Wednesday, March 30, 2011

Saya Perempuan,saya malu

Hello readers !
Peace be with you guys (:

Tajuk nak lain aje kan.Taknak yang simple2.Mesti ada yang dah fikir " minah ni tak habis2 memalukan dirinya.Perangai tak boleh buat elok2 sikit ke ? " Rilek la bro,wa tak cerita lagi,lu dah kasi wa panas.Alkisahnya tadi Yan pegilah Lunch dengan kawan kat restoran ala2 barat lah kononnya.Tengah sedap sumbat nasi dalam mulut guna sudu macam orang putih tu,tiba2,"BURRRRPPP" dalam hati dah berceramah lebar dah.Kalau boleh ukur ceramah tu,mau 2 marhalah lebih rasanya."aduh,hilang selera makan aku.Sendawa bunyi nak muntah je,sendawa berhemah tak boleh ke ?" Dengan muka paling tak puas hati,Yan tengok kiri kanan,pusing kiri,tengok sorang minah freehair,muka ayu habis,dengan spec kat atas kepala dia,tengah tutup mulut,then dia gelak,siap cakap "sorry,terkuat."

Akak ni,muka habis cantik dah,sekali habis makan,sendawa kuat macam pakai microphone lah pulak.Okay,chill izyan chill.Yan buat biasa.Cover macam Yan seorang yang sangat penyabar dan berhati murni.Sambung lah lagi makan macam biasa,baru nak telan ayam,sekali "HAKHAKHAKHAK.LAWAKNYA YOUUU." ada pertandingan Raja lawak ke apa kat sini kecoh2 semacam ni ? =.=' . Sekali lagi,dengan muka yang paling comel mengalahkan angelina jolie,yan pusing ke arah akak yang cun tu,"eyh sorry dik" .AGAIN.she did it again.


Akak ayu,jelitawan lagi rupawan tu bercakap dengan kawan sebelah dia rupanya,tapi macam nak buat announcement satu restoran.Homaigossh,Yan dengan muka yang sekali lagi habis penyabar,senyum jelah macam tada apa berlaku.sangat tidak keruan bila tengah sedap melakukan proses melantak,ada je penghalang daripada makanan untuk lalu ke anak tekak dengan aman damai.So,just a simple advice lah kan kepada semua yang mengaku dirinya perempuan,please behave yourself and your attitude wherever you are.Kalaulah akak tu buat perangai macam tu depan bakal mak mertua,confirm reject terus.Nak lagi best tengah makan beradab time kahwin buat macam tu,tak ke semua tetamu bergosip nanti.silap2 mau balik semua yang ada.ye dak ? So, please,take it serious okay.Cheers ! (:

6 comments:

Nurulizzah Hidayah binti Musa said...

ye kita org pompuan bersendawa kena berhemah jgn min hentam kromo...silap2 hb leh hilang anok tekak :(...x ayu le cem tu kene sopan la yek si jelitawan tu.

Mira Amirudin said...

hahaha kena sopan sentiasa ;) tp nobody is perfect ;)

Izyan Masri said...

nurulizzah:tau tape.ada certain depan lai boleh cover laki tapelah jugak.yang hentam kromo tu yang bahaya sikit :D

Izyan Masri said...

mira :betul2.nobody is perfect (:

kathy said...

kalau sekali xpe, ni 2 kali..huhuhu~

fad ali said...

ahahha...

nampak je shanntekk..tp prangai adehh..huu..

eh2..ke yan cmtuh gak dulu..hehe..

=)

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, March 30, 2011

Saya Perempuan,saya malu

Hello readers !
Peace be with you guys (:

Tajuk nak lain aje kan.Taknak yang simple2.Mesti ada yang dah fikir " minah ni tak habis2 memalukan dirinya.Perangai tak boleh buat elok2 sikit ke ? " Rilek la bro,wa tak cerita lagi,lu dah kasi wa panas.Alkisahnya tadi Yan pegilah Lunch dengan kawan kat restoran ala2 barat lah kononnya.Tengah sedap sumbat nasi dalam mulut guna sudu macam orang putih tu,tiba2,"BURRRRPPP" dalam hati dah berceramah lebar dah.Kalau boleh ukur ceramah tu,mau 2 marhalah lebih rasanya."aduh,hilang selera makan aku.Sendawa bunyi nak muntah je,sendawa berhemah tak boleh ke ?" Dengan muka paling tak puas hati,Yan tengok kiri kanan,pusing kiri,tengok sorang minah freehair,muka ayu habis,dengan spec kat atas kepala dia,tengah tutup mulut,then dia gelak,siap cakap "sorry,terkuat."

Akak ni,muka habis cantik dah,sekali habis makan,sendawa kuat macam pakai microphone lah pulak.Okay,chill izyan chill.Yan buat biasa.Cover macam Yan seorang yang sangat penyabar dan berhati murni.Sambung lah lagi makan macam biasa,baru nak telan ayam,sekali "HAKHAKHAKHAK.LAWAKNYA YOUUU." ada pertandingan Raja lawak ke apa kat sini kecoh2 semacam ni ? =.=' . Sekali lagi,dengan muka yang paling comel mengalahkan angelina jolie,yan pusing ke arah akak yang cun tu,"eyh sorry dik" .AGAIN.she did it again.


Akak ayu,jelitawan lagi rupawan tu bercakap dengan kawan sebelah dia rupanya,tapi macam nak buat announcement satu restoran.Homaigossh,Yan dengan muka yang sekali lagi habis penyabar,senyum jelah macam tada apa berlaku.sangat tidak keruan bila tengah sedap melakukan proses melantak,ada je penghalang daripada makanan untuk lalu ke anak tekak dengan aman damai.So,just a simple advice lah kan kepada semua yang mengaku dirinya perempuan,please behave yourself and your attitude wherever you are.Kalaulah akak tu buat perangai macam tu depan bakal mak mertua,confirm reject terus.Nak lagi best tengah makan beradab time kahwin buat macam tu,tak ke semua tetamu bergosip nanti.silap2 mau balik semua yang ada.ye dak ? So, please,take it serious okay.Cheers ! (:

6 comments:

Nurulizzah Hidayah binti Musa said...

ye kita org pompuan bersendawa kena berhemah jgn min hentam kromo...silap2 hb leh hilang anok tekak :(...x ayu le cem tu kene sopan la yek si jelitawan tu.

Mira Amirudin said...

hahaha kena sopan sentiasa ;) tp nobody is perfect ;)

Izyan Masri said...

nurulizzah:tau tape.ada certain depan lai boleh cover laki tapelah jugak.yang hentam kromo tu yang bahaya sikit :D

Izyan Masri said...

mira :betul2.nobody is perfect (:

kathy said...

kalau sekali xpe, ni 2 kali..huhuhu~

fad ali said...

ahahha...

nampak je shanntekk..tp prangai adehh..huu..

eh2..ke yan cmtuh gak dulu..hehe..

=)