Saturday, April 23, 2011

B to the L to the O to the G ! huyeaah (':

Hello lovelies !
Peace be with you guys (:

Hai kawan2 yang super awesome ! saya sayang kawan2 saya yang awesome ! Ceyy.tu lah padahnya bila baru je habis baca blog budak comey yang berbakat besar,Najwa Latif.Sudahlah suara sedap mengalahkan Si justin bibir yang pernah dibaling botol dan patah kaki time buat performance tu.*Yeayy.baling botol kat justin bibir ramai2* Korang dah tengok tak video dia tu ? cepat2 pegi tengok kat you tube.*ke yan sorang je yang lambat baru tau pasal video tu ? * (':

Actually,pagi2 lepas siap kemas rumah dengan jayanya sambil memikirkan apa yang nak ditelan untuk memanjakan perut comel ni,mula2 yan nak beli kat mcd,tapi tiba2 rasa bersalah kat palestin.yan terus bukak blog.Taktau lah kenapa mood nak baca entry lama tu membuak2 mengalahkan kuah kari yang membuak2 dalam periuk sebab pasang api besar2 nak cepat masak.tu lah padahnya kalau malas,semua nak cepat (': Bila tengok balik cara2 yan tulis entry zaman dulu,rasa macam nak gelak sambil buat tarian poco2.*eyh,korang tau tak yang poco2 tak haram?* (':

Kalau dulu yan suka guna kata ganti diri pertama yakni aku.sekarang guna nama je.dulu wa brutal lah bro.tak mainlah ayu2 ni (': Pastu kan,dulu yan suka bajet kerek.sikit2 buat ayat macam ni " kalau rasa taknak baca blog aku,please go away " Pergh,ayat nak kerek je ini budak.Patutlah dulu tada orang nak baca pon blog ni.Terkena sumpahan kot T_T .Lepastu kan,kalau dulu,blog ni sebulan sekali baru update.Kalau dapat update sekali tu rasa macam,

"hebatnya aku,update sekali untuk bulan ni.mesti semua eksited nak baca blog aku ni."

tapi,langit tak selalu cerah,kadang2 hujan lebat dari tengah hari sampailah malam,nak mandi pon takut.sidai kain apatah lagi.punyalah tunggu orang datang komen,sorang pon tada.nak butthurt aa macam ni.wuwuwu T_T

si penulis blog yang cukup terkenal dengan entry pelik dan tape hape satu waktu dulu.(':

Satu lagi kan,zaman awal2 blogging ni,yan suka sangat jadi minah omputih celup.

Contoh 1 : One day ni,aku pergi la keluar with my friends,4 of us actually.
Contoh 2 : And the paling cepat terkejut and takot.haha (;

Kalau cikgu BM baca ni.mesti free2 je dapat pelempang jepun.Ape hal lah kan nak pegi mix sampai macam tu sekali ? Tanak mengaku tu entry yan boleh tak ? :D Eyh ada lagi.Contohnya,yan suka buat entry jiwang.yelah,zaman budak2,sikit2 kapel,putus,pastu mulalah nak harap simpati orang dalam blog.contohnya macam ni.

"more than a month,its hard to do that.i don't know why,,even i meet with the angel...pleasee,,,i know i can...:'( "

yang bestnya,siap letak gambar2 emo berlebih lebihan lak.Konon nak tunjuk habis sedihlah tu.Mesti semua yang datang baca rasa macam " eee.pehal lak minah ni nak emo jiwang leleh karat.muntah aku doeeeh.tanak aa datang dah.kita bako!kita bako!sampah je semua ni" tacingg oo kalau orang cakap macam tu.T_T Last sekali,kalau tulis entry je,mulalah semua tulisan berkaler2 dengan harapan orang2 yang datang akan lebih tertarik menarik kau memang debomb dengan entry kita.Habis semua kaler yan guna,mengalahkan sekotak besar pensil warna Luna yang jadi kebanggaan time kecik2 dulu tu.

Tapi sekarang,bila dah buat lawatan sambil belajar hari2 ke blog yang hebat,yan pon jadi hebat.what thee ??? taktak.yan jadi lebih matang dalam menulis blog.Tade dah warna pelik2.Yan rasa,kalau budak2 kecik tengok pon mesti geli.Macam keling je.Yang pasti,tade dah entry2 berbau romantik gila babeng dan jiwang meleleh macam dulu.Dah besar blog ni.dulu kecik je comel2 gitu. (': cheers !

P/S:promotion harga penghabisan stock shawl kat SINI

35 comments:

JIJI YU said...

ekke hade juak yg tunggu orang komen ek..baru aku tau..hahaha..

angkasa said...

hahahahaha akak.dulu kt blog sy pakai "saya"..skrg pakai "aku"..da dewasa la katakan..hehe

Imran nyambek said...

dah matang.gud2.hehe

fadh leyanie said...

"mesti geli. macam keling je" lawak la izyan ni..haha

Izyan Masri said...

JIJI YU:haha.tu zaman awal2 blogging.eksited lebih xD

Izyan Masri said...

angkasa:kehkeh.bagusnya dia.akak tak penah guna saya pon.baik sgt bunyi dia nnti xD

Izyan Masri said...

imran:haha.baru nak matang xD

Izyan Masri said...

fadh leyanie : haha.yan rasa mcm keling.tu pasal tulis tu xD

♥sophie♥ said...

mari kite same2 meningkat matang :')
heeeee <3

NisaAdnan said...

ayat kerek tu mmg taleh bla. yela mcm tetibe je nak mara org kan. hehe

noraliza said...

x tahu pun pasal justin bibir tuu..nie yg nak g tgk nie.haha

ishiko said...

yan nanti datang amek award ye.. hheee

lemongrassbeam said...

hehehe.betula.
sy da dekat 3 taun blogging.
tp cmtu je.
cm aktif, jap takkk......hehe
Good luckkkkk :)

OKED chokelat said...

yan skrg da hebat..xyah tgu org dtg komen...hehehehe...bderet2 student kelas lain wat lwatan smbil blajar kt kelas yan.....

Syuhada Elmi. said...

Baca perenggan pertama. Terus search kat google `Justin Bieber kene baling botol` :D

Syuhada Elmi. said...

Baca perenggan pertama. Terus search kat google `Justin Bieber kene baling botol` :D

Misz Jenny said...

LUNA? pensil warna pling meletopp di zaman dahulu kala...
*skrg pun kan?

haha

Jay said...

kalau Jay pulak camne Yan?Jay pun baru juga dalam blogging ni.komenlah Jay kalau ada yg xpatut Jay buat ke.he:-)

Izyan Masri said...

SOPHIE:yeay.jom sama2 jadi dak matang xD

Izyan Masri said...

nisa adnan :tau tape.kerek habis kan ?tiba2 je buat ayat mcm tu xD

Izyan Masri said...

noraliza:cepat tengok.lepastu kita gelak ramai2 xD

Izyan Masri said...

ishiko:dah tengok,tapi tak berapa nak faham T_T

Izyan Masri said...

lemongrassbeam:yeay.kita samelah.tapi kan,yan baru jugak kalau kire xD

Izyan Masri said...

okdecokelat:ouh cik oked cantik manis lagi ayu.tak hebat pon yan ni.nak belajar lgi ((:

Izyan Masri said...

syuhadaelmi:muahaha.cepat cari video si bibir kene baling botol xD

Izyan Masri said...

misz jenny:aah.kalau dulu sapa ada yang paling banyak,dia kaya xD

Izyan Masri said...

jay :setakat ni dah okay.cuma kalau nak lagi best.bab bila nak komen tu,cuba buat pop up window.pastu tayah captcha.*eyh betul ke eja?* mesti lagi best :D

Jay said...

okay nt Jay cuba buat ye.nanti Yan tunjuk ajarlah kat Jay ye.hehe

adan said...

dolu2 zaman ribena dalam blog ni sy selalu gak buat entri sal jiwang ni.. kahkahakha

Arif Azmi said...

HAHA.. kenanagan dahulu.. ^^,.. Well.. Berubah untuk kebaikan kan?

Newest Entry, Perempuan kini lebih suka menipu

Izyan Masri said...

jay:yeay.bagus2 :D

Izyan Masri said...

adan:kehkeh.tu lah pasal.same pulak kita xD

Izyan Masri said...

arif azmi:betul2.berubah untuk kebaikan lah ni.tengah cuba xD

... said...

peace be upon to izyan masri dududu too~

hoho~ saya masih setia dengan ganti kata nama 'saya'. yeah~!!
IZYAN MASRI BROWNIES!!

Izyan Masri said...

... : hehe.bagus2 guna saya lagi baik.:D

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, April 23, 2011

B to the L to the O to the G ! huyeaah (':

Hello lovelies !
Peace be with you guys (:

Hai kawan2 yang super awesome ! saya sayang kawan2 saya yang awesome ! Ceyy.tu lah padahnya bila baru je habis baca blog budak comey yang berbakat besar,Najwa Latif.Sudahlah suara sedap mengalahkan Si justin bibir yang pernah dibaling botol dan patah kaki time buat performance tu.*Yeayy.baling botol kat justin bibir ramai2* Korang dah tengok tak video dia tu ? cepat2 pegi tengok kat you tube.*ke yan sorang je yang lambat baru tau pasal video tu ? * (':

Actually,pagi2 lepas siap kemas rumah dengan jayanya sambil memikirkan apa yang nak ditelan untuk memanjakan perut comel ni,mula2 yan nak beli kat mcd,tapi tiba2 rasa bersalah kat palestin.yan terus bukak blog.Taktau lah kenapa mood nak baca entry lama tu membuak2 mengalahkan kuah kari yang membuak2 dalam periuk sebab pasang api besar2 nak cepat masak.tu lah padahnya kalau malas,semua nak cepat (': Bila tengok balik cara2 yan tulis entry zaman dulu,rasa macam nak gelak sambil buat tarian poco2.*eyh,korang tau tak yang poco2 tak haram?* (':

Kalau dulu yan suka guna kata ganti diri pertama yakni aku.sekarang guna nama je.dulu wa brutal lah bro.tak mainlah ayu2 ni (': Pastu kan,dulu yan suka bajet kerek.sikit2 buat ayat macam ni " kalau rasa taknak baca blog aku,please go away " Pergh,ayat nak kerek je ini budak.Patutlah dulu tada orang nak baca pon blog ni.Terkena sumpahan kot T_T .Lepastu kan,kalau dulu,blog ni sebulan sekali baru update.Kalau dapat update sekali tu rasa macam,

"hebatnya aku,update sekali untuk bulan ni.mesti semua eksited nak baca blog aku ni."

tapi,langit tak selalu cerah,kadang2 hujan lebat dari tengah hari sampailah malam,nak mandi pon takut.sidai kain apatah lagi.punyalah tunggu orang datang komen,sorang pon tada.nak butthurt aa macam ni.wuwuwu T_T

si penulis blog yang cukup terkenal dengan entry pelik dan tape hape satu waktu dulu.(':

Satu lagi kan,zaman awal2 blogging ni,yan suka sangat jadi minah omputih celup.

Contoh 1 : One day ni,aku pergi la keluar with my friends,4 of us actually.
Contoh 2 : And the paling cepat terkejut and takot.haha (;

Kalau cikgu BM baca ni.mesti free2 je dapat pelempang jepun.Ape hal lah kan nak pegi mix sampai macam tu sekali ? Tanak mengaku tu entry yan boleh tak ? :D Eyh ada lagi.Contohnya,yan suka buat entry jiwang.yelah,zaman budak2,sikit2 kapel,putus,pastu mulalah nak harap simpati orang dalam blog.contohnya macam ni.

"more than a month,its hard to do that.i don't know why,,even i meet with the angel...pleasee,,,i know i can...:'( "

yang bestnya,siap letak gambar2 emo berlebih lebihan lak.Konon nak tunjuk habis sedihlah tu.Mesti semua yang datang baca rasa macam " eee.pehal lak minah ni nak emo jiwang leleh karat.muntah aku doeeeh.tanak aa datang dah.kita bako!kita bako!sampah je semua ni" tacingg oo kalau orang cakap macam tu.T_T Last sekali,kalau tulis entry je,mulalah semua tulisan berkaler2 dengan harapan orang2 yang datang akan lebih tertarik menarik kau memang debomb dengan entry kita.Habis semua kaler yan guna,mengalahkan sekotak besar pensil warna Luna yang jadi kebanggaan time kecik2 dulu tu.

Tapi sekarang,bila dah buat lawatan sambil belajar hari2 ke blog yang hebat,yan pon jadi hebat.what thee ??? taktak.yan jadi lebih matang dalam menulis blog.Tade dah warna pelik2.Yan rasa,kalau budak2 kecik tengok pon mesti geli.Macam keling je.Yang pasti,tade dah entry2 berbau romantik gila babeng dan jiwang meleleh macam dulu.Dah besar blog ni.dulu kecik je comel2 gitu. (': cheers !

P/S:promotion harga penghabisan stock shawl kat SINI

35 comments:

JIJI YU said...

ekke hade juak yg tunggu orang komen ek..baru aku tau..hahaha..

angkasa said...

hahahahaha akak.dulu kt blog sy pakai "saya"..skrg pakai "aku"..da dewasa la katakan..hehe

Imran nyambek said...

dah matang.gud2.hehe

fadh leyanie said...

"mesti geli. macam keling je" lawak la izyan ni..haha

Izyan Masri said...

JIJI YU:haha.tu zaman awal2 blogging.eksited lebih xD

Izyan Masri said...

angkasa:kehkeh.bagusnya dia.akak tak penah guna saya pon.baik sgt bunyi dia nnti xD

Izyan Masri said...

imran:haha.baru nak matang xD

Izyan Masri said...

fadh leyanie : haha.yan rasa mcm keling.tu pasal tulis tu xD

♥sophie♥ said...

mari kite same2 meningkat matang :')
heeeee <3

NisaAdnan said...

ayat kerek tu mmg taleh bla. yela mcm tetibe je nak mara org kan. hehe

noraliza said...

x tahu pun pasal justin bibir tuu..nie yg nak g tgk nie.haha

ishiko said...

yan nanti datang amek award ye.. hheee

lemongrassbeam said...

hehehe.betula.
sy da dekat 3 taun blogging.
tp cmtu je.
cm aktif, jap takkk......hehe
Good luckkkkk :)

OKED chokelat said...

yan skrg da hebat..xyah tgu org dtg komen...hehehehe...bderet2 student kelas lain wat lwatan smbil blajar kt kelas yan.....

Syuhada Elmi. said...

Baca perenggan pertama. Terus search kat google `Justin Bieber kene baling botol` :D

Syuhada Elmi. said...

Baca perenggan pertama. Terus search kat google `Justin Bieber kene baling botol` :D

Misz Jenny said...

LUNA? pensil warna pling meletopp di zaman dahulu kala...
*skrg pun kan?

haha

Jay said...

kalau Jay pulak camne Yan?Jay pun baru juga dalam blogging ni.komenlah Jay kalau ada yg xpatut Jay buat ke.he:-)

Izyan Masri said...

SOPHIE:yeay.jom sama2 jadi dak matang xD

Izyan Masri said...

nisa adnan :tau tape.kerek habis kan ?tiba2 je buat ayat mcm tu xD

Izyan Masri said...

noraliza:cepat tengok.lepastu kita gelak ramai2 xD

Izyan Masri said...

ishiko:dah tengok,tapi tak berapa nak faham T_T

Izyan Masri said...

lemongrassbeam:yeay.kita samelah.tapi kan,yan baru jugak kalau kire xD

Izyan Masri said...

okdecokelat:ouh cik oked cantik manis lagi ayu.tak hebat pon yan ni.nak belajar lgi ((:

Izyan Masri said...

syuhadaelmi:muahaha.cepat cari video si bibir kene baling botol xD

Izyan Masri said...

misz jenny:aah.kalau dulu sapa ada yang paling banyak,dia kaya xD

Izyan Masri said...

jay :setakat ni dah okay.cuma kalau nak lagi best.bab bila nak komen tu,cuba buat pop up window.pastu tayah captcha.*eyh betul ke eja?* mesti lagi best :D

Jay said...

okay nt Jay cuba buat ye.nanti Yan tunjuk ajarlah kat Jay ye.hehe

adan said...

dolu2 zaman ribena dalam blog ni sy selalu gak buat entri sal jiwang ni.. kahkahakha

Arif Azmi said...

HAHA.. kenanagan dahulu.. ^^,.. Well.. Berubah untuk kebaikan kan?

Newest Entry, Perempuan kini lebih suka menipu

Izyan Masri said...

jay:yeay.bagus2 :D

Izyan Masri said...

adan:kehkeh.tu lah pasal.same pulak kita xD

Izyan Masri said...

arif azmi:betul2.berubah untuk kebaikan lah ni.tengah cuba xD

... said...

peace be upon to izyan masri dududu too~

hoho~ saya masih setia dengan ganti kata nama 'saya'. yeah~!!
IZYAN MASRI BROWNIES!!

Izyan Masri said...

... : hehe.bagus2 guna saya lagi baik.:D