Friday, March 11, 2011

Perempuan perlu cover ke ? *short post*

Hai sayang
Peace be with you guys (:

Tak nak banyak cakap hari ni.rasa rajin,lawatlah Ez Brownies dalam facebook okay.harga berpatutan.bawah ni salah satu sample yang ada.


literally,im wondering why im so serious lately ? im easily get touched even a simple word.I could get pretty annoying at times you know.huh.T_T

bukan itu yang i nak ceritakan.entry ni i just nak ceritakan experience i jumpa dengan sekumpulan remaja perempuan yang cover memang tahap maximum lah.kalau ada pertandingan ratu cover.sah menang ! oops.jap,ni kira bergosip ke huh ? dosa tak ? even tak bagitau nama.sapa tau,tolong inform lah ye :D







4 comments:

Syimir said...

huhu..amat mengcover..patut nye ..izyan cakp jek kat diorg..hehe

eqyn asyiqin said...

hahaha. sgt menjaga penampilan. :D

Izyan Masri said...

SYIMIR:TU LAH PASAL XD

Izyan Masri said...

EQYN:SANGAT JAGA KAN.RIMAS XD

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, March 11, 2011

Perempuan perlu cover ke ? *short post*

Hai sayang
Peace be with you guys (:

Tak nak banyak cakap hari ni.rasa rajin,lawatlah Ez Brownies dalam facebook okay.harga berpatutan.bawah ni salah satu sample yang ada.


literally,im wondering why im so serious lately ? im easily get touched even a simple word.I could get pretty annoying at times you know.huh.T_T

bukan itu yang i nak ceritakan.entry ni i just nak ceritakan experience i jumpa dengan sekumpulan remaja perempuan yang cover memang tahap maximum lah.kalau ada pertandingan ratu cover.sah menang ! oops.jap,ni kira bergosip ke huh ? dosa tak ? even tak bagitau nama.sapa tau,tolong inform lah ye :D







4 comments:

Syimir said...

huhu..amat mengcover..patut nye ..izyan cakp jek kat diorg..hehe

eqyn asyiqin said...

hahaha. sgt menjaga penampilan. :D

Izyan Masri said...

SYIMIR:TU LAH PASAL XD

Izyan Masri said...

EQYN:SANGAT JAGA KAN.RIMAS XD