Monday, March 07, 2011

Maybank 2u.Online shopping

Hai sayang !
Peace be with you guys (:


mungkin mata dah macam hantu.sebab edit yang keterlaluan.haha.okay.macam biasa,promote shawl ez brownies dulu.this one is the latest collection.get it for the lowest price in market.feel free to vist our page on facebook. (:

bagi manusia manusia yang bergelar perempuan mesti suka online shopping kan? yelah.senang,tengok je contoh,bayar.lepastu tau2 sampai depan rumah.ewah.kemain senang kan.i pon suka.hukhuk*malu* tapi kan,susah kalau tak guna online banking ni.nak buat payment je pergi bank,nak keluarkan duit pegi bank.lagi pulak sejak i dah berniaga online ni,so,kemain susah kalau orang cakap dah buat payment nak kena check setiap kali ke bank.buang duit minyak je.kan ? so,i decided nak buat maybank2u account.ahoy.

so,dengan berbekalkan ilmu di dada,i nak aja lah kepada sedara sedari yang nak buat atau nak guna online banking tapi taktau. hari ahad last week i pon pegi lah ke maybank terdekat untuk buat account ni.i buat2 pro lah sebab dah tau cara nak buat maybank2u account lepas i buat revision dan research kat internet.



so,first step yang perlu ada,atm machine.kalau tada,confirmlah tak boleh buatkan.second step,masukkan kad atm korang,lepastu,3rd step,keluar je menu kat skrin tu,terus pilih,password maybank 2u.jangan pilih tac phone segala bagai tu.sahsah tak jadi nanti.4th,lepas je masukkan password dan sahkan password tu keluarlah resit putih kuning dengan berkepala singa sebagai penghias.harap maklum,*bukan surat diraja ye walaupun ada kuning2.*
dah siap ?

belum lagi bro.leklu.wa tak habis explain lagi.okay.next step,silalah mengonline kan diri anda dan click link berikut
Maybank2u.lepastu ,anda anda sekalian boleh click " first time login ? " dan ikutlah cara2 simple yang dia bagitau dari semasa ke semasa.Senang je dik.tak susah mana,siap je semua tu,so,secara rasminya selesailah proses dan korang yang ikut proses ni dah boleh guna online banking.senang kan ? try lah untuk mereka yang rasa memang kerja dia nak beli kat internet je.senang.boleh transfer dari 1 ringgit smpailah sebesar besar jumlah.*erh,customer ez brownies nak bukak account ni lagi digalakkan.* xD

so,tu sajalah cara cara nak buat account ni bagi yang taktau.bagi pengguna atau pelanggan cimb,sorrylah.wa taktau lah der nak buat account cimb click.tanya org lain okay :D
cukuplah hasil buah fikirai kali ni.cheers,muah! see u real soon (:

Love


No comments:

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, March 07, 2011

Maybank 2u.Online shopping

Hai sayang !
Peace be with you guys (:


mungkin mata dah macam hantu.sebab edit yang keterlaluan.haha.okay.macam biasa,promote shawl ez brownies dulu.this one is the latest collection.get it for the lowest price in market.feel free to vist our page on facebook. (:

bagi manusia manusia yang bergelar perempuan mesti suka online shopping kan? yelah.senang,tengok je contoh,bayar.lepastu tau2 sampai depan rumah.ewah.kemain senang kan.i pon suka.hukhuk*malu* tapi kan,susah kalau tak guna online banking ni.nak buat payment je pergi bank,nak keluarkan duit pegi bank.lagi pulak sejak i dah berniaga online ni,so,kemain susah kalau orang cakap dah buat payment nak kena check setiap kali ke bank.buang duit minyak je.kan ? so,i decided nak buat maybank2u account.ahoy.

so,dengan berbekalkan ilmu di dada,i nak aja lah kepada sedara sedari yang nak buat atau nak guna online banking tapi taktau. hari ahad last week i pon pegi lah ke maybank terdekat untuk buat account ni.i buat2 pro lah sebab dah tau cara nak buat maybank2u account lepas i buat revision dan research kat internet.



so,first step yang perlu ada,atm machine.kalau tada,confirmlah tak boleh buatkan.second step,masukkan kad atm korang,lepastu,3rd step,keluar je menu kat skrin tu,terus pilih,password maybank 2u.jangan pilih tac phone segala bagai tu.sahsah tak jadi nanti.4th,lepas je masukkan password dan sahkan password tu keluarlah resit putih kuning dengan berkepala singa sebagai penghias.harap maklum,*bukan surat diraja ye walaupun ada kuning2.*
dah siap ?

belum lagi bro.leklu.wa tak habis explain lagi.okay.next step,silalah mengonline kan diri anda dan click link berikut
Maybank2u.lepastu ,anda anda sekalian boleh click " first time login ? " dan ikutlah cara2 simple yang dia bagitau dari semasa ke semasa.Senang je dik.tak susah mana,siap je semua tu,so,secara rasminya selesailah proses dan korang yang ikut proses ni dah boleh guna online banking.senang kan ? try lah untuk mereka yang rasa memang kerja dia nak beli kat internet je.senang.boleh transfer dari 1 ringgit smpailah sebesar besar jumlah.*erh,customer ez brownies nak bukak account ni lagi digalakkan.* xD

so,tu sajalah cara cara nak buat account ni bagi yang taktau.bagi pengguna atau pelanggan cimb,sorrylah.wa taktau lah der nak buat account cimb click.tanya org lain okay :D
cukuplah hasil buah fikirai kali ni.cheers,muah! see u real soon (:

Love


No comments: