Sunday, April 17, 2011

Bangun pagi teringat blog dan rasa nak bebel pasal blog

Hello everyone!
Peace be with you guys (:

Okay,bangun pagi sepatutnya pegi lah tolong mak kat dapur ke,jenjalan ke,exercise ke,ni tak,mengadap laptop dan ingat blog.wuwuwu.sungguh tak mulia sekali T_T .tapi tak kira.lately makin lama,makin tada idea nak bercerita pasal apa.pasai pa chek jadi lagu ni ? Rasanya padah makan nasi lemak mokcik depan sekolah yang bila gaul2 je nasi tu dengan sambal ikan bilis mesti jumpa semut sama ada sempurna sifat ataupun dah tinggal badan tak berkepala.Agaknya makcik ni selain jual nasi lemak dia menternak semut kot.tacing aa macam ni.Taknak lah beli nasi lemak kat mokcik ni dah walaupun anak laki dia hensem.what thee ?? (':

Korang pernah tak teringin nak badan ketaq2 macam abang beng kebabom tu ?eyh ??taktak.korang pernah tak terfikir nak ada ramai pembaca setia macam abang beng kebabom yakni abang ben ashaari tu ?yan nak.korang tolonglah cakap nak jugak bia yan tak malu sensorang.(': .Sape2 pon mesti nak macam tu kan.Sebab setelah berpenat lelah memerah idea ibarat si singh memerah susu lembu *boobooo.ape ni?ape ni?sensor sensor* tacing aa semua nak sensor.setelah berpenat lelah memerah idea ibarat mak memerah kelapa sampai merah2 tangan,tiba2 tada sorang pon baca blog korang.mesti rasa macam nak pegi serang semua orang dan paksa suruh baca entry kan ? muahaha.hok ni kejam sungguh ambo (':

Setiap hari pon yan fikir ape agaknya jenis entry yang bila orang baca,orang tak rasa macam ni "eee.mengarutnya minah ni.rasa nak smackdown je.pegila weyh" biarlah bila orang baca,dia rasa macam ni " eeee.bestnyabestnya.nak baca lagilah *mata berkaca kaca*" mesti korang rasa happy mengalahkan angelina jolie menang oscar award kan ? kalau nak buat segmen macam abang beng kebabom,mestilah tada yang join pon.kecuali lepas dah merayu2 untuk orang join biar tak malu sensorang.

Bab follower pulak,yan tak suka nak pegi dari satu blog ke blog yan lain sambil memujuk rayu suruh follow,kalau tak follow kita bako!kita bako! *emosi lebih* yan lagi suka kalau rasa blog yan okay,sesuai dibaca seisi keluarga,nak follow,silakan,tapi kalau taknak,okay,biar kotak follower tu kosong.tacingg a taknak follow T_T .Yan pon buat blog baru sangat lagi.buat since Jun 2010.Tapi mula berjinak2 secara serius Januari 2011.So,setelah di kira2 tolak tambah bagi,mengalahkan nak jawab soalan addmath,dari bulan januari sampai april ni,adelah dalam 600++ follower baru.Alhamdulillah lah jugak.sebab dari june 2010 ke januari 2011,6 bulan lebih ada 90++ je.Lagi lah tacing,punya penat buat lawak sensorang,tiba2 tada orang baca blog.Sampai dulu yan terfikir nak masuk plestik je lah blog ni dari bia berhabuk.(':

Kalau cakap pasal bab trafik,trafik blog ni taklah jam macam blog fatin liyana ke,hanis zalikha ke,Yuyu zulaikha ke,cik epal ke,tapi trafik blog ni macam highway nak pegi bukit kayu hitam.Ala,yang kosong memanjang tu.Tak kisahlah.janji berusaha!chayo!gambatte!*eyh betul ke?* apepon,yang penting,biarlah trafik tak cantik menarik tertarik kau memang debomb lagi asalkan ada pembaca setia kira habis best dah tu.i lebiulah! So,entry kali ni cumalah entry meluahkan perasaan pasal blog je.so,cheers ! (:

p/s:Sapa rasa nak beli shawl macam hana tajima ke,atau yang lain2 boleh kelik SINI.nak like pon boleh jugak xD

44 comments:

Misz Jenny said...

angelina jolie mnang award taon bila tu??

hik3..

agree!! tang folo-folo tu

angkasa said...

nak jugak ada pmbca setia!heee

zaty said...

cik yann~ haha..takpa.follower anda pun ramai woot! :D

Ayangnaz said...

kiter tak active..tapi suka baca entry orang..suka tambah ilmu n suka nak hhehehehheheh...bestnyyer ader yg setia..cayalah

✿❤Cik Izan❤✿ said...

akak ni pembaca setia tau! kena bangga tuh...^__^

CikHaniBhulat said...

btul2..nak harap kan trafic sedey la kan..dah ada folower yg sudi nak nengok belog kita pon dah okey...dah boley guling2 gembira 18 kali kan..hehehe

sieyla alissa said...

xpe2...dun wory..de jew y bc nie...hik3..

Qaseh dalia adelia said...

hehe lame2 makin naik lah :) qaseh pun blog buruk gak huhuk tapi itu yg kita usha .. lame2 ade lah hasil

Arif Azmi said...

Xda org baca? :P.. Lawak statement..

lisa said...

i pembaca setia you tau sayang. I selalu kelik blog you. Trafik tak naik sebab dia benci I sebab I je yang selalu kelik :D *geli

Jay said...

Yups betul tu Yan...walaupun kita x ramai follower asalkan kita ikhlas nak tulis,nak bg org tersonyum baca entry kita pun dah kira syukur..pahala kita dapat andai org yg tengah bersedih dapat senyum bila baca entry kita..itu yg lebih mulia ...apo pun den totap follow semua entry Yan..hidop Yan..umang aih lobih-lobih pulak den ni..hahaha:)

adan said...

pelan2.. teruskan berblogging er.. lama2 ramai la yang layan blog awk.. saya layan blog awak pe..

DaRk ViRusZ said...

haah..dont wory..tgk..tiap kali wt entri mesti ada je org komen..x cmpur lg ng silent reader ni..keh3..

OKEdChokelaT said...

alololo..yan yg cumil...makan nasi lemak blaukkan semut la best...hahaha...

d_LA said...

yan...kem slm kat anak mokcik ns lemak tu..hahaha...tingin gak kdg2 nak ramai follower n pengomen tp kdg2 skang pun dh penat nk lyn peminat..perghhh ayat berlagak gila..pepun dla bersyukur sgt2 ada yg sudi dtg blog dla tu hari2 even x rjn sgt pun update...

shamiranadia said...

wah,blog yan sgt cpt kumpul follower

cik fai said...

yan yan yan !!!!!!!!!!!!!!!
nak tahu tak semalam fai mimpi yan tau , yan uat entry pasal fai . hahahahahah * maluunyeee -.-' macam faqi femess je plak .

bangun je dari tido , tersengeh jeee .

fad ali said...

wahh...ghindu yan lah!..

baru terbace entry baru..bhaha..

♥sophie♥ said...

heee,, comel yan !
tak pe.. slow slow laa kan,, nanty mesty ramai follower yan ! :') jgn lupe fie,, tacing ! kehkeh ;p

Izyan Masri said...

misz jenny:taktaulah taun bila angelina jolie menang xD

Izyan Masri said...

angkasa:jom kita cari sam2 xD

Izyan Masri said...

zaty:wuwuwu.tak cukup ramai lagi

Izyan Masri said...

ayang naz:kita suka tulis,suka baca,suka komen.semua sukelah xD

Izyan Masri said...

cik izan:tengs ye akk.ni nak peluk2 ni XD

Izyan Masri said...

cikhani bulat:betul2.nak cari regular reader pon susah.nak traffic melambung memang jauhlah xD

Izyan Masri said...

sieyla alissa:tu lah.seb baik ada jugak yang baca.kalau tak,sorok muka malu T_T

Izyan Masri said...

qaseh:nak tiru qaseh lah :D

Izyan Masri said...

arif azmi:tak ramai.wuwuwu T_T

Izyan Masri said...

lisa:muahaha.meyh sini i marah sikit traffic tu xD

Izyan Masri said...

jay:kehkeh.jay mula mengampu ni.ni yang malu ni xD

Izyan Masri said...

adan:waa.thanks2.terharu dah ni

Izyan Masri said...

dark virusz:kehkeh.terharu ambo.:D

Izyan Masri said...

oked cekelat:kehkeh.tanaklah.nampak kepala semut je beterabur dlm nasi lemak tu xD

Izyan Masri said...

d_la:huhu.anak mokcik nasi lemak tu cute.nnti yan kirimkan salam xD

Jay said...

mano ado den mengampu Yan..ngeh ngeh..den ikhlas tau...:p

Izyan Masri said...

shamiranadia:waah.tadelah.lambat jugaklah ni.dah 4 bulan :D

Izyan Masri said...

cik fai:yeke ???waaah.siap mimpi tu.eee terharu plop.kehkeh :D

Izyan Masri said...

fad:bhahah,lama fad tak kumen mumen xD

Izyan Masri said...

sophie:kehkeh.tak lupa aiih kawan2 blogg ni :D

Mira Amirudin said...

Hai yan!
ha...setuju bebenor ngan yan. ape2 pun yg penting biar org tu betul2 ikhlas bca blog kita n rse best utk bce blog kita,dan terus follow blog kita...
xksa pun walaupun follower sikit mcm blog mira.huhu
truskan berblog tau yan..chayok2!

Izyan Masri said...

mira:huhu.ala,blog mira best.tayah banyak2 follower pon ramai je yang baca.yeay.terus bligging jugak eyh.:D

... said...

as salam..
hoho~
jangan sedih2 izyan~
saya sibuk mana pun, tetap datang punya~
baca kisah hidup macam2 izyan. ekeke~
tertarik masuk sini pasal brownies mula2. haha~
eh~ izyan dah masuk dalam bloglist maa~ takde lupa2 link =p

Izyan Masri said...

... : YEAY.TENKIU2.NI YANG TIBA2 SEMANGAT NI XD

kAmi dAn mEreKa said...

kalau kite sabar+usaha, mesti ramai lagi yg akan dtg blog yan kan,
keep it up, =)

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, April 17, 2011

Bangun pagi teringat blog dan rasa nak bebel pasal blog

Hello everyone!
Peace be with you guys (:

Okay,bangun pagi sepatutnya pegi lah tolong mak kat dapur ke,jenjalan ke,exercise ke,ni tak,mengadap laptop dan ingat blog.wuwuwu.sungguh tak mulia sekali T_T .tapi tak kira.lately makin lama,makin tada idea nak bercerita pasal apa.pasai pa chek jadi lagu ni ? Rasanya padah makan nasi lemak mokcik depan sekolah yang bila gaul2 je nasi tu dengan sambal ikan bilis mesti jumpa semut sama ada sempurna sifat ataupun dah tinggal badan tak berkepala.Agaknya makcik ni selain jual nasi lemak dia menternak semut kot.tacing aa macam ni.Taknak lah beli nasi lemak kat mokcik ni dah walaupun anak laki dia hensem.what thee ?? (':

Korang pernah tak teringin nak badan ketaq2 macam abang beng kebabom tu ?eyh ??taktak.korang pernah tak terfikir nak ada ramai pembaca setia macam abang beng kebabom yakni abang ben ashaari tu ?yan nak.korang tolonglah cakap nak jugak bia yan tak malu sensorang.(': .Sape2 pon mesti nak macam tu kan.Sebab setelah berpenat lelah memerah idea ibarat si singh memerah susu lembu *boobooo.ape ni?ape ni?sensor sensor* tacing aa semua nak sensor.setelah berpenat lelah memerah idea ibarat mak memerah kelapa sampai merah2 tangan,tiba2 tada sorang pon baca blog korang.mesti rasa macam nak pegi serang semua orang dan paksa suruh baca entry kan ? muahaha.hok ni kejam sungguh ambo (':

Setiap hari pon yan fikir ape agaknya jenis entry yang bila orang baca,orang tak rasa macam ni "eee.mengarutnya minah ni.rasa nak smackdown je.pegila weyh" biarlah bila orang baca,dia rasa macam ni " eeee.bestnyabestnya.nak baca lagilah *mata berkaca kaca*" mesti korang rasa happy mengalahkan angelina jolie menang oscar award kan ? kalau nak buat segmen macam abang beng kebabom,mestilah tada yang join pon.kecuali lepas dah merayu2 untuk orang join biar tak malu sensorang.

Bab follower pulak,yan tak suka nak pegi dari satu blog ke blog yan lain sambil memujuk rayu suruh follow,kalau tak follow kita bako!kita bako! *emosi lebih* yan lagi suka kalau rasa blog yan okay,sesuai dibaca seisi keluarga,nak follow,silakan,tapi kalau taknak,okay,biar kotak follower tu kosong.tacingg a taknak follow T_T .Yan pon buat blog baru sangat lagi.buat since Jun 2010.Tapi mula berjinak2 secara serius Januari 2011.So,setelah di kira2 tolak tambah bagi,mengalahkan nak jawab soalan addmath,dari bulan januari sampai april ni,adelah dalam 600++ follower baru.Alhamdulillah lah jugak.sebab dari june 2010 ke januari 2011,6 bulan lebih ada 90++ je.Lagi lah tacing,punya penat buat lawak sensorang,tiba2 tada orang baca blog.Sampai dulu yan terfikir nak masuk plestik je lah blog ni dari bia berhabuk.(':

Kalau cakap pasal bab trafik,trafik blog ni taklah jam macam blog fatin liyana ke,hanis zalikha ke,Yuyu zulaikha ke,cik epal ke,tapi trafik blog ni macam highway nak pegi bukit kayu hitam.Ala,yang kosong memanjang tu.Tak kisahlah.janji berusaha!chayo!gambatte!*eyh betul ke?* apepon,yang penting,biarlah trafik tak cantik menarik tertarik kau memang debomb lagi asalkan ada pembaca setia kira habis best dah tu.i lebiulah! So,entry kali ni cumalah entry meluahkan perasaan pasal blog je.so,cheers ! (:

p/s:Sapa rasa nak beli shawl macam hana tajima ke,atau yang lain2 boleh kelik SINI.nak like pon boleh jugak xD

44 comments:

Misz Jenny said...

angelina jolie mnang award taon bila tu??

hik3..

agree!! tang folo-folo tu

angkasa said...

nak jugak ada pmbca setia!heee

zaty said...

cik yann~ haha..takpa.follower anda pun ramai woot! :D

Ayangnaz said...

kiter tak active..tapi suka baca entry orang..suka tambah ilmu n suka nak hhehehehheheh...bestnyyer ader yg setia..cayalah

✿❤Cik Izan❤✿ said...

akak ni pembaca setia tau! kena bangga tuh...^__^

CikHaniBhulat said...

btul2..nak harap kan trafic sedey la kan..dah ada folower yg sudi nak nengok belog kita pon dah okey...dah boley guling2 gembira 18 kali kan..hehehe

sieyla alissa said...

xpe2...dun wory..de jew y bc nie...hik3..

Qaseh dalia adelia said...

hehe lame2 makin naik lah :) qaseh pun blog buruk gak huhuk tapi itu yg kita usha .. lame2 ade lah hasil

Arif Azmi said...

Xda org baca? :P.. Lawak statement..

lisa said...

i pembaca setia you tau sayang. I selalu kelik blog you. Trafik tak naik sebab dia benci I sebab I je yang selalu kelik :D *geli

Jay said...

Yups betul tu Yan...walaupun kita x ramai follower asalkan kita ikhlas nak tulis,nak bg org tersonyum baca entry kita pun dah kira syukur..pahala kita dapat andai org yg tengah bersedih dapat senyum bila baca entry kita..itu yg lebih mulia ...apo pun den totap follow semua entry Yan..hidop Yan..umang aih lobih-lobih pulak den ni..hahaha:)

adan said...

pelan2.. teruskan berblogging er.. lama2 ramai la yang layan blog awk.. saya layan blog awak pe..

DaRk ViRusZ said...

haah..dont wory..tgk..tiap kali wt entri mesti ada je org komen..x cmpur lg ng silent reader ni..keh3..

OKEdChokelaT said...

alololo..yan yg cumil...makan nasi lemak blaukkan semut la best...hahaha...

d_LA said...

yan...kem slm kat anak mokcik ns lemak tu..hahaha...tingin gak kdg2 nak ramai follower n pengomen tp kdg2 skang pun dh penat nk lyn peminat..perghhh ayat berlagak gila..pepun dla bersyukur sgt2 ada yg sudi dtg blog dla tu hari2 even x rjn sgt pun update...

shamiranadia said...

wah,blog yan sgt cpt kumpul follower

cik fai said...

yan yan yan !!!!!!!!!!!!!!!
nak tahu tak semalam fai mimpi yan tau , yan uat entry pasal fai . hahahahahah * maluunyeee -.-' macam faqi femess je plak .

bangun je dari tido , tersengeh jeee .

fad ali said...

wahh...ghindu yan lah!..

baru terbace entry baru..bhaha..

♥sophie♥ said...

heee,, comel yan !
tak pe.. slow slow laa kan,, nanty mesty ramai follower yan ! :') jgn lupe fie,, tacing ! kehkeh ;p

Izyan Masri said...

misz jenny:taktaulah taun bila angelina jolie menang xD

Izyan Masri said...

angkasa:jom kita cari sam2 xD

Izyan Masri said...

zaty:wuwuwu.tak cukup ramai lagi

Izyan Masri said...

ayang naz:kita suka tulis,suka baca,suka komen.semua sukelah xD

Izyan Masri said...

cik izan:tengs ye akk.ni nak peluk2 ni XD

Izyan Masri said...

cikhani bulat:betul2.nak cari regular reader pon susah.nak traffic melambung memang jauhlah xD

Izyan Masri said...

sieyla alissa:tu lah.seb baik ada jugak yang baca.kalau tak,sorok muka malu T_T

Izyan Masri said...

qaseh:nak tiru qaseh lah :D

Izyan Masri said...

arif azmi:tak ramai.wuwuwu T_T

Izyan Masri said...

lisa:muahaha.meyh sini i marah sikit traffic tu xD

Izyan Masri said...

jay:kehkeh.jay mula mengampu ni.ni yang malu ni xD

Izyan Masri said...

adan:waa.thanks2.terharu dah ni

Izyan Masri said...

dark virusz:kehkeh.terharu ambo.:D

Izyan Masri said...

oked cekelat:kehkeh.tanaklah.nampak kepala semut je beterabur dlm nasi lemak tu xD

Izyan Masri said...

d_la:huhu.anak mokcik nasi lemak tu cute.nnti yan kirimkan salam xD

Jay said...

mano ado den mengampu Yan..ngeh ngeh..den ikhlas tau...:p

Izyan Masri said...

shamiranadia:waah.tadelah.lambat jugaklah ni.dah 4 bulan :D

Izyan Masri said...

cik fai:yeke ???waaah.siap mimpi tu.eee terharu plop.kehkeh :D

Izyan Masri said...

fad:bhahah,lama fad tak kumen mumen xD

Izyan Masri said...

sophie:kehkeh.tak lupa aiih kawan2 blogg ni :D

Mira Amirudin said...

Hai yan!
ha...setuju bebenor ngan yan. ape2 pun yg penting biar org tu betul2 ikhlas bca blog kita n rse best utk bce blog kita,dan terus follow blog kita...
xksa pun walaupun follower sikit mcm blog mira.huhu
truskan berblog tau yan..chayok2!

Izyan Masri said...

mira:huhu.ala,blog mira best.tayah banyak2 follower pon ramai je yang baca.yeay.terus bligging jugak eyh.:D

... said...

as salam..
hoho~
jangan sedih2 izyan~
saya sibuk mana pun, tetap datang punya~
baca kisah hidup macam2 izyan. ekeke~
tertarik masuk sini pasal brownies mula2. haha~
eh~ izyan dah masuk dalam bloglist maa~ takde lupa2 link =p

Izyan Masri said...

... : YEAY.TENKIU2.NI YANG TIBA2 SEMANGAT NI XD

kAmi dAn mEreKa said...

kalau kite sabar+usaha, mesti ramai lagi yg akan dtg blog yan kan,
keep it up, =)