Thursday, April 14, 2011

Cita2 dan hobi time sekolah rendah bila cikgu tanya

Hello everyone !
Peace be with you guys (:

Taktaulah kenapa sejak dua menjak ni semangat lain macam nak menulis tajuk entry.Panjang bukan main.kalau ukur guna pembaris kayu warna kuning yang cikgu guna untuk pukul budak tak buat homework tu pon rasanya tak cukup lagi.Mungkin sebab yan rasa bakat menulis dah makin menyerlah,so,tajuk pon makin dramatis dan panjang serta berkaliber.what the ??

Dulu kan,waktu sekolah rendah,darjah satu,darjah dua macam tu,kat sekolah yan,setiap awal dengan hujung tahun,guru kelas akan panggil setiap budak untuk isi kad biru.Wa taktaulah der,sekolah lu warna apa.pink ke,hitam ke,tak kisahlah,janji wa punya sekolah warna biru.Dalam kad tu,ada ruangan untuk cita2 dan hobi,so,setiap kali cikgu kene isi kad tu,maka,kitorang satu kelas pon akan rasa teruja.TERUJA!TERUJA! maka,habislah seisi kelas membuat mesyuarat tergempar sesama sendiri,berbisik2 sebab nak pikir,cita2 dan hobi apa yang best untuk isi dalam buku tu.siap ngigau malam, bro.Sebab kalau boleh biar lain sikit dari kawan.Baru cikgu pandang tinggi.Pergh,nak angkuh je dak ni.kehkeh.

Tapi kan,kalau korang tau apa cita2 yan time darjah satu,dua macam tu,beserta hobi yang habis menarik tu,mesti korang akan jadikan bahan sebulan untuk ejek.series.wuwuwuw T_T Dalam kad tu,ada 3 kotak cita2,3 kotak hobi,kirenye kene tulis 3 cita2 dan 3 hobi lah kan.Series mencabar nak pikir semua tu mengalahkan jawab soalan addmath,bio dan kimia.akhirnya,lepas berhempas pulas,dan bersenggol senggolan yan berjaya list down kesemua cita2.

1.polis
2.tentera
3.pilot

Pergh,cita2 nak yang ganas je kan.tade pon dalam list tu nak jadi doktor ke,majistret ke,atau ahli musik.what thee?? taktak.kalau ikut cita2 yan nak jadi lawyer.tapi waktu kecik ape hal yan tulis polis,tentera dengan pilot pon taktaulah.ni mesti pengaruh rakan sebaya ni.yelah,dah tu kat sekolah duk pulun gaduh dengan laki siap main tarik2 tudung,habis cita2 pun terikut yang ganas2 jugak.kalau mak tau mesti kene marah.T_T kat bawah ni hobi pulak.zaas!

1.membela ayam
2.membaca buku
3.main game

sungguh berilmiah hobi yang kutulis dizaman hingusan dulu (': ape ni?bela ayam??sejak bila kawasan perumahan macam yan boleh bela ayam??kenapa ?kenapa ? nasib baik ada jugak satu hobi yang mulia kat situ.Baca buku.taktaulah buku apa yang yan baca.komik utopia kot.takpon komik doremon.tak kisahlah.janji baca jugak.yang ketiga tu main game.Bhahaha.yang ni memang kaw kaw klentong cikgu.yelah,nak hobi tu up sikit dari perempuan lain dan setaraf dengan brader2 sekelas,so,yeye je tulis main game padahal game boy pon belum ada kat rumah lagi waktu yan darjah satu.wuwuwu.sedih bukan ? (':

so,tu jelah cita2 dan hobi time kecik2 dulu.memang semua ni khayalan dan tada kaitan dengan yang hidup mahupun meninggal dunia.Kalau ingat balik cita2 dulu rasa macam nak hantuk kepala kat dinding sebab malu dan hiba betapa tapehape nya cita2 dan hobi dulu kala.Tapi kan,bila dah zaman besar2 ni ada jugak cita2 nak jadi model muslimah.lawakkan ?rupa pon tada,ada hati nak jadi model.tolonglah gelak sekali bagi menyokong statement tu.so,cheers ! (:

70 comments:

Nini Hartini said...

mmg kuat merapu lah yan. ada ke hobi bela ayam? kehkeh...lawak sungguh.

tp knp zmn kecik2 kita suka isi kt ruang cita2 dan hobi tu smthn yg merapu eh? semua budak2 sama je eh?

akak dulu cecita nk jadi wartawan, setiausaha, peguam.

mmg tu je lah akk akn tulis tiap kali. kuat betul angan2..

nasib baik cita2 akak x merapu sgt mcm yan. kehkeh..agaknya time tu yan tomboy eh?

AliaJustea said...

HAHA .. tak pernah terfikir plak nk jd kan bela ayam tu sbg hobi..

msredcheesecake said...

hi cik yan,
polis tentera pilot, antara cita2 standard yg bdk sek rendah bagi kalu ditanya.ikut kawan cakap ape.

Ain said...

ade pulak hobi bela ayam -.-"
kalo yan bela ayam mesti ayam tu kena pakai baju.. cap. reben. kasut. dll
cute mcm kucin.






saya hobi makan ayam. nyum nyummm!

adan said...

dulu cita2 sy jadi polis.. hobi men bola je.. tp klu bab2 bela haiwan memang tak terfikir langsung..

Izyan Masri said...

kak tini :taktaulah kenapa pelik sangat perngai dulu2 xD

Izyan Masri said...

alia:akak pon pelik mcm mana boleh terpk bela ayam.ayam pon tade T_T

Bella Ayub said...

huahhhhh huaaa..sama cita cita 1st tu..nak jadi polis.. haku pon tak paham pasepa nak polis..

cik rama-rama said...

sy cita2 nk jdy sailormoon......

dengan kuasa bulan akan mnghukum yan sbb kuat merapu...miahahha...

Izyan Masri said...

MSREDCHEESECAKE:BETUL2.KAWN2 PON SEMUA SIBUK NAK BAGI CITA2 MCM TU JUGAK XD

Izyan Masri said...

ain:kehkeh.hobi bela ayam tu taktau lah datang dari mana.makan ayam hobi yan jugak.gulp.

Izyan Masri said...

adan:yan pon taktaulah ape pasal boleh hobi bela ayam T_T

Izyan Masri said...

bella ayub:haha.samelah.ntah ape pasal lah nak jadi polis.mesti pengaruh tengok cite gerak khas dulu2 xD

Izyan Masri said...

cik rama2:muahaaha.kejam dak rama2 ni.tangkap guna net nnti baru tau xD

nelly said...

gelak2 nelly ^^

JIJI YU said...

kah4..ko same ngn aku..membela ayam..sebab nak ayam tu kiut..tapi bile dah besor2 aku abaikan..

phee ungu said...

: setuju , mesti nk lain dari kawan - kawan , baru nampak hebat .. org tuls , arkitek .. kawan - kawan semua tanya , apeka itu . ~heee . konon bijak habis laaa tu :P

CikHaniBhulat said...

comel je doodle tu...cte2 ganas betul..naseb baek jd polis n tentera..kalo jadi pemberontak, haru!!! hehehe

En. Engin said...

haha... nak jadi Askar !

DaRk ViRusZ said...

hahaha..model muslimah??ok ape...cun2

Shiro Petta Petto said...

so.... current hobby and cita2?

Jay said...

Nasib baik akau kato bela ayam..kalau ekau kato bela lipan ko,biawok ko,beruang ko xko naya cikgu Yan..poning kepalo cikgu tu nak pikio..hahahaha:)

Misz Jenny said...

polis/tentera???

wehwehweh....

ganazzzz!

Jay said...

ok ape Yan nak jadi model....comel cute,cantik sodap mato memandang..hehehe...:)(puji lebih-lebih ada pape ke ni??) :p

angkasa said...

lorh akak!!
samala dulu kecik2 cita2 nk jadi polis jugak.sbb suka sgt tgk GERAK KHAS..hehe kwn pun dgn budak2 laki.main sama2 so jgkit ganas dgn diorang gak..lbh kurang smla kita kak oii.hehe

shereena said...

hobi bela ayam ok ape..klu ayam 2 dah besar bleh jual..bleh dapat duit.hakhakhak

Fadzli Amir said...

Cita2, askar...
Hobi, kumpul setem...kumpul setem tu....hehehe

cikmima said...

zaman mse kecik mmg best kn...cita2 pun ske ati nk tkar.hahaha

meyh join contest|| http://rosmimarazak.blogspot.com/2011/04/hye-semua-okay-kali-nie-mima-pulak-nak.html

javanese DOVE ! said...

OH..DULU SUKA MAIN CIKGU-CIKGU,
MASAK-MASAK..

MUNGKIN SBB TU LA BADI SAMPAI SKRG,
AMK COURSE PENDIDIKAN.
DAN DAN DAN..AGK KERAP MASAK SENDIRI KT UMH SEWA..

:)

cik fai said...

waaa ... bela ayam .
fai tak suke bela ayam. makan ayam suke suke .
huhuhu al kisah nya sebab , ibu ayam tu kejar fai mase kecik kecik dulu , fai jugak jahat nak amek anak dia , geram . hahaha . sekali ibu dia patok kat montot fai .meraung tak hingat . waaa :(

Izyan Masri said...

NELLY:KEHKEH.SAMELAH KITA.GELAK PULAK BILA INGAT XD

Izyan Masri said...

JIJI YU:TAPI AKU TAK BELA PON.GEBANG CIKGU JE XD

Izyan Masri said...

phee ungu:tulis arkitek baguslah tu.ilmiah jugk.yan punya tapehape je xD

Izyan Masri said...

cikhani bulat:kehkeh.doodle buruk je tu xD seb baik tak jadi pemberontak ye :D

Izyan Masri said...

en engin:haha.same2 :D

Izyan Masri said...

dark virusz:tak cun ponggg.haha :D

Izyan Masri said...

shiro:cita2 dah ada dah sekarang.hobi blogging je kot xD

Izyan Masri said...

jay:kehkeh.nasib baik ayam kan kan ? :D

Izyan Masri said...

jenny:ganas kan ? :D

Izyan Masri said...

jay:amboii.banyak puji.nak kene belanja ke ? xD

Izyan Masri said...

angkasa:wuwuwu,akak pon tiba2 nak jadi polis dulu sebab tngok gerak khas.pengaruh betul T_T

Izyan Masri said...

shereena:tapi sebenarnya tada bela ayam pongg xD

Izyan Masri said...

fadzli: kehkeh.yeye je kan kumpul setem.ada tak ? xD

Izyan Masri said...

cik mima:aah.dulu sesedap rasa je nak tukar cita2 xD

Izyan Masri said...

javanese:waah.baguslah.cita2 dengan hobi still ada smpai sekarng.yang yan ni semua merepek je .wuwuwu T_T

Izyan Masri said...

cik fai:kehkeh.kesiannya dia.yn main cakap je bela ayam.ayam pon tade xD

kAmi dAn mEreKa!! said...

sape je yg tak nak jadi polis dulu2,
polis kan hebat, boleh pegang pistol, hehe =)

Jay said...

boleh juga..kalau Yan sudi.hikhikhik...

AliaJustea said...

kakak di tag !
review blog. .

Izyan Masri said...

KAMI DAN MEREKA:DULU YAN TERPENGARUH SEBAB TENGOK TV KOT.KEHKEH XD

Izyan Masri said...

alia justea:dah tengok tadi.teehee xD

man yusoef said...

haha..sy dulu pon suka tulis hobi baca buku..skema gila..padahal buku ape ntah yg di bacanya...huhu

sumaiyah mokhtar said...

i ade tag u :) kalau sudi tgok lah :) http://sumaiyahtuanpunyabelog.blogspot.com/2011/04/i-di-tag-lagi.html

... said...

as salam..
haha~
adei..cita2 bela ayam.
wah! bahaya tu. saya tangkap, samuk dalam reban. makan. yum2

=p

cita2 masa kecik, atkde la macam tu, tapi macam harem..haha..budak kan..mana la tau apa sangat. hihihi =p

gegar!

infoRenungan :

Jangan Langgar Lampu Isyarat Iman!

Jerung vs. Manusia. Iman Penyelamatnya!

TQ

Izumi said...

ko follow gune url je lar...
xley ker?? ak selame nih gune url jer.... ^^

misz molecule said...

advance.




tak impossible smue tu

noraliza said...

komik utopia best gak..dulu pun suke layan gak..ngeh3

lisa said...

cita-cita saya nak jadi doktor. kalau kak yan sakit, saya boleh rawat dia. haha :D

Izyan Masri said...

MAN YUSOF:SAMELAH KITA.PADEHAL TADA PON. XD

Izyan Masri said...

sumaiyah:dah tengok,kalau ada masa,yan buat eyh.yahoo :D

Izyan Masri said...

... : kihkih.hobi bela ayam tu je gebang lebih dengan cikgu.padehal tade pon ayam xD

Izyan Masri said...

izumi:tak boleh.asal doeh kau punya tu T_T

Izyan Masri said...

miszmolecule:kihkih.betul jugak kan xD

Izyan Masri said...

noraliza:yeay.sep sikit.sama geng :D

Izyan Masri said...

lisa:whoaaah.mulia sungguh ni.thumbs up ! lebiulah :D

Izumi said...

siyes ke xbole doe??
dye tanak bg ko follow ak kot...
haha....nmpk sgt ak neh hebat *riak nk mati...*
xper la yan...main lwn2 komen pon boley.... ^^

Azlan Hasan said...

kira ok laa tu selection cita2 ko..dulu time sekolah bile aku kata nk jadi bomba kene gelak ngan cikgu..hehehe

Regards,
-Strider-

Izyan Masri said...

UMI:ntah lah weyh.aku rasa kotak follower kau tu tak boleh terima org macam aku.muahhaaha xD

Izyan Masri said...

azlan hassan:kehkeh.okay ke tu ?seb baik tak kene gelak dulu.tapi bab hobi memang kene gelak kawkaw punya T_T

Izyan Masri said...

azlan hassan:kehkeh.okay ke tu ?seb baik tak kene gelak dulu.tapi bab hobi memang kene gelak kawkaw punya T_T

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, April 14, 2011

Cita2 dan hobi time sekolah rendah bila cikgu tanya

Hello everyone !
Peace be with you guys (:

Taktaulah kenapa sejak dua menjak ni semangat lain macam nak menulis tajuk entry.Panjang bukan main.kalau ukur guna pembaris kayu warna kuning yang cikgu guna untuk pukul budak tak buat homework tu pon rasanya tak cukup lagi.Mungkin sebab yan rasa bakat menulis dah makin menyerlah,so,tajuk pon makin dramatis dan panjang serta berkaliber.what the ??

Dulu kan,waktu sekolah rendah,darjah satu,darjah dua macam tu,kat sekolah yan,setiap awal dengan hujung tahun,guru kelas akan panggil setiap budak untuk isi kad biru.Wa taktaulah der,sekolah lu warna apa.pink ke,hitam ke,tak kisahlah,janji wa punya sekolah warna biru.Dalam kad tu,ada ruangan untuk cita2 dan hobi,so,setiap kali cikgu kene isi kad tu,maka,kitorang satu kelas pon akan rasa teruja.TERUJA!TERUJA! maka,habislah seisi kelas membuat mesyuarat tergempar sesama sendiri,berbisik2 sebab nak pikir,cita2 dan hobi apa yang best untuk isi dalam buku tu.siap ngigau malam, bro.Sebab kalau boleh biar lain sikit dari kawan.Baru cikgu pandang tinggi.Pergh,nak angkuh je dak ni.kehkeh.

Tapi kan,kalau korang tau apa cita2 yan time darjah satu,dua macam tu,beserta hobi yang habis menarik tu,mesti korang akan jadikan bahan sebulan untuk ejek.series.wuwuwuw T_T Dalam kad tu,ada 3 kotak cita2,3 kotak hobi,kirenye kene tulis 3 cita2 dan 3 hobi lah kan.Series mencabar nak pikir semua tu mengalahkan jawab soalan addmath,bio dan kimia.akhirnya,lepas berhempas pulas,dan bersenggol senggolan yan berjaya list down kesemua cita2.

1.polis
2.tentera
3.pilot

Pergh,cita2 nak yang ganas je kan.tade pon dalam list tu nak jadi doktor ke,majistret ke,atau ahli musik.what thee?? taktak.kalau ikut cita2 yan nak jadi lawyer.tapi waktu kecik ape hal yan tulis polis,tentera dengan pilot pon taktaulah.ni mesti pengaruh rakan sebaya ni.yelah,dah tu kat sekolah duk pulun gaduh dengan laki siap main tarik2 tudung,habis cita2 pun terikut yang ganas2 jugak.kalau mak tau mesti kene marah.T_T kat bawah ni hobi pulak.zaas!

1.membela ayam
2.membaca buku
3.main game

sungguh berilmiah hobi yang kutulis dizaman hingusan dulu (': ape ni?bela ayam??sejak bila kawasan perumahan macam yan boleh bela ayam??kenapa ?kenapa ? nasib baik ada jugak satu hobi yang mulia kat situ.Baca buku.taktaulah buku apa yang yan baca.komik utopia kot.takpon komik doremon.tak kisahlah.janji baca jugak.yang ketiga tu main game.Bhahaha.yang ni memang kaw kaw klentong cikgu.yelah,nak hobi tu up sikit dari perempuan lain dan setaraf dengan brader2 sekelas,so,yeye je tulis main game padahal game boy pon belum ada kat rumah lagi waktu yan darjah satu.wuwuwu.sedih bukan ? (':

so,tu jelah cita2 dan hobi time kecik2 dulu.memang semua ni khayalan dan tada kaitan dengan yang hidup mahupun meninggal dunia.Kalau ingat balik cita2 dulu rasa macam nak hantuk kepala kat dinding sebab malu dan hiba betapa tapehape nya cita2 dan hobi dulu kala.Tapi kan,bila dah zaman besar2 ni ada jugak cita2 nak jadi model muslimah.lawakkan ?rupa pon tada,ada hati nak jadi model.tolonglah gelak sekali bagi menyokong statement tu.so,cheers ! (:

70 comments:

Nini Hartini said...

mmg kuat merapu lah yan. ada ke hobi bela ayam? kehkeh...lawak sungguh.

tp knp zmn kecik2 kita suka isi kt ruang cita2 dan hobi tu smthn yg merapu eh? semua budak2 sama je eh?

akak dulu cecita nk jadi wartawan, setiausaha, peguam.

mmg tu je lah akk akn tulis tiap kali. kuat betul angan2..

nasib baik cita2 akak x merapu sgt mcm yan. kehkeh..agaknya time tu yan tomboy eh?

AliaJustea said...

HAHA .. tak pernah terfikir plak nk jd kan bela ayam tu sbg hobi..

msredcheesecake said...

hi cik yan,
polis tentera pilot, antara cita2 standard yg bdk sek rendah bagi kalu ditanya.ikut kawan cakap ape.

Ain said...

ade pulak hobi bela ayam -.-"
kalo yan bela ayam mesti ayam tu kena pakai baju.. cap. reben. kasut. dll
cute mcm kucin.






saya hobi makan ayam. nyum nyummm!

adan said...

dulu cita2 sy jadi polis.. hobi men bola je.. tp klu bab2 bela haiwan memang tak terfikir langsung..

Izyan Masri said...

kak tini :taktaulah kenapa pelik sangat perngai dulu2 xD

Izyan Masri said...

alia:akak pon pelik mcm mana boleh terpk bela ayam.ayam pon tade T_T

Bella Ayub said...

huahhhhh huaaa..sama cita cita 1st tu..nak jadi polis.. haku pon tak paham pasepa nak polis..

cik rama-rama said...

sy cita2 nk jdy sailormoon......

dengan kuasa bulan akan mnghukum yan sbb kuat merapu...miahahha...

Izyan Masri said...

MSREDCHEESECAKE:BETUL2.KAWN2 PON SEMUA SIBUK NAK BAGI CITA2 MCM TU JUGAK XD

Izyan Masri said...

ain:kehkeh.hobi bela ayam tu taktau lah datang dari mana.makan ayam hobi yan jugak.gulp.

Izyan Masri said...

adan:yan pon taktaulah ape pasal boleh hobi bela ayam T_T

Izyan Masri said...

bella ayub:haha.samelah.ntah ape pasal lah nak jadi polis.mesti pengaruh tengok cite gerak khas dulu2 xD

Izyan Masri said...

cik rama2:muahaaha.kejam dak rama2 ni.tangkap guna net nnti baru tau xD

nelly said...

gelak2 nelly ^^

JIJI YU said...

kah4..ko same ngn aku..membela ayam..sebab nak ayam tu kiut..tapi bile dah besor2 aku abaikan..

phee ungu said...

: setuju , mesti nk lain dari kawan - kawan , baru nampak hebat .. org tuls , arkitek .. kawan - kawan semua tanya , apeka itu . ~heee . konon bijak habis laaa tu :P

CikHaniBhulat said...

comel je doodle tu...cte2 ganas betul..naseb baek jd polis n tentera..kalo jadi pemberontak, haru!!! hehehe

En. Engin said...

haha... nak jadi Askar !

DaRk ViRusZ said...

hahaha..model muslimah??ok ape...cun2

Shiro Petta Petto said...

so.... current hobby and cita2?

Jay said...

Nasib baik akau kato bela ayam..kalau ekau kato bela lipan ko,biawok ko,beruang ko xko naya cikgu Yan..poning kepalo cikgu tu nak pikio..hahahaha:)

Misz Jenny said...

polis/tentera???

wehwehweh....

ganazzzz!

Jay said...

ok ape Yan nak jadi model....comel cute,cantik sodap mato memandang..hehehe...:)(puji lebih-lebih ada pape ke ni??) :p

angkasa said...

lorh akak!!
samala dulu kecik2 cita2 nk jadi polis jugak.sbb suka sgt tgk GERAK KHAS..hehe kwn pun dgn budak2 laki.main sama2 so jgkit ganas dgn diorang gak..lbh kurang smla kita kak oii.hehe

shereena said...

hobi bela ayam ok ape..klu ayam 2 dah besar bleh jual..bleh dapat duit.hakhakhak

Fadzli Amir said...

Cita2, askar...
Hobi, kumpul setem...kumpul setem tu....hehehe

cikmima said...

zaman mse kecik mmg best kn...cita2 pun ske ati nk tkar.hahaha

meyh join contest|| http://rosmimarazak.blogspot.com/2011/04/hye-semua-okay-kali-nie-mima-pulak-nak.html

javanese DOVE ! said...

OH..DULU SUKA MAIN CIKGU-CIKGU,
MASAK-MASAK..

MUNGKIN SBB TU LA BADI SAMPAI SKRG,
AMK COURSE PENDIDIKAN.
DAN DAN DAN..AGK KERAP MASAK SENDIRI KT UMH SEWA..

:)

cik fai said...

waaa ... bela ayam .
fai tak suke bela ayam. makan ayam suke suke .
huhuhu al kisah nya sebab , ibu ayam tu kejar fai mase kecik kecik dulu , fai jugak jahat nak amek anak dia , geram . hahaha . sekali ibu dia patok kat montot fai .meraung tak hingat . waaa :(

Izyan Masri said...

NELLY:KEHKEH.SAMELAH KITA.GELAK PULAK BILA INGAT XD

Izyan Masri said...

JIJI YU:TAPI AKU TAK BELA PON.GEBANG CIKGU JE XD

Izyan Masri said...

phee ungu:tulis arkitek baguslah tu.ilmiah jugk.yan punya tapehape je xD

Izyan Masri said...

cikhani bulat:kehkeh.doodle buruk je tu xD seb baik tak jadi pemberontak ye :D

Izyan Masri said...

en engin:haha.same2 :D

Izyan Masri said...

dark virusz:tak cun ponggg.haha :D

Izyan Masri said...

shiro:cita2 dah ada dah sekarang.hobi blogging je kot xD

Izyan Masri said...

jay:kehkeh.nasib baik ayam kan kan ? :D

Izyan Masri said...

jenny:ganas kan ? :D

Izyan Masri said...

jay:amboii.banyak puji.nak kene belanja ke ? xD

Izyan Masri said...

angkasa:wuwuwu,akak pon tiba2 nak jadi polis dulu sebab tngok gerak khas.pengaruh betul T_T

Izyan Masri said...

shereena:tapi sebenarnya tada bela ayam pongg xD

Izyan Masri said...

fadzli: kehkeh.yeye je kan kumpul setem.ada tak ? xD

Izyan Masri said...

cik mima:aah.dulu sesedap rasa je nak tukar cita2 xD

Izyan Masri said...

javanese:waah.baguslah.cita2 dengan hobi still ada smpai sekarng.yang yan ni semua merepek je .wuwuwu T_T

Izyan Masri said...

cik fai:kehkeh.kesiannya dia.yn main cakap je bela ayam.ayam pon tade xD

kAmi dAn mEreKa!! said...

sape je yg tak nak jadi polis dulu2,
polis kan hebat, boleh pegang pistol, hehe =)

Jay said...

boleh juga..kalau Yan sudi.hikhikhik...

AliaJustea said...

kakak di tag !
review blog. .

Izyan Masri said...

KAMI DAN MEREKA:DULU YAN TERPENGARUH SEBAB TENGOK TV KOT.KEHKEH XD

Izyan Masri said...

alia justea:dah tengok tadi.teehee xD

man yusoef said...

haha..sy dulu pon suka tulis hobi baca buku..skema gila..padahal buku ape ntah yg di bacanya...huhu

sumaiyah mokhtar said...

i ade tag u :) kalau sudi tgok lah :) http://sumaiyahtuanpunyabelog.blogspot.com/2011/04/i-di-tag-lagi.html

... said...

as salam..
haha~
adei..cita2 bela ayam.
wah! bahaya tu. saya tangkap, samuk dalam reban. makan. yum2

=p

cita2 masa kecik, atkde la macam tu, tapi macam harem..haha..budak kan..mana la tau apa sangat. hihihi =p

gegar!

infoRenungan :

Jangan Langgar Lampu Isyarat Iman!

Jerung vs. Manusia. Iman Penyelamatnya!

TQ

Izumi said...

ko follow gune url je lar...
xley ker?? ak selame nih gune url jer.... ^^

misz molecule said...

advance.




tak impossible smue tu

noraliza said...

komik utopia best gak..dulu pun suke layan gak..ngeh3

lisa said...

cita-cita saya nak jadi doktor. kalau kak yan sakit, saya boleh rawat dia. haha :D

Izyan Masri said...

MAN YUSOF:SAMELAH KITA.PADEHAL TADA PON. XD

Izyan Masri said...

sumaiyah:dah tengok,kalau ada masa,yan buat eyh.yahoo :D

Izyan Masri said...

... : kihkih.hobi bela ayam tu je gebang lebih dengan cikgu.padehal tade pon ayam xD

Izyan Masri said...

izumi:tak boleh.asal doeh kau punya tu T_T

Izyan Masri said...

miszmolecule:kihkih.betul jugak kan xD

Izyan Masri said...

noraliza:yeay.sep sikit.sama geng :D

Izyan Masri said...

lisa:whoaaah.mulia sungguh ni.thumbs up ! lebiulah :D

Izumi said...

siyes ke xbole doe??
dye tanak bg ko follow ak kot...
haha....nmpk sgt ak neh hebat *riak nk mati...*
xper la yan...main lwn2 komen pon boley.... ^^

Azlan Hasan said...

kira ok laa tu selection cita2 ko..dulu time sekolah bile aku kata nk jadi bomba kene gelak ngan cikgu..hehehe

Regards,
-Strider-

Izyan Masri said...

UMI:ntah lah weyh.aku rasa kotak follower kau tu tak boleh terima org macam aku.muahhaaha xD

Izyan Masri said...

azlan hassan:kehkeh.okay ke tu ?seb baik tak kene gelak dulu.tapi bab hobi memang kene gelak kawkaw punya T_T

Izyan Masri said...

azlan hassan:kehkeh.okay ke tu ?seb baik tak kene gelak dulu.tapi bab hobi memang kene gelak kawkaw punya T_T