Friday, April 29, 2011

Dia ni lah teman lelaki wa,bro

Hello people!
Peace be with you guys (:

Akhirnya dapat jugak yan update entry baru.Rasa macam dah 2 tahun setengah tak update entry baru,padahal baru semalam pagi last update.Mesti semua dah rindu kan?tolonglah cakap rindu jugak bia yan tak syok sensorang (': Kadang2 terasa malu pulak asyik cerita pasal zaman kecik.Maka,marilah kita beralih arah ke cerita pasal boypren kegemaran.

Eyh,korang yang bergelar perempuan,tak kira lah idaman malaya ke tak,mesti semua ada minat mana2 artis lelaki kan ?Macam tu lah jugak yan.zaman sekolah rendah dulu,tak habis2 dengan westlife pastu backstreetboys (lagi2 si brian BSB) .zaman2 tu dulu,bila ada yang cuba memperkotak katikkan diorang,mengalahkan ayam katik pak long busu,mulalah rasa nak fire je budak yang cakap tu.Konon habis back up lah kan.

ni lah westlife yang digembar gemburkan.muka nak jambu je diorang ni.jerawat pon takut nak singgah.

" aku suka backstretboys aa.hensem woo.rasa nak kawen je dengan diorang" *mata berkaca2*
" what thee??eew.aku suka justin timberlake.hensem,seksi lagi.bsb tu ape ada hal weyh.tak best langsung"

maka,mulalah rasa nak membenci justin timberlake sehingga 7 keturunan beliau,even dia tak salah langsung pon sebenarnya.emo lebih.haha.Pastu kan,bila dah besar sikit,rasa macam,ee.tak cool lah si westlife dengan backstreetboys tu,maka,sia2 lah usaha backup diorang dulu2 siap tak tegor kawan dalam kelas.semuanya gara2 sekarang da beralih angin minat orang lain.wuwuwu.kesian diorang T_T

Ni dia,Lee Minho."ekkelleh lu der,minat laki korea,ingat handsome sangat ke,baik minat wa,lagi faedah.hikhik*sambil tersimpul malu* " leklu der,meyh wa cerita pasal pe wa suka mamat ni.

Sapa yang tengok fb yan mesti korang tau,yan memang suka habis dengan lee minho,siap buat album khas dalam fb,dengan harapan,bila dia tertengok,dia terharu,pastu terus datang malaysia,buat bini.kanak2 sungguh pemikiran ini.T_T Apa ada hal dengan semua itu,biar rintangan,badai dan onak duri sanggup ku lalui demi si jejaka idaman kalbu (':

muka macam ni kalau jadi si penjual tempe,confirm 2 minit dah sold out (':

First reason sebab yan suka dia bila tengok cerita korea, Boys Over flowers.yan ni memang bukan peminat cerita korea.like seriously im not okay.bila kawan2 cerita pasal cerita2 korea,yan mulalah buat2 bukak tajuk baru,dan yang tragisnya tada sapa nak dengar.tacing woo.So,sebagai pembalasan,yan kutuk2 lah bila tengok cerita korea kat 8tv.habis emo lah tu konon.Tapi bila tertengok lee minho dalam boys over flowers,terus jantung,pancrease,hati,usus semua berdegup kencang.Handsome habis mamat ni.

Ikut hati rasa nak je lempang dia kuat2,pastu cakap "asal kau handsome sangat ha?kau tau tak aku suka gila kat kau dan terpaksa berpura2 tenang takut kau cop aku gedik lantas meninggalkan ku sendiri?" ayat last tu macam dah boleh buat lirik pulak.(': macam tu lah sekali penangan lee minho pada diri yang kudus ni.Pastu kan,satu lagi yang buat wa tergila kan mamat ni siap mimpi lagi sebab cara dia berjalan dalam cerita tu nampak jantan habis.Padahal bila dunia realiti dia jalan hodoh je.badan pon melengkung.Tapi bila dalam cerita tu,semua nak nampak perfect je.jalan macam model.asik bangat sih bila nonton.wahaha.bahagia bahagia (':

so,itu lah artis lelaki yang yan minat setakat ni.walaupun memang tada harapan lah kan nak kawen dengan dia,tapi tape.kita buat solat hajat pelbagai variasi,manelah tau tiba2 makbul pulak.bangun2 pagi dah ada lee minho depan mata siapkan breakfast.haha.so,cheers ! (:

p/s : Jualan penghabisan stock kat SINI

60 comments:

fatin farhana said...

luruh jantung tengok lee min ho ..knp hensem sangat ?huhuhu

y u y u Z u l a i k h a said...

grrrrrR! rampas bopren akak!

cik fai said...

heee :)

yan dah tukar header la . fulamakk !!

pewwitttttt . sume dah kasi tukar la .

sudah tukar ka dik ? heheh


fuh !! kemain ganteng sume tu , bak seketol . hihi ^^

sweet stalker said...

yan..atien minat gila dram korea. tapi boys over flowers atien stil tak tengok tengok smpai skrg.. huhu

haslinda said...

yan, kite ni bukan la peminat cite korea pn. tp kite pn minat lee minho la. hehe ^^

lemongrassbeam said...

Hahaha....
BOF memang best.
Tapi lagi suka Love story in Harvard :P

nadhirah karim said...

zaman kanak2 itu indah...:)

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

mcm adik ipar akak plk kamu ni...giler korea...kalo boleh sumer nak korea...sgt terpengaruh sampaikan mknn mkn yg korea...pencuci muka bagai nak korea..hbag lg...

akak tak suka yg putih2..sbb akak dah putih...nampak mcm lembik jer bila lelaki kulit putih....hahaha...jgn mrh dik...

akak suka yg hitam manis mcm hindustan jer...agaknya sbb tu akak dpt suami yg gelap tp hensem kot... :p

Qla Sdek said...

Tapi saya suka Justin Timberlake -_-" Hahaha.

Tapi kan, er saya tak pernah tengok langsung drama Korea ataupun apa apa yang korea ah. Er best ke? Tertanya-tanya jugak. :P

phee ungu said...

: e'eh . bf org laa tu :))

cik fai said...

http://faikee2011.blogspot.com/2011/04/ben-cari-blog-baru-lah.html

http://faikee2011.blogspot.com/2011/04/malam-ni-turn-sapa-pulak-fai-nak-ber.html

http://faikee2011.blogspot.com/2011/04/jutaan-ribuan-puluhan-terima-kasih.html

ni je kot .
nak lagi ker? huhu

dya mohamad said...

Tapi sy suke justin bieber.
eh bukan bukan
justin timberlake.hehe:PP

Raja Ellysya said...

mcm mana boypren kita leh sama???
aaaa...kayu 10!!! :P

kAmi dAn mEreKa said...

baek seung jo lg ensem lah, hehe
yg dlm payfull kiss tu,
dlm boys over flower pon ada gak.

*x tau ape name betul dia. hoho

Eyra Rizal: Your MUA said...

BASIC TO ADVANCE MAKEUP CLASS PROMOTION IS BACK AGAIN!!!

DATE: 14TH MAY 2011 (SATURDAY) & 15TH MAY 2011 (SUNDAY) ONLY PICK 1 DATE
VENUE: SHAH ALAM
FEES: (NORMAL) RM350/PERSON, (PROMO PRICE) RM295 ONLY!!!

SYLLABUS:
(FOCUS MORE ON SPECIAL OCCASION/DINNER/ EVENTS/ETC

CALL/SMS 016-2128740 FOR BOOKING
REGISTRATION CLOSED ON 10TH MAY 2011
LIMITED SEATS!!!



LATEST ACTIVITIES!!!
SALAM/HI ALL
LATEST UPDATES (RED DELICIOUS GALA DINNER):
DATE:18/6/2011
VENUE: PEARL INTERNATIONAL HOTEL,KL
POOL SIDE,CHILLING OUTDOOR, WITH FASHION SHOW AROUND THE POOL AREA,CANDLES & FAIRY LIGHTS,BBQ & MORE!!!

FOR THOSE WHO WOULD LIKE TO JOIN CONTESTS, THERE WILL BE:
1.MAKEUP CONTEST (OPEN FOR JR MUA) 20 PAX ONLY.
2.KAROKE CONTEST!! (OPEN FOR ALL!!)

OTHER ACTIVITIES:
lucky draw,best dress, fashion show, photoshoot session & more!

SMS 016-2128740 FOR BOOKING
FEES: RM100
DEPOSIT RM50 (1580 8830 5272 ) maybank NORSHAHIRA SHAHRIZAL
DEPOSIT NEEDS TO BE SETTLED BEFORE 30TH APRIL.
http://www.facebook.com/event.php?eid=192877527395664

♥sophie♥ said...

hihihi,, fie suke gi kwang (': and g-dragon <3 aww hihihi

RINDU RINDU RINDU <3

tertinjau2 tgu yan nye entry baru pg td..isk isk

Ihsan Arifin said...

sedangkan lelaki pun tergoda dengan lee min ho apetah laki para gadis ;D

Jay said...

Betul Yan nak muka Lee Minho??Jay ada kenal sorang..kalau Yan nak kenal lah..muka dia iras2 cam dia..

beeha ben said...

haha..dulu fanatik BSB hahah..minat AJ yang xleh blah tu...hahha..

lee min ho?
dalam usia 22 tahun baru kenal lee min ho, tu pun bulan 2 tahun ni..tapi sangat KACAK! selama ni pergi etude tertanya2 sapa lah mamat kacak ni...hehehhe.rupa-rupanya lee min ho namanya..hahaha...

HonEyBuNNy said...

teringat zaman sekolah dulu la...

minat sangat dengan westlife...;-)

fad ali said...

wahhh..background baru!

Misz Jenny said...

*gatai naa....opss..

kak yan..sentap nihh

noraliza said...

minat leeminho lepas tgk dia belakon dlm boys over flower..erkkk,tul kan tajuknya,igt2 lupe lak

adan said...

salam.. satu je.. yan dah jatuh cinta pandang pertama ngan korea jambu tu.. ahahaa.. asal nak lempang dia kuat2..? baek pijak2 muka dia baru best..!

OKED chokelat said...

ek eleh...muke xbleh blah..hemcem lagi sinchan...hahahaha...padahal xpuas ati blom pape dah kena reject ngan min ho ni..plus2 dpt pesaing mcm cik yan yg cutie mutie nie...hancur leburrr nak berlakikan minho...

nub said...

harun salim bachik xkan x minat kot....

harhar

missh aryeika said...

alamak !!
hencem nye ....
tergugat iman den neyh ha !

tokwan muda said...

sori silap tmpat lagi 1 lncar turpedo td...perghhh hensem siot pakwe die...

Heidi Shafiq said...

amboi.. kemain berangan.. haha.. :)

Izyan Masri said...

fatin farhana:tu lah pasal.entah kenapa dia ni hensem snagat.rasa nak kidnap je:D

Izyan Masri said...

yuyu zulaikha:kak yuyu.kita share boypren lah.baru best ^^

Izyan Masri said...

cik fai:kehkeh.akhirnya rajin jugak yan nak tukar semua sebelum 1000 follower.siap buat GA lagi.xD

Izyan Masri said...

sweet stalker:hikhik.atien,wajib tengok tau.series best.satu2 nya drama korea yang yan tengok xD

Izyan Masri said...

haslinda:yan pon sama.tak minat sangat korea2 ni.lee minho sorang je minat xD

Izyan Masri said...

lemongrassbeam:huhu.cerita apa tu ?kenapa yan taktau?teruknya T_T

Izyan Masri said...

nadhirah karim:aah.asik bangat xD

Izyan Masri said...

cik puan izan:haha.adik ipar akak suka korea eyh ?yan tk berapa layan korea.lee minho je yan suka.waah.akak tak suka elaki jambu eh :D

Izyan Masri said...

qla sidek:haha.peminat justin ye:D cerita korea yan suka satu je T_T

Izyan Masri said...

phee ungu:teehee.mana boleh share ;p

Izyan Masri said...

cik fai:yeay.thanks.jap lagi yan masukkan :D

Izyan Masri said...

dya mohamad:haha.baling botol kat justin bibir :D

Izyan Masri said...

raja ellysa:haha.kene marah lee minho ni.bapa banyak gf dia xD

Izyan Masri said...

kami dan mereka:huhu.yan tengok cerita bof je.sedih tak ? T_T

Izyan Masri said...

eyra rizal:thanks dear^^

Izyan Masri said...

sophie:sapa tu sayanggg??asal yan taktau.haha

waah.tertunggu ? terharunya.tenkiu2 :D

Izyan Masri said...

ihsan ariffin:adekah cikgu termasuk dlm golongan yng tergilakan lee minho ? xP

Izyan Masri said...

jay:haha.sapa2.meyh kenalkn sikit xD

Izyan Masri said...

beeha ben:haha.minat bsb jugak rupanya.sep sikit ! xD

yan pon baru je kenal leeminho tahun lepas (':

Izyan Masri said...

honeybunny:samalah kita.westlife,bsb dengan nsync.haa.ambik,semua keluar xD

Izyan Masri said...

fad ali:bckground buruk T_T

Izyan Masri said...

misz jenny:haha.jaja jeles lah tu kak yan ada bf hensem ;p

Izyan Masri said...

noraliza:betul,tepat sekali.bof.memang hensem dlm cerita tu xD

Izyan Masri said...

adan:haha.kalau pijak2 nanti,kotor muka dia tak hensem dah T_T

Izyan Masri said...

oked cekelat:haha.macam shinchann?? ni yang nak tacing ni.haha.jom kita madu lah :D

Izyan Masri said...

nub:haha.harun salam bachik faveret tme kecik2.zmn skrg bagi kt adik2 pulak suka dia xD

Izyan Masri said...

mish aryeika:aiip,takmo2.tu yan punya.haha ^^

Izyan Masri said...

tokwan muda:wahai tokwan ku,haha.tengok sapa punya bf lah kan ^^

Izyan Masri said...

heidi syafiq:nak dunia real tak dapat.berangan pon bolehlah T_T

kAmi dAn mEreKa said...

tak pe2, nanti tengok lah ye, hehe

eh, yan ni dah macam yuyu, nmpak sebelah mata je. hihi :)

chapaticokelat^^ said...

hahahahahaha~

brian? sama lahhhh kita masa zaman kanak2 ribena tuuuu.

leeminho? geng!!!~~

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, April 29, 2011

Dia ni lah teman lelaki wa,bro

Hello people!
Peace be with you guys (:

Akhirnya dapat jugak yan update entry baru.Rasa macam dah 2 tahun setengah tak update entry baru,padahal baru semalam pagi last update.Mesti semua dah rindu kan?tolonglah cakap rindu jugak bia yan tak syok sensorang (': Kadang2 terasa malu pulak asyik cerita pasal zaman kecik.Maka,marilah kita beralih arah ke cerita pasal boypren kegemaran.

Eyh,korang yang bergelar perempuan,tak kira lah idaman malaya ke tak,mesti semua ada minat mana2 artis lelaki kan ?Macam tu lah jugak yan.zaman sekolah rendah dulu,tak habis2 dengan westlife pastu backstreetboys (lagi2 si brian BSB) .zaman2 tu dulu,bila ada yang cuba memperkotak katikkan diorang,mengalahkan ayam katik pak long busu,mulalah rasa nak fire je budak yang cakap tu.Konon habis back up lah kan.

ni lah westlife yang digembar gemburkan.muka nak jambu je diorang ni.jerawat pon takut nak singgah.

" aku suka backstretboys aa.hensem woo.rasa nak kawen je dengan diorang" *mata berkaca2*
" what thee??eew.aku suka justin timberlake.hensem,seksi lagi.bsb tu ape ada hal weyh.tak best langsung"

maka,mulalah rasa nak membenci justin timberlake sehingga 7 keturunan beliau,even dia tak salah langsung pon sebenarnya.emo lebih.haha.Pastu kan,bila dah besar sikit,rasa macam,ee.tak cool lah si westlife dengan backstreetboys tu,maka,sia2 lah usaha backup diorang dulu2 siap tak tegor kawan dalam kelas.semuanya gara2 sekarang da beralih angin minat orang lain.wuwuwu.kesian diorang T_T

Ni dia,Lee Minho."ekkelleh lu der,minat laki korea,ingat handsome sangat ke,baik minat wa,lagi faedah.hikhik*sambil tersimpul malu* " leklu der,meyh wa cerita pasal pe wa suka mamat ni.

Sapa yang tengok fb yan mesti korang tau,yan memang suka habis dengan lee minho,siap buat album khas dalam fb,dengan harapan,bila dia tertengok,dia terharu,pastu terus datang malaysia,buat bini.kanak2 sungguh pemikiran ini.T_T Apa ada hal dengan semua itu,biar rintangan,badai dan onak duri sanggup ku lalui demi si jejaka idaman kalbu (':

muka macam ni kalau jadi si penjual tempe,confirm 2 minit dah sold out (':

First reason sebab yan suka dia bila tengok cerita korea, Boys Over flowers.yan ni memang bukan peminat cerita korea.like seriously im not okay.bila kawan2 cerita pasal cerita2 korea,yan mulalah buat2 bukak tajuk baru,dan yang tragisnya tada sapa nak dengar.tacing woo.So,sebagai pembalasan,yan kutuk2 lah bila tengok cerita korea kat 8tv.habis emo lah tu konon.Tapi bila tertengok lee minho dalam boys over flowers,terus jantung,pancrease,hati,usus semua berdegup kencang.Handsome habis mamat ni.

Ikut hati rasa nak je lempang dia kuat2,pastu cakap "asal kau handsome sangat ha?kau tau tak aku suka gila kat kau dan terpaksa berpura2 tenang takut kau cop aku gedik lantas meninggalkan ku sendiri?" ayat last tu macam dah boleh buat lirik pulak.(': macam tu lah sekali penangan lee minho pada diri yang kudus ni.Pastu kan,satu lagi yang buat wa tergila kan mamat ni siap mimpi lagi sebab cara dia berjalan dalam cerita tu nampak jantan habis.Padahal bila dunia realiti dia jalan hodoh je.badan pon melengkung.Tapi bila dalam cerita tu,semua nak nampak perfect je.jalan macam model.asik bangat sih bila nonton.wahaha.bahagia bahagia (':

so,itu lah artis lelaki yang yan minat setakat ni.walaupun memang tada harapan lah kan nak kawen dengan dia,tapi tape.kita buat solat hajat pelbagai variasi,manelah tau tiba2 makbul pulak.bangun2 pagi dah ada lee minho depan mata siapkan breakfast.haha.so,cheers ! (:

p/s : Jualan penghabisan stock kat SINI

60 comments:

fatin farhana said...

luruh jantung tengok lee min ho ..knp hensem sangat ?huhuhu

y u y u Z u l a i k h a said...

grrrrrR! rampas bopren akak!

cik fai said...

heee :)

yan dah tukar header la . fulamakk !!

pewwitttttt . sume dah kasi tukar la .

sudah tukar ka dik ? heheh


fuh !! kemain ganteng sume tu , bak seketol . hihi ^^

sweet stalker said...

yan..atien minat gila dram korea. tapi boys over flowers atien stil tak tengok tengok smpai skrg.. huhu

haslinda said...

yan, kite ni bukan la peminat cite korea pn. tp kite pn minat lee minho la. hehe ^^

lemongrassbeam said...

Hahaha....
BOF memang best.
Tapi lagi suka Love story in Harvard :P

nadhirah karim said...

zaman kanak2 itu indah...:)

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

mcm adik ipar akak plk kamu ni...giler korea...kalo boleh sumer nak korea...sgt terpengaruh sampaikan mknn mkn yg korea...pencuci muka bagai nak korea..hbag lg...

akak tak suka yg putih2..sbb akak dah putih...nampak mcm lembik jer bila lelaki kulit putih....hahaha...jgn mrh dik...

akak suka yg hitam manis mcm hindustan jer...agaknya sbb tu akak dpt suami yg gelap tp hensem kot... :p

Qla Sdek said...

Tapi saya suka Justin Timberlake -_-" Hahaha.

Tapi kan, er saya tak pernah tengok langsung drama Korea ataupun apa apa yang korea ah. Er best ke? Tertanya-tanya jugak. :P

phee ungu said...

: e'eh . bf org laa tu :))

cik fai said...

http://faikee2011.blogspot.com/2011/04/ben-cari-blog-baru-lah.html

http://faikee2011.blogspot.com/2011/04/malam-ni-turn-sapa-pulak-fai-nak-ber.html

http://faikee2011.blogspot.com/2011/04/jutaan-ribuan-puluhan-terima-kasih.html

ni je kot .
nak lagi ker? huhu

dya mohamad said...

Tapi sy suke justin bieber.
eh bukan bukan
justin timberlake.hehe:PP

Raja Ellysya said...

mcm mana boypren kita leh sama???
aaaa...kayu 10!!! :P

kAmi dAn mEreKa said...

baek seung jo lg ensem lah, hehe
yg dlm payfull kiss tu,
dlm boys over flower pon ada gak.

*x tau ape name betul dia. hoho

Eyra Rizal: Your MUA said...

BASIC TO ADVANCE MAKEUP CLASS PROMOTION IS BACK AGAIN!!!

DATE: 14TH MAY 2011 (SATURDAY) & 15TH MAY 2011 (SUNDAY) ONLY PICK 1 DATE
VENUE: SHAH ALAM
FEES: (NORMAL) RM350/PERSON, (PROMO PRICE) RM295 ONLY!!!

SYLLABUS:
(FOCUS MORE ON SPECIAL OCCASION/DINNER/ EVENTS/ETC

CALL/SMS 016-2128740 FOR BOOKING
REGISTRATION CLOSED ON 10TH MAY 2011
LIMITED SEATS!!!



LATEST ACTIVITIES!!!
SALAM/HI ALL
LATEST UPDATES (RED DELICIOUS GALA DINNER):
DATE:18/6/2011
VENUE: PEARL INTERNATIONAL HOTEL,KL
POOL SIDE,CHILLING OUTDOOR, WITH FASHION SHOW AROUND THE POOL AREA,CANDLES & FAIRY LIGHTS,BBQ & MORE!!!

FOR THOSE WHO WOULD LIKE TO JOIN CONTESTS, THERE WILL BE:
1.MAKEUP CONTEST (OPEN FOR JR MUA) 20 PAX ONLY.
2.KAROKE CONTEST!! (OPEN FOR ALL!!)

OTHER ACTIVITIES:
lucky draw,best dress, fashion show, photoshoot session & more!

SMS 016-2128740 FOR BOOKING
FEES: RM100
DEPOSIT RM50 (1580 8830 5272 ) maybank NORSHAHIRA SHAHRIZAL
DEPOSIT NEEDS TO BE SETTLED BEFORE 30TH APRIL.
http://www.facebook.com/event.php?eid=192877527395664

♥sophie♥ said...

hihihi,, fie suke gi kwang (': and g-dragon <3 aww hihihi

RINDU RINDU RINDU <3

tertinjau2 tgu yan nye entry baru pg td..isk isk

Ihsan Arifin said...

sedangkan lelaki pun tergoda dengan lee min ho apetah laki para gadis ;D

Jay said...

Betul Yan nak muka Lee Minho??Jay ada kenal sorang..kalau Yan nak kenal lah..muka dia iras2 cam dia..

beeha ben said...

haha..dulu fanatik BSB hahah..minat AJ yang xleh blah tu...hahha..

lee min ho?
dalam usia 22 tahun baru kenal lee min ho, tu pun bulan 2 tahun ni..tapi sangat KACAK! selama ni pergi etude tertanya2 sapa lah mamat kacak ni...hehehhe.rupa-rupanya lee min ho namanya..hahaha...

HonEyBuNNy said...

teringat zaman sekolah dulu la...

minat sangat dengan westlife...;-)

fad ali said...

wahhh..background baru!

Misz Jenny said...

*gatai naa....opss..

kak yan..sentap nihh

noraliza said...

minat leeminho lepas tgk dia belakon dlm boys over flower..erkkk,tul kan tajuknya,igt2 lupe lak

adan said...

salam.. satu je.. yan dah jatuh cinta pandang pertama ngan korea jambu tu.. ahahaa.. asal nak lempang dia kuat2..? baek pijak2 muka dia baru best..!

OKED chokelat said...

ek eleh...muke xbleh blah..hemcem lagi sinchan...hahahaha...padahal xpuas ati blom pape dah kena reject ngan min ho ni..plus2 dpt pesaing mcm cik yan yg cutie mutie nie...hancur leburrr nak berlakikan minho...

nub said...

harun salim bachik xkan x minat kot....

harhar

missh aryeika said...

alamak !!
hencem nye ....
tergugat iman den neyh ha !

tokwan muda said...

sori silap tmpat lagi 1 lncar turpedo td...perghhh hensem siot pakwe die...

Heidi Shafiq said...

amboi.. kemain berangan.. haha.. :)

Izyan Masri said...

fatin farhana:tu lah pasal.entah kenapa dia ni hensem snagat.rasa nak kidnap je:D

Izyan Masri said...

yuyu zulaikha:kak yuyu.kita share boypren lah.baru best ^^

Izyan Masri said...

cik fai:kehkeh.akhirnya rajin jugak yan nak tukar semua sebelum 1000 follower.siap buat GA lagi.xD

Izyan Masri said...

sweet stalker:hikhik.atien,wajib tengok tau.series best.satu2 nya drama korea yang yan tengok xD

Izyan Masri said...

haslinda:yan pon sama.tak minat sangat korea2 ni.lee minho sorang je minat xD

Izyan Masri said...

lemongrassbeam:huhu.cerita apa tu ?kenapa yan taktau?teruknya T_T

Izyan Masri said...

nadhirah karim:aah.asik bangat xD

Izyan Masri said...

cik puan izan:haha.adik ipar akak suka korea eyh ?yan tk berapa layan korea.lee minho je yan suka.waah.akak tak suka elaki jambu eh :D

Izyan Masri said...

qla sidek:haha.peminat justin ye:D cerita korea yan suka satu je T_T

Izyan Masri said...

phee ungu:teehee.mana boleh share ;p

Izyan Masri said...

cik fai:yeay.thanks.jap lagi yan masukkan :D

Izyan Masri said...

dya mohamad:haha.baling botol kat justin bibir :D

Izyan Masri said...

raja ellysa:haha.kene marah lee minho ni.bapa banyak gf dia xD

Izyan Masri said...

kami dan mereka:huhu.yan tengok cerita bof je.sedih tak ? T_T

Izyan Masri said...

eyra rizal:thanks dear^^

Izyan Masri said...

sophie:sapa tu sayanggg??asal yan taktau.haha

waah.tertunggu ? terharunya.tenkiu2 :D

Izyan Masri said...

ihsan ariffin:adekah cikgu termasuk dlm golongan yng tergilakan lee minho ? xP

Izyan Masri said...

jay:haha.sapa2.meyh kenalkn sikit xD

Izyan Masri said...

beeha ben:haha.minat bsb jugak rupanya.sep sikit ! xD

yan pon baru je kenal leeminho tahun lepas (':

Izyan Masri said...

honeybunny:samalah kita.westlife,bsb dengan nsync.haa.ambik,semua keluar xD

Izyan Masri said...

fad ali:bckground buruk T_T

Izyan Masri said...

misz jenny:haha.jaja jeles lah tu kak yan ada bf hensem ;p

Izyan Masri said...

noraliza:betul,tepat sekali.bof.memang hensem dlm cerita tu xD

Izyan Masri said...

adan:haha.kalau pijak2 nanti,kotor muka dia tak hensem dah T_T

Izyan Masri said...

oked cekelat:haha.macam shinchann?? ni yang nak tacing ni.haha.jom kita madu lah :D

Izyan Masri said...

nub:haha.harun salam bachik faveret tme kecik2.zmn skrg bagi kt adik2 pulak suka dia xD

Izyan Masri said...

mish aryeika:aiip,takmo2.tu yan punya.haha ^^

Izyan Masri said...

tokwan muda:wahai tokwan ku,haha.tengok sapa punya bf lah kan ^^

Izyan Masri said...

heidi syafiq:nak dunia real tak dapat.berangan pon bolehlah T_T

kAmi dAn mEreKa said...

tak pe2, nanti tengok lah ye, hehe

eh, yan ni dah macam yuyu, nmpak sebelah mata je. hihi :)

chapaticokelat^^ said...

hahahahahaha~

brian? sama lahhhh kita masa zaman kanak2 ribena tuuuu.

leeminho? geng!!!~~