Thursday, March 17, 2011

IniAnwarHadi

Hello readers
Peace be upon you guys (:

Jangan baca tajuk je.kontroversi nanti.Bukan i anwar hadi.dia ni anwar hadi yang betul ---->Taraa ! IniAnwarHadi.

sekarang dah berpuluh ribu yang like laah.

I baru je tengok semua koleksi video dia.Memang style doeeh.Orang utara yang hebat speaking.How did he get the american accent pon i tak taulah.Memang salute dengan English dia.His accent seems authentic to me.I thought he must be studying in US or else,but the truth is Australia. Bila dok cakap utagha pon bukan main lagi sedap naa.Satgi meleleh air liuq hampa tengok video lawak dia ni.

His video is kinda cool stuff to watch.Not an irritating video at all.Ada diselitkan unsur nasihat dan pengajaran.contohnya mcm video kat bawah ni.klik laju2.

yang ni antara video faveret i .superb !

derr,takyah nak kutuk2 dia sangatlah kan.lu tak suka,kasi tutup je.jangan nak kecoh2 la.tapi kan, i rasa takkan ada orang yang tak suka sebab semua video dalam vlog anwar hadi ni menarik,tertarik,kau memang debomb! yang paling best,tadi i tengok video ni dengan mak.terkekek berdua.see,even orang tua pon suka video cool dia ni kan.erm,*hello,orang berusia ye.marah mak i kata dia tua*

yang ni sesuai sangat untuk budak2 yang suka taip 'eeew','aq' dlm mesej.nah.ambik sebiji.

Memang extremely awesome video anwar hadi ni.Rasanya sesiapa yang tengah boring,kalau tak boring pon wajib tengok jugak.Sekali tengok confirm nak tengok berjuta juta juta kali.Yang ni part over.I bet i am a little adore him.A funny and talented guy.Serious best.Love you lah Anwar Hadi.You must catch his video right now.now.now. jugak.Cheers !

p/s : anwar hadi ni student kat Aussie.cool jugak kan? Budak TESL.No wonder lah Bi dia semart bhaaaii.

13 comments:

Syimir said...

anwar hadi terbaek!..huhu..

Izyan Nasuha Masri said...

matluthfi pon best jugak.:D

phee ungu said...

ouh yeah !

Syimir said...

haha..yeah!..btul2..bnyk sgt vid diorg nie..ngee

NUR AIN AZMAN said...

I love anwarHadi !
terbaek wok !

btw, DONE follow u.
follow me back.
feel free drop ur comments ya.
Tq so much :)

Keep it up babe !
^^


Love,
Aen

Sekamar Rindu said...

salam...

memang tebaeek....:))

** folo ur blog..

Izyan Nasuha Masri said...

ain : tu lah.cool je kan.lawak video dia.seronok :D
sekamar rindu : kita follow dia balik :D

Muhammad Khairul Fahmi said...

yup..i agree with him..we should proud to be malaysian...

Izyan Nasuha Masri said...

yes.sure :D love the way he is right ?
:D

Siti Nur Amirah said...

ouhh..bi de mmg sgt smarrrtttt..bile lah lidah nak fluent mcm tuu..T_T

Izyan Nasuha Masri said...

tu lah pasal.pinjam lidah dia karang baru tau.baru fluent mcm tu :D

Qieya Qyssxtynaa said...

..Ouh yess ! saya suka anwar hadi ! hehe :)) lOve the way he speaking ! fluent gilaks !

Izyan Masri said...

suka kan ? sudah fluent gila.memang terbaik :D

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, March 17, 2011

IniAnwarHadi

Hello readers
Peace be upon you guys (:

Jangan baca tajuk je.kontroversi nanti.Bukan i anwar hadi.dia ni anwar hadi yang betul ---->Taraa ! IniAnwarHadi.

sekarang dah berpuluh ribu yang like laah.

I baru je tengok semua koleksi video dia.Memang style doeeh.Orang utara yang hebat speaking.How did he get the american accent pon i tak taulah.Memang salute dengan English dia.His accent seems authentic to me.I thought he must be studying in US or else,but the truth is Australia. Bila dok cakap utagha pon bukan main lagi sedap naa.Satgi meleleh air liuq hampa tengok video lawak dia ni.

His video is kinda cool stuff to watch.Not an irritating video at all.Ada diselitkan unsur nasihat dan pengajaran.contohnya mcm video kat bawah ni.klik laju2.

yang ni antara video faveret i .superb !

derr,takyah nak kutuk2 dia sangatlah kan.lu tak suka,kasi tutup je.jangan nak kecoh2 la.tapi kan, i rasa takkan ada orang yang tak suka sebab semua video dalam vlog anwar hadi ni menarik,tertarik,kau memang debomb! yang paling best,tadi i tengok video ni dengan mak.terkekek berdua.see,even orang tua pon suka video cool dia ni kan.erm,*hello,orang berusia ye.marah mak i kata dia tua*

yang ni sesuai sangat untuk budak2 yang suka taip 'eeew','aq' dlm mesej.nah.ambik sebiji.

Memang extremely awesome video anwar hadi ni.Rasanya sesiapa yang tengah boring,kalau tak boring pon wajib tengok jugak.Sekali tengok confirm nak tengok berjuta juta juta kali.Yang ni part over.I bet i am a little adore him.A funny and talented guy.Serious best.Love you lah Anwar Hadi.You must catch his video right now.now.now. jugak.Cheers !

p/s : anwar hadi ni student kat Aussie.cool jugak kan? Budak TESL.No wonder lah Bi dia semart bhaaaii.

13 comments:

Syimir said...

anwar hadi terbaek!..huhu..

Izyan Nasuha Masri said...

matluthfi pon best jugak.:D

phee ungu said...

ouh yeah !

Syimir said...

haha..yeah!..btul2..bnyk sgt vid diorg nie..ngee

NUR AIN AZMAN said...

I love anwarHadi !
terbaek wok !

btw, DONE follow u.
follow me back.
feel free drop ur comments ya.
Tq so much :)

Keep it up babe !
^^


Love,
Aen

Sekamar Rindu said...

salam...

memang tebaeek....:))

** folo ur blog..

Izyan Nasuha Masri said...

ain : tu lah.cool je kan.lawak video dia.seronok :D
sekamar rindu : kita follow dia balik :D

Muhammad Khairul Fahmi said...

yup..i agree with him..we should proud to be malaysian...

Izyan Nasuha Masri said...

yes.sure :D love the way he is right ?
:D

Siti Nur Amirah said...

ouhh..bi de mmg sgt smarrrtttt..bile lah lidah nak fluent mcm tuu..T_T

Izyan Nasuha Masri said...

tu lah pasal.pinjam lidah dia karang baru tau.baru fluent mcm tu :D

Qieya Qyssxtynaa said...

..Ouh yess ! saya suka anwar hadi ! hehe :)) lOve the way he speaking ! fluent gilaks !

Izyan Masri said...

suka kan ? sudah fluent gila.memang terbaik :D