Friday, April 08, 2011

Hadiah untuk peminat kpop

Hello love !
Peace be with you guys (:

Sapa yang minat korea sampai letak gambar superjunior,f4 boys over flowers kat belog tu mesti semua dah tenung habis baik tajuk entry ni kan?Mesti eksaited habis habisan.Yang laki tak suka korea sama macam yan mesti dah cari button X cepat2."pehal lah nak cerita pasal korea ni.buhsan gila lah weyhh."Chill der,wa bukan nak bagi tiket konsert ke apa,nak share je pasal satu kumpulan baru ni.

Actually,yan pon bukanlah peminat no.1,2 mahupun 3 kpop segala bagai ni.yang yan tau pon super junior sebab ada kyuhyun handsome.Sungguh naif ilmu mengenai kpop ni.Bila kawan2 duk kalut pasal konsert kpop segala bagai mulalah yan buat2 tukar topik cerita pasal kak jah yang rumahnya terbakar malam tadi,takpon pasal shaheizy sam baru menang abp,maka, terimalah sebiji boooo beramai2 dari diorang.tacing sungguh (':

Tadi taktaulah apa mimpi boleh tengok MHI pagi2 buta dengan semangat.mungkin jugaklah sebab malam tadi tidur dengan lena lepas makan cekodok milo buatan mak.teruk betul makan tengah malam kan ? -.-.Pastu terkeluarlah muka diorang ni waktu tengok mhi.

PRINCE OF POP.nama nak gah je kan ? xD Muka diorang memang semua ala2 korea.Mata habis sepet dah.Rambut dah sama karat dengan korea.Dari segi appearance dah boleh bagi 3 bintang kot out of 5.Semuanya dari sabah bah.Nama pon tak sempat nak hafal lagi coz yan bukanlah minat pon dengan kumpulan diorang.Saja nak promote.sorry lah bro,wa tak layanlah kumpulan2 malaysia ni.whatt the ??? ayat nak hot je minah ni.confirm beribu pelempang jepun bakal hinggap kat pipi mulus ni lepas buat ayat panas tadi.

So,untuk yang rasa tak dapat nak kawen dengan korea betul,dapat korea malaysia pon jadilah,check this video okay.Korang try lah dengar sendiri lagu diorang.Agak2 sama tak dengan super junior, super senior korang semua tu.Cheers ! (:



goodluck to lelaki masa depan yang perform teater kat dbp malam ni.buat elok2.

29 comments:

faraa halim said...

owh, saya x minat k pop, hehe

Amiera Hilton said...

urgh. xboleh ngam sgt dgn k-pop..even drama korean pn xlayan. tp diaorg ni semua comel comel cute! hiks

Jay said...

betul ker dorg ni dari Sabah??apsal aki x penah tau ek????? semua nak muka celup korea jer...

Izyan Masri said...

faraa:sep sikit!yan pon xminat :D

Izyan Masri said...

amiera:yan pon x minat.pelik betuldgn diorang2 yang kinat tu T_T

Izyan Masri said...

jay:betul2.waktu tengok lm mhi tu diorang gtau:D

Novelgurl said...

y nie..dlu nmenya da prince ;D
Drng dlu suke translatekn lgu2 korea ke bhsa melayu.Boleh tahanla.

adan said...

boleh tahan gak lagu dorang ni.. kumpulan ni dari sabahan ke?

Izyan Masri said...

NOVELGURL:WAAH.MEMANG MINATLAH NI YE.TAU SEMUA.:D

... said...

as salam..
wah! kpop!
orabng sabah..ingatkan korea betul.keke~ macam korea pun ada. yang duduk belakang kanan tu, perempuan ke?
haha~

sedang bayangkan beribu2 tangan peminat korea datang kejar izyan'

=p

infoShare :

infoShare : Sains Tak Menipu; bila..

Izyan Masri said...

adan:yap.dari sabah semuanya.lagu dia boleh tahan sikitlah.tapi xberapa minat xD

Izyan Masri said...

... : saja je letak entry pasal diorg.sedangkan tak minat pon.tadamya beribu dtg serbu xD

ayu :3 said...

peminat kyuhyun? wooo, adda pon suke kyuhyun :o

lisa said...

fakta : mereka semua hensem dan comel ! he he ;D

Izyan Masri said...

ayu:3 :kihkih,samelah kita.sep sikit ! xD

Izyan Masri said...

ayu:3 :kihkih,samelah kita.sep sikit ! xD

Izyan Masri said...

lisa:waah.berminat ke yank ? xD

Jay said...

owh d prince bah ini....xlah popular pun....patutlah aku x kenal..dorg tukar nama sudah pulak..sapa yg sudi lawat-lawatlah blog aku jai-diari.blogspot.com

sori Yan promo sikit..harap Yan xkesah lah ye..hehehe

cujen said...

saya suka lagu nobody je dr wondergirl.

hye salam singgah dari CUJEN THE LEJEN

BESTEVER GIVEAWAY

fad ali said...

k pop?ohh...tak kenal..

maaf..haha..chiken pop tau..hahaha

taqiyue said...

haha!

Shiro Petta Petto said...

haha... aku minat kpop... tapi entah siapa group ni aku tak kenal... anyway...
apa jadah ko usha MHI pagi2? usha laa MTV ke... BBC ke... zzz... tido lagi best...

p/s: buat post pasal sleeping routine ko... XP

Izyan Masri said...

jay:diorang baru nak menaik sikit.eyh,silalah promote.tak kesah pon :D

Izyan Masri said...

cujen:wondergirl pon bolehlah xD

Izyan Masri said...

fad:kehkeh.yn pon tak hebakk bab2 kpop ni.chicken pop tau xD

Izyan Masri said...

taqiue:gelak apa ?haha

Izyan Masri said...

shiro:aku pon tak kenal.baru je kenal sebab aku memang tada feel dengan kpop segala bagai ni.HAHA.aku pon taktau asal la aku pgi tgk MHI xD

Izyan Masri said...

shiro:aku pon tak kenal.baru je kenal sebab aku memang tada feel dengan kpop segala bagai ni.HAHA.aku pon taktau asal la aku pgi tgk MHI xD

nadyasupra said...

boleh la tahan .

teruskan usaha mengpromote !
yeahhhh!

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, April 08, 2011

Hadiah untuk peminat kpop

Hello love !
Peace be with you guys (:

Sapa yang minat korea sampai letak gambar superjunior,f4 boys over flowers kat belog tu mesti semua dah tenung habis baik tajuk entry ni kan?Mesti eksaited habis habisan.Yang laki tak suka korea sama macam yan mesti dah cari button X cepat2."pehal lah nak cerita pasal korea ni.buhsan gila lah weyhh."Chill der,wa bukan nak bagi tiket konsert ke apa,nak share je pasal satu kumpulan baru ni.

Actually,yan pon bukanlah peminat no.1,2 mahupun 3 kpop segala bagai ni.yang yan tau pon super junior sebab ada kyuhyun handsome.Sungguh naif ilmu mengenai kpop ni.Bila kawan2 duk kalut pasal konsert kpop segala bagai mulalah yan buat2 tukar topik cerita pasal kak jah yang rumahnya terbakar malam tadi,takpon pasal shaheizy sam baru menang abp,maka, terimalah sebiji boooo beramai2 dari diorang.tacing sungguh (':

Tadi taktaulah apa mimpi boleh tengok MHI pagi2 buta dengan semangat.mungkin jugaklah sebab malam tadi tidur dengan lena lepas makan cekodok milo buatan mak.teruk betul makan tengah malam kan ? -.-.Pastu terkeluarlah muka diorang ni waktu tengok mhi.

PRINCE OF POP.nama nak gah je kan ? xD Muka diorang memang semua ala2 korea.Mata habis sepet dah.Rambut dah sama karat dengan korea.Dari segi appearance dah boleh bagi 3 bintang kot out of 5.Semuanya dari sabah bah.Nama pon tak sempat nak hafal lagi coz yan bukanlah minat pon dengan kumpulan diorang.Saja nak promote.sorry lah bro,wa tak layanlah kumpulan2 malaysia ni.whatt the ??? ayat nak hot je minah ni.confirm beribu pelempang jepun bakal hinggap kat pipi mulus ni lepas buat ayat panas tadi.

So,untuk yang rasa tak dapat nak kawen dengan korea betul,dapat korea malaysia pon jadilah,check this video okay.Korang try lah dengar sendiri lagu diorang.Agak2 sama tak dengan super junior, super senior korang semua tu.Cheers ! (:



goodluck to lelaki masa depan yang perform teater kat dbp malam ni.buat elok2.

29 comments:

faraa halim said...

owh, saya x minat k pop, hehe

Amiera Hilton said...

urgh. xboleh ngam sgt dgn k-pop..even drama korean pn xlayan. tp diaorg ni semua comel comel cute! hiks

Jay said...

betul ker dorg ni dari Sabah??apsal aki x penah tau ek????? semua nak muka celup korea jer...

Izyan Masri said...

faraa:sep sikit!yan pon xminat :D

Izyan Masri said...

amiera:yan pon x minat.pelik betuldgn diorang2 yang kinat tu T_T

Izyan Masri said...

jay:betul2.waktu tengok lm mhi tu diorang gtau:D

Novelgurl said...

y nie..dlu nmenya da prince ;D
Drng dlu suke translatekn lgu2 korea ke bhsa melayu.Boleh tahanla.

adan said...

boleh tahan gak lagu dorang ni.. kumpulan ni dari sabahan ke?

Izyan Masri said...

NOVELGURL:WAAH.MEMANG MINATLAH NI YE.TAU SEMUA.:D

... said...

as salam..
wah! kpop!
orabng sabah..ingatkan korea betul.keke~ macam korea pun ada. yang duduk belakang kanan tu, perempuan ke?
haha~

sedang bayangkan beribu2 tangan peminat korea datang kejar izyan'

=p

infoShare :

infoShare : Sains Tak Menipu; bila..

Izyan Masri said...

adan:yap.dari sabah semuanya.lagu dia boleh tahan sikitlah.tapi xberapa minat xD

Izyan Masri said...

... : saja je letak entry pasal diorg.sedangkan tak minat pon.tadamya beribu dtg serbu xD

ayu :3 said...

peminat kyuhyun? wooo, adda pon suke kyuhyun :o

lisa said...

fakta : mereka semua hensem dan comel ! he he ;D

Izyan Masri said...

ayu:3 :kihkih,samelah kita.sep sikit ! xD

Izyan Masri said...

ayu:3 :kihkih,samelah kita.sep sikit ! xD

Izyan Masri said...

lisa:waah.berminat ke yank ? xD

Jay said...

owh d prince bah ini....xlah popular pun....patutlah aku x kenal..dorg tukar nama sudah pulak..sapa yg sudi lawat-lawatlah blog aku jai-diari.blogspot.com

sori Yan promo sikit..harap Yan xkesah lah ye..hehehe

cujen said...

saya suka lagu nobody je dr wondergirl.

hye salam singgah dari CUJEN THE LEJEN

BESTEVER GIVEAWAY

fad ali said...

k pop?ohh...tak kenal..

maaf..haha..chiken pop tau..hahaha

taqiyue said...

haha!

Shiro Petta Petto said...

haha... aku minat kpop... tapi entah siapa group ni aku tak kenal... anyway...
apa jadah ko usha MHI pagi2? usha laa MTV ke... BBC ke... zzz... tido lagi best...

p/s: buat post pasal sleeping routine ko... XP

Izyan Masri said...

jay:diorang baru nak menaik sikit.eyh,silalah promote.tak kesah pon :D

Izyan Masri said...

cujen:wondergirl pon bolehlah xD

Izyan Masri said...

fad:kehkeh.yn pon tak hebakk bab2 kpop ni.chicken pop tau xD

Izyan Masri said...

taqiue:gelak apa ?haha

Izyan Masri said...

shiro:aku pon tak kenal.baru je kenal sebab aku memang tada feel dengan kpop segala bagai ni.HAHA.aku pon taktau asal la aku pgi tgk MHI xD

Izyan Masri said...

shiro:aku pon tak kenal.baru je kenal sebab aku memang tada feel dengan kpop segala bagai ni.HAHA.aku pon taktau asal la aku pgi tgk MHI xD

nadyasupra said...

boleh la tahan .

teruskan usaha mengpromote !
yeahhhh!