Wednesday, March 30, 2011

Tak keruan sudah

Hello everyone !
Peace be with you guys (:

Start je pukul 5.30 petang tadi sejak follower Yan dah sampai nombor 398,aiip,bukan nombor ekor tahu ? Yan dah mula gelabah,tak tentu hala,tak keruan,rasa macam loya tekak,pening2 kepala(yang ni over).Kalau boleh,nak tenung je kotak follower tu sampai lah tiba follower ke 400 .Tapi takut renungan tajam Yan mengeluarkan laser yang mampu membakar daun2 kering yang disapu oleh opah dikampung atau laser yang terkena kepala botak penjaga gol indonesia waktu piala AFF Suzuki dulu tu.Mula2 laju je naik.sampai je 398,terus setop macam ada traffic light merah pulak kan.

eskrem pong perisa milo yang sedap.tak dapat beli.kena tunggu follower 400 T_T

Habis semua aktiviti Yan tergendala.nak beli eskrem cornetto love yang akim af dan stacy nyanyi tu pon tak boleh dah.Dok pikir manalah pegi semua orang yang lalu lalang kat belog Yan ni.Diorang taknak buat lawatan sambil belajar kat kotak cantik follower tu ke ? Yan nak pegi mana pon tak boleh ni.Baru nak pegi dapur dah jeling skrin komputer tu sampai mak pesan,sangkut je kat leher laptop bia senang nak tengok.terima kasih pada nasihat mak yang sangat berguna T_T.cheers!

9 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

alaaa.. rilek la sayangg~ dah cukup 400 nnti, belanja akak ye ^^

Nurulizzah Hidayah binti Musa said...

tahniah...CECAH dah tu :)

Hazrina Erin said...

da cukup 400 da!! cepat print skrin!^^

Izyan Masri said...

SIS YUYU : OHMAIGOSH.SIS YUYU DATANG BALIK,TERUS KELUAR FOLLOWER BARU :D

Izyan Masri said...

NURULIZZAH:OH YEYE.BARU PERASAN.THANKS YE :D

Izyan Masri said...

HAZRINA:OHMAIGOSH.TA SEMPAT LAH PULAK NAK PRINT SKRIN :D

Syimir said...

hola!..congratez!

Izyan Masri said...

thanks syimir (:

Izyan Masri said...

thanks syimir (:

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, March 30, 2011

Tak keruan sudah

Hello everyone !
Peace be with you guys (:

Start je pukul 5.30 petang tadi sejak follower Yan dah sampai nombor 398,aiip,bukan nombor ekor tahu ? Yan dah mula gelabah,tak tentu hala,tak keruan,rasa macam loya tekak,pening2 kepala(yang ni over).Kalau boleh,nak tenung je kotak follower tu sampai lah tiba follower ke 400 .Tapi takut renungan tajam Yan mengeluarkan laser yang mampu membakar daun2 kering yang disapu oleh opah dikampung atau laser yang terkena kepala botak penjaga gol indonesia waktu piala AFF Suzuki dulu tu.Mula2 laju je naik.sampai je 398,terus setop macam ada traffic light merah pulak kan.

eskrem pong perisa milo yang sedap.tak dapat beli.kena tunggu follower 400 T_T

Habis semua aktiviti Yan tergendala.nak beli eskrem cornetto love yang akim af dan stacy nyanyi tu pon tak boleh dah.Dok pikir manalah pegi semua orang yang lalu lalang kat belog Yan ni.Diorang taknak buat lawatan sambil belajar kat kotak cantik follower tu ke ? Yan nak pegi mana pon tak boleh ni.Baru nak pegi dapur dah jeling skrin komputer tu sampai mak pesan,sangkut je kat leher laptop bia senang nak tengok.terima kasih pada nasihat mak yang sangat berguna T_T.cheers!

9 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

alaaa.. rilek la sayangg~ dah cukup 400 nnti, belanja akak ye ^^

Nurulizzah Hidayah binti Musa said...

tahniah...CECAH dah tu :)

Hazrina Erin said...

da cukup 400 da!! cepat print skrin!^^

Izyan Masri said...

SIS YUYU : OHMAIGOSH.SIS YUYU DATANG BALIK,TERUS KELUAR FOLLOWER BARU :D

Izyan Masri said...

NURULIZZAH:OH YEYE.BARU PERASAN.THANKS YE :D

Izyan Masri said...

HAZRINA:OHMAIGOSH.TA SEMPAT LAH PULAK NAK PRINT SKRIN :D

Syimir said...

hola!..congratez!

Izyan Masri said...

thanks syimir (:

Izyan Masri said...

thanks syimir (: