Monday, April 18, 2011

Geng Samun Uitm

Hello lovelies !
Peace be with you guys (:

Okay,kadang2 kita kena buat tajuk entry yang berunsurkan hiperbola yang tinggi,tak pon yang ganas macam tajuk entry ni.Biar seantero alam takut nak baca,so,tadelah orang nak buli kita dengan cara bagi komen yang tape hape.Hebat tak hebat idea yan ? tolonglah cakap hebat bia yan tak perasan sensorang (': Actually kan,entry kali ni tada kaitan pon dengan tajuk tu.Tade geng2 samun ni.Bro,lu ingat blog wa ni 999 kat tv3 tu ke yang asyik cite pasal penyamun penyamun handalan mengalahkan 6 jahanam cite p.ramlee tu ? Taktak.entry ni wa nak kasi lu satu link baru dalam facebook.Pasal geng jugak.tapi ni geng budak2 baik.Tak main samun2 ni.Mak marah.Tuhan lagi marah,nanti kalau tuhan marah,habis aa final tak pass.T_T

Actually kan,ada satu Geng baru yang dinamakan Geng Blogger Uitm.Geng ni baru sangat lagi.Ahli dia pon tak sampai seratus lagi.Tapi bolehlah setakat nak buat 2 tiga pasukan bola sepak,pastu buat league.Then yang pempuan jerit2 sokong pasukan masing2.What thee ?? Geng ini bertujuan adalah untuk mengumpulkan para blogger yang terdiri daripada pelajar2 Uitm,bekas pelajar mahupun bakal pelajar Uitm dibawah satu naungan yang sama,dibawah satu komuniti yang sama,agar bersatu kita teguh bercerai kita roboh.Pergh,ayat skema gila babeng,kalau cikgu BM baca ni confirm dia bagi contoh kat kelas lepastu siap bagi markah lebih.Bolehlah buat bahan untuk kembang sebulan (':

bila tengok logo ni ada rasa nak boo tak ? tolonglah boo ramai2.wuwuwu T_T
kelik logo tu untuk pegi page Geng blogger ni.

Satu lagi,komuniti baru dalam facebook ni kalau boleh,nak kumpul blogger Uitm ramai2 bia lah dapat tambah kawan2 sikit.Tadelah kawan2 kau budak2 sebilik,sedorm dan yang sama waktu dengannya je.Tak berkembang.Kita kenal kawan2 Uitm dari negeri2 lain.Barulah meriah sikit.Lepastu,boleh share berita pasal Uitm,blog dan yang lagi best,bila agak2 dah fames mengalahkan fames ames yang bentuk dia tak cantik tu,kita buat gathering antara blogger Uitm.Hebat tak idea ni?Penat pikir siang ke malam ke siang dan ke malam balik baru dapat idea hebat macam ni.Nak pikir jawapan biologi dulu pon yan tak serajin ni (': kesian cikgu bio penat aja.

Jadi kepada semua pelajar,mahasiswa,mahasiswi Uitm,bolehlah rajin2 join community ni.Siap ada logo.Buruk ke cantik,tak kisahlah lah.Ala derr,macamlah logo yang lu buat time ice breaking minggu orientasi tu cantik sangat.kankan? *asal yan pulak yang nak emo lebih2 ni ?* -.-' So,lets join this community,spread the news , and lets rock the blogger world ! huyeaaah ! *rock tak wa ? * renung renungkan dan selamat join ! * cheers ! (:

p/s: Ada tak yang rasa2 nak tambah koleksi blouse,tshirt,kemeja,cardiga,maxi dress yang cantik2 ? Shawl pon ada,boleh match kan sekali.eyheyh.innerneck pon ade.banyaknya.Jom,kelik SINI

45 comments:

fad ali said...

kalu fad join kene marah tak?hahah

aNiss :):) said...

insyaALLAH... kalau aniss ade rezeki smbung belajar kat uitm, boleh lah join group tuh.. ngee =) aminn~

Shiro Petta Petto said...

cool giler... style3...

DaRk ViRusZ said...

alamak..sy tak layak jon..wakakakakak

kambeng.karbonat said...

ehhh.nk mintak logo ni.boleh kn boleh kn?xboleh pon nk amek jgk. :D

Jay said...

den bukan student kek uitm boleh join x Yan???ngeh ngeh ngeh :)

... said...

as salam..
haha! nak join!
nak culik brownies2 izyan =p

yum2~

oh ya~ tag izyan kat sini~

http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

dan baru buat cerita segmen encik ben kat sini.adei. terlupa nak tukar amik izyan. wuwuwu

http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-bikin-filem-bloggers.html

ficqa is mee..! said...

nk join!hehe..:)

cik fai said...

uitm je ker? fai bukan student uitm boleh tak join ?
huhuhu

Arif Azmi said...

^^,.. Dah join! Majulah UiTM dalam berblogging.. HAHA

misz molecule said...

allaaa...nak exam da..



cam xbkesempatan je.huhuuh

angkasa said...

nnti kalo sy dpt uitm sy join oke kak yan?hehe

Cik Nursya said...

eh2.. izyan uitm gak ke? uitm ne?? hehe.. jupe gengg...

javanese DOVE ! said...

wah bestnya.
tapi mesti kena belajar kt uitm baru boleh join ke geng blogger utim ni?

zaty said...

jom joinnn! ehh.saya bkn budak uitm.haish. haha..

Izyan Masri said...

fad:haha.kene marah.siap babap lagi xD

Izyan Masri said...

anis:amin.fuuh.dapat2 je trus like page tu xD

Izyan Masri said...

shiro:ape yg cool ? haha (:

Izyan Masri said...

dark virusz:haha.nnti buat geng baru xD

Izyan Masri said...

kambeng karbonat:boleh2.simpan lama2 dalam blog tau.xD

Izyan Masri said...

jay:tak boleh.cepat apply uitm.kekek :D

Izyan Masri said...

... : yeay.kalau ada masa yan join ye :D

Izyan Masri said...

ficqa :yeay.join pastu buat entry khas :D

Izyan Masri said...

cik fai:kikiki.tak boleh lagi.kene apple uitm dulu xD

Izyan Masri said...

arif azmi:yeay!bagus2 :D lets spread the news !

Izyan Masri said...

misz molecule:jap lagi join la :D

Izyan Masri said...

angkasa:yeay.bagus2.kak yan doa dapat uitm.fuuhhfuhh.amin :D

Izyan Masri said...

cik nursya:yan uitm shah alam,puncak perdana actually :D

Izyan Masri said...

javanese dove:yapyap.uitm student dengan bekas student :D

Jay said...

huhuhu sodih nye...den nak masuk uitm tapi xtau bile....:(

Izyan Masri said...

zaty:kihkih.nak kena babap ni xD

♥sophie♥ said...

hee,, fie penah tengok jugak tu,,
tp tak join la sbb fie bukan student agy,,apatah student uitm hekhek ;p

Izyan Masri said...

jay:kehkeh.jangan sedih2 aiihh :D

Izyan Masri said...

sophie:kehkeh.nnti kita buat geng baru lah xD

Jay said...

xsodih aih..sonyum yo ni bak kambing sonyum kek tuan dio..ngeh ngeh...sobona yo den nak sambung study tapi den xtau if ado course yg den nak amek tu kek sano..hehehe

MissSyarniFarida said...

TOGETHER WE UNITE !

;D

Misz Jenny said...

enggak bisa..enggak bisa..

hak3

phee ungu said...

: da lama ta singgah sini , busy :( ta ad masa , maaf laa :)

aNiss :):) said...

hahaha =) kalau dpt surat tawaran, aniss konpem LIKE page tuh.. ngee =)

Izyan Masri said...

jay:haha.takyahlah xD

Izyan Masri said...

missyarnifarida:yeay.lets spread the news ! (:

Izyan Masri said...

misz jenny :haha. ^^

Izyan Masri said...

phee ungu:tak mengapa sih,asalkan datang jugak xD

Izyan Masri said...

aniss:kihkih.LIKE ! ^^

Izyan Masri said...

aniss:kihkih.LIKE ! ^^

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, April 18, 2011

Geng Samun Uitm

Hello lovelies !
Peace be with you guys (:

Okay,kadang2 kita kena buat tajuk entry yang berunsurkan hiperbola yang tinggi,tak pon yang ganas macam tajuk entry ni.Biar seantero alam takut nak baca,so,tadelah orang nak buli kita dengan cara bagi komen yang tape hape.Hebat tak hebat idea yan ? tolonglah cakap hebat bia yan tak perasan sensorang (': Actually kan,entry kali ni tada kaitan pon dengan tajuk tu.Tade geng2 samun ni.Bro,lu ingat blog wa ni 999 kat tv3 tu ke yang asyik cite pasal penyamun penyamun handalan mengalahkan 6 jahanam cite p.ramlee tu ? Taktak.entry ni wa nak kasi lu satu link baru dalam facebook.Pasal geng jugak.tapi ni geng budak2 baik.Tak main samun2 ni.Mak marah.Tuhan lagi marah,nanti kalau tuhan marah,habis aa final tak pass.T_T

Actually kan,ada satu Geng baru yang dinamakan Geng Blogger Uitm.Geng ni baru sangat lagi.Ahli dia pon tak sampai seratus lagi.Tapi bolehlah setakat nak buat 2 tiga pasukan bola sepak,pastu buat league.Then yang pempuan jerit2 sokong pasukan masing2.What thee ?? Geng ini bertujuan adalah untuk mengumpulkan para blogger yang terdiri daripada pelajar2 Uitm,bekas pelajar mahupun bakal pelajar Uitm dibawah satu naungan yang sama,dibawah satu komuniti yang sama,agar bersatu kita teguh bercerai kita roboh.Pergh,ayat skema gila babeng,kalau cikgu BM baca ni confirm dia bagi contoh kat kelas lepastu siap bagi markah lebih.Bolehlah buat bahan untuk kembang sebulan (':

bila tengok logo ni ada rasa nak boo tak ? tolonglah boo ramai2.wuwuwu T_T
kelik logo tu untuk pegi page Geng blogger ni.

Satu lagi,komuniti baru dalam facebook ni kalau boleh,nak kumpul blogger Uitm ramai2 bia lah dapat tambah kawan2 sikit.Tadelah kawan2 kau budak2 sebilik,sedorm dan yang sama waktu dengannya je.Tak berkembang.Kita kenal kawan2 Uitm dari negeri2 lain.Barulah meriah sikit.Lepastu,boleh share berita pasal Uitm,blog dan yang lagi best,bila agak2 dah fames mengalahkan fames ames yang bentuk dia tak cantik tu,kita buat gathering antara blogger Uitm.Hebat tak idea ni?Penat pikir siang ke malam ke siang dan ke malam balik baru dapat idea hebat macam ni.Nak pikir jawapan biologi dulu pon yan tak serajin ni (': kesian cikgu bio penat aja.

Jadi kepada semua pelajar,mahasiswa,mahasiswi Uitm,bolehlah rajin2 join community ni.Siap ada logo.Buruk ke cantik,tak kisahlah lah.Ala derr,macamlah logo yang lu buat time ice breaking minggu orientasi tu cantik sangat.kankan? *asal yan pulak yang nak emo lebih2 ni ?* -.-' So,lets join this community,spread the news , and lets rock the blogger world ! huyeaaah ! *rock tak wa ? * renung renungkan dan selamat join ! * cheers ! (:

p/s: Ada tak yang rasa2 nak tambah koleksi blouse,tshirt,kemeja,cardiga,maxi dress yang cantik2 ? Shawl pon ada,boleh match kan sekali.eyheyh.innerneck pon ade.banyaknya.Jom,kelik SINI

45 comments:

fad ali said...

kalu fad join kene marah tak?hahah

aNiss :):) said...

insyaALLAH... kalau aniss ade rezeki smbung belajar kat uitm, boleh lah join group tuh.. ngee =) aminn~

Shiro Petta Petto said...

cool giler... style3...

DaRk ViRusZ said...

alamak..sy tak layak jon..wakakakakak

kambeng.karbonat said...

ehhh.nk mintak logo ni.boleh kn boleh kn?xboleh pon nk amek jgk. :D

Jay said...

den bukan student kek uitm boleh join x Yan???ngeh ngeh ngeh :)

... said...

as salam..
haha! nak join!
nak culik brownies2 izyan =p

yum2~

oh ya~ tag izyan kat sini~

http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/04/saya-nak-jadi-bloglist-simanis.html

dan baru buat cerita segmen encik ben kat sini.adei. terlupa nak tukar amik izyan. wuwuwu

http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-bikin-filem-bloggers.html

ficqa is mee..! said...

nk join!hehe..:)

cik fai said...

uitm je ker? fai bukan student uitm boleh tak join ?
huhuhu

Arif Azmi said...

^^,.. Dah join! Majulah UiTM dalam berblogging.. HAHA

misz molecule said...

allaaa...nak exam da..



cam xbkesempatan je.huhuuh

angkasa said...

nnti kalo sy dpt uitm sy join oke kak yan?hehe

Cik Nursya said...

eh2.. izyan uitm gak ke? uitm ne?? hehe.. jupe gengg...

javanese DOVE ! said...

wah bestnya.
tapi mesti kena belajar kt uitm baru boleh join ke geng blogger utim ni?

zaty said...

jom joinnn! ehh.saya bkn budak uitm.haish. haha..

Izyan Masri said...

fad:haha.kene marah.siap babap lagi xD

Izyan Masri said...

anis:amin.fuuh.dapat2 je trus like page tu xD

Izyan Masri said...

shiro:ape yg cool ? haha (:

Izyan Masri said...

dark virusz:haha.nnti buat geng baru xD

Izyan Masri said...

kambeng karbonat:boleh2.simpan lama2 dalam blog tau.xD

Izyan Masri said...

jay:tak boleh.cepat apply uitm.kekek :D

Izyan Masri said...

... : yeay.kalau ada masa yan join ye :D

Izyan Masri said...

ficqa :yeay.join pastu buat entry khas :D

Izyan Masri said...

cik fai:kikiki.tak boleh lagi.kene apple uitm dulu xD

Izyan Masri said...

arif azmi:yeay!bagus2 :D lets spread the news !

Izyan Masri said...

misz molecule:jap lagi join la :D

Izyan Masri said...

angkasa:yeay.bagus2.kak yan doa dapat uitm.fuuhhfuhh.amin :D

Izyan Masri said...

cik nursya:yan uitm shah alam,puncak perdana actually :D

Izyan Masri said...

javanese dove:yapyap.uitm student dengan bekas student :D

Jay said...

huhuhu sodih nye...den nak masuk uitm tapi xtau bile....:(

Izyan Masri said...

zaty:kihkih.nak kena babap ni xD

♥sophie♥ said...

hee,, fie penah tengok jugak tu,,
tp tak join la sbb fie bukan student agy,,apatah student uitm hekhek ;p

Izyan Masri said...

jay:kehkeh.jangan sedih2 aiihh :D

Izyan Masri said...

sophie:kehkeh.nnti kita buat geng baru lah xD

Jay said...

xsodih aih..sonyum yo ni bak kambing sonyum kek tuan dio..ngeh ngeh...sobona yo den nak sambung study tapi den xtau if ado course yg den nak amek tu kek sano..hehehe

MissSyarniFarida said...

TOGETHER WE UNITE !

;D

Misz Jenny said...

enggak bisa..enggak bisa..

hak3

phee ungu said...

: da lama ta singgah sini , busy :( ta ad masa , maaf laa :)

aNiss :):) said...

hahaha =) kalau dpt surat tawaran, aniss konpem LIKE page tuh.. ngee =)

Izyan Masri said...

jay:haha.takyahlah xD

Izyan Masri said...

missyarnifarida:yeay.lets spread the news ! (:

Izyan Masri said...

misz jenny :haha. ^^

Izyan Masri said...

phee ungu:tak mengapa sih,asalkan datang jugak xD

Izyan Masri said...

aniss:kihkih.LIKE ! ^^

Izyan Masri said...

aniss:kihkih.LIKE ! ^^