Friday, March 18, 2011

RANDOM GIVEAWAY PART 2 by Nisa Menaip

Hello dear
Peace be upon you guys (:


Taraa.Nampak si kecil molek comel kat atas ni?I baru je join contest dia.Ni kali kedua i join contest dalam blog.Selalunya lah kan,bila i baru nak join je,dah sampai expired date dia.Kalau dalam dunia makanan,orang panggil dah basi.Betapa tak-up-to-date nya i kan.So,this time,i singgah blog Nisa menaip yang kiut miut dan automatik jari i menari nari kat keyboard untuk buat entry ni.Nak join lah kononnya.Menang tak menang lain cerita.Yang penting,Dapat memeriahkan giveaway Nisa ni.Beri semangat kepada blogger yang boleh kata agak senior dan cool macam Nisa.<---- Cewah,,Kemain mengayat kan? Berminat ? Join lah jugak,klik laju laju kat link [NISA MENAIP ] ni.*amaran:jangan klik sampai rosak mouse sebab excited sangat* .Thanks ! (:

4 comments:

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, March 18, 2011

RANDOM GIVEAWAY PART 2 by Nisa Menaip

Hello dear
Peace be upon you guys (:


Taraa.Nampak si kecil molek comel kat atas ni?I baru je join contest dia.Ni kali kedua i join contest dalam blog.Selalunya lah kan,bila i baru nak join je,dah sampai expired date dia.Kalau dalam dunia makanan,orang panggil dah basi.Betapa tak-up-to-date nya i kan.So,this time,i singgah blog Nisa menaip yang kiut miut dan automatik jari i menari nari kat keyboard untuk buat entry ni.Nak join lah kononnya.Menang tak menang lain cerita.Yang penting,Dapat memeriahkan giveaway Nisa ni.Beri semangat kepada blogger yang boleh kata agak senior dan cool macam Nisa.<---- Cewah,,Kemain mengayat kan? Berminat ? Join lah jugak,klik laju laju kat link [NISA MENAIP ] ni.*amaran:jangan klik sampai rosak mouse sebab excited sangat* .Thanks ! (:

4 comments: