Tuesday, April 12, 2011

Izyan Masri insan yang lemah

Hello there !
Peace be with you guys (:

Pagi hari ni eloknya kita mulakan dengan membaca doa bangun tidur,macam yang ustazah aja time tadika,baca sambil berlagu dan menyanyi riang dan bersuara sedikit hyper kuat agar satu rumah dapat dengar yang kita masih tak lupa doa bangun tidur.What the?? show off gila babeng.

Bangun pagi je yan siapkan semua kerja rumah yang terbengkalai malam tadi.Siap semua,mata menjeling tajam kearah laptop disisi yang mengharapkan tangan tuan beliau membelai lembut keyboard laptop ni.Pergh,ayat tak beragak.Nak berbunga je.And yeah.muka berseri2 sambil bukak blog.Dengan harapan ada lah orang puji "kau makin cun meletop macam angelina jolie".What the ?? Tapi bila bukak2 je.adalah terbaca komen begini di kotak spam " follower baru sekerat dua dah kerek taknak reply and follow kita balik.Kita follow dia dah lama.Unfollow jelah !" Pergh,wa cakap sama lu lah kan bro,darah wa bukan setakat menyirap,air sirap,semua ada dah.Rasa ibarat petih memanah bumi.ada ke ? tak kira,janji nak menunjukkan betapa terkejut,terkesima,terpana,terhypertensi dan segala ter yang ada didunia yang fana ini.
izyanmasri yang bermuka bajet comel cuba menjadi innocent dan mengharap simpati

Kepada si pengomen dan bekas follower.Bekas follower pon ada eyh ? selalunya bekas isteri,bekas suami je yang yan pernah dengar.Yan ni pon insan yang lemah,kudus dan tak bermaya.Kadang2 tu ada lah jugak terlupa few things.i'm not a perfect lady after all.Bukan hebat sangat ingatan yan ni.Kadang2 bila lawan main hafal barang dengan nenek dikampung,fail jugak.Nenek lagi hebat.Tahniah nenekku sayang.Lagipun,i have lots of thing to do.Mana nak study,mana nak balas email customer,mana nak melayan kawan2 kat facebook,mana nak balas comment kawan2 blogger,mana nak tengok video korea.perlu kee ?? tak kiralah,janji nak menunjukkan betapa habis busy kononnya.

Apa yang yan buat,bila ada waktu free je,yan terus berkejar kejaran kat kotak follower dan follow balik orang2 yang ikhlas untuk follow.Lepastu mulalah bersenggol senggolan kat kotak shoutbox pulak untuk balas kunjugan di aidilfitri.what thee?? yang pasti,selagi ada masa,yan akan cuba habis baik untuk reply semua lawatan sambil belajar orang lain.sampaikan laptop jam sebab bukak sekali 20 page.Over bukan sikap tamak tu ?tak kira,janji tada yang tertinggal.Kalau still ada yang tertinggal,im so sorry for the mistake.Yang duk komen kat entry tu pon yan takkan tak lawat balik page diorang.siap buat muka comel lagi kat blog mereka,rasa tak percaya,silalah komen entry.Dan kepada sesiapa yang follow,tapi yan tak jumpa link blog korang,please,leave your link kat shoutbox pink tu.Janganlah datang,follow dan pergi membawa diri tinggalkan ku sendiri begitu saja.Lepastu mulalah mengomen kononnya yan tak follow dia,tak visit dia.Kenapekah?kenapa?kenapa??

So,for those of you guys yang yan still tak follow setelah anda dan anda meng-follow belog yan ni,im so sorry okay.ambo mintak maaf dulu.hok ni ambo kene pikio balik.ate,pelupe.(asal dari kelatey tiba2 bunyi usop wilcha pulak ni ?? ) cheers ! (:

62 comments:

ejulz said...

"Janganlah datang,follow dan pergi membawa diri tinggalkan ku sendiri begitu saja"- boleh buat lagu lirik ni.. haHa

Misz Jenny said...

tapi kan yan...






hmm...




sume 600 followers tu, yan follow balik kesemuanyaaaa??

Jay said...

Cian nye Yan...xbaik cakap macam tu..maknanya dia hanya mengharapkan jadi follower jer....nobody perfect der....jgn nak blame org kalau x follow...xpe Yan Jay backing Yan..:p

Izyan Masri said...

ejulz:haha.tu lah pasal.kreatif tk ? xD

Izyan Masri said...

misz jenny:tak jugak.selalunya yan pilih tengok yang betul2 berkualiti even follower dia sikit pon.asal best.ceyh,bajet yan punya habis best je xD

Bulan said...

org lain follow stakat nk tmbhkan follow mereka.bukan nye nk hargai karya kite kan?kalo cmtue izyan unfollow dorg balik.eheee

aniswany said...

ada jugak org mcm ni eh,tp betol jgak,if xdak link cmna nk follow balek kan ..sabar eh,mulut org bukan bule tutup.xsemua org baek hati mcm kita nih.ceh tiba2 =.=

Dda Ly said...

hahaha apo uang ekau mencarut tu jang? :P akak dah followwww...~

meh ke rumah..
~pray for mawaddah~
keep in touch ye..♥♥♥

syakey said...

busy sungguh aih...
haha. bukan takat video korea,cta korea pn harus lah ye :P

fad ali said...

fad ok tak?hhehe

DaRk ViRusZ said...

keh3..lawak la yan ni..bekas folower??ngeh3..
org mberi kite mrase,kite mberi org mrase...kn?kn?kn?

Syimir said...

smile..^_^

♥sophie♥ said...

biase lah tu :)
kadang2 tak semua bnde kite dpt buat kan :) jgn terasa hati,, biar jew..
kalo terasa hati ?? mai blog fie,, bace new entry tuh :D hek hek

adan said...

sabar je la tuan blog.. ada jugak blogger bersikap sedemikian.. nampak sangat tak ikhlas follow belog orang..

saya rasa tuan blog ni bukannya berniat tanak follow balik.. tp disebabkan ksibukan yg melampau-lampau membuatkan dia tak keruan..! hahahaa... sabar er.. ^_^ chill

Nini Hartini said...

setakat ni yan rajin membalas kunjungan ke blog akak. mula2 yan follow and comment kt blog akak, akk rs terharu. tak sangka tau...hehe...

tp follower ni kdg2 mereka tak tinggalkan link. so cmno nk follow back? pastu marah2. tu yg hangen kan?

Izyan Masri said...

jay:thanks back up.ni yang semangat terus ni xD

Izyan Masri said...

bulan:agaklah.ramai yg nak tmbah follower je.sadis sungguh T_T

Izyan Masri said...

aniswany:tu lah pasal.backlink tada,mcm maneah eden nak follow balik T_T

Izyan Masri said...

dDa ly:jap lagi kita buat lawatan sambil belajar kat belog akk xD

Izyan Masri said...

syakey:kehkeh.ni sahsah gila korea ni :D

Izyan Masri said...

fad:terlebih okay.sudahlah rajin komen xD

Izyan Masri said...

dark virusz:tu lah pasal.bekas follower pon ada skrg ni xD

Izyan Masri said...

syimir: smile balik (:

Izyan Masri said...

sophie:kalau tak terasa hati pongg,hari2 yan pegi belog fie yang comel tuuu :D

Izyan Masri said...

adan:yeaah.understanding betul.kalau semua org mcm ni,aman dunia belog.aah.memang busy tak tentu hala pon xD

Izyan Masri said...

kak tini :sebab belog akk okay n best.so,wajib di komen momen :D

Jay said...

hehehe...Jay akan terus sokong Yan...org yg jenis nak dpt follower ramai jer bukan bleh harap..kite follow org supaya dpt bertukar-tukar fikiran n be a frenz...macam Jay follower x ramai tapi Jay bnyk follow org coz suke baca entry dorg..:)

d_LA said...

perghhh sentap gak direct camtu kan..sbnrnya blog dla pun ada yg unfollow, tb2 jd kurang..kdg2 kite nk follow link xde..abis camno..xpelah, kite x pksa dia follow kita kan..chill sudaaa

Izyan Masri said...

JAY:WAAH.BAGUSNYA NAK SOKONG.THANKS BANYAK2.BOLEH BELANJA NI NNTI XD

Izyan Masri said...

D_LA:JYEEAH.AGAKLAH.YAN PUNYA PON ADA JUGAK BERKURANG.NAK BUAT MCM MANA.BUKAN HAK KITA.CHIL2

Jay said...

bleh je..hehehe..Jay nak milo ice blended yg Yan buat hari tu..hahahaha...

angkasa said...

akak!!!kt uitm shah alam..
ada kos diploma bisnes studi takk?
heee comel belog ailoike!

Ujang9897 said...

ada ek bekas follower..hehe..takpa2..

bangga dpt jd follower baru..=)

Misz Jenny said...

angkasa tu kwn sy! hee, sje je nk gtaw... huahuahua

Izyan Masri said...

JAY:KIHKIH.BILA DATANG PERAK DATANG AMBIK ICE BLENDED TU YE XD

Izyan Masri said...

ANGKASA:KAT SHAH ALAM TADELAH YANK.DIPLOMA TU TEMPAT LAIN JE.BANYAK KAT MACHANG :D

Izyan Masri said...

UJANG YG HEBAT:ZAMAN SKRG DAH ADA BEKAS FOLLOWER.THANKS FOLLOW YE XD

Jay said...

umang ai..jauh bona kek perak nun...den dok sabah..camno nak poie amek ice blended yo???hahaha

Fadzli Amir said...

..itu le pentingnye English educationnn.....kalu tak mau follow saye, " kite bako..!!!kite bako!!!!"...hehhehhee....salam kenal....janhgan bako ok...

Ihsan Arifin said...

haha tetibe rmi buad entry psl followers 'kecik ati' 'merajuk' ni ;D

Izyan Masri said...

JAY:HAHA.NNTI POS JE.8LAGI TAK BERNAS IDEA*

Izyan Masri said...

FADZLI AMIR:HAHA.KITE BAKO YANG MAHAL AYAT TU XD

Izyan Masri said...

IHSAN:HAHA.SEBAB RAMAI YG KECIK HATI KOT XD

Jay said...

ok den tunggu dopan pejabat pos.haha;-)

Izumi said...

so...pe lagik nasuha oii....follow la beta....
haha....ikut suker ko ar en nk follow saper....
ak tkut ko pengsan jer kalo follow ak.... ><

Myss Irah said...

sabo yer yan... die jelez sebenarnyer tu..XD

AliaJustea said...

kak yan.. sabau sabau.. tapi pelik gak..ade jugk blogger yang cenggitu..

maisarah said...

ala yan. mulut orang kita tak boleh nak tutup. yang penting yan tak sombong pun. rajin je buat lawatan sambil belajar yan tu. hihi. ;D

anym dan dunia said...

elehh , kereknye si tuan badan , folo utk difolo balik . haha bagii dush sama deaa

Izyan Masri said...

JAY:TUNGGU JE SAMPAI DIA SELAMAT SAMPAI :p

Izyan Masri said...

umi:asal aku tak boleh follow ko ?

Izyan Masri said...

myss irah:haha.ye la kot.taktaulah dia.kita chill je xD

Izyan Masri said...

alia:tu lah kak yan pelik.kehkeh.sabau jelah.kena lah follow dia cepat2 :D

Izyan Masri said...

alia:tu lah kak yan pelik.kehkeh.sabau jelah.kena lah follow dia cepat2 :D

Izyan Masri said...

maisarah:hikhik.agak lah.kadang2 terajin pulak buat lawatan sambil belajar xD

Izyan Masri said...

anym:jomjom.kita dush ramai2.haha.kejam sungguh dah anym ni xD

Jay said...

skali yg dtg bukan je milo ice blended tapi dgn tuan empunya ice blended pun dtg juga..hahahaha

cik fai said...

arhhhhhhhhhhhhhhhhhh !!!! fai nak marah nie .
selagi yan tak balas comment fai , fai tetap akan comment n follow yan .
huhuhuhu :)

hehehe .. fai tak kesah pun la yan . n fai tak kan nak unfollow yan pulak . huhu :)

Izyan Masri said...

JAY:HAHA.TUAN BELOG DATANG TAK BOLEHLAH.MAHAL XD

Izyan Masri said...

FAI:KIHKIH.NASIB BAIK CIK FAI KITA NI BERHATI MULIA,KUDUS,BAIK,SOPAN,SEMUA LAH XD

Jay said...

wah mahal berapa puluh ribu tu Yan???:)

Izumi said...

ak xkte ko xley follow aku...
kalo ko nk follow,ske ati ko la....
aku juz takut ko pening jer tgk blog ak...

haha... ^^

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, April 12, 2011

Izyan Masri insan yang lemah

Hello there !
Peace be with you guys (:

Pagi hari ni eloknya kita mulakan dengan membaca doa bangun tidur,macam yang ustazah aja time tadika,baca sambil berlagu dan menyanyi riang dan bersuara sedikit hyper kuat agar satu rumah dapat dengar yang kita masih tak lupa doa bangun tidur.What the?? show off gila babeng.

Bangun pagi je yan siapkan semua kerja rumah yang terbengkalai malam tadi.Siap semua,mata menjeling tajam kearah laptop disisi yang mengharapkan tangan tuan beliau membelai lembut keyboard laptop ni.Pergh,ayat tak beragak.Nak berbunga je.And yeah.muka berseri2 sambil bukak blog.Dengan harapan ada lah orang puji "kau makin cun meletop macam angelina jolie".What the ?? Tapi bila bukak2 je.adalah terbaca komen begini di kotak spam " follower baru sekerat dua dah kerek taknak reply and follow kita balik.Kita follow dia dah lama.Unfollow jelah !" Pergh,wa cakap sama lu lah kan bro,darah wa bukan setakat menyirap,air sirap,semua ada dah.Rasa ibarat petih memanah bumi.ada ke ? tak kira,janji nak menunjukkan betapa terkejut,terkesima,terpana,terhypertensi dan segala ter yang ada didunia yang fana ini.
izyanmasri yang bermuka bajet comel cuba menjadi innocent dan mengharap simpati

Kepada si pengomen dan bekas follower.Bekas follower pon ada eyh ? selalunya bekas isteri,bekas suami je yang yan pernah dengar.Yan ni pon insan yang lemah,kudus dan tak bermaya.Kadang2 tu ada lah jugak terlupa few things.i'm not a perfect lady after all.Bukan hebat sangat ingatan yan ni.Kadang2 bila lawan main hafal barang dengan nenek dikampung,fail jugak.Nenek lagi hebat.Tahniah nenekku sayang.Lagipun,i have lots of thing to do.Mana nak study,mana nak balas email customer,mana nak melayan kawan2 kat facebook,mana nak balas comment kawan2 blogger,mana nak tengok video korea.perlu kee ?? tak kiralah,janji nak menunjukkan betapa habis busy kononnya.

Apa yang yan buat,bila ada waktu free je,yan terus berkejar kejaran kat kotak follower dan follow balik orang2 yang ikhlas untuk follow.Lepastu mulalah bersenggol senggolan kat kotak shoutbox pulak untuk balas kunjugan di aidilfitri.what thee?? yang pasti,selagi ada masa,yan akan cuba habis baik untuk reply semua lawatan sambil belajar orang lain.sampaikan laptop jam sebab bukak sekali 20 page.Over bukan sikap tamak tu ?tak kira,janji tada yang tertinggal.Kalau still ada yang tertinggal,im so sorry for the mistake.Yang duk komen kat entry tu pon yan takkan tak lawat balik page diorang.siap buat muka comel lagi kat blog mereka,rasa tak percaya,silalah komen entry.Dan kepada sesiapa yang follow,tapi yan tak jumpa link blog korang,please,leave your link kat shoutbox pink tu.Janganlah datang,follow dan pergi membawa diri tinggalkan ku sendiri begitu saja.Lepastu mulalah mengomen kononnya yan tak follow dia,tak visit dia.Kenapekah?kenapa?kenapa??

So,for those of you guys yang yan still tak follow setelah anda dan anda meng-follow belog yan ni,im so sorry okay.ambo mintak maaf dulu.hok ni ambo kene pikio balik.ate,pelupe.(asal dari kelatey tiba2 bunyi usop wilcha pulak ni ?? ) cheers ! (:

62 comments:

ejulz said...

"Janganlah datang,follow dan pergi membawa diri tinggalkan ku sendiri begitu saja"- boleh buat lagu lirik ni.. haHa

Misz Jenny said...

tapi kan yan...






hmm...




sume 600 followers tu, yan follow balik kesemuanyaaaa??

Jay said...

Cian nye Yan...xbaik cakap macam tu..maknanya dia hanya mengharapkan jadi follower jer....nobody perfect der....jgn nak blame org kalau x follow...xpe Yan Jay backing Yan..:p

Izyan Masri said...

ejulz:haha.tu lah pasal.kreatif tk ? xD

Izyan Masri said...

misz jenny:tak jugak.selalunya yan pilih tengok yang betul2 berkualiti even follower dia sikit pon.asal best.ceyh,bajet yan punya habis best je xD

Bulan said...

org lain follow stakat nk tmbhkan follow mereka.bukan nye nk hargai karya kite kan?kalo cmtue izyan unfollow dorg balik.eheee

aniswany said...

ada jugak org mcm ni eh,tp betol jgak,if xdak link cmna nk follow balek kan ..sabar eh,mulut org bukan bule tutup.xsemua org baek hati mcm kita nih.ceh tiba2 =.=

Dda Ly said...

hahaha apo uang ekau mencarut tu jang? :P akak dah followwww...~

meh ke rumah..
~pray for mawaddah~
keep in touch ye..♥♥♥

syakey said...

busy sungguh aih...
haha. bukan takat video korea,cta korea pn harus lah ye :P

fad ali said...

fad ok tak?hhehe

DaRk ViRusZ said...

keh3..lawak la yan ni..bekas folower??ngeh3..
org mberi kite mrase,kite mberi org mrase...kn?kn?kn?

Syimir said...

smile..^_^

♥sophie♥ said...

biase lah tu :)
kadang2 tak semua bnde kite dpt buat kan :) jgn terasa hati,, biar jew..
kalo terasa hati ?? mai blog fie,, bace new entry tuh :D hek hek

adan said...

sabar je la tuan blog.. ada jugak blogger bersikap sedemikian.. nampak sangat tak ikhlas follow belog orang..

saya rasa tuan blog ni bukannya berniat tanak follow balik.. tp disebabkan ksibukan yg melampau-lampau membuatkan dia tak keruan..! hahahaa... sabar er.. ^_^ chill

Nini Hartini said...

setakat ni yan rajin membalas kunjungan ke blog akak. mula2 yan follow and comment kt blog akak, akk rs terharu. tak sangka tau...hehe...

tp follower ni kdg2 mereka tak tinggalkan link. so cmno nk follow back? pastu marah2. tu yg hangen kan?

Izyan Masri said...

jay:thanks back up.ni yang semangat terus ni xD

Izyan Masri said...

bulan:agaklah.ramai yg nak tmbah follower je.sadis sungguh T_T

Izyan Masri said...

aniswany:tu lah pasal.backlink tada,mcm maneah eden nak follow balik T_T

Izyan Masri said...

dDa ly:jap lagi kita buat lawatan sambil belajar kat belog akk xD

Izyan Masri said...

syakey:kehkeh.ni sahsah gila korea ni :D

Izyan Masri said...

fad:terlebih okay.sudahlah rajin komen xD

Izyan Masri said...

dark virusz:tu lah pasal.bekas follower pon ada skrg ni xD

Izyan Masri said...

syimir: smile balik (:

Izyan Masri said...

sophie:kalau tak terasa hati pongg,hari2 yan pegi belog fie yang comel tuuu :D

Izyan Masri said...

adan:yeaah.understanding betul.kalau semua org mcm ni,aman dunia belog.aah.memang busy tak tentu hala pon xD

Izyan Masri said...

kak tini :sebab belog akk okay n best.so,wajib di komen momen :D

Jay said...

hehehe...Jay akan terus sokong Yan...org yg jenis nak dpt follower ramai jer bukan bleh harap..kite follow org supaya dpt bertukar-tukar fikiran n be a frenz...macam Jay follower x ramai tapi Jay bnyk follow org coz suke baca entry dorg..:)

d_LA said...

perghhh sentap gak direct camtu kan..sbnrnya blog dla pun ada yg unfollow, tb2 jd kurang..kdg2 kite nk follow link xde..abis camno..xpelah, kite x pksa dia follow kita kan..chill sudaaa

Izyan Masri said...

JAY:WAAH.BAGUSNYA NAK SOKONG.THANKS BANYAK2.BOLEH BELANJA NI NNTI XD

Izyan Masri said...

D_LA:JYEEAH.AGAKLAH.YAN PUNYA PON ADA JUGAK BERKURANG.NAK BUAT MCM MANA.BUKAN HAK KITA.CHIL2

Jay said...

bleh je..hehehe..Jay nak milo ice blended yg Yan buat hari tu..hahahaha...

angkasa said...

akak!!!kt uitm shah alam..
ada kos diploma bisnes studi takk?
heee comel belog ailoike!

Ujang9897 said...

ada ek bekas follower..hehe..takpa2..

bangga dpt jd follower baru..=)

Misz Jenny said...

angkasa tu kwn sy! hee, sje je nk gtaw... huahuahua

Izyan Masri said...

JAY:KIHKIH.BILA DATANG PERAK DATANG AMBIK ICE BLENDED TU YE XD

Izyan Masri said...

ANGKASA:KAT SHAH ALAM TADELAH YANK.DIPLOMA TU TEMPAT LAIN JE.BANYAK KAT MACHANG :D

Izyan Masri said...

UJANG YG HEBAT:ZAMAN SKRG DAH ADA BEKAS FOLLOWER.THANKS FOLLOW YE XD

Jay said...

umang ai..jauh bona kek perak nun...den dok sabah..camno nak poie amek ice blended yo???hahaha

Fadzli Amir said...

..itu le pentingnye English educationnn.....kalu tak mau follow saye, " kite bako..!!!kite bako!!!!"...hehhehhee....salam kenal....janhgan bako ok...

Ihsan Arifin said...

haha tetibe rmi buad entry psl followers 'kecik ati' 'merajuk' ni ;D

Izyan Masri said...

JAY:HAHA.NNTI POS JE.8LAGI TAK BERNAS IDEA*

Izyan Masri said...

FADZLI AMIR:HAHA.KITE BAKO YANG MAHAL AYAT TU XD

Izyan Masri said...

IHSAN:HAHA.SEBAB RAMAI YG KECIK HATI KOT XD

Jay said...

ok den tunggu dopan pejabat pos.haha;-)

Izumi said...

so...pe lagik nasuha oii....follow la beta....
haha....ikut suker ko ar en nk follow saper....
ak tkut ko pengsan jer kalo follow ak.... ><

Myss Irah said...

sabo yer yan... die jelez sebenarnyer tu..XD

AliaJustea said...

kak yan.. sabau sabau.. tapi pelik gak..ade jugk blogger yang cenggitu..

maisarah said...

ala yan. mulut orang kita tak boleh nak tutup. yang penting yan tak sombong pun. rajin je buat lawatan sambil belajar yan tu. hihi. ;D

anym dan dunia said...

elehh , kereknye si tuan badan , folo utk difolo balik . haha bagii dush sama deaa

Izyan Masri said...

JAY:TUNGGU JE SAMPAI DIA SELAMAT SAMPAI :p

Izyan Masri said...

umi:asal aku tak boleh follow ko ?

Izyan Masri said...

myss irah:haha.ye la kot.taktaulah dia.kita chill je xD

Izyan Masri said...

alia:tu lah kak yan pelik.kehkeh.sabau jelah.kena lah follow dia cepat2 :D

Izyan Masri said...

alia:tu lah kak yan pelik.kehkeh.sabau jelah.kena lah follow dia cepat2 :D

Izyan Masri said...

maisarah:hikhik.agak lah.kadang2 terajin pulak buat lawatan sambil belajar xD

Izyan Masri said...

anym:jomjom.kita dush ramai2.haha.kejam sungguh dah anym ni xD

Jay said...

skali yg dtg bukan je milo ice blended tapi dgn tuan empunya ice blended pun dtg juga..hahahaha

cik fai said...

arhhhhhhhhhhhhhhhhhh !!!! fai nak marah nie .
selagi yan tak balas comment fai , fai tetap akan comment n follow yan .
huhuhuhu :)

hehehe .. fai tak kesah pun la yan . n fai tak kan nak unfollow yan pulak . huhu :)

Izyan Masri said...

JAY:HAHA.TUAN BELOG DATANG TAK BOLEHLAH.MAHAL XD

Izyan Masri said...

FAI:KIHKIH.NASIB BAIK CIK FAI KITA NI BERHATI MULIA,KUDUS,BAIK,SOPAN,SEMUA LAH XD

Jay said...

wah mahal berapa puluh ribu tu Yan???:)

Izumi said...

ak xkte ko xley follow aku...
kalo ko nk follow,ske ati ko la....
aku juz takut ko pening jer tgk blog ak...

haha... ^^