Friday, April 08, 2011

Entry menang award (':

Hello everybody !
Peace be with you guys (:

Malam ni kenyang makan nasi bukhari ayam ditambah pulak dengan ice blended chocholate yang membuatkan Yan rasa macam ular sawa lepas telan kambing dua ekor.Series bro,perut wa kenyang gila babeng,ikut hati nak pejam je.Tapi memandangkan ada entry yang kena disiapkan,kita postpone dulu tidur tu.Boleh tak wahai si mata sayang ? Bolehlah bolehlah.Pang !

Mesti ada suara suara sumbang yang buat kutukan drastik bila baca tajuk entry ni kan ?contohnya macam ni " eeww.kenapeww dengan minah nieww perasan fames gileww leww tuww.titew dah lama sanad dalam dunia belog niw pon tak bajet fames macam diew" sila baca dengan nada habis rempit.kalau tak feeling,tak jadi ayat rempit tu.Leklu der,wa buat entry ni bukan sebab wa menang anugerah abp hari tu,tapi ni entry khas buat kawan2 blogger wa lah dowwwwwwhh.yang ni pulak mulut kasi muncung sejengkal dua.

Yan pon baru je blogging secara serius atau buat walkathon ke blog orang lain sejak januari hari tu.So,kira2 dalam 4 bulan jugaklah kan.Tapi alhamdulillah,follower dah bertambah dari 2 tiga kerat ke puluh2 dan ratus2 kerat.Lepas ni biar tak terkerat pulak ye (': . Macam semalam dan hari ni,dalam dua hari 100 follower berjaya stop kejap dan tekan butang follow tu."ELEH,dah datang belog orang suruh kelik button tu bolehlah." der,wa tak penah datang kat chatbox orang suruh kelik button follow tu.leklu ye.Semua yang datang setakat ni alhamdulillah yang betul2 rasa nak follow kot.Kalau dulu,nak dapat 10 follower dalam sehari pon ibarat menunggu buah durian jatuh kebumi.susah tahap dewa.Buah durian dah jatuh 17 biji,blog Yan baru dapat 5 follower.Macam tu lah perit jerihnya dalam menghadapi liku2 hidup sebagai insan blogger yang baru.Ayat skema ni kalau cikgu bm baca confirm dia bagi fullmarks. (':

Satu lagi,thanks lah kepada rakan blogger macam si BLOGGER BERSPEC KACAK BERGAYA-ARIF AZMI yang join contest lepastu dia boleh buat blog Yan sebagai contoh.Aiih,taknak lah cakap lebih2.malu lah.Tengok bawah .kita layan.zaaasss.

kelik untuk tumbesaran dugro

Yang pastinya,ayat nak popular macam izyan masri tu memang tak sesuai untuk Yan,almaklumlah,blog baru nak menerap macam ni.mana pulaknya popular,lainlah kalau kak yuyu zulaikha yang cantik rupawan lagi jelitawan,takpon,fatin liyana ke,hanis zalikha ke,Abang Beng kebabom pon bolehlah.Thanks ye kawan.terharu (': nanti kita belanja awak makan aiskrim pong dua kupang tu.what the??? kedekut gila izyan masri. -.-'

Satu lagi si FAD ALI ni.dia pon pernah mentioned nama Yan dalam entry dia.Terharu rasanya.Apa kata kita saksikan contoh2 ni.Layaaan.zaaas lagi !

kelik untuk tumbesaran anmum.what the ??

fuyohh,dia letak nama kita sama kotak dengan nama cik epal,yuyu zulaikha dan Abang Beng kebabom lah.ni rasa nak nangis sambil tarik2 rambut ni.Terharu lah (': nanti kita belanja awak gula2 sugus dua ketul ye.what the ??? kedekut gila izyan masri.*kali kedua*

Si EDLINAA JOHARI pon ada mentioned nama Yan jugak dalam segmen abang Beng kebabom,tapi tak jumpa pulak mana letaknya.Pape pun,thanks ye budak baru dapat lesen,lepas ni boleh rempit keliling kota ! xD

Ade lagi,thanks jugaklah pada kesemua kakitangan sekolah yang sentiasa rajin buat lawatan sambil belajar kat sini.Mungkin Yan dah buat guna2 ke kat diorang ni sampai diorang rajin datang ? Taktaulah.kita layankan je .jom tengok senarai nama yang bertuah.layaann.zaass !

kelik untuk tumbesaran kanak2 ribena.what the???

Dan tak lupa jugak pada si CIK FAI yang baik hati lagi budiman.Sebab dia dah ajar Yan untuk print screen.Gila ulu Izyan Masri baru tau print screen!Bhahaha.Habislah korang,lepasni penuhlah entry dengan image2 yang di'print screenkan' .Marah cik fai,sapa suruh dia ajar.xD

So,for all my followers and blogger friends,thanks for coming and leave those sweet comments.I really do appreciate your kindness.Have a blast okay.Perghh,bajet menang ABP ke ape ni ?Ayat nak setaraf dengan artis je kan. So,thats all and cheers ! (:

Goodluck to lelaki masa depan yang perform teater kat dbp malam ni.(':

26 comments:

Jay said...

salam..wah bukan main sodap makanan mlm ni??hehehe.alhamdulillah rezki allah kan Yan...

Rafi Nilhan said...

power ek.. sampe menang award entri ko.. hehee

maisarah said...

agak lah. setiap hari perubahan besar wo kat nombor followers yan tu. saya punya merangkak lagi. tak pe tak pe. ikut jejak langkah pengetua lah. anak murid yang baik kan. ;D

Shiro Petta Petto said...

hehe... hargailah orang yang tersayang...

Arif Azmi said...

:).. Hehe.. Saya letakkan pembaca yang setia sebagai benchmark.. Blog and sentiasa mempunyai komen yang banyak.. Jadi sudah tentu anda lebih famous dari mereka yang mempunyai beribu followers tp yang sudi menjenguk hanyalah sekerat sahaja.. :).. Keep up the good work dalam blogging.. Memang bestlah blog ni.. ^^,

Amiera Hilton said...

wott! pengetua sekolah hot dan femes emes gitu. mmg patut pun :)

NisaAdnan said...

WAHH KAK YAN PON DAH FAMOS AMOS SKANG ^^

Izyan Masri said...

JAY :ALHAMDULILLAH.NI PON SIKIT JE BARU (:

Izyan Masri said...

rafi nilhan:haha.tajuk tu kasi gempak je xD

Izyan Masri said...

rafi nilhan:haha.tajuk tu kasi gempak je xD

Izyan Masri said...

maisarah:haha.tadelah banyak pon perubahannya.seketul dua jugak yang tambah wahai si anak murid yg rajin xD

Izyan Masri said...

shiro:aku tengah hargai ni xD

Izyan Masri said...

arif azmi:thanks ye.ni yang lagi semangat nak berblogging ni xD

Novelgurl said...

sedapnya mkn !
wah ! blogger femes rupenya nie ;D

Izyan Masri said...

arif azmi:thanks ye.ni yang lagi semangat nak berblogging ni xD

Izyan Masri said...

amiera hilton:kehkeh.fames ames ? fames ames yang hangus adelah xD baru belajar.kita same :D

Izyan Masri said...

nisa adnan:tada fames nya.baru belajar nak menaip entry.kita sama je kan :D

kAmi dAn mEreKa!! said...

usha kan tangga kejayaan!!
tahniah, =)
*bulan ni rezeki semua org melimpah ruah tw,

ZACK ENTRY said...

tahniah! ^^,

Henry Zackery said...

bakal meletop nie :)

Cepat Beli Sebelum habis !!

Izyan Masri said...

NOVEL GURL:MEMANG TAKLAH BLOGGER FAMES.BARU JE MENERAP:D

Izyan Masri said...

KAMI DAN MEREKA:ALHAMDULILLAH.BARU NAK MELIMPAH.TAK MELIMPAH PON LAGI SEBENARNYA XD

Izyan Masri said...

ZACK:BARU SIKIT JE.THANKS (:

Izyan Masri said...

HENRY ZACKERY:AMIN KALAU BETUL.HAHA.TADELAH.BELOG TAPEHAPE MCM NI SAPE LAH NAK BACA SANGAT (:

... said...

as salam..
tahniah!
hoho~
banyak makan.
ekeke~ betul!!

biar follower sikit. tapi kerap ziarah menziarahi drop komen~

yeah!!!
apa lagi~
saya rasuah ni~
ekeke~ =p

Izyan Masri said...

... : HAHA.DAH LAPAR.MAKAN BANYAK SIKIT XD HEHE.HARAP2 LAH CONSISTEN TAK PON MAKIN RAMAI XD

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, April 08, 2011

Entry menang award (':

Hello everybody !
Peace be with you guys (:

Malam ni kenyang makan nasi bukhari ayam ditambah pulak dengan ice blended chocholate yang membuatkan Yan rasa macam ular sawa lepas telan kambing dua ekor.Series bro,perut wa kenyang gila babeng,ikut hati nak pejam je.Tapi memandangkan ada entry yang kena disiapkan,kita postpone dulu tidur tu.Boleh tak wahai si mata sayang ? Bolehlah bolehlah.Pang !

Mesti ada suara suara sumbang yang buat kutukan drastik bila baca tajuk entry ni kan ?contohnya macam ni " eeww.kenapeww dengan minah nieww perasan fames gileww leww tuww.titew dah lama sanad dalam dunia belog niw pon tak bajet fames macam diew" sila baca dengan nada habis rempit.kalau tak feeling,tak jadi ayat rempit tu.Leklu der,wa buat entry ni bukan sebab wa menang anugerah abp hari tu,tapi ni entry khas buat kawan2 blogger wa lah dowwwwwwhh.yang ni pulak mulut kasi muncung sejengkal dua.

Yan pon baru je blogging secara serius atau buat walkathon ke blog orang lain sejak januari hari tu.So,kira2 dalam 4 bulan jugaklah kan.Tapi alhamdulillah,follower dah bertambah dari 2 tiga kerat ke puluh2 dan ratus2 kerat.Lepas ni biar tak terkerat pulak ye (': . Macam semalam dan hari ni,dalam dua hari 100 follower berjaya stop kejap dan tekan butang follow tu."ELEH,dah datang belog orang suruh kelik button tu bolehlah." der,wa tak penah datang kat chatbox orang suruh kelik button follow tu.leklu ye.Semua yang datang setakat ni alhamdulillah yang betul2 rasa nak follow kot.Kalau dulu,nak dapat 10 follower dalam sehari pon ibarat menunggu buah durian jatuh kebumi.susah tahap dewa.Buah durian dah jatuh 17 biji,blog Yan baru dapat 5 follower.Macam tu lah perit jerihnya dalam menghadapi liku2 hidup sebagai insan blogger yang baru.Ayat skema ni kalau cikgu bm baca confirm dia bagi fullmarks. (':

Satu lagi,thanks lah kepada rakan blogger macam si BLOGGER BERSPEC KACAK BERGAYA-ARIF AZMI yang join contest lepastu dia boleh buat blog Yan sebagai contoh.Aiih,taknak lah cakap lebih2.malu lah.Tengok bawah .kita layan.zaaasss.

kelik untuk tumbesaran dugro

Yang pastinya,ayat nak popular macam izyan masri tu memang tak sesuai untuk Yan,almaklumlah,blog baru nak menerap macam ni.mana pulaknya popular,lainlah kalau kak yuyu zulaikha yang cantik rupawan lagi jelitawan,takpon,fatin liyana ke,hanis zalikha ke,Abang Beng kebabom pon bolehlah.Thanks ye kawan.terharu (': nanti kita belanja awak makan aiskrim pong dua kupang tu.what the??? kedekut gila izyan masri. -.-'

Satu lagi si FAD ALI ni.dia pon pernah mentioned nama Yan dalam entry dia.Terharu rasanya.Apa kata kita saksikan contoh2 ni.Layaaan.zaaas lagi !

kelik untuk tumbesaran anmum.what the ??

fuyohh,dia letak nama kita sama kotak dengan nama cik epal,yuyu zulaikha dan Abang Beng kebabom lah.ni rasa nak nangis sambil tarik2 rambut ni.Terharu lah (': nanti kita belanja awak gula2 sugus dua ketul ye.what the ??? kedekut gila izyan masri.*kali kedua*

Si EDLINAA JOHARI pon ada mentioned nama Yan jugak dalam segmen abang Beng kebabom,tapi tak jumpa pulak mana letaknya.Pape pun,thanks ye budak baru dapat lesen,lepas ni boleh rempit keliling kota ! xD

Ade lagi,thanks jugaklah pada kesemua kakitangan sekolah yang sentiasa rajin buat lawatan sambil belajar kat sini.Mungkin Yan dah buat guna2 ke kat diorang ni sampai diorang rajin datang ? Taktaulah.kita layankan je .jom tengok senarai nama yang bertuah.layaann.zaass !

kelik untuk tumbesaran kanak2 ribena.what the???

Dan tak lupa jugak pada si CIK FAI yang baik hati lagi budiman.Sebab dia dah ajar Yan untuk print screen.Gila ulu Izyan Masri baru tau print screen!Bhahaha.Habislah korang,lepasni penuhlah entry dengan image2 yang di'print screenkan' .Marah cik fai,sapa suruh dia ajar.xD

So,for all my followers and blogger friends,thanks for coming and leave those sweet comments.I really do appreciate your kindness.Have a blast okay.Perghh,bajet menang ABP ke ape ni ?Ayat nak setaraf dengan artis je kan. So,thats all and cheers ! (:

Goodluck to lelaki masa depan yang perform teater kat dbp malam ni.(':

26 comments:

Jay said...

salam..wah bukan main sodap makanan mlm ni??hehehe.alhamdulillah rezki allah kan Yan...

Rafi Nilhan said...

power ek.. sampe menang award entri ko.. hehee

maisarah said...

agak lah. setiap hari perubahan besar wo kat nombor followers yan tu. saya punya merangkak lagi. tak pe tak pe. ikut jejak langkah pengetua lah. anak murid yang baik kan. ;D

Shiro Petta Petto said...

hehe... hargailah orang yang tersayang...

Arif Azmi said...

:).. Hehe.. Saya letakkan pembaca yang setia sebagai benchmark.. Blog and sentiasa mempunyai komen yang banyak.. Jadi sudah tentu anda lebih famous dari mereka yang mempunyai beribu followers tp yang sudi menjenguk hanyalah sekerat sahaja.. :).. Keep up the good work dalam blogging.. Memang bestlah blog ni.. ^^,

Amiera Hilton said...

wott! pengetua sekolah hot dan femes emes gitu. mmg patut pun :)

NisaAdnan said...

WAHH KAK YAN PON DAH FAMOS AMOS SKANG ^^

Izyan Masri said...

JAY :ALHAMDULILLAH.NI PON SIKIT JE BARU (:

Izyan Masri said...

rafi nilhan:haha.tajuk tu kasi gempak je xD

Izyan Masri said...

rafi nilhan:haha.tajuk tu kasi gempak je xD

Izyan Masri said...

maisarah:haha.tadelah banyak pon perubahannya.seketul dua jugak yang tambah wahai si anak murid yg rajin xD

Izyan Masri said...

shiro:aku tengah hargai ni xD

Izyan Masri said...

arif azmi:thanks ye.ni yang lagi semangat nak berblogging ni xD

Novelgurl said...

sedapnya mkn !
wah ! blogger femes rupenya nie ;D

Izyan Masri said...

arif azmi:thanks ye.ni yang lagi semangat nak berblogging ni xD

Izyan Masri said...

amiera hilton:kehkeh.fames ames ? fames ames yang hangus adelah xD baru belajar.kita same :D

Izyan Masri said...

nisa adnan:tada fames nya.baru belajar nak menaip entry.kita sama je kan :D

kAmi dAn mEreKa!! said...

usha kan tangga kejayaan!!
tahniah, =)
*bulan ni rezeki semua org melimpah ruah tw,

ZACK ENTRY said...

tahniah! ^^,

Henry Zackery said...

bakal meletop nie :)

Cepat Beli Sebelum habis !!

Izyan Masri said...

NOVEL GURL:MEMANG TAKLAH BLOGGER FAMES.BARU JE MENERAP:D

Izyan Masri said...

KAMI DAN MEREKA:ALHAMDULILLAH.BARU NAK MELIMPAH.TAK MELIMPAH PON LAGI SEBENARNYA XD

Izyan Masri said...

ZACK:BARU SIKIT JE.THANKS (:

Izyan Masri said...

HENRY ZACKERY:AMIN KALAU BETUL.HAHA.TADELAH.BELOG TAPEHAPE MCM NI SAPE LAH NAK BACA SANGAT (:

... said...

as salam..
tahniah!
hoho~
banyak makan.
ekeke~ betul!!

biar follower sikit. tapi kerap ziarah menziarahi drop komen~

yeah!!!
apa lagi~
saya rasuah ni~
ekeke~ =p

Izyan Masri said...

... : HAHA.DAH LAPAR.MAKAN BANYAK SIKIT XD HEHE.HARAP2 LAH CONSISTEN TAK PON MAKIN RAMAI XD