Saturday, March 12, 2011

~ izzlorna.com 1st Special Giveaway ~

Hello ladeyh !
Peace be with you guys (:

memandangkan yan telah ditag dengan bangganya ,so yan join je GA ni walaupun dah berzaman tak join GA .lest check it out babeyh :D

jangan segan silu nak kelik blog si kakak cantik ni.IZZLORNA

dengan bangga yan tag 3 orang.dush:

settle ! goodluck pada izyan masri.kehkeh xD

5 comments:

Nini Hartini said...

Budak Yan ni mmg nak kena babap. entry dia sangat simple. tangkap muat je eh? ni kalau menangjugak , mmg akak bawa kes ke mahkamah. hikhikhik

akak akan join. tp due date dia pun bulan 5 kan? tgk blog akk berderet join GA. so, entry utk GA ni akk akn update kemudian.

Thanks tag akak =)

Izyan Masri said...

KIHKIH.THANKS TAU KAK TINI KALAU JOIN.YAN PON MAIN JOIN JE NI ORANG DAH TAG.KESIAN KALAU TAK JOINGG :D

♥sophie♥ said...

wahhhh :D tengs tag cantek :)
nak terjah blog tuh :)

Lorna said...

haii sis izyan :)
maaf yaa...syarat no. 4 lum complete lagi tuh ;p nanti add ya..
tenkiu sis...

Izzlorna said...

Slm sis :)
dimana banner GA Lorna di sidebar ya?
maaf, tak complete lagi...tq..

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, March 12, 2011

~ izzlorna.com 1st Special Giveaway ~

Hello ladeyh !
Peace be with you guys (:

memandangkan yan telah ditag dengan bangganya ,so yan join je GA ni walaupun dah berzaman tak join GA .lest check it out babeyh :D

jangan segan silu nak kelik blog si kakak cantik ni.IZZLORNA

dengan bangga yan tag 3 orang.dush:

settle ! goodluck pada izyan masri.kehkeh xD

5 comments:

Nini Hartini said...

Budak Yan ni mmg nak kena babap. entry dia sangat simple. tangkap muat je eh? ni kalau menangjugak , mmg akak bawa kes ke mahkamah. hikhikhik

akak akan join. tp due date dia pun bulan 5 kan? tgk blog akk berderet join GA. so, entry utk GA ni akk akn update kemudian.

Thanks tag akak =)

Izyan Masri said...

KIHKIH.THANKS TAU KAK TINI KALAU JOIN.YAN PON MAIN JOIN JE NI ORANG DAH TAG.KESIAN KALAU TAK JOINGG :D

♥sophie♥ said...

wahhhh :D tengs tag cantek :)
nak terjah blog tuh :)

Lorna said...

haii sis izyan :)
maaf yaa...syarat no. 4 lum complete lagi tuh ;p nanti add ya..
tenkiu sis...

Izzlorna said...

Slm sis :)
dimana banner GA Lorna di sidebar ya?
maaf, tak complete lagi...tq..