Wednesday, April 06, 2011

Belog Pilihan Kalbu

Hello dear !
Peace be with you guys (:

Dengan penuh rakusnya,dari petang sampailah malam ni Yan buat lawatan sambil belajar ke blog idaman kalbu.Maka,bertebaran lah nama Izyan Masri kat comment box takpon kat shoutbox.Lagi2 kalau belog tu entry dia best2.Maka,lepas dah meronda satu Malaya untuk tengok hasil blog yang terbaik dari ladang,yan berjaya membuat satu konklusi mengenai blog pilihan kalbu dan melakukan sedikit anjakan paradigma.Waah.hebat ayat.mengalahkan karangan spm dulu.Kalau cikgu baca mesti dia bangga ni (': so,kat bawah ni contoh2 atau jenis blog yang bagi Yan habis best,terbaik kau memang debomb.

1.Blog yang senang nak loading.Bukan apa,setengah belog yang comel,dan halus mulus serta kudus tu,ditempek dengan ratusan widget sampai tak termampu blog tu nak bukak diri sendiri untuk ditatap oleh umum.kesian bukan ? sampai kadang2 tu,yan boleh bancuh kopi siap ulang alik tawaf satu rumah,blog tu tak habis bukak jugak.Selalunyalah kan,yang Yan perasan,blog yang berat ni bila dia letak benda yang macam salji jatuh tu,takpon katon yang comel2 kat kiri kanan cakap 'selamat datang ke belog comelku'.Tu lah contoh benda yang buat blog berat tahap gila babeng.

see? sempat syok sendiri depan cermin sementara tunggu belog tu loading.lambat tak hengat.-.-'

2.Blog yang entrynya boleh buat urat serta sendi goyang gerudi mengalahkan inul si minah indon.Tu maknanya entry dia memang lawak tahap dewa,kalau fakta pon fakta yang diselitkan unsur humor dan membuatkan si pembaca kelihatan seperti orang gila pada pandangan mata orang lain sebab gelak sorang2.Bukan tak suka entry yang jenis jiwang leleh,rock kapak atau pon cerita pasal hari ni aku putus cinta dengan ali,esok aku kapel lain,bukan tak suka yang macam tu,cumo sobabkan yan tak konal sapo yang ekau maksudkan tu,mako eyh,yan raso,baik yan ignore ajo entry macam tu."ekeleh weyh,kau rasa entry kau best sangatlah sampai satu dunia nak baca?" lekla,wa tak cakap pon entry wa best mengalahkan lawak si encik kacang yakni mr.bean tu.-.-'

3.Yang ketiga ni campur semua boleh ? malas nak mengarang panjang2.Blog yang tada bunyi2 yang menganggu kestabilan emosi yakni blog yang tak letak lagu.Kalau letak pon lagu2 yang boleh bagi tidur,bukan yang rock kapak,metal,hardcore,punk segala macam.Bila dengar lagu2 macam tu,telinga pon bermasalah,maka,mood untuk chow lincau dari situ membuak2,tak sempat nak say hye kat tuan rumah sambil kenyit2 mata, yan dah pergi dulu.Kan tak best kalau macam tu.Satu lagi blog yang terlalu suram,hitam gelita,sampaikan tulisan pon taknampak.Berkabung kot tuan belog ni ? ye,bersangka baiklah wahai izyan.

So,kepada yang mungkin ciri2 blog dia ada kat sini,jangan terasa.Jangan pulak merajuk,report kat polis sebab yan dah memalukan korang.nonono.Yan punya belog pon tapehape macam meminta pelempang jepun jugak,kita sama2 belajar untuk perbaiki mana yang patut,so,we should learn from each other right ?Sharing is caring,caring is lovely,lovely is ??? Pape je.cheers ! (:

60 comments:

fad ali said...

belog fad pilihan kalbu tak?

huhu....

sarah mohamad said...

kalau saya, paling tak suka blog yg tulisan tak nampak. selalu terus pangkah. yang lain still boleh terima. hiks

ciput_kechik said...

agak2 blog itew tuh termasuk kategori mane yerk?? bru je dlm dunia blogging nip..sile beri tunjuk dan tenaga mengajar ye...maceh...

AliaJustea said...

weee..mekasih atas review ni.. terima ksih jugak sebb sudi komen kat entry alia yek..

y u y u Z u l a i k h a said...

heheheh.. yes.. akak suka.. sokong 101.00009 % ^^


hugs <3

Amiera Hilton said...

huhu. kita share the same thinking dear. xsuke blog yg loading lambat. hilang mood nk baca. huuu..*sedap ckp ntah2 blog miera pn lembab* isk

EDlinaaJohari said...

AH-HA betol3! agree :D

Eyda Sayyeeda said...

kelakarr laahh. :p hehhee. how bout my blog?? *gedik nak tnya jugak. hahhaha *

fad ali said...

belog fad idaman kalbu tak?

huhu..
ke kekabu?hahaha

♥NiniHartini♥ said...

blog akak kategori berat ke tak eh?

storyfromme said...

setuju!memang suka gak tengok blog-blog yang ciri-ciri macam tu.tapi nak buat macam mana,blog masing-masing.kita takde hak nak halang-halang orang.

maisarah said...

ehem. blog saya idaman kalbu tak? hehe. ;P

kAmi dAn mEreKa!! said...

baik pengetua! hehe
thanks for share. =)

Pycah Abd Rahim said...

blog saya bagaimana ? hikhik >.<

♥NiniHartini♥ said...

yan thx sudi singgah dan comment. tp nk tau blog akak tu kategori ringan ke berat eh?

Izyan Masri said...

FAD :BELOG FAD MEMANG PILIHAN KALBU.LAJU KEMAIN BILA BUKAK XD

Izyan Masri said...

SARAH:BETULBETUL.ADA YANG BERBAYANG2.KESIAN MATA KENA TENUNG TAJAM2 BARU NAMPAK T_T

Izyan Masri said...

CIPUT_KECHIK:AAAUU.MENGAJAR TUMEMANG JAUH SEKALI SEBAB BELOG YAN NI PON BARU JE BERTATIH,JALAN PON TERHUYUNG HAYANG LAGI.TAPI JUST PANDNAGANLAH KAN,BELOG CIPUT LAJU JE,TADA PROBLEM PON.SEMUA NICE :D

Izyan Masri said...

ALIA:SAME2.ALAH,KITA KENALAH BUAT LAWATAN SAMBIL BELAJAR KAT BELOG MASING2,BARU MERIAH.KANKAN ? :D

Izyan Masri said...

SIS YUYU COMEL : KIHKIH.BANYAK NORR SOKONG TU .HUGS JUGAK.MUAH2 ! TENGS KOMEN MOMEN YE :D

Izyan Masri said...

AMIERAHILTON:HAISH KITA SEMUA SAMA.SUDAHLAH WARNA PON PINK.ADIK BERADIK KE HAPE NI ? :p BLOG MIERA TAK LAMBAT LANGSUNG.SEDAP JE BILA BUKAK :D

Izyan Masri said...

EDLINA:THANKS SEBAB AGREE XD

Izyan Masri said...

EYDA SAYYEDA:BELOG SI AYU NI MEMANG DAH CANTIK MULUS,TAK LAMBAT.SENANG CITE RASA NAK DTG BERIBU KALI :D

Izyan Masri said...

FAD :FAD PUNYA DUA2.IDAMAN KALBU DNEGAN KEKABU XD

Izyan Masri said...

NINI HARTINI:BELOG AKAK KATEGORI SENANG NAK BUKAK,CERIA LAGI.SUKA :D

Izyan Masri said...

STORYFROMME:BETUL.YANG NI SOKONG 120%.DAH BELOG ORANG,KITA LALU JE.TAK BOLEH NAK SURUH DIA TUKAR SESEDAP RASA:D

Izyan Masri said...

MAISARAH:MEMANG IDAMAN KALBU.SUDAHLAH TAK LAMBAT,COMEL LAGI XD

Izyan Masri said...

KAMI DAN MEREKA:ANAK MURID YANG BAGUS NI XD

Rafi Nilhan said...

haha.. agak2 belog aku camtu ek? no 2 tu aku x sure ar 'kak'.. haha

pon pernah buat entri cenggini.. siap ada si anon yang komen.. kasar sangat bahsa aku kut.. hehee

Izyan Masri said...

PYCAH : BELOG PYCAH MEMANG RINGAN,KIUT LAGI.SERONOK BACA :D

Izyan Masri said...

NINI HARTINI : BELOG AKAK COMEL,TAK BERAT,ENTRY PON BEST.SUKA BACA :D

CEYHH,DAH BANYAK2 KOMEN ABRU SEDAR,ASAL YAN CAKAP MACAM BAJET HEBAT SANGAT JE KAN ? XD

lemongrassbeam said...

Adakah saya pilihan kalbumu :)
hehehehe

Bird Fizousz said...

s0k0ngan padu diberikn kpd izyan masri.. bt0l pe yg dicakapkn beliau itu.. hip hip h0rey.. haha..;)
cmne bl0g bird?? sng ke susah thp gaban bila nk bukak?? hahax..

Syimir said...

merajuk!..hahaaa

Jay said...

blog Jay jugalah yg paling simple mimple..hahaha..klik je terus bukak..wakakakaka..blog Yan pun sonang dibukak...xdo masalah..he

Jay said...

blog Jay jugalah yg paling simple mimple..hahaha..klik je terus bukak..wakakakaka..blog Yan pun sonang dibukak...xdo masalah..he

lemongrassbeam said...

Aikkk? Nape teda komen saya di sini. Heheh.
Adakah aku dalam kalbumu juga? hihi

cik fai said...

agak agak belog fai semak kian tak hengat dunia tu, pilihan kalbu cik yan tak?:)
plessss say YES! hahaha :)

Mira Amirudin said...

nasihat dari otai blogger ;)
alright...thanks yan!

Izumi said...

ngek la wahai anda.... ><
ko suruh ak wat fb n....ak mls der...
len kali mkn kismis bebyk....
skg tgk...kan da nyanyuk....
nenek la ko nih...haha.... ^^

✿....rossa alina....✿ said...

huhuhu..same la tapi xtau la kalo blog i bleh bukak kt pc/laptop u or x..sbb setiap pc/laptop ade kelajuan masing2..huhuhuhu..

btw,salam singgah dear.. :)

Bulan said...

1 lg izyan.blog yg bajet ade guard.huhu bosan tol nk msuk.ehee

aniswany said...

waaa rajin eh yan bw ke seluruh malaysia =D belog anis pilihan kalbu yan x ? hikhik

Izyan Masri said...

bird:kau punya senang tahap gaban.tadaproblemo langsung bila nak bukak :D

Izyan Masri said...

syimir:haha.

Izyan Masri said...

jay:aah.jay punya senang sangat nak bukak.laju je.yan punya ringan tak ? ke semak samun ? T_T

Izyan Masri said...

lemongrass:belog anda juga idaman kalbu.rajin je yan nak datang pastu komen momen :D

Izyan Masri said...

cik fai : belog cik fai lah paling senang nak bukak dalam dunia ni.kemain laju :D

Izyan Masri said...

mira:otai ?haha.taklah yank.baru nak bertatih.menerap lagi ni :D

Izyan Masri said...

umi:kehkeh.sape suruh makcik jual nasi lemak yang aku makan pagi2 tu asyik bagi semut je dalam nasi. xD

Izyan Masri said...

rossa : rossa punya kalau dalam blog yan memang senang habis nak bukk.laju je :D

Izyan Masri said...

bulan:kehkeh.tautau.yang keluar ayat macam2 tu kan? :D

Izyan Masri said...

aniswany : belog anis memang pilihan kalbu.ratu hati lagi sebab senang kemain nak bukak :D

Jay said...

Yan punye blog..comel..xberat pun..hehehe..xsemak pun..ok n terbest tau..hehehe...korg ni
cukup2lah mengampu cik Yan ni..hahaha..semua minta blog dorg kene puji..hehehe..jgn marah semua..hehehe

pok meng said...

<< blog yg suram :'( mari lawat blog ambee :)

Izyan Masri said...

jay:takdop aihh.memang belog diorang kata tas tu semuanya ringan.sennag nak melawat xD

Izyan Masri said...

pok meng:jap lagi kita buat lawatan sambil belajar :D

Jay said...

hehehe..sajo jo den cakap camtu hah..hehehe...ekau org jan maro kat den yo..hahaha...

... said...

Peace be with you too~

haha. blog saya buruk. gila lembap kalau buak guna gprs,
entri tak best. jarang update sebab keje. ekeke~

haha~ yuyu pun ada dalam ni. ekeke~
yuyu punya blog, loading header besar gedabak tu yang lama. ekeke~
terpaksa la tengok muka dia jap.

=p

Izyan Masri said...

... : ELOK JE LAH.SIAP BANYAK INFO LAGI.BAGUS SANGAT.:D

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, April 06, 2011

Belog Pilihan Kalbu

Hello dear !
Peace be with you guys (:

Dengan penuh rakusnya,dari petang sampailah malam ni Yan buat lawatan sambil belajar ke blog idaman kalbu.Maka,bertebaran lah nama Izyan Masri kat comment box takpon kat shoutbox.Lagi2 kalau belog tu entry dia best2.Maka,lepas dah meronda satu Malaya untuk tengok hasil blog yang terbaik dari ladang,yan berjaya membuat satu konklusi mengenai blog pilihan kalbu dan melakukan sedikit anjakan paradigma.Waah.hebat ayat.mengalahkan karangan spm dulu.Kalau cikgu baca mesti dia bangga ni (': so,kat bawah ni contoh2 atau jenis blog yang bagi Yan habis best,terbaik kau memang debomb.

1.Blog yang senang nak loading.Bukan apa,setengah belog yang comel,dan halus mulus serta kudus tu,ditempek dengan ratusan widget sampai tak termampu blog tu nak bukak diri sendiri untuk ditatap oleh umum.kesian bukan ? sampai kadang2 tu,yan boleh bancuh kopi siap ulang alik tawaf satu rumah,blog tu tak habis bukak jugak.Selalunyalah kan,yang Yan perasan,blog yang berat ni bila dia letak benda yang macam salji jatuh tu,takpon katon yang comel2 kat kiri kanan cakap 'selamat datang ke belog comelku'.Tu lah contoh benda yang buat blog berat tahap gila babeng.

see? sempat syok sendiri depan cermin sementara tunggu belog tu loading.lambat tak hengat.-.-'

2.Blog yang entrynya boleh buat urat serta sendi goyang gerudi mengalahkan inul si minah indon.Tu maknanya entry dia memang lawak tahap dewa,kalau fakta pon fakta yang diselitkan unsur humor dan membuatkan si pembaca kelihatan seperti orang gila pada pandangan mata orang lain sebab gelak sorang2.Bukan tak suka entry yang jenis jiwang leleh,rock kapak atau pon cerita pasal hari ni aku putus cinta dengan ali,esok aku kapel lain,bukan tak suka yang macam tu,cumo sobabkan yan tak konal sapo yang ekau maksudkan tu,mako eyh,yan raso,baik yan ignore ajo entry macam tu."ekeleh weyh,kau rasa entry kau best sangatlah sampai satu dunia nak baca?" lekla,wa tak cakap pon entry wa best mengalahkan lawak si encik kacang yakni mr.bean tu.-.-'

3.Yang ketiga ni campur semua boleh ? malas nak mengarang panjang2.Blog yang tada bunyi2 yang menganggu kestabilan emosi yakni blog yang tak letak lagu.Kalau letak pon lagu2 yang boleh bagi tidur,bukan yang rock kapak,metal,hardcore,punk segala macam.Bila dengar lagu2 macam tu,telinga pon bermasalah,maka,mood untuk chow lincau dari situ membuak2,tak sempat nak say hye kat tuan rumah sambil kenyit2 mata, yan dah pergi dulu.Kan tak best kalau macam tu.Satu lagi blog yang terlalu suram,hitam gelita,sampaikan tulisan pon taknampak.Berkabung kot tuan belog ni ? ye,bersangka baiklah wahai izyan.

So,kepada yang mungkin ciri2 blog dia ada kat sini,jangan terasa.Jangan pulak merajuk,report kat polis sebab yan dah memalukan korang.nonono.Yan punya belog pon tapehape macam meminta pelempang jepun jugak,kita sama2 belajar untuk perbaiki mana yang patut,so,we should learn from each other right ?Sharing is caring,caring is lovely,lovely is ??? Pape je.cheers ! (:

60 comments:

fad ali said...

belog fad pilihan kalbu tak?

huhu....

sarah mohamad said...

kalau saya, paling tak suka blog yg tulisan tak nampak. selalu terus pangkah. yang lain still boleh terima. hiks

ciput_kechik said...

agak2 blog itew tuh termasuk kategori mane yerk?? bru je dlm dunia blogging nip..sile beri tunjuk dan tenaga mengajar ye...maceh...

AliaJustea said...

weee..mekasih atas review ni.. terima ksih jugak sebb sudi komen kat entry alia yek..

y u y u Z u l a i k h a said...

heheheh.. yes.. akak suka.. sokong 101.00009 % ^^


hugs <3

Amiera Hilton said...

huhu. kita share the same thinking dear. xsuke blog yg loading lambat. hilang mood nk baca. huuu..*sedap ckp ntah2 blog miera pn lembab* isk

EDlinaaJohari said...

AH-HA betol3! agree :D

Eyda Sayyeeda said...

kelakarr laahh. :p hehhee. how bout my blog?? *gedik nak tnya jugak. hahhaha *

fad ali said...

belog fad idaman kalbu tak?

huhu..
ke kekabu?hahaha

♥NiniHartini♥ said...

blog akak kategori berat ke tak eh?

storyfromme said...

setuju!memang suka gak tengok blog-blog yang ciri-ciri macam tu.tapi nak buat macam mana,blog masing-masing.kita takde hak nak halang-halang orang.

maisarah said...

ehem. blog saya idaman kalbu tak? hehe. ;P

kAmi dAn mEreKa!! said...

baik pengetua! hehe
thanks for share. =)

Pycah Abd Rahim said...

blog saya bagaimana ? hikhik >.<

♥NiniHartini♥ said...

yan thx sudi singgah dan comment. tp nk tau blog akak tu kategori ringan ke berat eh?

Izyan Masri said...

FAD :BELOG FAD MEMANG PILIHAN KALBU.LAJU KEMAIN BILA BUKAK XD

Izyan Masri said...

SARAH:BETULBETUL.ADA YANG BERBAYANG2.KESIAN MATA KENA TENUNG TAJAM2 BARU NAMPAK T_T

Izyan Masri said...

CIPUT_KECHIK:AAAUU.MENGAJAR TUMEMANG JAUH SEKALI SEBAB BELOG YAN NI PON BARU JE BERTATIH,JALAN PON TERHUYUNG HAYANG LAGI.TAPI JUST PANDNAGANLAH KAN,BELOG CIPUT LAJU JE,TADA PROBLEM PON.SEMUA NICE :D

Izyan Masri said...

ALIA:SAME2.ALAH,KITA KENALAH BUAT LAWATAN SAMBIL BELAJAR KAT BELOG MASING2,BARU MERIAH.KANKAN ? :D

Izyan Masri said...

SIS YUYU COMEL : KIHKIH.BANYAK NORR SOKONG TU .HUGS JUGAK.MUAH2 ! TENGS KOMEN MOMEN YE :D

Izyan Masri said...

AMIERAHILTON:HAISH KITA SEMUA SAMA.SUDAHLAH WARNA PON PINK.ADIK BERADIK KE HAPE NI ? :p BLOG MIERA TAK LAMBAT LANGSUNG.SEDAP JE BILA BUKAK :D

Izyan Masri said...

EDLINA:THANKS SEBAB AGREE XD

Izyan Masri said...

EYDA SAYYEDA:BELOG SI AYU NI MEMANG DAH CANTIK MULUS,TAK LAMBAT.SENANG CITE RASA NAK DTG BERIBU KALI :D

Izyan Masri said...

FAD :FAD PUNYA DUA2.IDAMAN KALBU DNEGAN KEKABU XD

Izyan Masri said...

NINI HARTINI:BELOG AKAK KATEGORI SENANG NAK BUKAK,CERIA LAGI.SUKA :D

Izyan Masri said...

STORYFROMME:BETUL.YANG NI SOKONG 120%.DAH BELOG ORANG,KITA LALU JE.TAK BOLEH NAK SURUH DIA TUKAR SESEDAP RASA:D

Izyan Masri said...

MAISARAH:MEMANG IDAMAN KALBU.SUDAHLAH TAK LAMBAT,COMEL LAGI XD

Izyan Masri said...

KAMI DAN MEREKA:ANAK MURID YANG BAGUS NI XD

Rafi Nilhan said...

haha.. agak2 belog aku camtu ek? no 2 tu aku x sure ar 'kak'.. haha

pon pernah buat entri cenggini.. siap ada si anon yang komen.. kasar sangat bahsa aku kut.. hehee

Izyan Masri said...

PYCAH : BELOG PYCAH MEMANG RINGAN,KIUT LAGI.SERONOK BACA :D

Izyan Masri said...

NINI HARTINI : BELOG AKAK COMEL,TAK BERAT,ENTRY PON BEST.SUKA BACA :D

CEYHH,DAH BANYAK2 KOMEN ABRU SEDAR,ASAL YAN CAKAP MACAM BAJET HEBAT SANGAT JE KAN ? XD

lemongrassbeam said...

Adakah saya pilihan kalbumu :)
hehehehe

Bird Fizousz said...

s0k0ngan padu diberikn kpd izyan masri.. bt0l pe yg dicakapkn beliau itu.. hip hip h0rey.. haha..;)
cmne bl0g bird?? sng ke susah thp gaban bila nk bukak?? hahax..

Syimir said...

merajuk!..hahaaa

Jay said...

blog Jay jugalah yg paling simple mimple..hahaha..klik je terus bukak..wakakakaka..blog Yan pun sonang dibukak...xdo masalah..he

Jay said...

blog Jay jugalah yg paling simple mimple..hahaha..klik je terus bukak..wakakakaka..blog Yan pun sonang dibukak...xdo masalah..he

lemongrassbeam said...

Aikkk? Nape teda komen saya di sini. Heheh.
Adakah aku dalam kalbumu juga? hihi

cik fai said...

agak agak belog fai semak kian tak hengat dunia tu, pilihan kalbu cik yan tak?:)
plessss say YES! hahaha :)

Mira Amirudin said...

nasihat dari otai blogger ;)
alright...thanks yan!

Izumi said...

ngek la wahai anda.... ><
ko suruh ak wat fb n....ak mls der...
len kali mkn kismis bebyk....
skg tgk...kan da nyanyuk....
nenek la ko nih...haha.... ^^

✿....rossa alina....✿ said...

huhuhu..same la tapi xtau la kalo blog i bleh bukak kt pc/laptop u or x..sbb setiap pc/laptop ade kelajuan masing2..huhuhuhu..

btw,salam singgah dear.. :)

Bulan said...

1 lg izyan.blog yg bajet ade guard.huhu bosan tol nk msuk.ehee

aniswany said...

waaa rajin eh yan bw ke seluruh malaysia =D belog anis pilihan kalbu yan x ? hikhik

Izyan Masri said...

bird:kau punya senang tahap gaban.tadaproblemo langsung bila nak bukak :D

Izyan Masri said...

syimir:haha.

Izyan Masri said...

jay:aah.jay punya senang sangat nak bukak.laju je.yan punya ringan tak ? ke semak samun ? T_T

Izyan Masri said...

lemongrass:belog anda juga idaman kalbu.rajin je yan nak datang pastu komen momen :D

Izyan Masri said...

cik fai : belog cik fai lah paling senang nak bukak dalam dunia ni.kemain laju :D

Izyan Masri said...

mira:otai ?haha.taklah yank.baru nak bertatih.menerap lagi ni :D

Izyan Masri said...

umi:kehkeh.sape suruh makcik jual nasi lemak yang aku makan pagi2 tu asyik bagi semut je dalam nasi. xD

Izyan Masri said...

rossa : rossa punya kalau dalam blog yan memang senang habis nak bukk.laju je :D

Izyan Masri said...

bulan:kehkeh.tautau.yang keluar ayat macam2 tu kan? :D

Izyan Masri said...

aniswany : belog anis memang pilihan kalbu.ratu hati lagi sebab senang kemain nak bukak :D

Jay said...

Yan punye blog..comel..xberat pun..hehehe..xsemak pun..ok n terbest tau..hehehe...korg ni
cukup2lah mengampu cik Yan ni..hahaha..semua minta blog dorg kene puji..hehehe..jgn marah semua..hehehe

pok meng said...

<< blog yg suram :'( mari lawat blog ambee :)

Izyan Masri said...

jay:takdop aihh.memang belog diorang kata tas tu semuanya ringan.sennag nak melawat xD

Izyan Masri said...

pok meng:jap lagi kita buat lawatan sambil belajar :D

Jay said...

hehehe..sajo jo den cakap camtu hah..hehehe...ekau org jan maro kat den yo..hahaha...

... said...

Peace be with you too~

haha. blog saya buruk. gila lembap kalau buak guna gprs,
entri tak best. jarang update sebab keje. ekeke~

haha~ yuyu pun ada dalam ni. ekeke~
yuyu punya blog, loading header besar gedabak tu yang lama. ekeke~
terpaksa la tengok muka dia jap.

=p

Izyan Masri said...

... : ELOK JE LAH.SIAP BANYAK INFO LAGI.BAGUS SANGAT.:D