Tuesday, March 15, 2011

Makan banyak2.Esok diet balik. :D

Hello there
Peace be with you guys (:

*Ada announcement.Tadi i karoke dengan mak.Lagu penyanyi faveret mak.Si kak ziana kening terangkat tu lah.Memang berkepal jugaklah air liur habis.*

Hellllo.hari ni banyak betul i makan.Jangan jeles untuk semua yang sedang diet tu.teruskan diet kalian ye.Tadi memang sedap menghempap diri dekat kerusi empuk secret recipe.

Dah dapat menu,terus tengok,order dan tahan lapar.Tadi sempatlah i makan grilled chicken mushroom with rice.Minum pulak,minuman wajib kalau jejak kaki kat secret recipe.Ape lagi,si ice blended chocolate lah.Fuuh,bro,lu pekena satu,wa gerenti lu nak lagi deeerrr.

yang ni nama dia grilled chicken mushroom with rice.sedap yang teramat.Mushroom sauce dia memang berbintang bintang lah i bagi.Thats why lah menu ni wajib order each time datang secret ni.


yang ni pengobat kalau dahaga.Ice blended chocolate.sekali minum,rasa nak berjuta kali lagi.

ni lah rupanya muka orang yang lapar kebahau.Dari pagi tak breakfast.Sekali lunch, tibai sampai licin pinggan.Yang pasti gambar ni candid okay.Thanks to Zahid (:

Dah makan2,mana boleh lepak setempat je.Jadi tong dram lah nanti.so,i jalan kejap cuci
mata kat vincci,lepas tu jumpa kekasih hati baru,Merong Mahawangsa.For the second time okay.Bangga kot,filem Melayu boleh sama standard dengan filem epik mat saleh.Rasa nak menangis.<--- Yang ni over.

Lepas dua jam cuci mata,i singgah beli makanan lagi.jangan nak buat2 terkejut pulak.Hari ni
je lah i nak makan banyak2,hari lain dah kena ikat perut.i Singgah big apple dan beli ikut
hati.Haish.teruknya lah kan.


so,dengan rakusnya,i beli 6 pcs.6 pcs je pon.Dah tu bukan makan sorang.share dengan orang lain lagi.Baik tak baik ?

ni lah 6 pcs big apple yang sempat i pilih.ikut hati nak suruh akak tukang ambik tu isi semua jenis je.Tengoklah kepadatan krim dia,coklat lagi.Makan 2 hari 2 malam confirm i jadi belon.

yang ni namanya hipokrit je.Tada maknanya makan sopan sopan macam ni.Dah jumpa big apple,tak pandang kiri kanan dah.

kalau dah nama perempuan,gambar kat toilet tu wajib ada.

Banyak bukan main makan hari ni.esok perut kena denda.Makan sikit balik.Pagi2 kena paksa pegi jog,takpon cycle.Padan mukalah dengan badan sebab ikut sangat cakap mulut.

*rindunya nak makan chicken maryland and beef steak MJ Cafe Tropicana city macam dulu.hailahh.

tak rasa ke benda ni comel ? kalau lah i budak kecik,dah lama dah i grab semua belon ni

6 comments:

Syimir said...

tunggu gemuk dulu la baru diet..hehe

Izyan Nasuha Masri said...

heee.mana boleh:P

Syimir said...

hehe..kecik2 pon nak diet,wahai cik izyan?/hehe
=)

Izyan Nasuha Masri said...

hehe.mane ad kcik2

Teenager Housemaid said...

waaa..sedapnyer..
ni yg terliur nak makan ni..
abes diet!!

Izyan Nasuha Masri said...

teenager : jom kita makan sama2.banyak2 :P

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, March 15, 2011

Makan banyak2.Esok diet balik. :D

Hello there
Peace be with you guys (:

*Ada announcement.Tadi i karoke dengan mak.Lagu penyanyi faveret mak.Si kak ziana kening terangkat tu lah.Memang berkepal jugaklah air liur habis.*

Hellllo.hari ni banyak betul i makan.Jangan jeles untuk semua yang sedang diet tu.teruskan diet kalian ye.Tadi memang sedap menghempap diri dekat kerusi empuk secret recipe.

Dah dapat menu,terus tengok,order dan tahan lapar.Tadi sempatlah i makan grilled chicken mushroom with rice.Minum pulak,minuman wajib kalau jejak kaki kat secret recipe.Ape lagi,si ice blended chocolate lah.Fuuh,bro,lu pekena satu,wa gerenti lu nak lagi deeerrr.

yang ni nama dia grilled chicken mushroom with rice.sedap yang teramat.Mushroom sauce dia memang berbintang bintang lah i bagi.Thats why lah menu ni wajib order each time datang secret ni.


yang ni pengobat kalau dahaga.Ice blended chocolate.sekali minum,rasa nak berjuta kali lagi.

ni lah rupanya muka orang yang lapar kebahau.Dari pagi tak breakfast.Sekali lunch, tibai sampai licin pinggan.Yang pasti gambar ni candid okay.Thanks to Zahid (:

Dah makan2,mana boleh lepak setempat je.Jadi tong dram lah nanti.so,i jalan kejap cuci
mata kat vincci,lepas tu jumpa kekasih hati baru,Merong Mahawangsa.For the second time okay.Bangga kot,filem Melayu boleh sama standard dengan filem epik mat saleh.Rasa nak menangis.<--- Yang ni over.

Lepas dua jam cuci mata,i singgah beli makanan lagi.jangan nak buat2 terkejut pulak.Hari ni
je lah i nak makan banyak2,hari lain dah kena ikat perut.i Singgah big apple dan beli ikut
hati.Haish.teruknya lah kan.


so,dengan rakusnya,i beli 6 pcs.6 pcs je pon.Dah tu bukan makan sorang.share dengan orang lain lagi.Baik tak baik ?

ni lah 6 pcs big apple yang sempat i pilih.ikut hati nak suruh akak tukang ambik tu isi semua jenis je.Tengoklah kepadatan krim dia,coklat lagi.Makan 2 hari 2 malam confirm i jadi belon.

yang ni namanya hipokrit je.Tada maknanya makan sopan sopan macam ni.Dah jumpa big apple,tak pandang kiri kanan dah.

kalau dah nama perempuan,gambar kat toilet tu wajib ada.

Banyak bukan main makan hari ni.esok perut kena denda.Makan sikit balik.Pagi2 kena paksa pegi jog,takpon cycle.Padan mukalah dengan badan sebab ikut sangat cakap mulut.

*rindunya nak makan chicken maryland and beef steak MJ Cafe Tropicana city macam dulu.hailahh.

tak rasa ke benda ni comel ? kalau lah i budak kecik,dah lama dah i grab semua belon ni

6 comments:

Syimir said...

tunggu gemuk dulu la baru diet..hehe

Izyan Nasuha Masri said...

heee.mana boleh:P

Syimir said...

hehe..kecik2 pon nak diet,wahai cik izyan?/hehe
=)

Izyan Nasuha Masri said...

hehe.mane ad kcik2

Teenager Housemaid said...

waaa..sedapnyer..
ni yg terliur nak makan ni..
abes diet!!

Izyan Nasuha Masri said...

teenager : jom kita makan sama2.banyak2 :P