Friday, April 29, 2011

Izyan Masri First Random Giveaway

DILANJUTKAN.MASIH SEMPAT KALAU NAK JOIN :D

Hello everyone !
Peace be with you guys (:

Kelana wa manyak untung ini bulan,wa mau bagi hadiah free sama lu olang.Boleh buat belanja lengchui sama lenglai.mesti yin sama yang manyak happy dengar ini belita.(':

So,memandangkan dulu yan dah janji akan buat contest,so,hari ni yan tunaikan.Ecey,bajet habis satu dunia blog tertunggu2 lah kan.Tapi tak jadi lah buat contest.Buat susah nak cari pemenang je,dahlah yan ni suka berat sebelah,karang tak pasal2 pilih keluarga sendiri jadi pemenang.T_T .jom kita tengok syarat2 yang susah gila babeng yang korang kene buat.Hayoo,tatayok,report kat mak kite.(': Lets check it out babeyh.babeyh babeyh babeyh ohh~puih2 kat justin bibir dan selena gomak.(':

SYARAT2 NYA IALAH :

1.Giveaway ni dibuat untuk followers belog Izyan Masri yang tercinta saja,so,sapa yang tak follow tu faham2lah kan.haha.bahagia bahagia (': Eyh,tapi kan,mak cakap tak baik paksa orang.okaylah,taknak lah paksa.T_T

2.Letak header lama ni dalam entry korang.Pastu link kan dengan entry giveaway ni.Kalau rasa nak letak kat sidebar pon boleh.terpulang.Sambil letak banner tu,doa2 sekali bia bertuah.jangan mandrem yan sudah.(':

3.Buat entry simple bertajuk " IZYAN MASRI FIRST RANDOM GIVEAWAY " letak banner tadi lepastu tulislah apa2 yang anda dan anda nak.Redah je lah.Nak buat ayat macam karangan spm ke,ayat brader2 ke,takpon nak mengampu habis habisan,suka hati lah,janji ada bunyi promote dan link ke giveaway ni.haha.cerewet tak cerewet ?

4.Lepastu boleh lah tag 2 orang blogger lain.Nak tag mak pak korang pon boleh.janji dia aktif blogging dan tau diorang di tag (':

5.GA ni akan expired pada BILA-BILA MASA atas permintaan kawan2 blogger.Masih sempat kalau nak join!

6.Lepas buat entry,boleh tinggalkan link entry tu kat ruang komen,jangan korang buat karangan dengan format spm kat ruang komen tu sudahlah (':

7.Pemenang ada dua kategori.hadiah utama dipilih oleh yan sendiri.*ada unsur riak kat situ* pemenang sampingan dipilih oleh randorm.org.eyh betul ke nama dia tu ? tak kisahlah,janji nama dia random.nama ayah dia tak kisah apa pon.(':

HADIAH-HADIAH:

Grand Prize : Wang tunai RM100 *Izyan masri pilih*
Second Prize : Sekotak chocolate moist brownies
5 saguhati : review blog setiap bulan sampai ada giveaway seterusnya.

nak tunggu hadiah sponsor macam kak Yuyu Zulaikha tu memang mimpi je lah kan.xD.harap2 adelah yang join GA ni.kalau tak,memang masaklah syok sensorang.yan pulak yang cuak lebih2.wakaka.Okaylah,Godluck everyone ! (':

p/s:Jualan penghabisan stock shawl satin tajima dan silk cotton tajima,pashmina kat SINI

241 comments:

«Oldest   ‹Older   201 – 241 of 241
☀ Izzaty Hedry☀ said...

join..;)


http://cikedispedas.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html

MISS QASEH SAIFUDIN said...

join..hope sempat lagi..hehe

http://qasehsaifudin.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html

wanie azmi , said...

join :)

http://cicakubeng.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html

Cik Awan Dyana :) said...

dah join!! :))

http://cikawandyana.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html

Nor Syafiqah said...

pika join ye :)

http://pikapikahu.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html

anaiha yusof said...

http://blogablogie.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html
join :)

Cik Diana said...

cik diana pun nak join jugak! :)

http://cikdianacolourfull.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html

Lovely Cik Eyka said...

saya join taw3...

http://lovelymisseyka.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html

jgn segan2 meh jengguk ye ;)

♥ MinChun 민천♥ said...

saya join...hehehe ^_^
http://minchun09.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html

cikgu fiQ said...

suda masuk...hehe!

bismiLLahirohmanirohim...
bglah aku menang rm1o0..
amin......

http://izyanmasri.blogspot.com/2011/04/izyan-masri-first-random-giveaway.html

cikgu fiQ said...

http://simpleasfiq.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html

llalalalalalala

tikusdalamlab said...

join join!

:D

http://tikusdalamlab.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html

tikusdalamlab said...

join join!

:D

http://tikusdalamlab.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html

NORA said...

slmmm...akak dah join...

http://mysweetkiddysgacontest.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html

cik najihah said...

join..

http://najihahfara.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html

eB ezrin said...

join tau ;p
http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html
tq
id: eB ezrin

LIYANA KARIM said...

*kay fuhh kanan fuhh kiri*
tengah semangat nih kihkih


http://liyanakarim.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html

umiliza989 said...

assalam...
saya nak join

id follower:umiliza989
link:
http://norliza989.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html

diyana said...

http://diyanadena.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html

join..:)

PUTERA2PUTERI said...

assalam.....akak join gak tau...


http://putera2puteri.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html

Husna Lana said...

hai, first time dtg ni. sempat lg kan nak join GA ni? hehe

http://husnalana.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html

Pembawa_Wacana said...

Join...^^

http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html

ct N honey said...

harap-harap sempat lagi ye join
http://ctbertuah.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html

hairie said...

http://www.mohdkhairi.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html

DH JOIN.,,,,

Eika Arysha said...

eika join
http://eikaarysha.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html

miss ryrinn _ angin said...

nak join . bismillah .


http://sekencangangin.blogspot.com/2011/05/kencang-izyan-masri-first-random.html

thanx . salam :)

Eika Arysha said...

kak izyan...jom kita join GA nie lak...
http://eikaarysha.blogspot.com/2011/05/my-lifes-story-blog-first-giveaway.html

aLyA_syGS said...

join ur giveaway ;) http://alyasygsanda.blogspot.com/ have a look... thxs a lot ;)

Munna said...

munnafendy join juga...^^

http://gadiskutersayang.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-1st-random-giveaway.html

nanibahaudin said...

join jugak!! sempat ke nih? huhu..

http://nanibahaudin.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html

Eika Arysha said...

jom join segmen nie lak...
http://eikaarysha.blogspot.com/2011/05/segmen-review-blog-by-penulis-senja.html

NadjmiNidza said...

nak join yee ? ;)

http://nadjminidza.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html

Allec said...

Joined!
id follow : anas.bella
link :
http://lovegiftsforher.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html

DyaMohd said...

hye Cik Yan..harap2 tak terlambat la join ni ye...

http://dyamohd.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html

Mizs Nurul Farhana said...

http://mizsnurulfarhana.blogspot.com/2011/05/assalamualaikum-hee-aritu-fana-ada.html

Aimifiqa said...

http://aimifiqa.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html

join.

Nida said...

Kak Nida mencuba juga...

http://along-nidar.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html

id: Nida

tq:)

shahjiehan said...

bila tutupnya?

Tiqiezaidi :) said...

saya join :)
http://tiqiestory.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-ga.html

cikpuanhady said...

salam..me join..entri autopublish jam 5.33 petang nanti..

id : cikpuanhady

http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html

kalau link tak valid gitau ek..thanks..

Jom join :Nak menang souvenir dari Swiss? Meh join MBS Giveaway

Belog kami :Notre Belle Histoire

"Aku"....Nurul Azren said...

Cik Reen nak hadiah tuk besday tau..tau...tau..hehehhee
Join jugak...lalalalaa

http://duniacikreen.blogspot.com/2011/07/izyan-masri-first-random-giveaway.html

«Oldest ‹Older   201 – 241 of 241   Newer› Newest»

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, April 29, 2011

Izyan Masri First Random Giveaway

DILANJUTKAN.MASIH SEMPAT KALAU NAK JOIN :D

Hello everyone !
Peace be with you guys (:

Kelana wa manyak untung ini bulan,wa mau bagi hadiah free sama lu olang.Boleh buat belanja lengchui sama lenglai.mesti yin sama yang manyak happy dengar ini belita.(':

So,memandangkan dulu yan dah janji akan buat contest,so,hari ni yan tunaikan.Ecey,bajet habis satu dunia blog tertunggu2 lah kan.Tapi tak jadi lah buat contest.Buat susah nak cari pemenang je,dahlah yan ni suka berat sebelah,karang tak pasal2 pilih keluarga sendiri jadi pemenang.T_T .jom kita tengok syarat2 yang susah gila babeng yang korang kene buat.Hayoo,tatayok,report kat mak kite.(': Lets check it out babeyh.babeyh babeyh babeyh ohh~puih2 kat justin bibir dan selena gomak.(':

SYARAT2 NYA IALAH :

1.Giveaway ni dibuat untuk followers belog Izyan Masri yang tercinta saja,so,sapa yang tak follow tu faham2lah kan.haha.bahagia bahagia (': Eyh,tapi kan,mak cakap tak baik paksa orang.okaylah,taknak lah paksa.T_T

2.Letak header lama ni dalam entry korang.Pastu link kan dengan entry giveaway ni.Kalau rasa nak letak kat sidebar pon boleh.terpulang.Sambil letak banner tu,doa2 sekali bia bertuah.jangan mandrem yan sudah.(':

3.Buat entry simple bertajuk " IZYAN MASRI FIRST RANDOM GIVEAWAY " letak banner tadi lepastu tulislah apa2 yang anda dan anda nak.Redah je lah.Nak buat ayat macam karangan spm ke,ayat brader2 ke,takpon nak mengampu habis habisan,suka hati lah,janji ada bunyi promote dan link ke giveaway ni.haha.cerewet tak cerewet ?

4.Lepastu boleh lah tag 2 orang blogger lain.Nak tag mak pak korang pon boleh.janji dia aktif blogging dan tau diorang di tag (':

5.GA ni akan expired pada BILA-BILA MASA atas permintaan kawan2 blogger.Masih sempat kalau nak join!

6.Lepas buat entry,boleh tinggalkan link entry tu kat ruang komen,jangan korang buat karangan dengan format spm kat ruang komen tu sudahlah (':

7.Pemenang ada dua kategori.hadiah utama dipilih oleh yan sendiri.*ada unsur riak kat situ* pemenang sampingan dipilih oleh randorm.org.eyh betul ke nama dia tu ? tak kisahlah,janji nama dia random.nama ayah dia tak kisah apa pon.(':

HADIAH-HADIAH:

Grand Prize : Wang tunai RM100 *Izyan masri pilih*
Second Prize : Sekotak chocolate moist brownies
5 saguhati : review blog setiap bulan sampai ada giveaway seterusnya.

nak tunggu hadiah sponsor macam kak Yuyu Zulaikha tu memang mimpi je lah kan.xD.harap2 adelah yang join GA ni.kalau tak,memang masaklah syok sensorang.yan pulak yang cuak lebih2.wakaka.Okaylah,Godluck everyone ! (':

p/s:Jualan penghabisan stock shawl satin tajima dan silk cotton tajima,pashmina kat SINI

241 comments:

«Oldest   ‹Older   201 – 241 of 241
☀ Izzaty Hedry☀ said...

join..;)


http://cikedispedas.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html

MISS QASEH SAIFUDIN said...

join..hope sempat lagi..hehe

http://qasehsaifudin.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html

wanie azmi , said...

join :)

http://cicakubeng.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html

Cik Awan Dyana :) said...

dah join!! :))

http://cikawandyana.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html

Nor Syafiqah said...

pika join ye :)

http://pikapikahu.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html

anaiha yusof said...

http://blogablogie.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html
join :)

Cik Diana said...

cik diana pun nak join jugak! :)

http://cikdianacolourfull.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html

Lovely Cik Eyka said...

saya join taw3...

http://lovelymisseyka.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html

jgn segan2 meh jengguk ye ;)

♥ MinChun 민천♥ said...

saya join...hehehe ^_^
http://minchun09.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html

cikgu fiQ said...

suda masuk...hehe!

bismiLLahirohmanirohim...
bglah aku menang rm1o0..
amin......

http://izyanmasri.blogspot.com/2011/04/izyan-masri-first-random-giveaway.html

cikgu fiQ said...

http://simpleasfiq.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html

llalalalalalala

tikusdalamlab said...

join join!

:D

http://tikusdalamlab.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html

tikusdalamlab said...

join join!

:D

http://tikusdalamlab.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html

NORA said...

slmmm...akak dah join...

http://mysweetkiddysgacontest.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html

cik najihah said...

join..

http://najihahfara.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html

eB ezrin said...

join tau ;p
http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html
tq
id: eB ezrin

LIYANA KARIM said...

*kay fuhh kanan fuhh kiri*
tengah semangat nih kihkih


http://liyanakarim.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html

umiliza989 said...

assalam...
saya nak join

id follower:umiliza989
link:
http://norliza989.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html

diyana said...

http://diyanadena.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html

join..:)

PUTERA2PUTERI said...

assalam.....akak join gak tau...


http://putera2puteri.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html

Husna Lana said...

hai, first time dtg ni. sempat lg kan nak join GA ni? hehe

http://husnalana.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html

Pembawa_Wacana said...

Join...^^

http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html

ct N honey said...

harap-harap sempat lagi ye join
http://ctbertuah.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html

hairie said...

http://www.mohdkhairi.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html

DH JOIN.,,,,

Eika Arysha said...

eika join
http://eikaarysha.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html

miss ryrinn _ angin said...

nak join . bismillah .


http://sekencangangin.blogspot.com/2011/05/kencang-izyan-masri-first-random.html

thanx . salam :)

Eika Arysha said...

kak izyan...jom kita join GA nie lak...
http://eikaarysha.blogspot.com/2011/05/my-lifes-story-blog-first-giveaway.html

aLyA_syGS said...

join ur giveaway ;) http://alyasygsanda.blogspot.com/ have a look... thxs a lot ;)

Munna said...

munnafendy join juga...^^

http://gadiskutersayang.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-1st-random-giveaway.html

nanibahaudin said...

join jugak!! sempat ke nih? huhu..

http://nanibahaudin.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html

Eika Arysha said...

jom join segmen nie lak...
http://eikaarysha.blogspot.com/2011/05/segmen-review-blog-by-penulis-senja.html

NadjmiNidza said...

nak join yee ? ;)

http://nadjminidza.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html

Allec said...

Joined!
id follow : anas.bella
link :
http://lovegiftsforher.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html

DyaMohd said...

hye Cik Yan..harap2 tak terlambat la join ni ye...

http://dyamohd.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html

Mizs Nurul Farhana said...

http://mizsnurulfarhana.blogspot.com/2011/05/assalamualaikum-hee-aritu-fana-ada.html

Aimifiqa said...

http://aimifiqa.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html

join.

Nida said...

Kak Nida mencuba juga...

http://along-nidar.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html

id: Nida

tq:)

shahjiehan said...

bila tutupnya?

Tiqiezaidi :) said...

saya join :)
http://tiqiestory.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-ga.html

cikpuanhady said...

salam..me join..entri autopublish jam 5.33 petang nanti..

id : cikpuanhady

http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/05/izyan-masri-first-random-giveaway.html

kalau link tak valid gitau ek..thanks..

Jom join :Nak menang souvenir dari Swiss? Meh join MBS Giveaway

Belog kami :Notre Belle Histoire

"Aku"....Nurul Azren said...

Cik Reen nak hadiah tuk besday tau..tau...tau..hehehhee
Join jugak...lalalalaa

http://duniacikreen.blogspot.com/2011/07/izyan-masri-first-random-giveaway.html

«Oldest ‹Older   201 – 241 of 241   Newer› Newest»