Saturday, April 09, 2011

3 Perangai Pelik Waktu zaman budak hingusan

Hello lovelies !
Peace be with you guys (:

Sebelum tidur malam tadi yan muhasabah diri.Mengingatkan diri pasal kesalahan2 yang dibuat sepanjang hidup sejak kecik hingus meleleh disapu mak,sampailah besar,muka dah macam angelina jolie ni.What the?? Baru je nak start bukak tajuk muhasabah diri,dah ready nak buat2 nangis barang sebaldi dua,tiba2,teringat pulak zaman kecik2 yan berperangai pelik.agak memalukan jugaklah.Dah teringat tu apa lagi,gelak terkekek mak iloi ioi lah.Tutup semua tajuk muhasabah tu.Ditunda ke malam ini.jyeahh.

Tak kira lah korang punya zaman kecik2 perangai baik,jalan tunduk je 24 jam,atau perangai macam puaka sebab asyik curik buah mangga mak jah sebelah rumah atau melastik ayam dan itik orang kampung sampai satu kampung bergaduh sebab tak jumpa2 si pelakunya,tapi Yan rasa yan punya pengalaman jugak yang best.Tak kira.So,lets check it out babeh ! Ape yang kononnya best sangat tu.Kalau tak best,takyah nak marah wa ye bro.wat lekk je.

1.Perangai pelik yang pertama.Yan ni kan,paling pantanglah kalau jumpa lori besar dan berkepala besar berwarna merah.Ala,lori yang selalu angkut pasir,kayu balak tu.Setiap kali lori tu lalu depan rumah je,mesti yan akan trauma seorang diri,menjerit melalak lalak mintak pertolongan tak pon menyorok sebalik kereta sambil air mata berjujuran gugur ke bumi.Punyalah takut macam kena kejar pembunuhan upahan je rasanya.Taktaulah.rasanya sebab kepala besau merah dia tu muka macam syaithon nirrojim kot.Sudahlah besar,merah pulak tu,bentuk dia dah macam muka makhluk yang menakutkan.bila dia lalu je,rasa macam dia sedang mencari mangsa untuk dikudap kudap.Sebab tu yan takut.Korang takut tak ? Sila cakap takut jugak.

2.Perangai pelik kedua,yan dulu2 tak boleh dengar lagu sedih.Lagu sedih yang dimaksudkan adalah lagu jiwang2 rock kapak.Macam kumpulan spoon,spring,spray.whatt thee ???Kumpulan ukays ke.Tak kiralah.Yang lagu dia meleleh je tu.Semua lirik dia pasal kau pergi,aku sendiri,kau tinggalkan aku,musnah hidup,alah,yang jenis jiwang putus cintalah senang cerita.Bila dengar je lagu2 macam tu mulalah,Yan akan cari tembok besar mana2 untuk menyorok.kalau ada tembok besar cina,confirm dah sorok situ dah.Takpon dinding rumah.Lepastu mulalah nangis tak tentu hala.CENGENG gila babeng lah dulu."ekeleh lu,tak brutal lah menangis dengar lagu jiwang.apelah lu doehh minah."taktaulah der,wa kecik2 dulu umur 5,6 tahun tak boleh dengar betul lagu2 macam tu.Tak faham pon maksud dia ape.tapi wa lak yang nak nangis over,bro.Apa2 je lah kan.(':

3.Perangai pelik yang ketiga ni Yan pon taktaulah pelik ke apa.Bila yan turun basikal je,yan akan melompat sekuat tenaga.Orang lain turun basikal mesti turun lembut2,Yan tak.Bila nak turun tu lah,bakat lompat tinggi yang terpendam akan terserlah.Agak2 lagi 100 meter nak turun,yan dah get ready fizikal dan mental,dah taget dah,tinggi mana aku nak terjun ni,ada tak rumput,kalau jatuh pon tadalah sakit sangat.Dan bila dah selamat mendarat lepas terjun tu,Kira habis superheroin lah sebab terel.Tapi basikal setakat basikal roda tiga.Tak brutal betul dulu kan (': . Disebabkan perangai pelik terjun basikal ni jugaklah yan pernah jatuh dalam longkang besar yang hitam likat sebab silap tempat mendarat,terus direct ke longkang.Hebat bukan ? (':

Dahlah.tiga cukuplah kan.Nanti banyak2,korang buat bahan sebulan pulak nanti.Yang pasti,bila ingat balik,yan sendiri pon nak gelak.Apa punya tapehape lah perangai waktu kecik.Tapi comel je kan.Kalau orang tengok mesti rasa "eeee.kiutnya perangai budaktu.suka mokkcik nengoknya" what theee??? so,cheers ! (:

64 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

comel <3

Izyan Masri said...

SIS YUYU ! THANKS COMMENT.KALI KE-7 XD.HIKHIK.SIS YUYU LAGI COMEL.DOUBLE COMEL :D

elinLARH said...

uish nakal nakal comel
heheheehe
dasat dasattt

Arif Azmi said...

Haha.. kecik2.. perangai pun tak menentu ah.. ^^,.. perghh.. jatuh longkang? tak trauma? HAHA

ïêmå å¢klê§ said...

sengeh sorang2 bila ingt zaman kehingusan dulu..

Novelgurl said...

hahhaha,,paling x tahan lgu jiwng tuh!

Emma said...

kwn ema pon takot lori..
klu tgh jln nmpk lori dr dpn..
sanggup pth balik xpon aci masuk je lorong umah sesape..
n ktorg lk suka usik dia..

d_LA said...

yg no.2 tu smpai skang dla x boleh..x boleh dgr lagu jiwang, dan2 terus migrain..haha

Izyan Masri said...

elinlarh:haha,nakal eyh :D

Izyan Masri said...

arif azmi:tak trauma dengan longkang.benda kecik je tu xD

Izyan Masri said...

iema:kihkih.sama lah kita.sengeh sama2 jom xD

Izyan Masri said...

novel gurl:kecik2 je.besar takpon :D

Izyan Masri said...

emma:kehkeh,sama macam yan lah.tapi kecik2 je.dah besau tada dah xD

Izyan Masri said...

dla:kihkih.ni mesti romantik ni xD

Bella Ayub said...

hahaha.. kenapa macam tu?? hadoi..salah landing tu yan memang la parut seluruh kaki..abes la kaki.. haha :)

Jay said...

hehe.bila Yan citer zaman budak kocik,toringat pula maso den kocik-kocik...Yan memang comel dari kocik sampai dah beso.Yan comey...Yan comey....

Bird Fizousz said...

wuuu.. rindu zmn knk2 ribena dulu.. :(

best la entry ni.. trkeluar isi per0t bird gelak.. hahaha..;)

Izyan Masri said...

BELLA AYUB:HAHA.TU LH PASAL.SALAH LANDING.SKILL LARI XD

Izyan Masri said...

JAY:HAISSH.JANGAN PUJI LEBIH2.MALU.HAHAHA

Izyan Masri said...

BIRD:HAHA.OUH BAB KENAKAN TUAN BELOG DIA GELAK YE.XD

Jay said...

haha.jgnlh malu Yan.mmg dh hakikat pun yg Yan mmg comel.hehe

Izyan Masri said...

jay:malu2.haha

Jay said...

haha.malu konom.tapi dlm hati ada taman der...hehe

Izyan Masri said...

haha.takda maknanya lah jay xD

Jay said...

hehe.wah dh bnyk follower Yan.Jay baru ada 14.he.ape rahsianye Yan?

fad ali said...

skang mesti wat lagi kan?hahah

Fieq Eum said...

hahaha..macam2 lah ..lawak kot :)

Amirrah Zawani said...

perangai pelik u i tak penah buat.. hehe!! :)

Izyan Masri said...

jay:tada rahsia sebab tak banyak mana pon tu xD

Izyan Masri said...

fad ali:sekarang dah berani.dah tak buat dah semua tu xD

Izyan Masri said...

fieq:haha.zaman hingusan ^^

Izyan Masri said...

amirah zawani:haha.good2.biar i sorang je buat ^^

... said...

as salam..
haha~ comel apa semua perangai pelik tu. ekeke~

al..budak2..biasa la..
nid ah besar panjang, buat lagi ke? ekeke~

=p

infoShare :

Alasan Korang Bila Gagal Exam.

Izyan Masri said...

...:HAHADAH BESAR TAK BUAT DAH.BAIK JE XD

sekamar rindu said...

salam...

bila teringat kisah2 zaman kecik pasti best..mesti byk memori dapat diceritakan..:)

phee ungu said...

perangai memang gilee cute , terutama y first . hehe :)

ishiko said...

hehee.. macam nk same la siket2..
tp, ira takot lori time bawak keta skrg.. kalo bleh nk brek, pastu parkg tepi jln, takot woo...
bab lompat time turun basikal.. hehee.. dulu2 la..

Shiro Petta Petto said...

haha... tiba2 rasa nak naik basikal dengan ko petang2... jom3... kita pergi giant...

Shiro Petta Petto said...

haha... tiba2 rasa nak naik basikal dengan ko petang2... jom3... kita pergi giant...

Jay said...

aku dulu takut kat keta....sbab aku kocik keto yo bosa gilo eh..sobab yo den takut kat keto...tapi sekrang dah ok dah..hehehe

Izyan Masri said...

SEKAMAR RINDU:BETUL2.RASA NAK GELAK PON ADA BILA INGAT BALIK KAN:D

Izyan Masri said...

PHEE UNGU:YANG FIRST TU BUKAN CUTE.TAPE HAPE TU.HIKHIK XD

Izyan Masri said...

ISHIKO:KIHKIH.SEKARANG BILA BAWAK KERETA YANG BUAT KEREK JE DENGAN LORI XD

Izyan Masri said...

SHIRO:HAHA.JOMJOM PEGI GIANT NAIK BASIKAL.PASTU KALAU AKU TERJUN,KAU TOLONG XD

Izyan Masri said...

SHIRO:HAHA.JOMJOM PEGI GIANT NAIK BASIKAL.PASTU KALAU AKU TERJUN,KAU TOLONG XD

NisaAdnan said...

HAHA YG NANGES TU MMG TALEH BLA LA. KECIK2 LAGI DA TACING AE. HIKHIK

javanese DOVE ! said...

yan...

i sama dgn u yg no.1 tu!!!
thats bcz of,pnh maen kt lorong blkng umh pcik.
kt tman perumahan dia tu,ptg tu ade lori smpah pngut smpah blkg umh.
pcik drebar tu le tetbe amk pistol(pdhal tu pstol mainan,tp mse tu kcik2.so i thought,pistol betul)
then trus mcm nk shoot kt i!

omg,trus lari.blik umh pcik,muka tahan nangis+cuak2 gituu.
pastu mlm tu,masa nk tdur siap t'igt pcik drebar lori smpah tu,muka mcm kejam(pdhal mgkin dia maen2 je) mcm pbunuh kanak2!


HAHA.

lisa said...

comelnya perangai pelik yan masa kecik. hehe part lori tu :D

kAmi dAn mEreKa!! said...

amboi, tym kanak2 dah jiwang2 ni,
ade potensi kawin awal la ni, hehe =)

asybedazzle said...

tu lori hantu namanye FTW, hehe. kenapakah begitu? awak je yg tau :)

Shiro Petta Petto said...

kenapa pula kau nak terjun and kat mana kau boleh terjun? ughh... tinggi imaginasi ko... -__-"

Izyan Masri said...

nisa adnan:tu lah pasal.tak habis2 nangis kalau dengar lagu sedih dulu xD

Izyan Masri said...

javanese:haha.sama2.dulu i takut habis dgn lori.sekarang je baru berani and buat kerek dengan lori xD

Izyan Masri said...

lisa:haha.waktu tu kecik sgt lagi xD

Izyan Masri said...

kami dn mereka:ohh tidak.takmo takmo xD

Izyan Masri said...

asybedazzle:haha.memang dulu panggil lori hantu.muka mnakutkn xD

Izyan Masri said...

shiro:haha.terjun mana2 yng boleh.:D

CikHaniBhulat said...

comel2....lori ada muka..kelakar...pas ni ley design transfomer lak..hehehe

Izyan Masri said...

cikhanibulat:kehkeh.lepasni sapa2 nak yan design kan kenderaan diorang,boleh bagitau ye xD

♥sophie♥ said...

hahahahaa,, comel giler XD hehe
nak taw x fie dulu pon takut lori besau tu taw,, bkn ape,, fie bygkn kalo dye belok and fie ade kat simpang nty fie kena libas ,, terlambung kat mane2,, dasyat benor imaginasi :p hihihi

♥sophie♥ said...

hahahahaa,, comel giler XD hehe
nak taw x fie dulu pon takut lori besau tu taw,, bkn ape,, fie bygkn kalo dye belok and fie ade kat simpang nty fie kena libas ,, terlambung kat mane2,, dasyat benor imaginasi :p hihihi

Izyan Masri said...

SOPHIE:KEHKEH.LAGI TINGGI IMAGINATION DIA.TAPI PAPE PON KITA SAMA.SEP SIKIT XD

♥sophie♥ said...

kekekeke ;p malu i nyah haha ;p
gimme five ! <3

Izyan Masri said...

SOPHIE:GOOD GEGEL ! XD

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, April 09, 2011

3 Perangai Pelik Waktu zaman budak hingusan

Hello lovelies !
Peace be with you guys (:

Sebelum tidur malam tadi yan muhasabah diri.Mengingatkan diri pasal kesalahan2 yang dibuat sepanjang hidup sejak kecik hingus meleleh disapu mak,sampailah besar,muka dah macam angelina jolie ni.What the?? Baru je nak start bukak tajuk muhasabah diri,dah ready nak buat2 nangis barang sebaldi dua,tiba2,teringat pulak zaman kecik2 yan berperangai pelik.agak memalukan jugaklah.Dah teringat tu apa lagi,gelak terkekek mak iloi ioi lah.Tutup semua tajuk muhasabah tu.Ditunda ke malam ini.jyeahh.

Tak kira lah korang punya zaman kecik2 perangai baik,jalan tunduk je 24 jam,atau perangai macam puaka sebab asyik curik buah mangga mak jah sebelah rumah atau melastik ayam dan itik orang kampung sampai satu kampung bergaduh sebab tak jumpa2 si pelakunya,tapi Yan rasa yan punya pengalaman jugak yang best.Tak kira.So,lets check it out babeh ! Ape yang kononnya best sangat tu.Kalau tak best,takyah nak marah wa ye bro.wat lekk je.

1.Perangai pelik yang pertama.Yan ni kan,paling pantanglah kalau jumpa lori besar dan berkepala besar berwarna merah.Ala,lori yang selalu angkut pasir,kayu balak tu.Setiap kali lori tu lalu depan rumah je,mesti yan akan trauma seorang diri,menjerit melalak lalak mintak pertolongan tak pon menyorok sebalik kereta sambil air mata berjujuran gugur ke bumi.Punyalah takut macam kena kejar pembunuhan upahan je rasanya.Taktaulah.rasanya sebab kepala besau merah dia tu muka macam syaithon nirrojim kot.Sudahlah besar,merah pulak tu,bentuk dia dah macam muka makhluk yang menakutkan.bila dia lalu je,rasa macam dia sedang mencari mangsa untuk dikudap kudap.Sebab tu yan takut.Korang takut tak ? Sila cakap takut jugak.

2.Perangai pelik kedua,yan dulu2 tak boleh dengar lagu sedih.Lagu sedih yang dimaksudkan adalah lagu jiwang2 rock kapak.Macam kumpulan spoon,spring,spray.whatt thee ???Kumpulan ukays ke.Tak kiralah.Yang lagu dia meleleh je tu.Semua lirik dia pasal kau pergi,aku sendiri,kau tinggalkan aku,musnah hidup,alah,yang jenis jiwang putus cintalah senang cerita.Bila dengar je lagu2 macam tu mulalah,Yan akan cari tembok besar mana2 untuk menyorok.kalau ada tembok besar cina,confirm dah sorok situ dah.Takpon dinding rumah.Lepastu mulalah nangis tak tentu hala.CENGENG gila babeng lah dulu."ekeleh lu,tak brutal lah menangis dengar lagu jiwang.apelah lu doehh minah."taktaulah der,wa kecik2 dulu umur 5,6 tahun tak boleh dengar betul lagu2 macam tu.Tak faham pon maksud dia ape.tapi wa lak yang nak nangis over,bro.Apa2 je lah kan.(':

3.Perangai pelik yang ketiga ni Yan pon taktaulah pelik ke apa.Bila yan turun basikal je,yan akan melompat sekuat tenaga.Orang lain turun basikal mesti turun lembut2,Yan tak.Bila nak turun tu lah,bakat lompat tinggi yang terpendam akan terserlah.Agak2 lagi 100 meter nak turun,yan dah get ready fizikal dan mental,dah taget dah,tinggi mana aku nak terjun ni,ada tak rumput,kalau jatuh pon tadalah sakit sangat.Dan bila dah selamat mendarat lepas terjun tu,Kira habis superheroin lah sebab terel.Tapi basikal setakat basikal roda tiga.Tak brutal betul dulu kan (': . Disebabkan perangai pelik terjun basikal ni jugaklah yan pernah jatuh dalam longkang besar yang hitam likat sebab silap tempat mendarat,terus direct ke longkang.Hebat bukan ? (':

Dahlah.tiga cukuplah kan.Nanti banyak2,korang buat bahan sebulan pulak nanti.Yang pasti,bila ingat balik,yan sendiri pon nak gelak.Apa punya tapehape lah perangai waktu kecik.Tapi comel je kan.Kalau orang tengok mesti rasa "eeee.kiutnya perangai budaktu.suka mokkcik nengoknya" what theee??? so,cheers ! (:

64 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

comel <3

Izyan Masri said...

SIS YUYU ! THANKS COMMENT.KALI KE-7 XD.HIKHIK.SIS YUYU LAGI COMEL.DOUBLE COMEL :D

elinLARH said...

uish nakal nakal comel
heheheehe
dasat dasattt

Arif Azmi said...

Haha.. kecik2.. perangai pun tak menentu ah.. ^^,.. perghh.. jatuh longkang? tak trauma? HAHA

ïêmå å¢klê§ said...

sengeh sorang2 bila ingt zaman kehingusan dulu..

Novelgurl said...

hahhaha,,paling x tahan lgu jiwng tuh!

Emma said...

kwn ema pon takot lori..
klu tgh jln nmpk lori dr dpn..
sanggup pth balik xpon aci masuk je lorong umah sesape..
n ktorg lk suka usik dia..

d_LA said...

yg no.2 tu smpai skang dla x boleh..x boleh dgr lagu jiwang, dan2 terus migrain..haha

Izyan Masri said...

elinlarh:haha,nakal eyh :D

Izyan Masri said...

arif azmi:tak trauma dengan longkang.benda kecik je tu xD

Izyan Masri said...

iema:kihkih.sama lah kita.sengeh sama2 jom xD

Izyan Masri said...

novel gurl:kecik2 je.besar takpon :D

Izyan Masri said...

emma:kehkeh,sama macam yan lah.tapi kecik2 je.dah besau tada dah xD

Izyan Masri said...

dla:kihkih.ni mesti romantik ni xD

Bella Ayub said...

hahaha.. kenapa macam tu?? hadoi..salah landing tu yan memang la parut seluruh kaki..abes la kaki.. haha :)

Jay said...

hehe.bila Yan citer zaman budak kocik,toringat pula maso den kocik-kocik...Yan memang comel dari kocik sampai dah beso.Yan comey...Yan comey....

Bird Fizousz said...

wuuu.. rindu zmn knk2 ribena dulu.. :(

best la entry ni.. trkeluar isi per0t bird gelak.. hahaha..;)

Izyan Masri said...

BELLA AYUB:HAHA.TU LH PASAL.SALAH LANDING.SKILL LARI XD

Izyan Masri said...

JAY:HAISSH.JANGAN PUJI LEBIH2.MALU.HAHAHA

Izyan Masri said...

BIRD:HAHA.OUH BAB KENAKAN TUAN BELOG DIA GELAK YE.XD

Jay said...

haha.jgnlh malu Yan.mmg dh hakikat pun yg Yan mmg comel.hehe

Izyan Masri said...

jay:malu2.haha

Jay said...

haha.malu konom.tapi dlm hati ada taman der...hehe

Izyan Masri said...

haha.takda maknanya lah jay xD

Jay said...

hehe.wah dh bnyk follower Yan.Jay baru ada 14.he.ape rahsianye Yan?

fad ali said...

skang mesti wat lagi kan?hahah

Fieq Eum said...

hahaha..macam2 lah ..lawak kot :)

Amirrah Zawani said...

perangai pelik u i tak penah buat.. hehe!! :)

Izyan Masri said...

jay:tada rahsia sebab tak banyak mana pon tu xD

Izyan Masri said...

fad ali:sekarang dah berani.dah tak buat dah semua tu xD

Izyan Masri said...

fieq:haha.zaman hingusan ^^

Izyan Masri said...

amirah zawani:haha.good2.biar i sorang je buat ^^

... said...

as salam..
haha~ comel apa semua perangai pelik tu. ekeke~

al..budak2..biasa la..
nid ah besar panjang, buat lagi ke? ekeke~

=p

infoShare :

Alasan Korang Bila Gagal Exam.

Izyan Masri said...

...:HAHADAH BESAR TAK BUAT DAH.BAIK JE XD

sekamar rindu said...

salam...

bila teringat kisah2 zaman kecik pasti best..mesti byk memori dapat diceritakan..:)

phee ungu said...

perangai memang gilee cute , terutama y first . hehe :)

ishiko said...

hehee.. macam nk same la siket2..
tp, ira takot lori time bawak keta skrg.. kalo bleh nk brek, pastu parkg tepi jln, takot woo...
bab lompat time turun basikal.. hehee.. dulu2 la..

Shiro Petta Petto said...

haha... tiba2 rasa nak naik basikal dengan ko petang2... jom3... kita pergi giant...

Shiro Petta Petto said...

haha... tiba2 rasa nak naik basikal dengan ko petang2... jom3... kita pergi giant...

Jay said...

aku dulu takut kat keta....sbab aku kocik keto yo bosa gilo eh..sobab yo den takut kat keto...tapi sekrang dah ok dah..hehehe

Izyan Masri said...

SEKAMAR RINDU:BETUL2.RASA NAK GELAK PON ADA BILA INGAT BALIK KAN:D

Izyan Masri said...

PHEE UNGU:YANG FIRST TU BUKAN CUTE.TAPE HAPE TU.HIKHIK XD

Izyan Masri said...

ISHIKO:KIHKIH.SEKARANG BILA BAWAK KERETA YANG BUAT KEREK JE DENGAN LORI XD

Izyan Masri said...

SHIRO:HAHA.JOMJOM PEGI GIANT NAIK BASIKAL.PASTU KALAU AKU TERJUN,KAU TOLONG XD

Izyan Masri said...

SHIRO:HAHA.JOMJOM PEGI GIANT NAIK BASIKAL.PASTU KALAU AKU TERJUN,KAU TOLONG XD

NisaAdnan said...

HAHA YG NANGES TU MMG TALEH BLA LA. KECIK2 LAGI DA TACING AE. HIKHIK

javanese DOVE ! said...

yan...

i sama dgn u yg no.1 tu!!!
thats bcz of,pnh maen kt lorong blkng umh pcik.
kt tman perumahan dia tu,ptg tu ade lori smpah pngut smpah blkg umh.
pcik drebar tu le tetbe amk pistol(pdhal tu pstol mainan,tp mse tu kcik2.so i thought,pistol betul)
then trus mcm nk shoot kt i!

omg,trus lari.blik umh pcik,muka tahan nangis+cuak2 gituu.
pastu mlm tu,masa nk tdur siap t'igt pcik drebar lori smpah tu,muka mcm kejam(pdhal mgkin dia maen2 je) mcm pbunuh kanak2!


HAHA.

lisa said...

comelnya perangai pelik yan masa kecik. hehe part lori tu :D

kAmi dAn mEreKa!! said...

amboi, tym kanak2 dah jiwang2 ni,
ade potensi kawin awal la ni, hehe =)

asybedazzle said...

tu lori hantu namanye FTW, hehe. kenapakah begitu? awak je yg tau :)

Shiro Petta Petto said...

kenapa pula kau nak terjun and kat mana kau boleh terjun? ughh... tinggi imaginasi ko... -__-"

Izyan Masri said...

nisa adnan:tu lah pasal.tak habis2 nangis kalau dengar lagu sedih dulu xD

Izyan Masri said...

javanese:haha.sama2.dulu i takut habis dgn lori.sekarang je baru berani and buat kerek dengan lori xD

Izyan Masri said...

lisa:haha.waktu tu kecik sgt lagi xD

Izyan Masri said...

kami dn mereka:ohh tidak.takmo takmo xD

Izyan Masri said...

asybedazzle:haha.memang dulu panggil lori hantu.muka mnakutkn xD

Izyan Masri said...

shiro:haha.terjun mana2 yng boleh.:D

CikHaniBhulat said...

comel2....lori ada muka..kelakar...pas ni ley design transfomer lak..hehehe

Izyan Masri said...

cikhanibulat:kehkeh.lepasni sapa2 nak yan design kan kenderaan diorang,boleh bagitau ye xD

♥sophie♥ said...

hahahahaa,, comel giler XD hehe
nak taw x fie dulu pon takut lori besau tu taw,, bkn ape,, fie bygkn kalo dye belok and fie ade kat simpang nty fie kena libas ,, terlambung kat mane2,, dasyat benor imaginasi :p hihihi

♥sophie♥ said...

hahahahaa,, comel giler XD hehe
nak taw x fie dulu pon takut lori besau tu taw,, bkn ape,, fie bygkn kalo dye belok and fie ade kat simpang nty fie kena libas ,, terlambung kat mane2,, dasyat benor imaginasi :p hihihi

Izyan Masri said...

SOPHIE:KEHKEH.LAGI TINGGI IMAGINATION DIA.TAPI PAPE PON KITA SAMA.SEP SIKIT XD

♥sophie♥ said...

kekekeke ;p malu i nyah haha ;p
gimme five ! <3

Izyan Masri said...

SOPHIE:GOOD GEGEL ! XD