Sunday, April 03, 2011

Izyan Masri seorang lelaki ?

Hello readers !
Peace be with you guys (:

Ni lah berita tergempar di segenap Malaya.Esok pagi sila beli Berita Harian,Metro,Utusan,The Star,News Straits times,dan semua newspaper lain lah yang ada kat Malaysia ni.Kalau nak baca tamil dengan mandarin punya pon boleh.Confirm berita ni akan jadi headline Surat khabar esok.Izyan Masri seorang lelaki ? Ni bukan khabar angin.Cuba tengok bukti2 sahih kat bawah ni.iNi serius.Sila tengok sambil kerut2 kan dahi sampai timbul urat,mata kecikkan serta mulut tu kalau boleh muncungkan sampai 1 inci.Baru berita ni jadi serius.Jom kita tengok bawah.zaaaas.

ni lah dia bukti pertama.ni bukan upin ipin walaupun rambut hanya 2 helai kat depan.faham?

ni bukti kedua.Semakin seksi nampaknya 'jejaka' ni.harus dihukum.aaip,yang lain jangan nak tengok lama2.faham?

see ! 'jejaka' ni cuba menggoda dan mempengaruhi wanita disekelilingnya.bahaya sungguh.

'jejaka' ni cuba menunjukkan keterelan dalam seni silat.taktaulah gayung ke,hanafi ke.tak dapat diconfirmkan lagi.muka serius kemain budak ni. -.-

lepas beberapa tahun:

waah.dia transform menjadi seorang budak perempuan yang comel.berjalan dengan penuh bangga.hidung kembang tak hengat.*perlu ke buat mulut leper macam tu sekali?* -.-

dia menjadi penyanyi popular era 90-an ? oh tidakkk.

Cukup cukuplah lakonan semua tu.Actually,Yan just nak tunjuk gambar zaman kecik,atau senang kata,zaman comel dan zaman orang datang untuk kiss pipi dan puji2.Tak larat jugak dulu,tapi nak buat macam mana kan.xD.Yang bestnya mak cerita,dulu2,waktu kecik lagi,orang selalu tanya yan ni laki ke perempuan?Sebab tengoklah gambar awal2 tadi,semua dah macam budak lelaki kan?Kalau ajak main bola confirm gol lebih dari 12 kali.Tapi bila dah besar sikit,barulah rupa perempuan tu muncul dan terus transform menjadi anak gadis sehingga ke hari ni.So,tadelah berita Izyan Masri seorang lelaki.Merapu je semua tu.cheers ! (;

58 comments:

Syimir said...

woah!..konfius2..!..hehee

fad ali said...

wahhh..

comel lah die mase kecik...

huhu...

er..lelaki?ade sikit lahh..hahah

cik fa said...

comelnya dia...

DaRk ViRusZ said...

wooo..comey2

Izyan Masri said...

syimir:confius apekahh ? :D

Izyan Masri said...

fad:bukan ada sikit.mcm banyak rupa laki je xD

Izyan Masri said...

cik fa:thanks yaw.tada lah comel mana sebenarnya.kehkeh

Izyan Masri said...

dark virus:terima kasih daun keladi,lain kali puji lagi xD

Bird Fizousz said...

0h tidak.. mngape si yan ini cumil wktu kecik2 brbndg aku?? jeles la.. haha..;)

Mohd Zakwan said...

Salam ,, zakwan dh follow blog ni,harap2 f0ll0w blog zakwan blk ye(tiada paksaan)..ape2 pun. .nice blog.truskan memblogging.hehe.
Url blog zakwan
smileasuwant.blogspot.com

P.s/nostalgia gambr kecik2 mmg c0mel.hehe

Izyan Masri said...

BIRD:JANGAN PUJI LEBIH2 MALU DEN.SAPE SURUH TAK TUNJUK GAMBAR KECIK2 KAU.CONFIRM JADI COMEL TERUS XD

Izyan Masri said...

ZAKWAN:DAH FOLLOW BALIK ! LAJU TAK ? XD

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


biasanya kalo time baby dulu, mmg la org xleh beza tu laki ker pmpuan..smua sama jer..hehehe

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

Izyan Masri said...

blade edge: wslm.(: aah.selalunya org tak dpt beza time kecik.tapi kan,yan ni,sampai dh besar sikit pon org tak kenal jugak laki ke perempuan.tacing je T_T

Farhan Zulhusmi said...

owh......pandai erk guna taktik macam tu...hampir dirku mempercayai...hehehe

Izyan Masri said...

farhan:haha.lain kali tengok betul2 ye :D

Izumi said...

nseb ko xgume caps lock lg...kalo x mmg ak sembur....haha...
ak mls la nk lyn fb tuh....
mkin boring der...xde mende nk wt.....
agpon lecturer ad yg gne fb..haha.. *alasan*
giler ko amek account....
haha....

JIJI YU said...

bile ko buat pembedahan plastik ni

Manja (let it be my sweet name) said...

comel2 lelaki boleh gurl pun boleh waktu kecik :)
Pencuci Muka yang Korang Guna?

Izyan Masri said...

izumi:weyh,alasan je doeh kau.haha.buat jugak fb aku tak kira.susah doeh nak contact dengan kau dlm ni je :D

Izyan Masri said...

jiji yu:haha.2,3 tahun umur aku mcm tu lah baru aku buat plastic surgery xD

Izyan Masri said...

manja:tapi macam banyak lelaki je rupa tu.kehkeh :D

Arif Azmi said...

Nice post.. :D.. Wow.. Tak sangka.. Hehe.. Btw.. I'm a new follower.. ^^,.. Kalau sudi terjah la my blog.. http://akusukamembebel.blogspot.com

aNiss :):) said...

olololo :) comel nyer dia :)

Khuzrin Kamarudin said...

kompius..!! hahaha.

Syimir said...

hahaa..konfius la tgk pic tu laki ke pompuan!..hehe..tapi cam bnyk ke arah laki je..hehe

Jay said...

yolah..macam budak lelaki..hehhee...tapi dah bosau jadi gadis ayu pula..hehehe...slm persahabatan..kalau sudi dtg lah blog saya http://jai-diari.blogspot.com...

Shiro Petta Petto said...

haha... yan... kalau ko lelaki aku rasa muka ko macam muka aku dowh... sebab muka ko masa kecik pun dah lebih kurang jek... XP

kAmi dAn mEreKa!! said...

kite leh jadi geng la,
kecik2 macam laki,
da besar baru nampak wanita nye,
keh keh keh =)

Mira Amirudin said...

alolo...comeynyaa yan! ;)
uish.serius nampak cam baby boy..
xpe2.itu zaman kecik2 kan.skrg orag dah tak tanya dah ;) yan, jemput sgah entri ni tau.surprise!

http://miraamirudin.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

('',)kapie_art'sLover('',) said...

SINGGAH FOLLOW AWK.. :)

Izyan Masri said...

ARIF AZMI:THANKS.DAH TERJAH PONGG TADI XD

Izyan Masri said...

ANIS:JANGAN PUJI LEBIH2.MALU.HAHAHA

Izyan Masri said...

KHUZRIN:DAH BESAU NI TAK KONPIUS DAH KAN XD

Izyan Masri said...

SYIMIR:DAH BESAU NI KONPIUS LAGI TAK ? XD

Izyan Masri said...

JAY:TU LAH,TIBA2 BERUBAH JADI AYU.KEHKEH XD DAH FOLLOW JAY TADI :D

Izyan Masri said...

SHIRO:MEYH TUNJUK MUKA KAU SIKIT,SAMA TAK DENGAN AKU TIME KECIK :D

Izyan Masri said...

KAMI DAN MEREKA:JOM KITA BUAT GENG,"KECIK MUKA LAKI,BESAR AYU" HAHA ;D

Izyan Masri said...

MIRA:TU LAH PASA MACAM BABY BOY KANKAN ? MIRA SAYANG,DAH TENGOK BELOG MIRA.THANKS TAU!APPRECIATE SANGAT2 XD

Izyan Masri said...

KAPIE:THANKS FOLLOW YE.NANTI YAN TERJAH BALIK :D

Cik Puan Kembang Semangkuk said...

kecik2 comel, besar lawa....

Bulan said...

hahaha.aah nmpk cm baby boy sket.eheee

cikcleopatra said...

hahaha..naseb baek da besar comel.keke.

Shiro Petta Petto said...

haha... nanti aku upload... :P

Syimir said...

haahaa..da besar nie,alhamdulillah la..tade konfius lagik..hehee

Izyan Masri said...

CIK PUAN KEMBANG SEMANGKUK : THANKS YE KAK :D

Izyan Masri said...

BULAN,BUKAN NAMPAK SIKIT,MACAM BANYAK JE XD

Izyan Masri said...

CIKCLEOPATRA:NASIB BAIK EYH ?BAIK JUGKLAH XD

Izyan Masri said...

SHIRO :HAHA,JEMPUT2.AKU NAK TENGOK XD

Izyan Masri said...

SYIMIR:ALHAMDULILLAH TA KONFIUS DAH KAN.TAKUT SILAP PANGGIL NAMA LAKI PULAK NNTI (:

... said...

as salam..
haha~
comel je~
transformasi comel~
ekeke~

igatkan siapa tadi. bila tengok cara senyum tu, dah agak, budak kecik ni, mesti izyan. ekeke~
rupa tak berubah dari kecik =p

iklan sementara nak update entri baru lepas asar:

infoRenungan : Fitrah Ilusi dan Realiti Cinta


Fitrah Ilusi dan Realiti Cinta

Izyan Masri said...

... : HAHA.THANKS YE :D

Syimir said...

hahaa.tadelah smpai tersilap panggil name kott!..ehhe

vagabond said...

transformasi yg hebat :)

Izyan Masri said...

syimir:good (:

Izyan Masri said...

vogabond:hebattt bukan xD

vagabond said...

mcm mne buat??
klu tuka jd laki blk buleh ke :)

Izyan Masri said...

vagabond:sahsah tak boleh xD

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, April 03, 2011

Izyan Masri seorang lelaki ?

Hello readers !
Peace be with you guys (:

Ni lah berita tergempar di segenap Malaya.Esok pagi sila beli Berita Harian,Metro,Utusan,The Star,News Straits times,dan semua newspaper lain lah yang ada kat Malaysia ni.Kalau nak baca tamil dengan mandarin punya pon boleh.Confirm berita ni akan jadi headline Surat khabar esok.Izyan Masri seorang lelaki ? Ni bukan khabar angin.Cuba tengok bukti2 sahih kat bawah ni.iNi serius.Sila tengok sambil kerut2 kan dahi sampai timbul urat,mata kecikkan serta mulut tu kalau boleh muncungkan sampai 1 inci.Baru berita ni jadi serius.Jom kita tengok bawah.zaaaas.

ni lah dia bukti pertama.ni bukan upin ipin walaupun rambut hanya 2 helai kat depan.faham?

ni bukti kedua.Semakin seksi nampaknya 'jejaka' ni.harus dihukum.aaip,yang lain jangan nak tengok lama2.faham?

see ! 'jejaka' ni cuba menggoda dan mempengaruhi wanita disekelilingnya.bahaya sungguh.

'jejaka' ni cuba menunjukkan keterelan dalam seni silat.taktaulah gayung ke,hanafi ke.tak dapat diconfirmkan lagi.muka serius kemain budak ni. -.-

lepas beberapa tahun:

waah.dia transform menjadi seorang budak perempuan yang comel.berjalan dengan penuh bangga.hidung kembang tak hengat.*perlu ke buat mulut leper macam tu sekali?* -.-

dia menjadi penyanyi popular era 90-an ? oh tidakkk.

Cukup cukuplah lakonan semua tu.Actually,Yan just nak tunjuk gambar zaman kecik,atau senang kata,zaman comel dan zaman orang datang untuk kiss pipi dan puji2.Tak larat jugak dulu,tapi nak buat macam mana kan.xD.Yang bestnya mak cerita,dulu2,waktu kecik lagi,orang selalu tanya yan ni laki ke perempuan?Sebab tengoklah gambar awal2 tadi,semua dah macam budak lelaki kan?Kalau ajak main bola confirm gol lebih dari 12 kali.Tapi bila dah besar sikit,barulah rupa perempuan tu muncul dan terus transform menjadi anak gadis sehingga ke hari ni.So,tadelah berita Izyan Masri seorang lelaki.Merapu je semua tu.cheers ! (;

58 comments:

Syimir said...

woah!..konfius2..!..hehee

fad ali said...

wahhh..

comel lah die mase kecik...

huhu...

er..lelaki?ade sikit lahh..hahah

cik fa said...

comelnya dia...

DaRk ViRusZ said...

wooo..comey2

Izyan Masri said...

syimir:confius apekahh ? :D

Izyan Masri said...

fad:bukan ada sikit.mcm banyak rupa laki je xD

Izyan Masri said...

cik fa:thanks yaw.tada lah comel mana sebenarnya.kehkeh

Izyan Masri said...

dark virus:terima kasih daun keladi,lain kali puji lagi xD

Bird Fizousz said...

0h tidak.. mngape si yan ini cumil wktu kecik2 brbndg aku?? jeles la.. haha..;)

Mohd Zakwan said...

Salam ,, zakwan dh follow blog ni,harap2 f0ll0w blog zakwan blk ye(tiada paksaan)..ape2 pun. .nice blog.truskan memblogging.hehe.
Url blog zakwan
smileasuwant.blogspot.com

P.s/nostalgia gambr kecik2 mmg c0mel.hehe

Izyan Masri said...

BIRD:JANGAN PUJI LEBIH2 MALU DEN.SAPE SURUH TAK TUNJUK GAMBAR KECIK2 KAU.CONFIRM JADI COMEL TERUS XD

Izyan Masri said...

ZAKWAN:DAH FOLLOW BALIK ! LAJU TAK ? XD

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


biasanya kalo time baby dulu, mmg la org xleh beza tu laki ker pmpuan..smua sama jer..hehehe

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

Izyan Masri said...

blade edge: wslm.(: aah.selalunya org tak dpt beza time kecik.tapi kan,yan ni,sampai dh besar sikit pon org tak kenal jugak laki ke perempuan.tacing je T_T

Farhan Zulhusmi said...

owh......pandai erk guna taktik macam tu...hampir dirku mempercayai...hehehe

Izyan Masri said...

farhan:haha.lain kali tengok betul2 ye :D

Izumi said...

nseb ko xgume caps lock lg...kalo x mmg ak sembur....haha...
ak mls la nk lyn fb tuh....
mkin boring der...xde mende nk wt.....
agpon lecturer ad yg gne fb..haha.. *alasan*
giler ko amek account....
haha....

JIJI YU said...

bile ko buat pembedahan plastik ni

Manja (let it be my sweet name) said...

comel2 lelaki boleh gurl pun boleh waktu kecik :)
Pencuci Muka yang Korang Guna?

Izyan Masri said...

izumi:weyh,alasan je doeh kau.haha.buat jugak fb aku tak kira.susah doeh nak contact dengan kau dlm ni je :D

Izyan Masri said...

jiji yu:haha.2,3 tahun umur aku mcm tu lah baru aku buat plastic surgery xD

Izyan Masri said...

manja:tapi macam banyak lelaki je rupa tu.kehkeh :D

Arif Azmi said...

Nice post.. :D.. Wow.. Tak sangka.. Hehe.. Btw.. I'm a new follower.. ^^,.. Kalau sudi terjah la my blog.. http://akusukamembebel.blogspot.com

aNiss :):) said...

olololo :) comel nyer dia :)

Khuzrin Kamarudin said...

kompius..!! hahaha.

Syimir said...

hahaa..konfius la tgk pic tu laki ke pompuan!..hehe..tapi cam bnyk ke arah laki je..hehe

Jay said...

yolah..macam budak lelaki..hehhee...tapi dah bosau jadi gadis ayu pula..hehehe...slm persahabatan..kalau sudi dtg lah blog saya http://jai-diari.blogspot.com...

Shiro Petta Petto said...

haha... yan... kalau ko lelaki aku rasa muka ko macam muka aku dowh... sebab muka ko masa kecik pun dah lebih kurang jek... XP

kAmi dAn mEreKa!! said...

kite leh jadi geng la,
kecik2 macam laki,
da besar baru nampak wanita nye,
keh keh keh =)

Mira Amirudin said...

alolo...comeynyaa yan! ;)
uish.serius nampak cam baby boy..
xpe2.itu zaman kecik2 kan.skrg orag dah tak tanya dah ;) yan, jemput sgah entri ni tau.surprise!

http://miraamirudin.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

('',)kapie_art'sLover('',) said...

SINGGAH FOLLOW AWK.. :)

Izyan Masri said...

ARIF AZMI:THANKS.DAH TERJAH PONGG TADI XD

Izyan Masri said...

ANIS:JANGAN PUJI LEBIH2.MALU.HAHAHA

Izyan Masri said...

KHUZRIN:DAH BESAU NI TAK KONPIUS DAH KAN XD

Izyan Masri said...

SYIMIR:DAH BESAU NI KONPIUS LAGI TAK ? XD

Izyan Masri said...

JAY:TU LAH,TIBA2 BERUBAH JADI AYU.KEHKEH XD DAH FOLLOW JAY TADI :D

Izyan Masri said...

SHIRO:MEYH TUNJUK MUKA KAU SIKIT,SAMA TAK DENGAN AKU TIME KECIK :D

Izyan Masri said...

KAMI DAN MEREKA:JOM KITA BUAT GENG,"KECIK MUKA LAKI,BESAR AYU" HAHA ;D

Izyan Masri said...

MIRA:TU LAH PASA MACAM BABY BOY KANKAN ? MIRA SAYANG,DAH TENGOK BELOG MIRA.THANKS TAU!APPRECIATE SANGAT2 XD

Izyan Masri said...

KAPIE:THANKS FOLLOW YE.NANTI YAN TERJAH BALIK :D

Cik Puan Kembang Semangkuk said...

kecik2 comel, besar lawa....

Bulan said...

hahaha.aah nmpk cm baby boy sket.eheee

cikcleopatra said...

hahaha..naseb baek da besar comel.keke.

Shiro Petta Petto said...

haha... nanti aku upload... :P

Syimir said...

haahaa..da besar nie,alhamdulillah la..tade konfius lagik..hehee

Izyan Masri said...

CIK PUAN KEMBANG SEMANGKUK : THANKS YE KAK :D

Izyan Masri said...

BULAN,BUKAN NAMPAK SIKIT,MACAM BANYAK JE XD

Izyan Masri said...

CIKCLEOPATRA:NASIB BAIK EYH ?BAIK JUGKLAH XD

Izyan Masri said...

SHIRO :HAHA,JEMPUT2.AKU NAK TENGOK XD

Izyan Masri said...

SYIMIR:ALHAMDULILLAH TA KONFIUS DAH KAN.TAKUT SILAP PANGGIL NAMA LAKI PULAK NNTI (:

... said...

as salam..
haha~
comel je~
transformasi comel~
ekeke~

igatkan siapa tadi. bila tengok cara senyum tu, dah agak, budak kecik ni, mesti izyan. ekeke~
rupa tak berubah dari kecik =p

iklan sementara nak update entri baru lepas asar:

infoRenungan : Fitrah Ilusi dan Realiti Cinta


Fitrah Ilusi dan Realiti Cinta

Izyan Masri said...

... : HAHA.THANKS YE :D

Syimir said...

hahaa.tadelah smpai tersilap panggil name kott!..ehhe

vagabond said...

transformasi yg hebat :)

Izyan Masri said...

syimir:good (:

Izyan Masri said...

vogabond:hebattt bukan xD

vagabond said...

mcm mne buat??
klu tuka jd laki blk buleh ke :)

Izyan Masri said...

vagabond:sahsah tak boleh xD