Thursday, April 07, 2011

Kenapa pulak tak cantik ? Ni yang nak hot ni.

Hello peeps !
Peace be with you guys (:

Kenyang betul makan karipap gergasi petang tadi.Sampaikan sendawa pon bau karipap gergasi.Mungkin malam ni pon mimpi sambil memanggil mangil karipap gergasi.Sedap woo.Sudahlah sedap,besar gedabak lagi.Series wa tak tipu lu bro.Makan sebiji rasa macam makan satu tupperware orang jual kuih tu.Rugi tak ambik gambar tadi.Kalau tak boleh show off habis habisan dalam ni,bia satu dunia jeles ! Sungguh tak berhati mulia bukan ?

Tadi kan,waktu tengah sedap2 chat dalam skype,tiba2 sorang kawan yan ni tanyalah."weyh,asal kau suka pakai tudung belit-belit huh?pakai tudung biasa lah. lagi elok kot" ekelehh mamat ni,suka suka je nak arahkan wa pakai tudung ape pulak.*ekeleh tu sebut sambil mulut senget sikit,pastu muka buat sehabis kerek yang boleh,kalau tak feeling,tak jadi*okayokay.actually tak marah pon lah.It was a normal thing lah orang nak bagi ideologi,buah fikiran,mahupun pandangan mereka tersendiri.(putis gila babeng ayat) (':

kalau pakai tudung yang kononnya menampakkan ayu tapi perangai macam ni,still nampak ayu ke ? (':

So,dengan muka sepenuh perasaan,yan pon cakaplah,yan suka pakai sebab nampak habis berfashion dah,lebih gojes,lebih menawan,lebih berani,lebih bergaya dan nampak lebih semuanya lah.WHAT THE ???perasan ape ni ???Yang sebenarnya,for me myself,yan suka pakai shawl sebab selesa,dan paling penting,yan tak suka nak jaga bahagian atas tudung yang mungkin akan kerepot,peronyok,huduh serta terbang melintuk liuk siap bersenggol senggolan bila angin kuat sikit.Kalau shawl,flat je.angin ribut taufan pon dia macam tu jugak.Tada sapa peduli.Laki mana tau semua ni.kankan ? yang perempuan sila sokong.

ada rupa nenek sihir yang kejam ke bila pakai shawl ? musykil betol -.-'

Tapikan,masuk kali ni,dah lebih 5 lelaki cakap macam tu.Kenapa haa kaum lelaki begitu anti terhadap shawl serta tudung ber-awning yakni tudung indon tu?Ape salah dan dosa diorang ? Kalau yan jadi shawl confirm touching gila .Fikir-fikirkanlah wahai kaum lelaki.Cheers ! (:

tapi kan,pakai tudung sekolah lagi nampak macho kot.nampak muka beseri2 je.muka pon jadi baik bukan kepalang.lepasni kena kumpul balik tudung sekolah -.-'

lelaki masa depan yan perform teater kat DBP tonight.goodluck ye !

39 comments:

Jay said...

hehehe..Yan comel pakai shawl tau.....sesuai dgn wajah n bentuk muka Yan...:)

fad ali said...

ehhh...jangan!...

pakai shwal da oke..
huhu...

*banje coki2 satu..heheh^^

Izyan Masri said...

jay:wahh.terharu.thanks (':

Jay said...

sama2 Yan.semoga makin betambh kecomelan & kekiutan yg ada pada Yan.hehe

Novelgurl said...

Shawl oky asl tutup aurat ;D
x suke tudung indon ~ hoho buruk3.

cik fai said...

taw xpe . pakai la shawl.
santek :)

eqyn asyiqin said...

dia sgt jeles tengok yan comel pakai shawl. haha :D


pape pun , asal org dh cantek , pakai ape pun cantek. kan kan ? ^^

AliaJustea said...

kak yan ! betul ue..budak lelaki kelas alia pun anti dgn perempuan pkai shawl belit2..smpai diorang ckp mcm langsir! perrrgghhhh ! gila panas kitorg..

Shiro Petta Petto said...

haha... lilit laa banyak2... aku tak kisah... asalkan jangan sampai balut muka macam zombaa sudah...

p/s: aku tak suka tudung yang jenis sarung terus siap... lagi susah lagi cool dowh... XP

lemongrassbeam said...

Alala...comel je kot.
Yg pntg tutp aurat...hehe

EwaFiwa said...

ur face just like arabian ! ^___^

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

say yes tu shawl.. huhu, naz tak geti dah nak pakai tudung biasa a.k.a bawal tu. tudung ekspress pn tak reti. yg belit2 tu jgak jd pilihan. guys xtau fashion kot -.-

Syimir said...

sape laki masa depan yan tu??..nak tau2!..hehe

kAmi dAn mEreKa!! said...

pakai ape pon tetap cu punnyer la,
abaikan je lelaki2 tu, dorang jeles tu,
keh keh =)

Nini Hartini said...

kenapa suka pakai tudung belit-belit? tak takut tercekik ke? hehehhehe

Rafi Nilhan said...

tapi kat sekolah kene pakai tudung gitu gak laa.. hahaa

CikHaniBhulat said...

hai...actually u kalo pakai tudung biasa nampak ayu, baek jew..tapi kalo pakai shawl lilit separuh napas tu huh, gojes n chomel abes...lebih menarik la... so, pas ni beli tudung shawl lilit separuh napas bebanyak taw!!!

Izyan Masri said...

FAD:KEHKEH.OUH,PUJI NAK KENE BELANJA YE.XD

Izyan Masri said...

jay:amin.kih3 xD

Izyan Masri said...

novel_gurl:tau tape.sudahlah buruk,nampak tua bila pakai.heh T_T

Izyan Masri said...

cik fai:ni yang lagi semangat nak pakai ni xD

Izyan Masri said...

eqyn:mungkinlah.dia nak pakai,tak boleh pulak kan ? xD

Izyan Masri said...

alia justea:haha.samelah.classmate k.yan ponggg mcm tu.kita hapuskan diorg ! xD

Izyan Masri said...

shiro:haha.thats y aku suka shawk.mencabar habis xD

Izyan Masri said...

lemongrass:betul3.sokoong xD

Izyan Masri said...

ewafiwa:auu.haha.mane adelah.muka melayu toktok xD

Izyan Masri said...

k.naz:samelah.lama habis dah yan tak pakai tudung biasa sebab susah nak jaga xD

Izyan Masri said...

syimir:saja nak buat kontroversi jelah.xD

Izyan Masri said...

kami dan mereka:tu lah pasal.diorang jeles sebab tak dapat pakai shawl jugak kot xD

Izyan Masri said...

nini hartini:kehkeh.tudung belit2 habis style kot xD

Izyan Masri said...

rafi nilhan:haha.zaman skolah dulu.skrg kat uni bebas kot xD

Izyan Masri said...

cikhani bhulat:ni yang nak kena belanja kepsi,mcd,pizza,secret,kenny rogers semua ni.haha.thanks ya :D

si gadis ungu said...

ala,dorg jeles sbb tak dpt pkai shawl..haha..bikin panas lak..
tp ok la sis pakai..sesuwaaii gitu.:)

Izyan Masri said...

SI GADIS UNGU:TU LAH PASAL.DIORANG JELES XDAPAT PAKAI SHAL.TAK UP-2-DATE KAN .HAHA.THANKS DEAR (:

... said...

Peace be with you too~

hoho~ izyan sarung apa2 pun cantik je ;)

orang tu jeles. ekeke~
lepas ni izyan cuba pakai songkok. buat macam cikgu syida kat youtube. ekeke~

=p

Izyan Masri said...

... : thanks ye.kihkih.pakai songkok mcm cikgu shida ? boleh jugak,tapi confirm lepasni semua org xdtg blog ni dah xD

Syimir said...

ceh..yola..keep it secret la kan?..ehhe

CikHaniBhulat said...

haha...nak blanja kew,....jom2..kat mcd mana,kenny mana, secret mana...set tempat cepat...hahaha....gurau2..
welcome darl..anyway setiap org ada kelbihan masing2 kan...

Izyan Masri said...

syimir:tak secret lah,tapi memang tada pape pon dengan lelaki masa depan,saja nak bagi gmpak je (:

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, April 07, 2011

Kenapa pulak tak cantik ? Ni yang nak hot ni.

Hello peeps !
Peace be with you guys (:

Kenyang betul makan karipap gergasi petang tadi.Sampaikan sendawa pon bau karipap gergasi.Mungkin malam ni pon mimpi sambil memanggil mangil karipap gergasi.Sedap woo.Sudahlah sedap,besar gedabak lagi.Series wa tak tipu lu bro.Makan sebiji rasa macam makan satu tupperware orang jual kuih tu.Rugi tak ambik gambar tadi.Kalau tak boleh show off habis habisan dalam ni,bia satu dunia jeles ! Sungguh tak berhati mulia bukan ?

Tadi kan,waktu tengah sedap2 chat dalam skype,tiba2 sorang kawan yan ni tanyalah."weyh,asal kau suka pakai tudung belit-belit huh?pakai tudung biasa lah. lagi elok kot" ekelehh mamat ni,suka suka je nak arahkan wa pakai tudung ape pulak.*ekeleh tu sebut sambil mulut senget sikit,pastu muka buat sehabis kerek yang boleh,kalau tak feeling,tak jadi*okayokay.actually tak marah pon lah.It was a normal thing lah orang nak bagi ideologi,buah fikiran,mahupun pandangan mereka tersendiri.(putis gila babeng ayat) (':

kalau pakai tudung yang kononnya menampakkan ayu tapi perangai macam ni,still nampak ayu ke ? (':

So,dengan muka sepenuh perasaan,yan pon cakaplah,yan suka pakai sebab nampak habis berfashion dah,lebih gojes,lebih menawan,lebih berani,lebih bergaya dan nampak lebih semuanya lah.WHAT THE ???perasan ape ni ???Yang sebenarnya,for me myself,yan suka pakai shawl sebab selesa,dan paling penting,yan tak suka nak jaga bahagian atas tudung yang mungkin akan kerepot,peronyok,huduh serta terbang melintuk liuk siap bersenggol senggolan bila angin kuat sikit.Kalau shawl,flat je.angin ribut taufan pon dia macam tu jugak.Tada sapa peduli.Laki mana tau semua ni.kankan ? yang perempuan sila sokong.

ada rupa nenek sihir yang kejam ke bila pakai shawl ? musykil betol -.-'

Tapikan,masuk kali ni,dah lebih 5 lelaki cakap macam tu.Kenapa haa kaum lelaki begitu anti terhadap shawl serta tudung ber-awning yakni tudung indon tu?Ape salah dan dosa diorang ? Kalau yan jadi shawl confirm touching gila .Fikir-fikirkanlah wahai kaum lelaki.Cheers ! (:

tapi kan,pakai tudung sekolah lagi nampak macho kot.nampak muka beseri2 je.muka pon jadi baik bukan kepalang.lepasni kena kumpul balik tudung sekolah -.-'

lelaki masa depan yan perform teater kat DBP tonight.goodluck ye !

39 comments:

Jay said...

hehehe..Yan comel pakai shawl tau.....sesuai dgn wajah n bentuk muka Yan...:)

fad ali said...

ehhh...jangan!...

pakai shwal da oke..
huhu...

*banje coki2 satu..heheh^^

Izyan Masri said...

jay:wahh.terharu.thanks (':

Jay said...

sama2 Yan.semoga makin betambh kecomelan & kekiutan yg ada pada Yan.hehe

Novelgurl said...

Shawl oky asl tutup aurat ;D
x suke tudung indon ~ hoho buruk3.

cik fai said...

taw xpe . pakai la shawl.
santek :)

eqyn asyiqin said...

dia sgt jeles tengok yan comel pakai shawl. haha :D


pape pun , asal org dh cantek , pakai ape pun cantek. kan kan ? ^^

AliaJustea said...

kak yan ! betul ue..budak lelaki kelas alia pun anti dgn perempuan pkai shawl belit2..smpai diorang ckp mcm langsir! perrrgghhhh ! gila panas kitorg..

Shiro Petta Petto said...

haha... lilit laa banyak2... aku tak kisah... asalkan jangan sampai balut muka macam zombaa sudah...

p/s: aku tak suka tudung yang jenis sarung terus siap... lagi susah lagi cool dowh... XP

lemongrassbeam said...

Alala...comel je kot.
Yg pntg tutp aurat...hehe

EwaFiwa said...

ur face just like arabian ! ^___^

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...

say yes tu shawl.. huhu, naz tak geti dah nak pakai tudung biasa a.k.a bawal tu. tudung ekspress pn tak reti. yg belit2 tu jgak jd pilihan. guys xtau fashion kot -.-

Syimir said...

sape laki masa depan yan tu??..nak tau2!..hehe

kAmi dAn mEreKa!! said...

pakai ape pon tetap cu punnyer la,
abaikan je lelaki2 tu, dorang jeles tu,
keh keh =)

Nini Hartini said...

kenapa suka pakai tudung belit-belit? tak takut tercekik ke? hehehhehe

Rafi Nilhan said...

tapi kat sekolah kene pakai tudung gitu gak laa.. hahaa

CikHaniBhulat said...

hai...actually u kalo pakai tudung biasa nampak ayu, baek jew..tapi kalo pakai shawl lilit separuh napas tu huh, gojes n chomel abes...lebih menarik la... so, pas ni beli tudung shawl lilit separuh napas bebanyak taw!!!

Izyan Masri said...

FAD:KEHKEH.OUH,PUJI NAK KENE BELANJA YE.XD

Izyan Masri said...

jay:amin.kih3 xD

Izyan Masri said...

novel_gurl:tau tape.sudahlah buruk,nampak tua bila pakai.heh T_T

Izyan Masri said...

cik fai:ni yang lagi semangat nak pakai ni xD

Izyan Masri said...

eqyn:mungkinlah.dia nak pakai,tak boleh pulak kan ? xD

Izyan Masri said...

alia justea:haha.samelah.classmate k.yan ponggg mcm tu.kita hapuskan diorg ! xD

Izyan Masri said...

shiro:haha.thats y aku suka shawk.mencabar habis xD

Izyan Masri said...

lemongrass:betul3.sokoong xD

Izyan Masri said...

ewafiwa:auu.haha.mane adelah.muka melayu toktok xD

Izyan Masri said...

k.naz:samelah.lama habis dah yan tak pakai tudung biasa sebab susah nak jaga xD

Izyan Masri said...

syimir:saja nak buat kontroversi jelah.xD

Izyan Masri said...

kami dan mereka:tu lah pasal.diorang jeles sebab tak dapat pakai shawl jugak kot xD

Izyan Masri said...

nini hartini:kehkeh.tudung belit2 habis style kot xD

Izyan Masri said...

rafi nilhan:haha.zaman skolah dulu.skrg kat uni bebas kot xD

Izyan Masri said...

cikhani bhulat:ni yang nak kena belanja kepsi,mcd,pizza,secret,kenny rogers semua ni.haha.thanks ya :D

si gadis ungu said...

ala,dorg jeles sbb tak dpt pkai shawl..haha..bikin panas lak..
tp ok la sis pakai..sesuwaaii gitu.:)

Izyan Masri said...

SI GADIS UNGU:TU LAH PASAL.DIORANG JELES XDAPAT PAKAI SHAL.TAK UP-2-DATE KAN .HAHA.THANKS DEAR (:

... said...

Peace be with you too~

hoho~ izyan sarung apa2 pun cantik je ;)

orang tu jeles. ekeke~
lepas ni izyan cuba pakai songkok. buat macam cikgu syida kat youtube. ekeke~

=p

Izyan Masri said...

... : thanks ye.kihkih.pakai songkok mcm cikgu shida ? boleh jugak,tapi confirm lepasni semua org xdtg blog ni dah xD

Syimir said...

ceh..yola..keep it secret la kan?..ehhe

CikHaniBhulat said...

haha...nak blanja kew,....jom2..kat mcd mana,kenny mana, secret mana...set tempat cepat...hahaha....gurau2..
welcome darl..anyway setiap org ada kelbihan masing2 kan...

Izyan Masri said...

syimir:tak secret lah,tapi memang tada pape pon dengan lelaki masa depan,saja nak bagi gmpak je (: