Thursday, April 14, 2011

Jom Kita kaya !

Hello there !
Peace be with you guys (:

Tengok tajuk tu mesti semua dah gelabah nak baca ape isi entry ni.Yelah,bila bab duit ni,semua laju.Bau duit pon dah boleh cium sejauh dua marhalah lagi.Ye dak ? alah,ngaku je sebab yan pon sama. $_$ ohduitohduitohduit.dimane kah kau ??


So,kepada peng-online tegar yang kerja dia memang mengadap internet 24 jam sampai tada masa nak pegi joly,bersama keluara tercinta,dari korang buang masa tak tentu hala,apa kata korang join je benda ni.SAYS.MY.memang senang.dia ala2 pokcik nuffnang yang suka bersedekah kepada blogger tu.Cuma yang bestnya,benda ni untuk orang2 yang tada blog pon boleh join.Contohnya tok,nenek,pak mak korang yang ta sempat nak buat blog,mesti sedih sebelum ni sebab tengok anak2 dia je collect duit dari nuffnang.diorang tak boleh.tak adil kan?ada unsur diskriminasi disitu.wuwuwuw.so,SAYS.MY ada penyelesaiannya.caranya ,korang register je,then boleh invite kawan2 register under korang.Dapat 1 ringgit wooo setiap orang yang register under account korang.banyak tu.boleh buat beli 5 eskem pong bernilai 20 tiap satu.Sapa yang ada blog,facebook,twitter lagi untung,semua tempat dia boleh promote.
cepat2lah bukak page SAYS.MY untuk join eyh.sapa tak join dia tak cool.sape tak register under yan lagi tak cool.tacing aaa cam ni.wuwuw.

Eyh ada lagi lah.sape yang rasa nak menang hadiah besar2 best2 macam iphone,tv,laptop,boleh join BIRTHDAY GIVEAWAY.Tak adil sungguh kan?si SAYS.MY punya birthday,tapi kita pulak yang lebih2 dapat hadiah.Sudahlah kita boleh pilih,5 grand prize dan 5 lagi daily prize.Pergh,wa cakap sama lu lah kan bro,sape tak join dia rugi 7 keturunan.*over doeh minah ni* so,what u waiting for ? cepatlah register kat SAYS.MY lepastu join BIRTHDAY GIVEAWAY dia ni.bakpo mu malas?hokni ambo tak suko.kelik jugak.BIRTHDAY GIVEAWAY dari SAYS.MY. cheers ! (:

34 comments:

Yuyu Zulaikha said...

tak efek Nuffnang ke sayang??? :(

Shiro Petta Petto said...

bukan nak skeptikal... tapi yan yakin ke sumber duit yang dia salurkan tu halal? ada bukti tak? sorry kalau terasa... sekadar pertanyaan...

zuria said...

waaaa .......... macam seronok je ni yan .

bestnyee :) hehe

anym dan dunia said...

sapa tamaw kayooo .haha

Izyan Masri said...

sis yuyu :tak sure lah.tapi yan dapat info ni pongg dari belog kak FATIN LIYANA.dia join.dia punya nuffnang kan dah berguni.T_T taktaulah effect ke tak nuffnang

Izyan Masri said...

shiro:sokay,tak terasa ponggggg.entahlah.aku pon taktau.aku join ni pon sebab cara dia bagi duit sama je macam nuffnang yang dah banyak bagi duit kat blogger2 hebat tu :D

Izyan Masri said...

zuria:sila2 lah try :D

cik fai said...

macam seronok je yan .

nanti dah kaya share ngn fai taw . huhuhu :)

Novelgurl said...

hri tu rsenye dh join pstu x reti nk guna haha =.=

NisaAdnan said...

TERASA MERASA NAK JOIN JUGAK LAA ^^

Izyan Masri said...

anym:jom join ramai2 xD

Izyan Masri said...

cik fai:cik fai pon boleh kaya jugak xD

Izyan Masri said...

novelgurl:senang je.promote mcm nuffnang jugak xD

Izyan Masri said...

nisa adnan:sila2 jangan merasa je.join sekali xD

Nini Hartini said...

mcm2 cara boleh buat duit dgn hanya dok depan pc, membebel mem'pig' buta kan? hehehe

DaRk ViRusZ said...

wahhhhhhh!!!!cm menarik je ni..ari tu kwn da gtaw pasal ni..tp mls lg nk amik taw..huhu

Amir said...

Izyan : boley ckp kelantan lg? :D
Izyan & Yuyu : says tak effect pun nuffnang... amir join churp2 :D

adan said...

macam menarik... ^_^

ficqa is mee..! said...

i da joined..tapikan, sadly..duit tak naik2..padahal da bnyak klik2..sob3

Miecyber said...

Nak tumpang kaya leh tak....

Fakta Menarik Tahun 2011

Amir said...

ficqa :mana bley klik sendri :D

Izyan Masri said...

kak tini:tu lah pasal,duk depan laptop pon boleh dapat duit xD

Izyan Masri said...

dark virusz:yan baru je semangat sikit dengan benda ni xD

Izyan Masri said...

AMIR:TAK RETI CKP KELANTAN PON ACTUALLY XD

Izyan Masri said...

MEMANG MENARIK PONGG :D

Izyan Masri said...

FICQA :DIA KENE ORANG LAIN KELIK BARU UP :D

Izyan Masri said...

MIECYBER:BOLEH2.KITA KAYA BERAMAI2.TAYAH TUMPANG2 XD

Izyan Masri said...

AMIR:THANKS BAGITAU :D

fyna said...

br berjinak2 ngn says nih...





jom singgah belog fyna.
ade segmen.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

Shiro Petta Petto said...

nuffnang pun sama tak terjamin yan... fikir yang terbaik ye yan...

Izyan Masri said...

fyna:samelah :D

Izyan Masri said...

shiro :baiklah ! :D

... said...

peace be upon u too~

ooh..dulu says.my ni tak bugi duit pun. sekadar komuniti tempat berborak. sekadarng dah upgrade. wow!

canggih!!

infoRenungan :

Jangan Langgar Lampu Isyarat Iman!

Jerung vs. Manusia. Iman Penyelamatnya!

TQ~

Izyan Masri said...

... : yeke.kenapa yan taktau.sedihnya.wuwuwu T_T

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, April 14, 2011

Jom Kita kaya !

Hello there !
Peace be with you guys (:

Tengok tajuk tu mesti semua dah gelabah nak baca ape isi entry ni.Yelah,bila bab duit ni,semua laju.Bau duit pon dah boleh cium sejauh dua marhalah lagi.Ye dak ? alah,ngaku je sebab yan pon sama. $_$ ohduitohduitohduit.dimane kah kau ??


So,kepada peng-online tegar yang kerja dia memang mengadap internet 24 jam sampai tada masa nak pegi joly,bersama keluara tercinta,dari korang buang masa tak tentu hala,apa kata korang join je benda ni.SAYS.MY.memang senang.dia ala2 pokcik nuffnang yang suka bersedekah kepada blogger tu.Cuma yang bestnya,benda ni untuk orang2 yang tada blog pon boleh join.Contohnya tok,nenek,pak mak korang yang ta sempat nak buat blog,mesti sedih sebelum ni sebab tengok anak2 dia je collect duit dari nuffnang.diorang tak boleh.tak adil kan?ada unsur diskriminasi disitu.wuwuwuw.so,SAYS.MY ada penyelesaiannya.caranya ,korang register je,then boleh invite kawan2 register under korang.Dapat 1 ringgit wooo setiap orang yang register under account korang.banyak tu.boleh buat beli 5 eskem pong bernilai 20 tiap satu.Sapa yang ada blog,facebook,twitter lagi untung,semua tempat dia boleh promote.
cepat2lah bukak page SAYS.MY untuk join eyh.sapa tak join dia tak cool.sape tak register under yan lagi tak cool.tacing aaa cam ni.wuwuw.

Eyh ada lagi lah.sape yang rasa nak menang hadiah besar2 best2 macam iphone,tv,laptop,boleh join BIRTHDAY GIVEAWAY.Tak adil sungguh kan?si SAYS.MY punya birthday,tapi kita pulak yang lebih2 dapat hadiah.Sudahlah kita boleh pilih,5 grand prize dan 5 lagi daily prize.Pergh,wa cakap sama lu lah kan bro,sape tak join dia rugi 7 keturunan.*over doeh minah ni* so,what u waiting for ? cepatlah register kat SAYS.MY lepastu join BIRTHDAY GIVEAWAY dia ni.bakpo mu malas?hokni ambo tak suko.kelik jugak.BIRTHDAY GIVEAWAY dari SAYS.MY. cheers ! (:

34 comments:

Yuyu Zulaikha said...

tak efek Nuffnang ke sayang??? :(

Shiro Petta Petto said...

bukan nak skeptikal... tapi yan yakin ke sumber duit yang dia salurkan tu halal? ada bukti tak? sorry kalau terasa... sekadar pertanyaan...

zuria said...

waaaa .......... macam seronok je ni yan .

bestnyee :) hehe

anym dan dunia said...

sapa tamaw kayooo .haha

Izyan Masri said...

sis yuyu :tak sure lah.tapi yan dapat info ni pongg dari belog kak FATIN LIYANA.dia join.dia punya nuffnang kan dah berguni.T_T taktaulah effect ke tak nuffnang

Izyan Masri said...

shiro:sokay,tak terasa ponggggg.entahlah.aku pon taktau.aku join ni pon sebab cara dia bagi duit sama je macam nuffnang yang dah banyak bagi duit kat blogger2 hebat tu :D

Izyan Masri said...

zuria:sila2 lah try :D

cik fai said...

macam seronok je yan .

nanti dah kaya share ngn fai taw . huhuhu :)

Novelgurl said...

hri tu rsenye dh join pstu x reti nk guna haha =.=

NisaAdnan said...

TERASA MERASA NAK JOIN JUGAK LAA ^^

Izyan Masri said...

anym:jom join ramai2 xD

Izyan Masri said...

cik fai:cik fai pon boleh kaya jugak xD

Izyan Masri said...

novelgurl:senang je.promote mcm nuffnang jugak xD

Izyan Masri said...

nisa adnan:sila2 jangan merasa je.join sekali xD

Nini Hartini said...

mcm2 cara boleh buat duit dgn hanya dok depan pc, membebel mem'pig' buta kan? hehehe

DaRk ViRusZ said...

wahhhhhhh!!!!cm menarik je ni..ari tu kwn da gtaw pasal ni..tp mls lg nk amik taw..huhu

Amir said...

Izyan : boley ckp kelantan lg? :D
Izyan & Yuyu : says tak effect pun nuffnang... amir join churp2 :D

adan said...

macam menarik... ^_^

ficqa is mee..! said...

i da joined..tapikan, sadly..duit tak naik2..padahal da bnyak klik2..sob3

Miecyber said...

Nak tumpang kaya leh tak....

Fakta Menarik Tahun 2011

Amir said...

ficqa :mana bley klik sendri :D

Izyan Masri said...

kak tini:tu lah pasal,duk depan laptop pon boleh dapat duit xD

Izyan Masri said...

dark virusz:yan baru je semangat sikit dengan benda ni xD

Izyan Masri said...

AMIR:TAK RETI CKP KELANTAN PON ACTUALLY XD

Izyan Masri said...

MEMANG MENARIK PONGG :D

Izyan Masri said...

FICQA :DIA KENE ORANG LAIN KELIK BARU UP :D

Izyan Masri said...

MIECYBER:BOLEH2.KITA KAYA BERAMAI2.TAYAH TUMPANG2 XD

Izyan Masri said...

AMIR:THANKS BAGITAU :D

fyna said...

br berjinak2 ngn says nih...





jom singgah belog fyna.
ade segmen.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

Shiro Petta Petto said...

nuffnang pun sama tak terjamin yan... fikir yang terbaik ye yan...

Izyan Masri said...

fyna:samelah :D

Izyan Masri said...

shiro :baiklah ! :D

... said...

peace be upon u too~

ooh..dulu says.my ni tak bugi duit pun. sekadar komuniti tempat berborak. sekadarng dah upgrade. wow!

canggih!!

infoRenungan :

Jangan Langgar Lampu Isyarat Iman!

Jerung vs. Manusia. Iman Penyelamatnya!

TQ~

Izyan Masri said...

... : yeke.kenapa yan taktau.sedihnya.wuwuwu T_T