Wednesday, April 27, 2011

Follower berkurang 100 T_T

Hello there !
Peace be with you guys (:

Bangun pagi je yan dah dapat khabar buruk.Follower kurang 100 ? kenapa sampai seratus ? adekah kerana entry pasal lesen takpon entry yang menyelitkan unsur2 justin bibir dibaling botol dan semua pengikut justin bibir bertindak untuk memulaukan blog yan seperti pulau pangkor yang terpulau tu ?Mulalah nak emo macam ni.bangun pagi baru ingat ada berita gembira.Ingatkan kot kotlah si Prince william tak jadi kawen dengan kate middleton dan terus datang malaysia untuk melamar yan,tak pon inianwarhadi datang dari sydney untuk masuk minang.whatt thee ?? haha.fans noor anwar hadi jangan bakar blog ni pulak okay. (':

Punyalah penat yan menaip entry dengan habis kreatif lah kononnya,sambil buat muka skinhead biar ganas sikit dan cik anon takut untuk mengata,tiba2 followers kurang sampai 100 ? kenapa?kenapa?kenapa?? pang!! *over* Nak tacing aa macam ni bro.penat2 wa perah otak habis rajin,kalau mak suruh perah kelapa pon wa refused,lecturer buat extra class pon wa ponteng secara berilmiah.okay,tipu.haha.tiba2 wa perah otak untuk blog,follower lari sampai 100.Nak kata wa tak buat blogwalking kat blogger2 dan follower yang datang blog ni,wa buat siap lebam2 biji mata sebab stay up.waah.memang tak adil dunia ni.(':

Yan blogging ni pon sebab nak tambah kawan,sebab yan suka baca blog orang,kalau murah hati,cari gambar pakcik nuffnang tu klik kejap,bukan nak kumpul followers,jadi fames ames,tapi tak naklah sampai 100 kurang.T_T Dulu waktu followers baru cukup 100 tepat,niat dihati nak berlagak dengan kawan.Tapi berlagak tak baik ohh.Eyh tapi,kalau semua orang merendah diri hidup ni rasa bosan dan tak mencabar pulak kan ?Macam tak boleh terima je idea ni.haha (':

Tapelah,mungkin yan perlu melukis doodle dengan lebih comel agar diorang tak bosan.sebab doodle sekarang sangat hodoh,siap baju dia senget2 lagi.almaklumlah,budak tada seni,kecik2 dulu,nak lukis gambar rumah pon suruh mak.lukis orang lidi tangan yang shaking lebih.Tengah bersedih2 follower kurang 100 ni,tiba2 ada bau sandwich telur masuk hidung.aww.mimpi malam tadi je rupanya follower berkurang 100 tu.yeye aa wa nak tacing bro.sekalinya mimpi je.Tu lah pasal,banyak sangat fikir pasal blog.taknak aa kawan blog macam ni.(':

K lah.tiba2 semangat nak makan sandwich telur.Pastu nak pegi town kejap.Malasnya.Rasa macam nak bawak almari dengan meja solek sekali sebab malas nak bersiap.Reason tak kukuh langsung kan?so,cheers ! (:

p/s : Jualan penghabisan stock shawl kat SINI

66 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

grrrr! ingatkan betol!

faraa halim said...

wahh, comel lukisan hehe

no_answer said...

aip ?
baru bangun tidur yerp ?
heheheh .

kesian dye berkurang .
byk tuh bukan sikit .

tape , carik lagi yg baru dans etia :D

cik fai said...

adess. wa tengok lu punya follower makin punya banyak .
wa ingat betol betol tadi .
sekali " wakenabeb"
wa kena tipu dengan lu .

hihi ^^
bahasa fai main2 je . bukan kurang ajar ye ^^
peace !

SyaficqaHamdan said...

yan jahat! kite tertipu..:(

Azzah said...

salam,hilang 1 pun emo ni pulak sampai 100...nanti ada balik lah tu..

haslinda said...

laaaa...ingat kan betol, mimpi upenye...ceh, kena tipu la dgn mimpi tu...

Misz Jenny said...

tak logik lgsg r kalu 100 folower larikk...

blog ni kan best..ecece..
kombang dah idung tu...


hahaha

Arif Azmi said...

HAHA.. bikin saspen je.. :P.. sebab terpikir.. camne bley terkurang 100 followers dalam satu malam? pffftt..

Jay said...

wah..ingat kan betul dah kurang..tapi Jay tengok kat follower makin bertambah je...rupanya mimpi der...tapi yg buat wa lapar tu tang bau sndwich tu..nak sandwich jugalah yunk..eh salah Yan..hehehe

Ain said...

ini biadap namanya ye. meh nak cepuk kapla sikit.
gua tertipu! ah! nak terjun kolam!

AliaJustea said...

cissss ! kuang asam ! grrrrrr~



SINI tu ade link.. hak3..

Siti NuruL Ain said...

ececeh,,,, konon jer...


takpe...if kurang satu pon, saya tetap sokong cik izyan masri..yeah!

NisaAdnan said...

puas org cari tang mana pulak follower yan brkurang. hrmmm
upenya mimpi daaa ^^

d_LA said...

babap mahu??kau tipu2 aku lagi ye..haha..sejarahla kalo smpai 100 org unfollow..hehe

fadh leyanie said...

ingatkan betul2 hilang 100,,dahsyat tu..!

anim :) said...

tipah tertipu !! HAHA

anim :) said...

tipah tertipu !! HAHA

Izumi said...

Woi Yan.....
ak da post gambar2 tuh kt cini... http://izumifany.blogspot.com/2011/04/hello-hello.html

Kalo ko rajin ko promote arr....
ciao der.... ^^

maisarah said...

cait. tak pasal pasal bantal ni jadi mangsa gigitan lepas geram. grrr... haha. bak sini sandwich telur sebagai ganti rugi! :p

bigMONSTER . said...

eeerrrrggghhh , mimpi

bigMONSTER . said...

eeerrrrrrgghhh , hanya mimpi

Amiera Hilton said...

adeh kena tipu rupenye..sobs T_T

lukman rashid said...

i like ur entri...nice....

Arief Arf said...

nak sket sandwich telur!

ain syafain said...

cehh,, kak yan buat gempak jer..
baru bak hempuk sape yang unfollow kak yan tuh.. haha :D

♥sophie♥ said...

mencik mencik ! tertipu itew, keke ;p

lemongrassbeam said...

uishhhhh.
ingt betol td.
br nk btau yg sy follower tegar ;)

MissSyarniFarida said...

teringin sandwich telorr ;(

Anip said...

hek eleh. bikin saspen je! haha

Izyan Masri said...

KAK YUYU :KIHKIH.AWAL2 PAGI TERTIPU EYHH :D

Izyan Masri said...

faraa halim :tenkiu tenkiu.tapi tu pon yan rasa hodoh lagi

Izyan Masri said...

no_answer:sebenanrnya tak kurang pon.mimpi je malam tadi :D

Izyan Masri said...

cik fai :kihkih.waa.kak fai dah pandai jadi geng yan lah.wa lu wa lu.kihkih :D

Izyan Masri said...

syaficka hamdan:hikhik.sorry ye sayanggg.saja nak tengok sapa yang baca betul2 ^^

Izyan Masri said...

azzah:kak azzah,sebenarnya mimpi je tu.tada hilang sorang pon :D

Izyan Masri said...

haslinda:haha.tu lah pasal.banyak sangat pk blog,habis mimpi xD

Izyan Masri said...

misz jenny:haha.jaja jangan puji lebih2.maluu lahhh xD

Izyan Masri said...

arif azmi:yeay.pandai pon.tak logik kan satu malam boleh hilang 100

Izyan Masri said...

jay:haha.meyh sini makan sandwich sama2 ye xD

Izyan Masri said...

ain:haha.meyh terjun kolam sama2.haha.sorry ye kalau tertipu xD

Izyan Masri said...

alia justea:haha.betul2.hari ni yan ingat xD

Izyan Masri said...

siti nurul ain:aaaw.hha.terima kasih sayangg ^^

Izyan Masri said...

nisa adnan:haha.saja nak tengok sapa yang baca betul2 entry ni :D

Izyan Masri said...

d_la : tu lah pasal.tak logik kan kalau sampai 100 :D

Izyan Masri said...

fadh leyanie:haha.tada sampai seratus pon.sorang pon tada lagi unfollow :D

Izyan Masri said...

anim:haha.nyanyi lagu tipah tertipu jom :D

Izyan Masri said...

izumi:malam ni aku buat entry pasal tuxD

Izyan Masri said...

maisarah:haha.mye,sandwich dalam perut dah.okay ? :P

Izyan Masri said...

big monster:hikhik.saja nak tengok sapa yang baca betul2 xD

Izyan Masri said...

amiera hilton :kihkih.sorry ye sayanggg ^^

Izyan Masri said...

lukman :tenkiu.kamik pon suka entry kitak juak bh.:D

Izyan Masri said...

arief arf:haha.dalam perut dah xD

Izyan Masri said...

ain syafain:kihkih.ada backup lah.bagus2.nnti kalau ada yang unfollow ain hempapkan ye xD

Izyan Masri said...

sophie:kehkeh.maja tu.mencik mencik jugak xD

Izyan Masri said...

lemongrass:kihkih.kite pon sama.follower tegar jugak :D

Izyan Masri said...

misssyarnifarida:meyh yan buatkan.eceyy :D

Izyan Masri said...

anip :haha.saspen ke entry ni :D

aNiss :):) said...

ku tertipu lagiiiii =P

pissst : apa punyer mimpi daa :)

Izyan Masri said...

ANISS:haha.actually mula2 niat yan nak tengok sapa yang baca entry betul2 je xD

aNiss :):) said...

hahaha =) mujur aniss rajin bace abiss entri kann?? kalau tak mesti aniss akan komen cam nie...

KESIAN KAT YAN... FOLLOWER DAH BERKURANGAN =P

memang kantoi cam nie =)

Izyan Masri said...

aniss : betul2.nasib baik baca habis.ada jugak lah commentor yang tulis mcm tu(:

kAmi dAn mEreKa said...

tido tak basuh kaki ni, tu yg mimpi bukan2, hehe ;)

Mira Amirudin said...

hahaha yan saje nak test readers yan ye...nak tau kami semua baca sampai abes ke tak?huhu
yan,len kali b4 tdur basuh kaki dulu tau.xdela mimpi2 pasal blog lg..huahua

Izyan Masri said...

KAMI DAN MEREKA:kehkeh.hari2 tido basuh kaki tau,sampai banjir toilet tu :D

Izyan Masri said...

mira:haha.aah.nak test readers baca betul ke tak xD

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, April 27, 2011

Follower berkurang 100 T_T

Hello there !
Peace be with you guys (:

Bangun pagi je yan dah dapat khabar buruk.Follower kurang 100 ? kenapa sampai seratus ? adekah kerana entry pasal lesen takpon entry yang menyelitkan unsur2 justin bibir dibaling botol dan semua pengikut justin bibir bertindak untuk memulaukan blog yan seperti pulau pangkor yang terpulau tu ?Mulalah nak emo macam ni.bangun pagi baru ingat ada berita gembira.Ingatkan kot kotlah si Prince william tak jadi kawen dengan kate middleton dan terus datang malaysia untuk melamar yan,tak pon inianwarhadi datang dari sydney untuk masuk minang.whatt thee ?? haha.fans noor anwar hadi jangan bakar blog ni pulak okay. (':

Punyalah penat yan menaip entry dengan habis kreatif lah kononnya,sambil buat muka skinhead biar ganas sikit dan cik anon takut untuk mengata,tiba2 followers kurang sampai 100 ? kenapa?kenapa?kenapa?? pang!! *over* Nak tacing aa macam ni bro.penat2 wa perah otak habis rajin,kalau mak suruh perah kelapa pon wa refused,lecturer buat extra class pon wa ponteng secara berilmiah.okay,tipu.haha.tiba2 wa perah otak untuk blog,follower lari sampai 100.Nak kata wa tak buat blogwalking kat blogger2 dan follower yang datang blog ni,wa buat siap lebam2 biji mata sebab stay up.waah.memang tak adil dunia ni.(':

Yan blogging ni pon sebab nak tambah kawan,sebab yan suka baca blog orang,kalau murah hati,cari gambar pakcik nuffnang tu klik kejap,bukan nak kumpul followers,jadi fames ames,tapi tak naklah sampai 100 kurang.T_T Dulu waktu followers baru cukup 100 tepat,niat dihati nak berlagak dengan kawan.Tapi berlagak tak baik ohh.Eyh tapi,kalau semua orang merendah diri hidup ni rasa bosan dan tak mencabar pulak kan ?Macam tak boleh terima je idea ni.haha (':

Tapelah,mungkin yan perlu melukis doodle dengan lebih comel agar diorang tak bosan.sebab doodle sekarang sangat hodoh,siap baju dia senget2 lagi.almaklumlah,budak tada seni,kecik2 dulu,nak lukis gambar rumah pon suruh mak.lukis orang lidi tangan yang shaking lebih.Tengah bersedih2 follower kurang 100 ni,tiba2 ada bau sandwich telur masuk hidung.aww.mimpi malam tadi je rupanya follower berkurang 100 tu.yeye aa wa nak tacing bro.sekalinya mimpi je.Tu lah pasal,banyak sangat fikir pasal blog.taknak aa kawan blog macam ni.(':

K lah.tiba2 semangat nak makan sandwich telur.Pastu nak pegi town kejap.Malasnya.Rasa macam nak bawak almari dengan meja solek sekali sebab malas nak bersiap.Reason tak kukuh langsung kan?so,cheers ! (:

p/s : Jualan penghabisan stock shawl kat SINI

66 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

grrrr! ingatkan betol!

faraa halim said...

wahh, comel lukisan hehe

no_answer said...

aip ?
baru bangun tidur yerp ?
heheheh .

kesian dye berkurang .
byk tuh bukan sikit .

tape , carik lagi yg baru dans etia :D

cik fai said...

adess. wa tengok lu punya follower makin punya banyak .
wa ingat betol betol tadi .
sekali " wakenabeb"
wa kena tipu dengan lu .

hihi ^^
bahasa fai main2 je . bukan kurang ajar ye ^^
peace !

SyaficqaHamdan said...

yan jahat! kite tertipu..:(

Azzah said...

salam,hilang 1 pun emo ni pulak sampai 100...nanti ada balik lah tu..

haslinda said...

laaaa...ingat kan betol, mimpi upenye...ceh, kena tipu la dgn mimpi tu...

Misz Jenny said...

tak logik lgsg r kalu 100 folower larikk...

blog ni kan best..ecece..
kombang dah idung tu...


hahaha

Arif Azmi said...

HAHA.. bikin saspen je.. :P.. sebab terpikir.. camne bley terkurang 100 followers dalam satu malam? pffftt..

Jay said...

wah..ingat kan betul dah kurang..tapi Jay tengok kat follower makin bertambah je...rupanya mimpi der...tapi yg buat wa lapar tu tang bau sndwich tu..nak sandwich jugalah yunk..eh salah Yan..hehehe

Ain said...

ini biadap namanya ye. meh nak cepuk kapla sikit.
gua tertipu! ah! nak terjun kolam!

AliaJustea said...

cissss ! kuang asam ! grrrrrr~



SINI tu ade link.. hak3..

Siti NuruL Ain said...

ececeh,,,, konon jer...


takpe...if kurang satu pon, saya tetap sokong cik izyan masri..yeah!

NisaAdnan said...

puas org cari tang mana pulak follower yan brkurang. hrmmm
upenya mimpi daaa ^^

d_LA said...

babap mahu??kau tipu2 aku lagi ye..haha..sejarahla kalo smpai 100 org unfollow..hehe

fadh leyanie said...

ingatkan betul2 hilang 100,,dahsyat tu..!

anim :) said...

tipah tertipu !! HAHA

anim :) said...

tipah tertipu !! HAHA

Izumi said...

Woi Yan.....
ak da post gambar2 tuh kt cini... http://izumifany.blogspot.com/2011/04/hello-hello.html

Kalo ko rajin ko promote arr....
ciao der.... ^^

maisarah said...

cait. tak pasal pasal bantal ni jadi mangsa gigitan lepas geram. grrr... haha. bak sini sandwich telur sebagai ganti rugi! :p

bigMONSTER . said...

eeerrrrggghhh , mimpi

bigMONSTER . said...

eeerrrrrrgghhh , hanya mimpi

Amiera Hilton said...

adeh kena tipu rupenye..sobs T_T

lukman rashid said...

i like ur entri...nice....

Arief Arf said...

nak sket sandwich telur!

ain syafain said...

cehh,, kak yan buat gempak jer..
baru bak hempuk sape yang unfollow kak yan tuh.. haha :D

♥sophie♥ said...

mencik mencik ! tertipu itew, keke ;p

lemongrassbeam said...

uishhhhh.
ingt betol td.
br nk btau yg sy follower tegar ;)

MissSyarniFarida said...

teringin sandwich telorr ;(

Anip said...

hek eleh. bikin saspen je! haha

Izyan Masri said...

KAK YUYU :KIHKIH.AWAL2 PAGI TERTIPU EYHH :D

Izyan Masri said...

faraa halim :tenkiu tenkiu.tapi tu pon yan rasa hodoh lagi

Izyan Masri said...

no_answer:sebenanrnya tak kurang pon.mimpi je malam tadi :D

Izyan Masri said...

cik fai :kihkih.waa.kak fai dah pandai jadi geng yan lah.wa lu wa lu.kihkih :D

Izyan Masri said...

syaficka hamdan:hikhik.sorry ye sayanggg.saja nak tengok sapa yang baca betul2 ^^

Izyan Masri said...

azzah:kak azzah,sebenarnya mimpi je tu.tada hilang sorang pon :D

Izyan Masri said...

haslinda:haha.tu lah pasal.banyak sangat pk blog,habis mimpi xD

Izyan Masri said...

misz jenny:haha.jaja jangan puji lebih2.maluu lahhh xD

Izyan Masri said...

arif azmi:yeay.pandai pon.tak logik kan satu malam boleh hilang 100

Izyan Masri said...

jay:haha.meyh sini makan sandwich sama2 ye xD

Izyan Masri said...

ain:haha.meyh terjun kolam sama2.haha.sorry ye kalau tertipu xD

Izyan Masri said...

alia justea:haha.betul2.hari ni yan ingat xD

Izyan Masri said...

siti nurul ain:aaaw.hha.terima kasih sayangg ^^

Izyan Masri said...

nisa adnan:haha.saja nak tengok sapa yang baca betul2 entry ni :D

Izyan Masri said...

d_la : tu lah pasal.tak logik kan kalau sampai 100 :D

Izyan Masri said...

fadh leyanie:haha.tada sampai seratus pon.sorang pon tada lagi unfollow :D

Izyan Masri said...

anim:haha.nyanyi lagu tipah tertipu jom :D

Izyan Masri said...

izumi:malam ni aku buat entry pasal tuxD

Izyan Masri said...

maisarah:haha.mye,sandwich dalam perut dah.okay ? :P

Izyan Masri said...

big monster:hikhik.saja nak tengok sapa yang baca betul2 xD

Izyan Masri said...

amiera hilton :kihkih.sorry ye sayanggg ^^

Izyan Masri said...

lukman :tenkiu.kamik pon suka entry kitak juak bh.:D

Izyan Masri said...

arief arf:haha.dalam perut dah xD

Izyan Masri said...

ain syafain:kihkih.ada backup lah.bagus2.nnti kalau ada yang unfollow ain hempapkan ye xD

Izyan Masri said...

sophie:kehkeh.maja tu.mencik mencik jugak xD

Izyan Masri said...

lemongrass:kihkih.kite pon sama.follower tegar jugak :D

Izyan Masri said...

misssyarnifarida:meyh yan buatkan.eceyy :D

Izyan Masri said...

anip :haha.saspen ke entry ni :D

aNiss :):) said...

ku tertipu lagiiiii =P

pissst : apa punyer mimpi daa :)

Izyan Masri said...

ANISS:haha.actually mula2 niat yan nak tengok sapa yang baca entry betul2 je xD

aNiss :):) said...

hahaha =) mujur aniss rajin bace abiss entri kann?? kalau tak mesti aniss akan komen cam nie...

KESIAN KAT YAN... FOLLOWER DAH BERKURANGAN =P

memang kantoi cam nie =)

Izyan Masri said...

aniss : betul2.nasib baik baca habis.ada jugak lah commentor yang tulis mcm tu(:

kAmi dAn mEreKa said...

tido tak basuh kaki ni, tu yg mimpi bukan2, hehe ;)

Mira Amirudin said...

hahaha yan saje nak test readers yan ye...nak tau kami semua baca sampai abes ke tak?huhu
yan,len kali b4 tdur basuh kaki dulu tau.xdela mimpi2 pasal blog lg..huahua

Izyan Masri said...

KAMI DAN MEREKA:kehkeh.hari2 tido basuh kaki tau,sampai banjir toilet tu :D

Izyan Masri said...

mira:haha.aah.nak test readers baca betul ke tak xD