengan 2 biji zinger burger cap atok bulat janggut putih.

ni lah seliper jepun comel yang digembar-gemburkan.

Sampai2 dapur je,Yan terus lah ambik gelas,minum Mango juice dalam peti sejuk.aiiippppp,dah gosok gigi tahu .Malam semalam sebelum tidur sempatlah dengar lagu ziana zain,Anggapanmu,siap hafal2 lirik penuh perasaan." Der,klasik doeh lu,nyanyi lagu lama " ,nak buat macam mana bro,wa tiba2 minat lepas tengok MHI semalam.So,sedap2 menyanyi tu,Yan pegilah toilet kejap tak jauh dari dapur pun.Kalau ukur dengan kangkang kera,adalah sekangkang dia je kot.Tengah elok2 aman damai dalam toilet,dengar pulak orang buat konsert kat dapur. " haish,ni lagu sama dengan yang aku nyanyi
tadi,takkan mak kot" .


Mulalah rasa curiga dan syak wasangka tu melebarkan sayap.keluar je toilet,perlahan2,intai,aipppp,mak nyanyi jugak lagu tu ? hamboii,kemain mak,senyap2,tiru lagu kita eyh.buat konsert sorang2 pulak tu.ni namanya menciplak idea anak ni.Bila cakap macam tu kat mak,mak pon cakap " alaah,nyanyi sikit je pon " .Aipp,tak boleh tak boleh.ibu2 dilarang menciplak idea anak2,tahu ?so,sebagai denda untuk mak,ambik ni,Yan post entry khas untuk dia,bia satu malaysia baca.Biar tada lagi isu ciplak menciplak idea anak.Ibu2 diluar sana jangan tiru macam ni faham.Lain kali nyanyi lagu sendiri.

*Dear mama,sorry eyh.Love u ! cheers ! (:

P/S : tepuk tangan kuat2 cepat.follower dah sampai 300.aiipp izyan,cubit mau ? orang lain dah 3000 tak kecoh pon =.='

6 comments:

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

comel jer mak izyan pn nyanyi.hehee.klu naz tak bole gang nyanyi lagu ngan mak. naz nyanyi lagu rock2, mak nyanyi lagu nasyid -.-"

Izyan Masri said...

tu lah.mak pulak yang semangat terlebih :D

Teenager Housemaid said...

arha~

fad ali said...

ohh..mama fad selalu nyanyi mase bukak peti ais nak cri sayur masak..hehe..

biaselah..lagu uji rashid..huhahah..

^_^

Izyan Masri said...

teenager:D

Izyan Masri said...

fad:boleh geng dengan my mom tu.meyh sini :D