Thursday, April 07, 2011

Izyan Masri si orang Ulu

Hello readers !
Peace be with you guys (:

Orang ulu ? ulu kinta ? ulu klang ? ulu langat ? ulu ape lagi ? Bukanbukan.Yan memang ditakdirkan untuk tak jadi orang2 sekalian ulu yang disebut tadi.Yan orang teluk intan.Memang tak dapat disangkal lagi kesahihan fakta tersebut.*skema apa ayat kau izyan?*

Yan baru je dicop sebagai orang ulu oleh seorang insan yang kudus dan bermuka innocent tahap gila babeng." eee.izyanmasri orang ulu ? i tak mainlah baca blog orang ulu.jatuh standard i." lekla minah,hang bajet orang putih sangat pasai pa?tunggu aku habis cita la.await kalut sangat ni." actually,yan telah pon dicop sebagai orang ulu oleh beliau.beliau dibawah ni.Mari kita saksikan bersama sama muka penjenayah tersebut !

dia cuba menutup kesalahan dengan buat peace.tada peace2.anda bersalah jugak!

dia cuba buat muka bajet comel dan innocent kononnya.Anda dan anda diluar sana,sila jangan termakan dengan lakonan BELIAU ni.

Alkisahnya macam ni.Pagi tadi yan pon pegilah jumpa budak kecik ni.Nama dia ni zara.Ingat lagi tak cerita zoro ? mungkin dia ni zoro versi perempuan yang dinamakan zara lah kot.Macam biasalah,yan bila dah jumpa budak kecik,rasa membuak2 nak kiss,nak peluk,nak bergambar.So,yan pon ambiklahsebiji camera digital je.Ala,budak2 buat apa kita ambik guna dslr ke,lomo camera ke,bukan boleh jadi comel habis pon muka diorang .Sila setuju.ini paksaan.

So,tengah sedap2 pusing camera sana sini,nak dapat effect yang habis best,tiba2 si zara ni on cakaplah:

zara: tatak.(cakap pun pelat ada hati nak kutuk wa,bro) guna camera tu je ke ?
yan: ye sayang.(habis lemah lembut dah ni) kenapa ? camera ni pon boleh guna sayang.semua orang kat dunia guna camera ni (ayat menipu tak beragak)
zara:tadelah.mama dengan abah tite guna yang besar tu.(yakni dslr) .mana ade guna macam ni lagi.mama bagi tite je.tatak ni orang ulu lah.

PERGGGHHHHHHHH.what the ?? apekahh?mengapekahh?siapekah?terasa gelap duniaku ini.*on caps lock untuk pergh,supaya dibaca dengan rasa cukup terkesima,terkejut,terperanjat,dan semua ter yang ada kat dunia ni.* sedap2 je dia panggil wa orang ulu, bro ? sebab tak guna dslr untuk ambik muka dia.Punyalah muka wa double standard dia panggil orang ulu.Tak boleh jadi ni !

Disebabkan BELIAU telah memalukan yan,so,kat bawah ni merupakan hukuman untuk BELIAU.nah,kita tengok beramai2.Sila boo kepada Beliau sebagai sokongan kepada yan.Muka pulak sila buat dengan penuh perasaan.Mulut lagi muncung lagi baik.baru nampak hebat bergaya.

haaa.tangan sebelah yang kat belakang tu buat apa ? kantoi.xD

So,lain kali,sapa2 yang berani panggil Yan orang ulu,dia pon akan dapat nasib yang sama seperti BELIAU.cheers ! (:

35 comments:

Fariha Ismail said...

cumil giler dak tecik tue..
alahai...

Nurulbadiah Lai said...

ya allah..
rasa nk cium:)))

Nabila Shamsudin said...

haha cian...
meh nk tolong sekeh budak kecik ni... haha

si gadis ungu said...

hahaha..comel je dak tu..:)

kAmi dAn mEreKa!! said...

budak kecik sekarang memang dah terlebbih advance lah, keh keh =)

fad ali said...

tak tau nak ckp pe..

hahahahahha..hahahha..adehh..senak perut...ketawa...

sabo ek yan..heuuu

ishiko said...

thehee.. kuang asem nye bdk uh.. >__<

BLADE EDGE said...

salam...

org peghak rupenye....

happy blogging :-)

regards,
BLADE EDGE

Jay said...

sabau je lah Yan..hehehe..budak kecik tu mmg comey..hehehe...Jay lagi lah ulu..masih guna kamera masukkan filem kat dlm tu..hahaha..betapa antiknya aku(saje cover,padahal skrg semua org dh guna camera digital) :p...

AliaJustea said...

hahah .. kak yan ni olang ulu laaa... comel dy ni..

Bird Fizousz said...

haha.. itu budak mmg krg asam.. nk bird tl0ng lmpang2 muke dia?? hahaha..;)

Novelgurl said...

Hahha..orng ulu ..comel ne ^^

Izyan Masri said...

FARIHA:MANA ACI PUJI DAK KECIK TU JE.KEHKEH XD

Izyan Masri said...

FARIHA:MANA ACI PUJI DAK KECIK TU JE.KEHKEH XD

Izyan Masri said...

SIS NURULBADIAH:SILA2.CIUM PUAS2.HIKHIK XD

Izyan Masri said...

NABILA:SEB BAIK ADA YANG NAK TOLONG BACK UP XD

Izyan Masri said...

SI GADIS UNGU:JANGAN PUJI DIA.NNTI KEMBANG TAK INGAT XD

Izyan Masri said...

kami dan mereka:tu lah pasal.advancemngelahkan kita xD

Izyan Masri said...

fad:dah habis saba ni xD

Izyan Masri said...

ishiko:kurang asam habis kan ? xD

Izyan Masri said...

blade edge:aah.perak je :D

Izyan Masri said...

blade edge:aah.perak je :D

Izyan Masri said...

jay:jangan puji budak tu.nnti dia riak :p kita geng ulu lah :p

Izyan Masri said...

alia:haha.jangan puji dia,nnti riak dia tu xP

Izyan Masri said...

bird:boleh2.huuray.ada back up :D

Izyan Masri said...

nove gurl:haha.jangan puji dia.nnti dia bangga tak tentu hala xD

Jay said...

xpe...Jay join Yan.hehe..kte kalahkn budak kocik tu hah.hehehe

Izyan Masri said...

JAY:MAKASEH MAKASEH :D

CikHaniBhulat said...

hahaha...chumel jew budak tu..budak2 sekarng dah up2 date dah...nanti kim salam kat budak yang byk ckp tu...pastu ckp ke dia, ulu pon ulu la syg..asalkan ada camera dr xdew lgsung...hehehe...

Izyan Masri said...

cikhani:jangan puji dia.nnti kembang tak kuncup dah.xD

... said...

Peace be with you too~

haha~
geram je kat dak kecik tu. sabau je la ya~

kenakalannya memang tak dapat dielakkan. ekeke~
kalau buat lagi, kuarantin dalam tin

=p

Izyan Masri said...

... : kihkih.kuarantin dalam tin?ganasnya.takut ni.haha,sokay lah,budak2 kan.biasalah tu xD

CikHaniBhulat said...

xpew...biar la kembang...lagi chumel nanti...tp kalo lebih kembang susah pulak...i xtanggung k..'

Izyan Masri said...

cikhanibulat:haha.bahaya kalau lebih kembang.meletop nnti xD

Izyan Masri said...

cikhanibulat:haha.bahaya kalau lebih kembang.meletop nnti xD

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, April 07, 2011

Izyan Masri si orang Ulu

Hello readers !
Peace be with you guys (:

Orang ulu ? ulu kinta ? ulu klang ? ulu langat ? ulu ape lagi ? Bukanbukan.Yan memang ditakdirkan untuk tak jadi orang2 sekalian ulu yang disebut tadi.Yan orang teluk intan.Memang tak dapat disangkal lagi kesahihan fakta tersebut.*skema apa ayat kau izyan?*

Yan baru je dicop sebagai orang ulu oleh seorang insan yang kudus dan bermuka innocent tahap gila babeng." eee.izyanmasri orang ulu ? i tak mainlah baca blog orang ulu.jatuh standard i." lekla minah,hang bajet orang putih sangat pasai pa?tunggu aku habis cita la.await kalut sangat ni." actually,yan telah pon dicop sebagai orang ulu oleh beliau.beliau dibawah ni.Mari kita saksikan bersama sama muka penjenayah tersebut !

dia cuba menutup kesalahan dengan buat peace.tada peace2.anda bersalah jugak!

dia cuba buat muka bajet comel dan innocent kononnya.Anda dan anda diluar sana,sila jangan termakan dengan lakonan BELIAU ni.

Alkisahnya macam ni.Pagi tadi yan pon pegilah jumpa budak kecik ni.Nama dia ni zara.Ingat lagi tak cerita zoro ? mungkin dia ni zoro versi perempuan yang dinamakan zara lah kot.Macam biasalah,yan bila dah jumpa budak kecik,rasa membuak2 nak kiss,nak peluk,nak bergambar.So,yan pon ambiklahsebiji camera digital je.Ala,budak2 buat apa kita ambik guna dslr ke,lomo camera ke,bukan boleh jadi comel habis pon muka diorang .Sila setuju.ini paksaan.

So,tengah sedap2 pusing camera sana sini,nak dapat effect yang habis best,tiba2 si zara ni on cakaplah:

zara: tatak.(cakap pun pelat ada hati nak kutuk wa,bro) guna camera tu je ke ?
yan: ye sayang.(habis lemah lembut dah ni) kenapa ? camera ni pon boleh guna sayang.semua orang kat dunia guna camera ni (ayat menipu tak beragak)
zara:tadelah.mama dengan abah tite guna yang besar tu.(yakni dslr) .mana ade guna macam ni lagi.mama bagi tite je.tatak ni orang ulu lah.

PERGGGHHHHHHHH.what the ?? apekahh?mengapekahh?siapekah?terasa gelap duniaku ini.*on caps lock untuk pergh,supaya dibaca dengan rasa cukup terkesima,terkejut,terperanjat,dan semua ter yang ada kat dunia ni.* sedap2 je dia panggil wa orang ulu, bro ? sebab tak guna dslr untuk ambik muka dia.Punyalah muka wa double standard dia panggil orang ulu.Tak boleh jadi ni !

Disebabkan BELIAU telah memalukan yan,so,kat bawah ni merupakan hukuman untuk BELIAU.nah,kita tengok beramai2.Sila boo kepada Beliau sebagai sokongan kepada yan.Muka pulak sila buat dengan penuh perasaan.Mulut lagi muncung lagi baik.baru nampak hebat bergaya.

haaa.tangan sebelah yang kat belakang tu buat apa ? kantoi.xD

So,lain kali,sapa2 yang berani panggil Yan orang ulu,dia pon akan dapat nasib yang sama seperti BELIAU.cheers ! (:

35 comments:

Fariha Ismail said...

cumil giler dak tecik tue..
alahai...

Nurulbadiah Lai said...

ya allah..
rasa nk cium:)))

Nabila Shamsudin said...

haha cian...
meh nk tolong sekeh budak kecik ni... haha

si gadis ungu said...

hahaha..comel je dak tu..:)

kAmi dAn mEreKa!! said...

budak kecik sekarang memang dah terlebbih advance lah, keh keh =)

fad ali said...

tak tau nak ckp pe..

hahahahahha..hahahha..adehh..senak perut...ketawa...

sabo ek yan..heuuu

ishiko said...

thehee.. kuang asem nye bdk uh.. >__<

BLADE EDGE said...

salam...

org peghak rupenye....

happy blogging :-)

regards,
BLADE EDGE

Jay said...

sabau je lah Yan..hehehe..budak kecik tu mmg comey..hehehe...Jay lagi lah ulu..masih guna kamera masukkan filem kat dlm tu..hahaha..betapa antiknya aku(saje cover,padahal skrg semua org dh guna camera digital) :p...

AliaJustea said...

hahah .. kak yan ni olang ulu laaa... comel dy ni..

Bird Fizousz said...

haha.. itu budak mmg krg asam.. nk bird tl0ng lmpang2 muke dia?? hahaha..;)

Novelgurl said...

Hahha..orng ulu ..comel ne ^^

Izyan Masri said...

FARIHA:MANA ACI PUJI DAK KECIK TU JE.KEHKEH XD

Izyan Masri said...

FARIHA:MANA ACI PUJI DAK KECIK TU JE.KEHKEH XD

Izyan Masri said...

SIS NURULBADIAH:SILA2.CIUM PUAS2.HIKHIK XD

Izyan Masri said...

NABILA:SEB BAIK ADA YANG NAK TOLONG BACK UP XD

Izyan Masri said...

SI GADIS UNGU:JANGAN PUJI DIA.NNTI KEMBANG TAK INGAT XD

Izyan Masri said...

kami dan mereka:tu lah pasal.advancemngelahkan kita xD

Izyan Masri said...

fad:dah habis saba ni xD

Izyan Masri said...

ishiko:kurang asam habis kan ? xD

Izyan Masri said...

blade edge:aah.perak je :D

Izyan Masri said...

blade edge:aah.perak je :D

Izyan Masri said...

jay:jangan puji budak tu.nnti dia riak :p kita geng ulu lah :p

Izyan Masri said...

alia:haha.jangan puji dia,nnti riak dia tu xP

Izyan Masri said...

bird:boleh2.huuray.ada back up :D

Izyan Masri said...

nove gurl:haha.jangan puji dia.nnti dia bangga tak tentu hala xD

Jay said...

xpe...Jay join Yan.hehe..kte kalahkn budak kocik tu hah.hehehe

Izyan Masri said...

JAY:MAKASEH MAKASEH :D

CikHaniBhulat said...

hahaha...chumel jew budak tu..budak2 sekarng dah up2 date dah...nanti kim salam kat budak yang byk ckp tu...pastu ckp ke dia, ulu pon ulu la syg..asalkan ada camera dr xdew lgsung...hehehe...

Izyan Masri said...

cikhani:jangan puji dia.nnti kembang tak kuncup dah.xD

... said...

Peace be with you too~

haha~
geram je kat dak kecik tu. sabau je la ya~

kenakalannya memang tak dapat dielakkan. ekeke~
kalau buat lagi, kuarantin dalam tin

=p

Izyan Masri said...

... : kihkih.kuarantin dalam tin?ganasnya.takut ni.haha,sokay lah,budak2 kan.biasalah tu xD

CikHaniBhulat said...

xpew...biar la kembang...lagi chumel nanti...tp kalo lebih kembang susah pulak...i xtanggung k..'

Izyan Masri said...

cikhanibulat:haha.bahaya kalau lebih kembang.meletop nnti xD

Izyan Masri said...

cikhanibulat:haha.bahaya kalau lebih kembang.meletop nnti xD