Monday, March 28, 2011

Kejadian di Bank Negara

Hello there !
Peace be with you guys (:

Tajuk nak gempak je kan.Sikit2 cukuplah.Sampai bank negara buat apa ? " weyh yan,kau sekarang pon kat perak, nak bising2 bank negara pulak" okayokay.chill lah der,lu bising2 buat apa ? Pembetulan.Bank Islam je sebenarnya.Tak sampai lagi ke bank negara tu.

Semalam bersamaan 27 March 2011 Yan pon ke bank Islam lah untuk keluarkan duit.Semenjak beruang ni,<--baca dengan fahaman sendiri,tempat paling best nak pergi mestilah bank kan.Kalau ikut hati,nak tidur situ je.Bentang toto baring depan ATM machine tu.Bajet Bill gates lah banyak sangat duit.Semalam dengan hidung yang paling kembang,Yan pon withdraw 2000 plus2.Perlu ke nak bagitau ? Untuk membeli berry hitam baru."weyh minah,aku dah muak pakai telefon I,kau baru nak pakai berry hitam" okay,sentap kat situ.Yelah bro,wa punya bisnes baru mau naik meyh.talak boleh beli awai2 meyh.Kasi masa loo.

buat kipas je bro

Tengah tangan tu menggeletar nak keluarkan duit,yelah kak jah,sebelum ni,paling banyak withdraw duit sendiri 600 je kak jah.tu pon sebab nak shopping sesuka hati,jadi kali ni hari paling banyak dalam sejarah lah kan.Sebab tu lah tangan ni dah shake macam strawberi milk shake je rasanya.keluarkan hati2 habis dah.setiap button yang nak tekan tu,baca sampai habis semua ayat dia.tekan pon lembut2 je.Orang belakang mulalah buat muka ahli sumo .Tinggal masa je Yan dapat flying kick kalau lambat lagi.

Sampai lah settle 2000 dalam tangan,terus laju2 ambik card dengan duit tu.Untuk menjaga kselamatan duit,Yan pun dengan semangat kesukanan yang menebal,tenung je duit tu lama2,tengok kiri kanan kalau2 ada orang jeling2 kita kan sementara nak tunggu resit keluar.Yelah bro,wa pegang duit macam ni,semua orang cium bau duit wa bro.Sampailah berminit2,duit tu macam dah nak tebakar Yan tenung,resit tak keluar jugak.Sampailah akak kat belakang tegur,"dik,tunggu resit eyh ? " "ye kak.tak keluar2 lagi.rosak ke ?habis kot ? " akak tu dengan muka penuh rasa nak bagi penampa lah kot sebab muka dia dah habis sabar dah cakap " dik,resit tu dah melayang kat sana,dah lama keluar dik"

sorok muka.cover malu

Pang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ye.rasa macam muka yan baru je dibagi sebiji pelempang Jepun.Maluuuuuuuuuuuu nyaaaaaaaaaaa.Over malu.orang berdoyon doyon belakang menunggu.Tiba2 resitnya dah lama keluar.Macam mana boleh tak perasan ? Semua buat muka seposen je.Dengan muka yang paling tebal pernah Yan buat,kutiplah resit yang dah melayang tu.Ikut hati,muka ni pon nak dilayang jugak.Malunya.Nasib baiklah shawl ni panjang macam lapik coffeetable.Bolehlah buat balut muka.Tu lah,lain kali,kalau nak keluar duit,takyah eksited sangat.Baru pegang 2000 dah eksen lebih.Takut sangat org rompak duit dia kan.Last2 sendiri malu lebih bang.Hambik kauu.Cheers ! (:

20 comments:

Mira Amirudin said...

tahniah nak beli berry baru ;)

Amiera Hilton said...

ngahahaha..itulah eksaited sgt nk beli berry hitam. hehe :P

Izyan Masri said...

mira:trima kaseh.walaupun dah malu dulu :D

Izyan Masri said...

amierahilton:haha.tulah.kemain eksaited pegang duit smpai malu:D

Qaseh dalia adelia said...

wah bak seribu haha

Izyan Masri said...

qaseh : bolehh.dua ribu ponn boleh :D

k.h.a.l.i.l.a said...

hahaaa
lawak je ^______^

Izyan Masri said...

khalila : haha.tu lah.lawak plus maluu :D

YANA YONET said...

haha kelakar you ni =)

Izyan Masri said...

yana : what to do.gelabah sangat waktu tu :P

fad ali said...

nak join bisnes yan lah!

francais bole?serius nih..heee...

tukang gamba mau?
leh peromote melalui gamaba..heeeeeeeee...

berry baru?jeles!

Henry Zackery said...

manyak nye uet.. nak sket :)

Top 10 Artis Paling Seksi

Cik Yana said...

Hahaha~ bley jadi model infinity amende ntah yang wat duit on9 tu :P

Entry terkini: Tulis Nota dan Dapat LipIce Percuma!!! :)

cik fai said...

hahahahaha.. yan nie gelabah juga ye.
manyak nye duit ? mane cekau? huhuhu
:)

Izyan Masri said...

fad:HAHA.bisnes ponggg kecik2 je :D

Izyan Masri said...

henry : meyh sini meyh.nak sedekah sikit :D

Izyan Masri said...

yana : HAHA.ouh ada ye ? bolehlah g interview model tu:D

Izyan Masri said...

cikfai : HAHA.sangat gelabah sebenarnya.duit bisnes sikit2 :D

maceklala said...

AHAHHHA ADOYY, OKAII SGT MALUU X)

Izyan Masri said...

maceklala:ye.sangat2 malu.gelabah kan.haha

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, March 28, 2011

Kejadian di Bank Negara

Hello there !
Peace be with you guys (:

Tajuk nak gempak je kan.Sikit2 cukuplah.Sampai bank negara buat apa ? " weyh yan,kau sekarang pon kat perak, nak bising2 bank negara pulak" okayokay.chill lah der,lu bising2 buat apa ? Pembetulan.Bank Islam je sebenarnya.Tak sampai lagi ke bank negara tu.

Semalam bersamaan 27 March 2011 Yan pon ke bank Islam lah untuk keluarkan duit.Semenjak beruang ni,<--baca dengan fahaman sendiri,tempat paling best nak pergi mestilah bank kan.Kalau ikut hati,nak tidur situ je.Bentang toto baring depan ATM machine tu.Bajet Bill gates lah banyak sangat duit.Semalam dengan hidung yang paling kembang,Yan pon withdraw 2000 plus2.Perlu ke nak bagitau ? Untuk membeli berry hitam baru."weyh minah,aku dah muak pakai telefon I,kau baru nak pakai berry hitam" okay,sentap kat situ.Yelah bro,wa punya bisnes baru mau naik meyh.talak boleh beli awai2 meyh.Kasi masa loo.

buat kipas je bro

Tengah tangan tu menggeletar nak keluarkan duit,yelah kak jah,sebelum ni,paling banyak withdraw duit sendiri 600 je kak jah.tu pon sebab nak shopping sesuka hati,jadi kali ni hari paling banyak dalam sejarah lah kan.Sebab tu lah tangan ni dah shake macam strawberi milk shake je rasanya.keluarkan hati2 habis dah.setiap button yang nak tekan tu,baca sampai habis semua ayat dia.tekan pon lembut2 je.Orang belakang mulalah buat muka ahli sumo .Tinggal masa je Yan dapat flying kick kalau lambat lagi.

Sampai lah settle 2000 dalam tangan,terus laju2 ambik card dengan duit tu.Untuk menjaga kselamatan duit,Yan pun dengan semangat kesukanan yang menebal,tenung je duit tu lama2,tengok kiri kanan kalau2 ada orang jeling2 kita kan sementara nak tunggu resit keluar.Yelah bro,wa pegang duit macam ni,semua orang cium bau duit wa bro.Sampailah berminit2,duit tu macam dah nak tebakar Yan tenung,resit tak keluar jugak.Sampailah akak kat belakang tegur,"dik,tunggu resit eyh ? " "ye kak.tak keluar2 lagi.rosak ke ?habis kot ? " akak tu dengan muka penuh rasa nak bagi penampa lah kot sebab muka dia dah habis sabar dah cakap " dik,resit tu dah melayang kat sana,dah lama keluar dik"

sorok muka.cover malu

Pang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ye.rasa macam muka yan baru je dibagi sebiji pelempang Jepun.Maluuuuuuuuuuuu nyaaaaaaaaaaa.Over malu.orang berdoyon doyon belakang menunggu.Tiba2 resitnya dah lama keluar.Macam mana boleh tak perasan ? Semua buat muka seposen je.Dengan muka yang paling tebal pernah Yan buat,kutiplah resit yang dah melayang tu.Ikut hati,muka ni pon nak dilayang jugak.Malunya.Nasib baiklah shawl ni panjang macam lapik coffeetable.Bolehlah buat balut muka.Tu lah,lain kali,kalau nak keluar duit,takyah eksited sangat.Baru pegang 2000 dah eksen lebih.Takut sangat org rompak duit dia kan.Last2 sendiri malu lebih bang.Hambik kauu.Cheers ! (:

20 comments:

Mira Amirudin said...

tahniah nak beli berry baru ;)

Amiera Hilton said...

ngahahaha..itulah eksaited sgt nk beli berry hitam. hehe :P

Izyan Masri said...

mira:trima kaseh.walaupun dah malu dulu :D

Izyan Masri said...

amierahilton:haha.tulah.kemain eksaited pegang duit smpai malu:D

Qaseh dalia adelia said...

wah bak seribu haha

Izyan Masri said...

qaseh : bolehh.dua ribu ponn boleh :D

k.h.a.l.i.l.a said...

hahaaa
lawak je ^______^

Izyan Masri said...

khalila : haha.tu lah.lawak plus maluu :D

YANA YONET said...

haha kelakar you ni =)

Izyan Masri said...

yana : what to do.gelabah sangat waktu tu :P

fad ali said...

nak join bisnes yan lah!

francais bole?serius nih..heee...

tukang gamba mau?
leh peromote melalui gamaba..heeeeeeeee...

berry baru?jeles!

Henry Zackery said...

manyak nye uet.. nak sket :)

Top 10 Artis Paling Seksi

Cik Yana said...

Hahaha~ bley jadi model infinity amende ntah yang wat duit on9 tu :P

Entry terkini: Tulis Nota dan Dapat LipIce Percuma!!! :)

cik fai said...

hahahahaha.. yan nie gelabah juga ye.
manyak nye duit ? mane cekau? huhuhu
:)

Izyan Masri said...

fad:HAHA.bisnes ponggg kecik2 je :D

Izyan Masri said...

henry : meyh sini meyh.nak sedekah sikit :D

Izyan Masri said...

yana : HAHA.ouh ada ye ? bolehlah g interview model tu:D

Izyan Masri said...

cikfai : HAHA.sangat gelabah sebenarnya.duit bisnes sikit2 :D

maceklala said...

AHAHHHA ADOYY, OKAII SGT MALUU X)

Izyan Masri said...

maceklala:ye.sangat2 malu.gelabah kan.haha