Thursday, April 28, 2011

Contest Aku Gila Shopping

Hello readers !
Peace be with you guys (:



Sedang yan menelaah buku resipi agar semakin hebat dalam dunia masakan,seterusnya dapat berhadapan dengan bakal ibu mertua dengan jiwa yang tenang dan sedikit bangga didada,tiba2 yan dapat azimat untuk menjerumuskan diri dalam contest yang digembar gemburkan seantero malaya ni.Jiwa ini membentak bentak untuk join contest yang awesome ni.super awesome lagi sebab yang buat contest ni abang fad yang super duper awesome.Haha,baik tak ayat ambik hati.kipas sikit guna kipas satay.:D

Bak kata otai2 zaman dulu kala,tuah ayam nampak dikaki,tuah manusia sapa yang tau.kecuali bila selak bawah tapak kaki korang ada tulis "anda bertuah dan layak menang" dah macam gores dan menang pulak . :D

Apa entry pasal shopping yang yan nak tulis ha ?Yang pasti yan memang suka shopping,tapi tadalah sampai gila.Still waras bila shopping tu,lagi2 kalau orang belanja.Tempat faveret shopping One utama dengan Midvalley kot.Sebab kat situ semua brand ada,pastu tak secekik darah macam pavi.tacingg aa dengan pavi.Brand faveret yan mestilah padini dengan zaara.tokey padini OU pon dah hafal muka yan kot (': Barang yang selalu beli mestilah baju,dan rakan2 yang sama waktu dengannya.Takkan lah masuk padini nak beli sundae choc mcd pulak kan.Baju sehelai yang paling mahal yang pernah beli shirt warna kelabu,Guess.beli kat butik guess OU.sehelai RM300 woo.rasa nak frame kan je baju tu sebab sayang sangat.haha.biasalah derr,wa sebelum ni pakai baju lelong je,sekali dapat baju mahal sikit dah gelabah.(':

ni lah gambar yang digembar gemburkan.ibarat mak menggembur tanah.

contest pon entry dah panjang macam karangan spm,tak patut sungguh.sesiapa yang nak join,boleh click kat nama abang hensem ni.FAD ALI.
dah berbelas contest wa masuk ni bro,tak menang jugak,wa terjun pool lah.cheers ! (:

19 comments:

lukman rashid said...

yer ktk ngegeh!!!!!!!

sarah mohamad said...

cantik! saya pun suka jenis baju boyfie shirt ni. selesa :)

Emma said...

gdluck yer..ngeh3...

HonEyBuNNy said...

good luck..;-)

ila pun suka shopping dekat OU n mid...

tapi selalu g OU la....kalau dekat the curve suka n gila baju di sana...cantik2 gak..hehe

Bulan said...

uwahhh.RM300?xpenah beli baju semahal tue dgn duit sndiri.huhuhu

AieeN said...

waa..blh than hrga baju nya...

Izyan Masri said...

lukman:haha.tenkiuk2 xD

Izyan Masri said...

sarah mohamad:samelah.rasa kacak je :D

Izyan Masri said...

emma:tenkiu2 :D

Izyan Masri said...

honeybunny:betul2.kat the curve pon best jugak :D

Izyan Masri said...

bulan:haha.waktu tengok baju tu rasa cantik sgt,bila yan pakai terus jadi biasa.rugi beli xD

Izyan Masri said...

aieen:tu je lah pon,yang lain biasa je xD

Jay said...

WOW..PADDINI TU...HEHEHEHE...HIDUP yAN,HIDUP PADDINI..UUUUU I LOIKE PADDINI..HEHEHEHE

AieeN said...

hehhee..ok la 2..skurng2 nya dpt bli ..hee..klu da berkenan,,hrga 2 da xnmpk kn??hee..kt cni kelntan xde butik guess..hahaha

Izyan Masri said...

JAY:haha.semangat padini jugak ke xD

Izyan Masri said...

aieen:eyheyh.kenapa tada butik guess kat kelantan ? o_0'

CikHaniBhulat said...

harus tercekik nak beli baju sehelai rm300..kalo masuk guest pon cuci mata jew..kang kalo beli cuci beg duit lak...pastu ary2 ngadap la brg guess tu...xdew duit nak mkn..hehhe..anyway, gudluck yan =)

Jay said...

of course ler..hehehe...kan minta kite sama Yan...Baju brand padini..ngeh ngeh...

chapaticokelat^^ said...

gile cunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn baju tuuuuuuuuuuuuuuuu

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, April 28, 2011

Contest Aku Gila Shopping

Hello readers !
Peace be with you guys (:



Sedang yan menelaah buku resipi agar semakin hebat dalam dunia masakan,seterusnya dapat berhadapan dengan bakal ibu mertua dengan jiwa yang tenang dan sedikit bangga didada,tiba2 yan dapat azimat untuk menjerumuskan diri dalam contest yang digembar gemburkan seantero malaya ni.Jiwa ini membentak bentak untuk join contest yang awesome ni.super awesome lagi sebab yang buat contest ni abang fad yang super duper awesome.Haha,baik tak ayat ambik hati.kipas sikit guna kipas satay.:D

Bak kata otai2 zaman dulu kala,tuah ayam nampak dikaki,tuah manusia sapa yang tau.kecuali bila selak bawah tapak kaki korang ada tulis "anda bertuah dan layak menang" dah macam gores dan menang pulak . :D

Apa entry pasal shopping yang yan nak tulis ha ?Yang pasti yan memang suka shopping,tapi tadalah sampai gila.Still waras bila shopping tu,lagi2 kalau orang belanja.Tempat faveret shopping One utama dengan Midvalley kot.Sebab kat situ semua brand ada,pastu tak secekik darah macam pavi.tacingg aa dengan pavi.Brand faveret yan mestilah padini dengan zaara.tokey padini OU pon dah hafal muka yan kot (': Barang yang selalu beli mestilah baju,dan rakan2 yang sama waktu dengannya.Takkan lah masuk padini nak beli sundae choc mcd pulak kan.Baju sehelai yang paling mahal yang pernah beli shirt warna kelabu,Guess.beli kat butik guess OU.sehelai RM300 woo.rasa nak frame kan je baju tu sebab sayang sangat.haha.biasalah derr,wa sebelum ni pakai baju lelong je,sekali dapat baju mahal sikit dah gelabah.(':

ni lah gambar yang digembar gemburkan.ibarat mak menggembur tanah.

contest pon entry dah panjang macam karangan spm,tak patut sungguh.sesiapa yang nak join,boleh click kat nama abang hensem ni.FAD ALI.
dah berbelas contest wa masuk ni bro,tak menang jugak,wa terjun pool lah.cheers ! (:

19 comments:

lukman rashid said...

yer ktk ngegeh!!!!!!!

sarah mohamad said...

cantik! saya pun suka jenis baju boyfie shirt ni. selesa :)

Emma said...

gdluck yer..ngeh3...

HonEyBuNNy said...

good luck..;-)

ila pun suka shopping dekat OU n mid...

tapi selalu g OU la....kalau dekat the curve suka n gila baju di sana...cantik2 gak..hehe

Bulan said...

uwahhh.RM300?xpenah beli baju semahal tue dgn duit sndiri.huhuhu

AieeN said...

waa..blh than hrga baju nya...

Izyan Masri said...

lukman:haha.tenkiuk2 xD

Izyan Masri said...

sarah mohamad:samelah.rasa kacak je :D

Izyan Masri said...

emma:tenkiu2 :D

Izyan Masri said...

honeybunny:betul2.kat the curve pon best jugak :D

Izyan Masri said...

bulan:haha.waktu tengok baju tu rasa cantik sgt,bila yan pakai terus jadi biasa.rugi beli xD

Izyan Masri said...

aieen:tu je lah pon,yang lain biasa je xD

Jay said...

WOW..PADDINI TU...HEHEHEHE...HIDUP yAN,HIDUP PADDINI..UUUUU I LOIKE PADDINI..HEHEHEHE

AieeN said...

hehhee..ok la 2..skurng2 nya dpt bli ..hee..klu da berkenan,,hrga 2 da xnmpk kn??hee..kt cni kelntan xde butik guess..hahaha

Izyan Masri said...

JAY:haha.semangat padini jugak ke xD

Izyan Masri said...

aieen:eyheyh.kenapa tada butik guess kat kelantan ? o_0'

CikHaniBhulat said...

harus tercekik nak beli baju sehelai rm300..kalo masuk guest pon cuci mata jew..kang kalo beli cuci beg duit lak...pastu ary2 ngadap la brg guess tu...xdew duit nak mkn..hehhe..anyway, gudluck yan =)

Jay said...

of course ler..hehehe...kan minta kite sama Yan...Baju brand padini..ngeh ngeh...

chapaticokelat^^ said...

gile cunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn baju tuuuuuuuuuuuuuuuu