Wednesday, March 30, 2011

Segmen : Deco Deco Beng Beng Boong !

Hello everyone !
Peace be with you guys (:

Hari ni berbekalkan semangat yang tinggi,Yan mulalah bermanja balik dengan keyboard,taip pun dengan kadar yang agak ganas dan laju .sebab apa ? Tuan punya belog hebat because she is nurulbadiah sempat setop belog ni dan say hye dan follow dan buat lawatan sambil belajar dan buat Yan happy dan buat yan rasa semangat nak menaip.Macam ni lah rupa bila seorang blogger baru semangat kemain lain macam setelah disapa oleh si blogger otai.Thanks ye sis cantik !

nampak banner atas tu ? Yes.tu lah banner abang beng kebabom yakni abang ben ashaari.Blogger otai yang belum sempat singgah belog kenit Yan ni.Nanti2 dia singgah lah kot.Kena buat sembahyang hajat ni Fuuh.

Ni lah segmen paling baru yang BELIAU buat untuk tolong blogger2 baru.Jadi,kepada blogger2 lama,tua,muda,miskin,kaya,yang sempat singgah rehat kat blog ni,Silalah komen sebaldi dua tentang blog kenit yang tak seberapa ni.

Komen membina lah ye.Komen macam ni akan disimpan dalam setor belog je,takkan dipublish " asal belog kau ni macam tapehape je.pegi gulunglah" " menyampah betul tengok belog buat lawak bodoh macam ni" " wa cakap sama lu lah kan,belog pink ni wa tak layan,jambu siot"

Jadi,kepada yang singgah,silalah rajinkan tangan,kelik butang comment,lepastu ceramahlah banyak mana pon,nak buat ceramah perdana pon boleh.dialu kan.Kalau rasa nak tolong timbang kati belog ni pon boleh.Manalah tau berat mengalahkan tong gas.Susahlah kan.ataupun belog ni kaler dia overdose mengalahkan tadika kemas .ponn boleh komen.cheers ! (:

blogger baru yang nak join segmen ni,kelik sini--- abang beng kebabom

11 comments:

Fizalinolie said...

singgah sini menjenguk Adik Izyan... Simple blog, akak suka... Apa2 pun selamat berkenalan dear =)

kiwi said...

ok je blog ni..simple dan kemas..hihi

Amiera Hilton said...

blog awak cantek yang! so sweet tau! ;)

Izyan Masri said...

sis fiza:ouh,sangat berterima kasih atas kome ikhlas tu.selamat berkawan dalam dunia belog eyh sis :D

Izyan Masri said...

kiwi yang ada bear yang comel yang buat Yan jeles,terima kasih,kalau berat nak loading,bagitau faham :D

Izyan Masri said...

amiera hilton macam hilton hotel : hehe,belog kita kan sama2 pink sebab tu comel.kankan ? :D

solo molo said...

semuanya cun !!!~

Izyan Masri said...

SOLOMOLO:HOMAIGOSH.THANKS YE :D

farhana masdo said...

terjah dr segmen bro ben .
saye pmbace baru di belog kamuu ~ :)

jmpot singgah ma belog okay :)

Izyan Masri said...

FARHANA :TERIMA KASIH BANAYK2.FOLLOW DIA BALIK.YUUHUU :D

Siti Nurul Ain said...

hehe..i love to see your blog..

simple and sweet..i like..
macam tuan blog jugak..(^___^)..

dtg dr segmen BA..

singgah2 and komen me okay..;)

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, March 30, 2011

Segmen : Deco Deco Beng Beng Boong !

Hello everyone !
Peace be with you guys (:

Hari ni berbekalkan semangat yang tinggi,Yan mulalah bermanja balik dengan keyboard,taip pun dengan kadar yang agak ganas dan laju .sebab apa ? Tuan punya belog hebat because she is nurulbadiah sempat setop belog ni dan say hye dan follow dan buat lawatan sambil belajar dan buat Yan happy dan buat yan rasa semangat nak menaip.Macam ni lah rupa bila seorang blogger baru semangat kemain lain macam setelah disapa oleh si blogger otai.Thanks ye sis cantik !

nampak banner atas tu ? Yes.tu lah banner abang beng kebabom yakni abang ben ashaari.Blogger otai yang belum sempat singgah belog kenit Yan ni.Nanti2 dia singgah lah kot.Kena buat sembahyang hajat ni Fuuh.

Ni lah segmen paling baru yang BELIAU buat untuk tolong blogger2 baru.Jadi,kepada blogger2 lama,tua,muda,miskin,kaya,yang sempat singgah rehat kat blog ni,Silalah komen sebaldi dua tentang blog kenit yang tak seberapa ni.

Komen membina lah ye.Komen macam ni akan disimpan dalam setor belog je,takkan dipublish " asal belog kau ni macam tapehape je.pegi gulunglah" " menyampah betul tengok belog buat lawak bodoh macam ni" " wa cakap sama lu lah kan,belog pink ni wa tak layan,jambu siot"

Jadi,kepada yang singgah,silalah rajinkan tangan,kelik butang comment,lepastu ceramahlah banyak mana pon,nak buat ceramah perdana pon boleh.dialu kan.Kalau rasa nak tolong timbang kati belog ni pon boleh.Manalah tau berat mengalahkan tong gas.Susahlah kan.ataupun belog ni kaler dia overdose mengalahkan tadika kemas .ponn boleh komen.cheers ! (:

blogger baru yang nak join segmen ni,kelik sini--- abang beng kebabom

11 comments:

Fizalinolie said...

singgah sini menjenguk Adik Izyan... Simple blog, akak suka... Apa2 pun selamat berkenalan dear =)

kiwi said...

ok je blog ni..simple dan kemas..hihi

Amiera Hilton said...

blog awak cantek yang! so sweet tau! ;)

Izyan Masri said...

sis fiza:ouh,sangat berterima kasih atas kome ikhlas tu.selamat berkawan dalam dunia belog eyh sis :D

Izyan Masri said...

kiwi yang ada bear yang comel yang buat Yan jeles,terima kasih,kalau berat nak loading,bagitau faham :D

Izyan Masri said...

amiera hilton macam hilton hotel : hehe,belog kita kan sama2 pink sebab tu comel.kankan ? :D

solo molo said...

semuanya cun !!!~

Izyan Masri said...

SOLOMOLO:HOMAIGOSH.THANKS YE :D

farhana masdo said...

terjah dr segmen bro ben .
saye pmbace baru di belog kamuu ~ :)

jmpot singgah ma belog okay :)

Izyan Masri said...

FARHANA :TERIMA KASIH BANAYK2.FOLLOW DIA BALIK.YUUHUU :D

Siti Nurul Ain said...

hehe..i love to see your blog..

simple and sweet..i like..
macam tuan blog jugak..(^___^)..

dtg dr segmen BA..

singgah2 and komen me okay..;)