Tuesday, March 22, 2011

Tercabut jantung,Tak tidur malam

Hello guys !
Peace be with you (:

Ni mesti ada yang pelik.apa pulak yang tercabut jantung,tak tidur malamnya ? Memandangkan esok result SPM keluar,tahap ke-dupdap-an semua calon SPM mesti dah sampai tahap maximum.Mau goyang dah jantung yang tersangkut tu malam ni kan.

Teringat zaman2 ambik result dulu.Malam sebelum ambik result tu,i lah paling awal tidur.Senang,tak payah nak fikir panjang2.So,untuk adik2 yang nak ambik result tu,janganlah sampai tak tidur.Penuh dah facebook tu dengan status. " Tak tidur malamlah aku " " aku jadi mata panda malam ni " " macam mana nak tidur ni " dahdah.bak kata orang putih tu,chill la weyh.

Esok bangun pagi doa banyak2,tarik nafas dalam2,buat muka cool,yang perempuan buat muka paling cantik yang boleh,yang lelaki buat muka paling handsome yang boleh.jalan tegak2,seluar pastikan kering,jangan sampai mengalir sungai.cancel terus ambil result nanti.

okay.taknaklah bebel banyak2.for my dearest sisters and brothers,Best of luck lah ye!Ingat pesan ni.buat muka cooool.no cuak2 okay.Cheers (:

12 comments:

babyHoney said...

tido mungkin Honey x boleyh .
tapi makan
still bedal ,
doakan Honey dapat good result

Izyan Masri said...

makan bedal tu wajib.mulut dengan perut kena kasi penuh xD
goodluck dear.bia dapat result elok okay (:

nur said...

betul tu izyan.. adik2.. dengaar kaklon pesan ni.. k.. g tdo..

Izyan Masri said...

aiiip.bagus2.dengar kak long nasihat :P semua tido.yg kumen mumen ni pon :P

fad ali said...

nice belog..

dpt dr yuyu si comel!hehe..

singgah la belog sy..

polow skali..haha..*muke minta simpati..kahakah

http://faddesignaway.blogspot.com/

Zuraidah said...

Hehe. Teringat zaman muda2 nak amik result. Time SPM relaks je. Time STPM, barulah gementar. tak tidur semalaman. Erk.

*dah tua ke sekarang ni? Huhu.

Izyan Masri said...

fad : takyah buat muka simpati nooh.memang ak follow mollow dah ni :D

Izyan Masri said...

zu : hehe.haish.kalau i mmang tak gementar langsung semua exam.buat muka tak heran je result ape po.teruk kan :D

dak tuaa aihh :D

aniswany said...

adik anis pn nk pegi ambek result ari nih ,awal gila dia bgn td..tah tido ke x smlm...hope he get good result.. ;)

fyna said...

hehehe...memory gak mase nk amek result dl...







jom singgah n follow belog saya..
http://inibelogfyna.blogspot.com/

Izyan Masri said...

aniswany : waah.ni mesti satu keluarga tak tidur ni.bukan adik je kan :P goodluck result adik ye.kirim salam sekali :D

Izyan Masri said...

fyna : yess.kita buat lawatan sambil belajar ke belog fyna yee :D

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, March 22, 2011

Tercabut jantung,Tak tidur malam

Hello guys !
Peace be with you (:

Ni mesti ada yang pelik.apa pulak yang tercabut jantung,tak tidur malamnya ? Memandangkan esok result SPM keluar,tahap ke-dupdap-an semua calon SPM mesti dah sampai tahap maximum.Mau goyang dah jantung yang tersangkut tu malam ni kan.

Teringat zaman2 ambik result dulu.Malam sebelum ambik result tu,i lah paling awal tidur.Senang,tak payah nak fikir panjang2.So,untuk adik2 yang nak ambik result tu,janganlah sampai tak tidur.Penuh dah facebook tu dengan status. " Tak tidur malamlah aku " " aku jadi mata panda malam ni " " macam mana nak tidur ni " dahdah.bak kata orang putih tu,chill la weyh.

Esok bangun pagi doa banyak2,tarik nafas dalam2,buat muka cool,yang perempuan buat muka paling cantik yang boleh,yang lelaki buat muka paling handsome yang boleh.jalan tegak2,seluar pastikan kering,jangan sampai mengalir sungai.cancel terus ambil result nanti.

okay.taknaklah bebel banyak2.for my dearest sisters and brothers,Best of luck lah ye!Ingat pesan ni.buat muka cooool.no cuak2 okay.Cheers (:

12 comments:

babyHoney said...

tido mungkin Honey x boleyh .
tapi makan
still bedal ,
doakan Honey dapat good result

Izyan Masri said...

makan bedal tu wajib.mulut dengan perut kena kasi penuh xD
goodluck dear.bia dapat result elok okay (:

nur said...

betul tu izyan.. adik2.. dengaar kaklon pesan ni.. k.. g tdo..

Izyan Masri said...

aiiip.bagus2.dengar kak long nasihat :P semua tido.yg kumen mumen ni pon :P

fad ali said...

nice belog..

dpt dr yuyu si comel!hehe..

singgah la belog sy..

polow skali..haha..*muke minta simpati..kahakah

http://faddesignaway.blogspot.com/

Zuraidah said...

Hehe. Teringat zaman muda2 nak amik result. Time SPM relaks je. Time STPM, barulah gementar. tak tidur semalaman. Erk.

*dah tua ke sekarang ni? Huhu.

Izyan Masri said...

fad : takyah buat muka simpati nooh.memang ak follow mollow dah ni :D

Izyan Masri said...

zu : hehe.haish.kalau i mmang tak gementar langsung semua exam.buat muka tak heran je result ape po.teruk kan :D

dak tuaa aihh :D

aniswany said...

adik anis pn nk pegi ambek result ari nih ,awal gila dia bgn td..tah tido ke x smlm...hope he get good result.. ;)

fyna said...

hehehe...memory gak mase nk amek result dl...







jom singgah n follow belog saya..
http://inibelogfyna.blogspot.com/

Izyan Masri said...

aniswany : waah.ni mesti satu keluarga tak tidur ni.bukan adik je kan :P goodluck result adik ye.kirim salam sekali :D

Izyan Masri said...

fyna : yess.kita buat lawatan sambil belajar ke belog fyna yee :D