Tuesday, March 01, 2011

Jom belit belit !

Hai readers !
Peace be with you guys (:

This week is a hectic week of the month.fuuh.like seriously.order brownies berlambak.bak kata org tua2,berdoyon doyon.Shawl pulak semakin laku.tak putus putus.macam pisang oreng panas.Alhamdulillah sangat2 kan.Macam tu jugak dengan tshirt and blouse muslimah.ohmaigosh.hari hari ada order.sekali lagi,Alhamdulillah dan terima kasih sangat kat customer serta dropshipper EZ Brownies.maybe by the next month after collections makin banyak,blogshoppe ez brownies akan dibikin.tapi nama baru.jengjengjeng.jangan berdebar debar dulu.tunggu ye sayang2 sekalian :p

untuk yang berminat nak order ke,tengok ke,nak jadi dropshipper ke,wholesaler ke,meyh la tengok details dibawah.

email : yanzaevaly92@yahoo.com
page in facebook : EZ BROWNIES

okay.post kali ni taktau kenapa i rasa sangat rajin nak mempromosikan kejap shawl2 yang ada dlm collection ezbrownies.meyh i tunjuk satu satu yee. :D

shawl ni yang paling ramai serbu.kemain semua nak pakai shawl macam hana tajima.banyaklah klon2 hana tajima kan.so,kalau nak tengok warna2 atau design lain,boleh bukak page EZ BROWNIES okay ! (:

yang ni pulak shawl yang comel2.sesuai sangat kalau nak pakai ke kelas ke,jalan2 dengan family,kawan,date lagi boleh ! xD beli jangan tak beli


yang ni pulak cotton shawl.bunga2.memang sweet sangat bila match dengan plain blouse or tshirt tau ! selesa lagi (:


polka dot shawl.suka bulat2.nahh.pakai ni.confirm comel.


yang ni latest one.shawl rama2.rama2 timbul.cantik kemain dia ni.selesa pulak tu bila pakai.memang up to date lah kalau pakai.confirm ! xD


yang ni nama dia,tuan empunya blog(bukan motif sebenar)motif sebenar gambar ni nak tunjuk plain cotton inner tu,senang bentuk.sangat selesa.i suka pakai inner ni.try laah !




yang ni antara warna inner cotton yang ada.sebenarnya,ada 7 colour.boleh tgk dlm fb ye (:
cepat cepat.stock terhad.ni kali kedua restock.nnti habis lagi taktau (:

dahlah.penat nak upload banyak2.internet pulak dh lambat mcm siput sedut.so,untuk yang rasa berminat nak beli tu,feel free to visit page
EZ BROWNIES dalam facebook okay.like sekali.ewaah.yang mana nak beli secara borong banyak2 pulak,bolehlah beli.harga murah i bagi tau.yang nak jadi dropshipper atau jual tanpa modal pon boleh email i untuk i bagi detail nnti ye. (:
haa.satu lagi,new collections with lowest price in market will be release by the next week or this week.rajin rajin lah tengok page tu ye (: penat sudahh.taraaaa ! cheers !muah ! (:

Love

Photobucket

3 comments:

Anonymous said...

salam.. act, shawl2 nie sgt cntikk..
tp, the problem is sy xreti n xpandai nk belit2 nie.. serious! nk try pki, mlgnye, xpandai nk belit. hihii sengal en?

Izyan Nasuha Masri said...

ada experience pakai shawl tak ?
sebab shawl mcm contoh kat atas ni basic je cara belit2 dia dear (:

untuk shawl hana tajima,,nnti i buat tutorial sebab ramai customer mintak :D

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, March 01, 2011

Jom belit belit !

Hai readers !
Peace be with you guys (:

This week is a hectic week of the month.fuuh.like seriously.order brownies berlambak.bak kata org tua2,berdoyon doyon.Shawl pulak semakin laku.tak putus putus.macam pisang oreng panas.Alhamdulillah sangat2 kan.Macam tu jugak dengan tshirt and blouse muslimah.ohmaigosh.hari hari ada order.sekali lagi,Alhamdulillah dan terima kasih sangat kat customer serta dropshipper EZ Brownies.maybe by the next month after collections makin banyak,blogshoppe ez brownies akan dibikin.tapi nama baru.jengjengjeng.jangan berdebar debar dulu.tunggu ye sayang2 sekalian :p

untuk yang berminat nak order ke,tengok ke,nak jadi dropshipper ke,wholesaler ke,meyh la tengok details dibawah.

email : yanzaevaly92@yahoo.com
page in facebook : EZ BROWNIES

okay.post kali ni taktau kenapa i rasa sangat rajin nak mempromosikan kejap shawl2 yang ada dlm collection ezbrownies.meyh i tunjuk satu satu yee. :D

shawl ni yang paling ramai serbu.kemain semua nak pakai shawl macam hana tajima.banyaklah klon2 hana tajima kan.so,kalau nak tengok warna2 atau design lain,boleh bukak page EZ BROWNIES okay ! (:

yang ni pulak shawl yang comel2.sesuai sangat kalau nak pakai ke kelas ke,jalan2 dengan family,kawan,date lagi boleh ! xD beli jangan tak beli


yang ni pulak cotton shawl.bunga2.memang sweet sangat bila match dengan plain blouse or tshirt tau ! selesa lagi (:


polka dot shawl.suka bulat2.nahh.pakai ni.confirm comel.


yang ni latest one.shawl rama2.rama2 timbul.cantik kemain dia ni.selesa pulak tu bila pakai.memang up to date lah kalau pakai.confirm ! xD


yang ni nama dia,tuan empunya blog(bukan motif sebenar)motif sebenar gambar ni nak tunjuk plain cotton inner tu,senang bentuk.sangat selesa.i suka pakai inner ni.try laah !




yang ni antara warna inner cotton yang ada.sebenarnya,ada 7 colour.boleh tgk dlm fb ye (:
cepat cepat.stock terhad.ni kali kedua restock.nnti habis lagi taktau (:

dahlah.penat nak upload banyak2.internet pulak dh lambat mcm siput sedut.so,untuk yang rasa berminat nak beli tu,feel free to visit page
EZ BROWNIES dalam facebook okay.like sekali.ewaah.yang mana nak beli secara borong banyak2 pulak,bolehlah beli.harga murah i bagi tau.yang nak jadi dropshipper atau jual tanpa modal pon boleh email i untuk i bagi detail nnti ye. (:
haa.satu lagi,new collections with lowest price in market will be release by the next week or this week.rajin rajin lah tengok page tu ye (: penat sudahh.taraaaa ! cheers !muah ! (:

Love

Photobucket

3 comments:

Anonymous said...

salam.. act, shawl2 nie sgt cntikk..
tp, the problem is sy xreti n xpandai nk belit2 nie.. serious! nk try pki, mlgnye, xpandai nk belit. hihii sengal en?

Izyan Nasuha Masri said...

ada experience pakai shawl tak ?
sebab shawl mcm contoh kat atas ni basic je cara belit2 dia dear (:

untuk shawl hana tajima,,nnti i buat tutorial sebab ramai customer mintak :D

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.