Tuesday, April 19, 2011

Contest Natural Beauty


Hello dear !
Peace be with you guys (:

Kenapa ? kenapa ? kenapa mesti join contest ni ? adekah kerana izyan masri merasakan muka dia habis cantik bila tak make up ? ataupun nak menunjukkan segala biji bijan yang lagi fames dinamakan jerawat tu ? sebenarnya sebab beliau di tag oleh adik manis ni.SARAH

kelik banner untuk join

ni lah kot gambar paling natural kononnya.sahsah tada edit,tada gelang rantai semua sebab kat sekolah xD

bab tag ni agak malas.tapi yang berjaya ditag ialah :

fuuh.abang stalker wajib bagi yan menang jugak.muahaha.cheers! (:

27 comments:

.m y z. said...

wah cantikk. goodluck! :D

kimie said...

muke izyan ok la tak makeup sbb tak pucat sgt bg stgh org kan..mcm kimi tak makeup..mcm orng sakit jerk..heheh..n way..gud luck k...

OKED chokelat said...

hamboi2...tu cincin tu...sila tanggal...heeeeeeeee...comey la...menang 50-50% share bule...weeee

Jay said...

yup gambar Yan tu mmg keindahan yg original.coz kat sekolh xkan pakai makeup kan?he.go Yan go Yan.wah dh mcm pasukan sorak pulak.he

MissSyarniFarida said...

time sekolah mesti innocent kan kan, ;P

Izyan Masri said...

MYZ:yeay.thank you.tiba2 semangat ni xD

Izyan Masri said...

kimie:ala,kita lebih kurang sama je.yan pon pucat jugak xD

Schubert Serenade said...

u pada zaman dulu dan sekarang...haha..mcm la zaman duuuluuu sgt kn...:p
i tengok okayy je!!xpkai makeup ponu still cantik okayyy:D
gudluck...menang ni...:p

Izyan Masri said...

OKDE:AAHLAH.LUPA PULAK CINCIN TU.KEHKEH XD

Izyan Masri said...

jay:kihkih.dah mcm pertandingan ape pulak siap sorak2.thanks ye jay xD

Izyan Masri said...

misssyarnida:kehkeh.agaklah,jumpa cikgu mesti buat muka toye je xD

Jay said...

sama sama.puji atas ciptaan allah dan anugerah yg dberi pada Yan.kelembutan wajah yg boleh menenangan hati org yg melihat.;-)

Arif Azmi said...

Wah.. ^^,.. Cantiklah! Good Luck!!

Newest Entry, Eleh! Aku pun boleh!

Abang Stalker said...

:)thanks yup join abg..gud luck tau. ;) btw,abg follow back.

Abang Stalker said...

lpe nk taip..klu yan menang abg bg berus gigi.. :D haha.

Emma said...

yan..cantekk.. heheh

cik fai said...

yan...........gud luck tau :)

macam biasa lah , dapat hadiah share ngn fai okay .
hihi

Izyan Masri said...

schubert serenade :kihkih.janganlah puji i lebih2.ni yang malu ni xD

Izyan Masri said...

jay:terima kasih banyak2 :D

Izyan Masri said...

abg stalker:haha.ape ni.penat cari gmbar habis bajet natural beauty,dapat berus gigi :P

Izyan Masri said...

emma:thanks (:

Izyan Masri said...

cik fai:kehkeh.makaseyh makaseyh :D

♥sophie♥ said...

hee,,comel la yan (:

maisarah said...

grrr.. apasal gambo lawa bebeno neh. menyesal tag! huh! haha. :p

Izyan Masri said...

sophie:huhu.tenkiuk2 :D

Izyan Masri said...

mye:muahaha.mcm ni lawo?memang taklah T_T

angkasa said...

waah waahhh thanks akak for the tag!!!dijamin akan dibuat!hee

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, April 19, 2011

Contest Natural Beauty


Hello dear !
Peace be with you guys (:

Kenapa ? kenapa ? kenapa mesti join contest ni ? adekah kerana izyan masri merasakan muka dia habis cantik bila tak make up ? ataupun nak menunjukkan segala biji bijan yang lagi fames dinamakan jerawat tu ? sebenarnya sebab beliau di tag oleh adik manis ni.SARAH

kelik banner untuk join

ni lah kot gambar paling natural kononnya.sahsah tada edit,tada gelang rantai semua sebab kat sekolah xD

bab tag ni agak malas.tapi yang berjaya ditag ialah :

fuuh.abang stalker wajib bagi yan menang jugak.muahaha.cheers! (:

27 comments:

.m y z. said...

wah cantikk. goodluck! :D

kimie said...

muke izyan ok la tak makeup sbb tak pucat sgt bg stgh org kan..mcm kimi tak makeup..mcm orng sakit jerk..heheh..n way..gud luck k...

OKED chokelat said...

hamboi2...tu cincin tu...sila tanggal...heeeeeeeee...comey la...menang 50-50% share bule...weeee

Jay said...

yup gambar Yan tu mmg keindahan yg original.coz kat sekolh xkan pakai makeup kan?he.go Yan go Yan.wah dh mcm pasukan sorak pulak.he

MissSyarniFarida said...

time sekolah mesti innocent kan kan, ;P

Izyan Masri said...

MYZ:yeay.thank you.tiba2 semangat ni xD

Izyan Masri said...

kimie:ala,kita lebih kurang sama je.yan pon pucat jugak xD

Schubert Serenade said...

u pada zaman dulu dan sekarang...haha..mcm la zaman duuuluuu sgt kn...:p
i tengok okayy je!!xpkai makeup ponu still cantik okayyy:D
gudluck...menang ni...:p

Izyan Masri said...

OKDE:AAHLAH.LUPA PULAK CINCIN TU.KEHKEH XD

Izyan Masri said...

jay:kihkih.dah mcm pertandingan ape pulak siap sorak2.thanks ye jay xD

Izyan Masri said...

misssyarnida:kehkeh.agaklah,jumpa cikgu mesti buat muka toye je xD

Jay said...

sama sama.puji atas ciptaan allah dan anugerah yg dberi pada Yan.kelembutan wajah yg boleh menenangan hati org yg melihat.;-)

Arif Azmi said...

Wah.. ^^,.. Cantiklah! Good Luck!!

Newest Entry, Eleh! Aku pun boleh!

Abang Stalker said...

:)thanks yup join abg..gud luck tau. ;) btw,abg follow back.

Abang Stalker said...

lpe nk taip..klu yan menang abg bg berus gigi.. :D haha.

Emma said...

yan..cantekk.. heheh

cik fai said...

yan...........gud luck tau :)

macam biasa lah , dapat hadiah share ngn fai okay .
hihi

Izyan Masri said...

schubert serenade :kihkih.janganlah puji i lebih2.ni yang malu ni xD

Izyan Masri said...

jay:terima kasih banyak2 :D

Izyan Masri said...

abg stalker:haha.ape ni.penat cari gmbar habis bajet natural beauty,dapat berus gigi :P

Izyan Masri said...

emma:thanks (:

Izyan Masri said...

cik fai:kehkeh.makaseyh makaseyh :D

♥sophie♥ said...

hee,,comel la yan (:

maisarah said...

grrr.. apasal gambo lawa bebeno neh. menyesal tag! huh! haha. :p

Izyan Masri said...

sophie:huhu.tenkiuk2 :D

Izyan Masri said...

mye:muahaha.mcm ni lawo?memang taklah T_T

angkasa said...

waah waahhh thanks akak for the tag!!!dijamin akan dibuat!hee