Friday, April 01, 2011

THIS IS A STICKY POST ENRTY.
KINDLY SCROLL DOWN TO READ MY LATEST ENTRY.THANKS YA!

EZ BROWNIES PROUDLY PRESENT : Our New Product

SATIN SHAWL INSPIRED BY HANA TAJIMA
Comes in 3 colours : Silver,Gold and Purple.
Limited.10PCS For silver and 5 pcs each for both Purple and Gold.
RM35 each INCLUDING POSTAGE FEE !

Get them now.Feel free to visit our page on facebook.EZ BROWNIES.
or email us : yanzaevaly92@yahoo.com to order.

Serious buyer only.Please,no backout buyers okay. (:

42 comments:

NUR AIN AZMAN said...

terima kasih di atas pujian awak tentang blog saya. i loike! :D

wah, lawa2 shawl neh laa ^^

Love,
Aen

Izyan Nasuha Masri said...

same2 ain.dahmmg cantik pon :D
eyh beli lah shawl tu sekali.hahaha

NUR AIN AZMAN said...

terima kasih.

nnti i beli yerr, huhu

i mmg gler shopping, hohox

:)

Love,
Aen

Izyan Nasuha Masri said...

haha.bole2.jemput2/ajak ramai2 pon takpe :D

xcyber said...

hoho meriah nampak blog nih

Izyan Masri said...

hoho.apa yg meriahnya tu :D

✿....rossa alina....✿ said...

kalo xreti pakai shawl baik jgn beli ke??heee..mmg saya xreti pakai pun shawl2 ni..kahkah.. ;p

Izyan Masri said...

rossa alina : aipp,takmo takmo.kalau tak reti pon wajib beli jugak.haha :D

srikandi cinta said...

canteknya shawl tuh :)

Izyan Masri said...

thanks serikandi cinta.jemput beli,jemput beli :D

atikahnahrowi said...

haa suke shawl niii...

Izyan Masri said...

aiip,beli sekali.paksaan ni.haha

Lilyel said...

Salam.

Saya tengah buat survey pasal blogging untuk kertas projek saya. So, kalau berkenan sudilah isi questionnaire di bawah ini. Thank you so much 

https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&pli=1&formkey=dGlZbzRKVmtxWWhPOWt3c0hIdzF5T0E6MQ#gid=0

Salam,
Lily

Izyan Masri said...

Lily,jap lagi yan buat ye.nnti terus inform lily :D

-ilhamArman- said...

kenapa post ni salah tarikh erk?.. hehehe..

shahjiehan said...

comel3. hana tajima tu sapa??

shahjiehan said...

jom baca dan komen Nak kawen dengan anak Ketua Kampung!

Izyan Masri said...

ILHAM: UNTUK JADIKAN DIA STICK ENTRY SAMPAI TARIKH TU :D

Izyan Masri said...

SHAHJIEHAN : HANA TAJIMA TU A DESIGNER FROM MAYSAA BRAND LONDON.:D

shahjiehan said...

o0o0... yg pmpn sebelah yuna tu ke?

Izyan Masri said...

AAH.YANG PUTIH2 COMEL SEBELAH YUNA TU :D

cik fai said...

waaa..yan sejak bile kah jual shawl nie.
hehehe santek santek lah :) grr geram sangat!!!!!!

maisarah said...

still available ke?

Izyan Masri said...

STILL AVAILABLE DEAR (:

fizah said...

ala comeynya shawl ni...sukee

Izyan Masri said...

HAHA.THANKS.NAK BELI PONGGG BOLEH :D

Anna Syue Fashion House said...

Nice blog.. tak bosan baca blog u. Keep it up dear!!!! Hilang jgk bosan i...heeee =)

Izyan Masri said...

HAHA.THANKS BANYAK2 YE.DATANG BANYAK2 KALI PONGG BOLEH :D

Anna Syue Fashion House said...

hye dear, bag yg u tanya SHELLY in brown tu tali dia sebelah boleh buka.. so u leh adjust nak buat sling bag atau pun shoulder bag =))))

kalau u nak.. u boleh isi our order form dekat kanan blog or just email ur NAME, ADDRESS, PHONE.NO kat anna.syue@yahoo.com =)))

miss frog said...

BW..lalala..
dh follow n like..=)

Izyan Masri said...

anna : dah comment pada gambar :D

Izyan Masri said...

missfrog: dah follow dia balik :D

Anna Syue Fashion House said...

yeahhhh!! tepat sekali. hee.. kalau panjang guna satu tali jek. And terus boleh buat sling bag. Kalau nak bimbit kat bahu buat 2 tali sebab nak bagi dia pendek kan.. hee.

maisarah said...

kalau nak order macam mana? nak colour silver. ada lagi kan?

Izyan Masri said...

OKAY,DAH KOMEN MOMEN :D

Izyan Masri said...

MAISARAH : KALAU NAK ORDER,EMAIL DETAILS
FULLNAME:
FULLADDRESS:
PHONE NUMBER:
COLOUR OF SHAWL:
TYPE OF SHAWL :

KE YANZAEVALY92@YAHOO.COM (:

maisarah said...

dah hantar details kat your email.

kiwi said...

cantik tp x reti pkai..huhu

Izyan Masri said...

kiwi : huhu.boleh i ajar :D

maisarah said...

yan, smlm ptg dah hantar payment details. check your email k. :)

Izyan Masri said...

MAISARAH:dah reply.check ye. :D

JIJI YU said...

ko ni adik hana tajima keh..

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, April 01, 2011

THIS IS A STICKY POST ENRTY.
KINDLY SCROLL DOWN TO READ MY LATEST ENTRY.THANKS YA!

EZ BROWNIES PROUDLY PRESENT : Our New Product

SATIN SHAWL INSPIRED BY HANA TAJIMA
Comes in 3 colours : Silver,Gold and Purple.
Limited.10PCS For silver and 5 pcs each for both Purple and Gold.
RM35 each INCLUDING POSTAGE FEE !

Get them now.Feel free to visit our page on facebook.EZ BROWNIES.
or email us : yanzaevaly92@yahoo.com to order.

Serious buyer only.Please,no backout buyers okay. (:

42 comments:

NUR AIN AZMAN said...

terima kasih di atas pujian awak tentang blog saya. i loike! :D

wah, lawa2 shawl neh laa ^^

Love,
Aen

Izyan Nasuha Masri said...

same2 ain.dahmmg cantik pon :D
eyh beli lah shawl tu sekali.hahaha

NUR AIN AZMAN said...

terima kasih.

nnti i beli yerr, huhu

i mmg gler shopping, hohox

:)

Love,
Aen

Izyan Nasuha Masri said...

haha.bole2.jemput2/ajak ramai2 pon takpe :D

xcyber said...

hoho meriah nampak blog nih

Izyan Masri said...

hoho.apa yg meriahnya tu :D

✿....rossa alina....✿ said...

kalo xreti pakai shawl baik jgn beli ke??heee..mmg saya xreti pakai pun shawl2 ni..kahkah.. ;p

Izyan Masri said...

rossa alina : aipp,takmo takmo.kalau tak reti pon wajib beli jugak.haha :D

srikandi cinta said...

canteknya shawl tuh :)

Izyan Masri said...

thanks serikandi cinta.jemput beli,jemput beli :D

atikahnahrowi said...

haa suke shawl niii...

Izyan Masri said...

aiip,beli sekali.paksaan ni.haha

Lilyel said...

Salam.

Saya tengah buat survey pasal blogging untuk kertas projek saya. So, kalau berkenan sudilah isi questionnaire di bawah ini. Thank you so much 

https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&pli=1&formkey=dGlZbzRKVmtxWWhPOWt3c0hIdzF5T0E6MQ#gid=0

Salam,
Lily

Izyan Masri said...

Lily,jap lagi yan buat ye.nnti terus inform lily :D

-ilhamArman- said...

kenapa post ni salah tarikh erk?.. hehehe..

shahjiehan said...

comel3. hana tajima tu sapa??

shahjiehan said...

jom baca dan komen Nak kawen dengan anak Ketua Kampung!

Izyan Masri said...

ILHAM: UNTUK JADIKAN DIA STICK ENTRY SAMPAI TARIKH TU :D

Izyan Masri said...

SHAHJIEHAN : HANA TAJIMA TU A DESIGNER FROM MAYSAA BRAND LONDON.:D

shahjiehan said...

o0o0... yg pmpn sebelah yuna tu ke?

Izyan Masri said...

AAH.YANG PUTIH2 COMEL SEBELAH YUNA TU :D

cik fai said...

waaa..yan sejak bile kah jual shawl nie.
hehehe santek santek lah :) grr geram sangat!!!!!!

maisarah said...

still available ke?

Izyan Masri said...

STILL AVAILABLE DEAR (:

fizah said...

ala comeynya shawl ni...sukee

Izyan Masri said...

HAHA.THANKS.NAK BELI PONGGG BOLEH :D

Anna Syue Fashion House said...

Nice blog.. tak bosan baca blog u. Keep it up dear!!!! Hilang jgk bosan i...heeee =)

Izyan Masri said...

HAHA.THANKS BANYAK2 YE.DATANG BANYAK2 KALI PONGG BOLEH :D

Anna Syue Fashion House said...

hye dear, bag yg u tanya SHELLY in brown tu tali dia sebelah boleh buka.. so u leh adjust nak buat sling bag atau pun shoulder bag =))))

kalau u nak.. u boleh isi our order form dekat kanan blog or just email ur NAME, ADDRESS, PHONE.NO kat anna.syue@yahoo.com =)))

miss frog said...

BW..lalala..
dh follow n like..=)

Izyan Masri said...

anna : dah comment pada gambar :D

Izyan Masri said...

missfrog: dah follow dia balik :D

Anna Syue Fashion House said...

yeahhhh!! tepat sekali. hee.. kalau panjang guna satu tali jek. And terus boleh buat sling bag. Kalau nak bimbit kat bahu buat 2 tali sebab nak bagi dia pendek kan.. hee.

maisarah said...

kalau nak order macam mana? nak colour silver. ada lagi kan?

Izyan Masri said...

OKAY,DAH KOMEN MOMEN :D

Izyan Masri said...

MAISARAH : KALAU NAK ORDER,EMAIL DETAILS
FULLNAME:
FULLADDRESS:
PHONE NUMBER:
COLOUR OF SHAWL:
TYPE OF SHAWL :

KE YANZAEVALY92@YAHOO.COM (:

maisarah said...

dah hantar details kat your email.

kiwi said...

cantik tp x reti pkai..huhu

Izyan Masri said...

kiwi : huhu.boleh i ajar :D

maisarah said...

yan, smlm ptg dah hantar payment details. check your email k. :)

Izyan Masri said...

MAISARAH:dah reply.check ye. :D

JIJI YU said...

ko ni adik hana tajima keh..