Wednesday, April 27, 2011

Muka kite kan berubah dari ugly betty kepada Angelina jolie tautau :D

Hello there !
Peace be with you guys (:

Eyh,pagi tadi kan,dak rabbit rumah yan hilang lagi.Entah pape je lah dak rabbit ni.suka cari publisiti murahan dengan cara melarikan diri.Apa dia ingat harian metro nak masukkan muka dia jadi headline ke bila dia berjaya larikan diri.Dak rabbit ni asalnya kamcing gila babeng dengan yan tau.Setakat main osom,polis entry tiap2 petang sama2 tu dah hafal sangat.Tido pon sama2.bila dak rabbit tido,yan pon tido.Lipat baju pon sama2.Tapi dak rabbit ni tengok je lah.Tapi makan jangan harap lah nak sama2.Makanan yan high class,dak rabbit punya sepeket dua ringgit je.puih2.*ludah ke tepi kandang dak rabbit tanda gengster pekan teluk
intan*

Okay,entry ni sebenarnya bukan nak cerita pasal keakraban yan dengan dak rabbit ataupun siapakah bff dak rabbit sekarang ni.tapi pasal muka yan zaman sekolah menengah form 4,5 yang dulu sebiji macam ugly betty,kini berubah menjadi angelina jolie.

Macam yan pernah cerita lah kan,yan dulu form 1 till 3 sekolah kat sekolah harian biasa.seri perak.memang berseri2 sekolah tu.patutlah nama seri perak.aww.i loike.haha (': pastu,naik form 4 je,i got an offer letter from sbp.hujung bulan 1 macam tu lah.Kiranya 1st intake lah ni.Mula2,ada jugak niat nak riak tu sebab 1st intake kan,pastu teringat ustazah tadika pesan,tak baik jadi dak angkuh ni.Kene lah dengar cakap ustazah sebab dulu dia cakap sampai berbuih2.sorry ye ustazah (':

Dah merepek jauh.Okay,kita fokus.So,around bulan 2 macam tu,lepas tahun baru cina,yan pon masuklah sbp integrasi gopeng,dan bermulalah menjadi dak baru yang berdedikasi,bangun pagi pukul 4 woo.haha.kadang2 tu 3.30 dah bangun.punyalah skema takut lambat pegi sekolah.(': so,sepanjang 2 tahun sekolah situ,sempatlah yan bergambar dengan dak2 integrasi.so,jomlah kita tengok gambar2 menarik zaman sekolah dulu.jom gelakkan yan sekali.haha.

haha.ni lah baju batik idaman sekalian pelajar2 malaysia suatu ketika dulu.dapat pakai baju batik sbp rasa macam dapat baju guess woo.gelap betul muka yan dulu.

satu lagi gambar dengan baju batik bercorak mawi world.lets rock the world babeyh! babeyh babeyh babeyh oo!*baling mic,botol,guli kat justin bibir*

cuba teke yang mana yan? haha.yang kasut hitam,tali kuning habis stylo kononnya,yang terkangkang dan bermulut penguin.bajet ketua gangster perak aa duduk macam tu. xD

gadis di tengah2 tu cuba membuat muka skinhead yang hebat,tapi menjadi budak innocent yang comel.sungguh tak adil dunia ini (':

ni lah gambar paling okay kot.sambil beruniform prefect dan bajet otai sekolah sebab ambik gambar kat tempat perhimpunan pagi2.

tu lah zaman sekolah dulu.posing taknak kalah,peace comel ala2 gadis korea dan jepun menjadi kegilaan waktu tu.sapa tak buat peace dia tak comel.haha.tapi kan,sekarang bila orang jumpa yan je,mesti keluar dialog macam ni.tak larat lah nak jawab hari2.penat kot.lain kali kena recordlah.bila orang tanya terus tekan button play.wakaka.

gadis A : eyh u.u looks so familiar lah.do we know each other before?
izyanmasri:erm,i dont know.maybe kawan sekolah kot.
gadis A:taktak.muka u macam..macam..ha!angelina jolie!yesyes.i ingat.angelina jolie yang dah nak cerai dengan brad pitt tu.so,bolehlah you take over
izyanmasri:eyheyh.janganlah puji i lebih2.aww.malu lah you *sambil hidung kembang secara berperingkat*

ni lah angelina jolie yang dimaksudkan.jeng jeng dan jeng lagi....

mintak izin dulu sebelum gelakkan ye.T_T wuwuwu

semua gambar ni,kawan wa yang baik hati ni tag bro.jom kita gegar,follow,komen blog dia.sapa tak follow dia gangster.ni paksaan.haha.DAK UMI

p/s: Harga runtuh untuk shawl inspired by Hana Tajima.SINI

55 comments:

Misz Jenny said...

wahh..gengster prefect nih!!..

angelina jolie la yang macam muka kak yann...

heee, cantik

Jay said...

yunk i nak minta izin gelak.hahahahahaha.comelnye dak Yan ni time skolah.muka so sweet.inoccent giler.hehehe:-)

fad ali said...

fad nak gelak dulu..
hahahha

hahahhahahhaha...hahahha...

teringat pic mase skolah..tapi tak tau kat mane dah..heheh

Arif Azmi said...

Wah.. ^^,.. Semakin meningkat umur.. Semakin matang.. Semakin cantik! ^^,

Newest Post, Aku bercakap dengan Barack Obama dan Mark Zuckerberg!

sweet stalker said...

haha, comel je yan masa sekolah dulu. yg kasut hitam tali kuning tu mmg tak boleh blahh. haha ;p

haslinda said...

hehe...innocent nye muka yan time zaman skolah...^^

msredcheesecake said...

Cik izyan, da gelak da.tak sempat nk minta izin.kekekakaka....cik izyan tetap cun comey walaupun tak serupa langsung ngan angelina tuh.....

adan said...

salam.. gambar yan kat tapak perhimpunan tu smart.. yg macam gengster perak tu memang tak boleh blah.. haahaha

Syimir said...

wow,nampaknye,saya berkwan ngan angelina jolie malaysia la..ehhee

Far8 budak baik said...

baik baik sikit..angelina joli awek aku tahu hahaha...
kalau hari fist msuk sekolahh..
mmg ar bgun awl kn..kita same dowh..
tapi minggu first jelahh paling lame pun ahaha

lemongrassbeam said...

comeyhnyeeeeeeeeee ;)
sume pon comeyhhh.

AliaJustea said...

woowww ! lain bebeno...

HonEyBuNNy said...

comeiiiinya...

memang lain sungguh noh...

aniswany said...

wahh memang angelina jolie lah =)

Bulan said...

makin cantik.pe rahsianye?eheee

aNiss :):) said...

lain je dari dulu.. tapi memang makin comeellll =)

phee ungu said...

: gambar dekat jusco laa tu :P

chemay said...

canteqqq <3

lukman rashid said...

izyan cute time kat skolah erk...

kAmi dAn mEreKa said...

rasa gah giler bile dah pakai bju batik kan? haha ;p

nub said...

aiyk sekolah mana naa??

Cik Puan Zura said...

dari sekolah sampai university, muka memang cantik jer.... :)

cik bahulu oren said...

dialog tu yg x thn
ehheheh

maisarah said...

dialog tu dialog tu. mcm kenal. oh baru igt. tu dialog yg mye tulis untuk cerita baru kat wayang bulan dpn. yan curi eh. report polis ah cm ni. haha. :p

Izyan Masri said...

misz jenny:haha.tu lah pasal.prefect yang gengster dan kaki buli.waah.anglina jolie tiru muka kak yan.betul jugak kan saynggg ^^

Izyan Masri said...

jay:haha.kipas yan pulak jay ni.nak kene belanja ke ?kehkeh :D

Izyan Masri said...

fad ali:haha.mana aci gelak dulu.kalau dah jumpa nnti upload gmbar time sekolah fad ye xD

Izyan Masri said...

arif azmi:tadelah.biasa je.makin matang makin nampak tua T_T

Izyan Masri said...

sweet stalker:haha.tu muka habis bajet gengster dengan kasut huduh tu XD

Izyan Masri said...

haslinda:haha.innocent ye yankk?? muka dak baik kot.haha.over ^^

Izyan Masri said...

msredcheesecake:haha.tapa2.sebab kak msredcheesecake punya pasal,gelak pon okay je ^^

Izyan Masri said...

adan:haha.gambar kat tapak perhimpunan tu dah matang sikit kan ? xD

Jay said...

boleh je..hehehe...Jay nak Yan masak..hahaha...

Izyan Masri said...

syimir:tu lah pasal.bangga tak ada kawan angelina jolie xD

Izyan Masri said...

far8 budak baik:haha.ambiklah angelina jolie kau tu.xD betul2.tapi aku baik sikit kot sebab tahan sebulan bangun awal.pastu jadi org paling lambat xD

Izyan Masri said...

lemongrassbeam:muka time sekolah tu comel??terharu.terima kasih ^^

Izyan Masri said...

alia justea:memang lain bebeno pon.huduh je kan xD

Izyan Masri said...

honeybunny:haha.memang lain beno.sangat lain.muka suci je xD

Izyan Masri said...

aniswany:haha.fuuh2.mintak2 jadi angelina jolie xD

Izyan Masri said...

bulan:kihkih.tada rahsia pon.sebab tak cntik mana pon xD

Izyan Masri said...

aniss:terima kasih ye saynggg ^^

Izyan Masri said...

phee ungu:yeay.memang tepat dan betul.sep sikit :D

Izyan Masri said...

chemay:thanks sayanggg ^^

Izyan Masri said...

lukman rashid:muka tak matang kot.haha

Izyan Masri said...

kami dan mereka:aah.rasa habis hebatt xD

Izyan Masri said...

nub:sbp integrasi gopeng.kenapa ? :D

Izyan Masri said...

cik puan zura:ouh kak zura,jangan puji macam tu,malu ^^.thanks ye

Izyan Masri said...

cik bahulu oren:haha.dialog tu tambahan je.tada pon org cakap mcm tu :D

Izyan Masri said...

maisarah:haha.pinjam kejap je mye.kita kawan kan ? xD

Aku tEtaP aKu said...

yan..hha..time ni msti xprnh taw kn ade wujud insan bernama moja..hha..

Mira Amirudin said...

perubahan ikut era masa la ni...skema nya ayat mira!huhu
btw,u so sweet!

Izyan Masri said...

aku tetap aku:haha.moja ? eyh jap.ni sapa ?

Izyan Masri said...

mira:haha.ayat mira boleh buat krgn spm tu :P

chapaticokelat^^ said...

bertuahnya badan C:

Iera Lollies said...

mmg macm angelina jolie ! :)

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, April 27, 2011

Muka kite kan berubah dari ugly betty kepada Angelina jolie tautau :D

Hello there !
Peace be with you guys (:

Eyh,pagi tadi kan,dak rabbit rumah yan hilang lagi.Entah pape je lah dak rabbit ni.suka cari publisiti murahan dengan cara melarikan diri.Apa dia ingat harian metro nak masukkan muka dia jadi headline ke bila dia berjaya larikan diri.Dak rabbit ni asalnya kamcing gila babeng dengan yan tau.Setakat main osom,polis entry tiap2 petang sama2 tu dah hafal sangat.Tido pon sama2.bila dak rabbit tido,yan pon tido.Lipat baju pon sama2.Tapi dak rabbit ni tengok je lah.Tapi makan jangan harap lah nak sama2.Makanan yan high class,dak rabbit punya sepeket dua ringgit je.puih2.*ludah ke tepi kandang dak rabbit tanda gengster pekan teluk
intan*

Okay,entry ni sebenarnya bukan nak cerita pasal keakraban yan dengan dak rabbit ataupun siapakah bff dak rabbit sekarang ni.tapi pasal muka yan zaman sekolah menengah form 4,5 yang dulu sebiji macam ugly betty,kini berubah menjadi angelina jolie.

Macam yan pernah cerita lah kan,yan dulu form 1 till 3 sekolah kat sekolah harian biasa.seri perak.memang berseri2 sekolah tu.patutlah nama seri perak.aww.i loike.haha (': pastu,naik form 4 je,i got an offer letter from sbp.hujung bulan 1 macam tu lah.Kiranya 1st intake lah ni.Mula2,ada jugak niat nak riak tu sebab 1st intake kan,pastu teringat ustazah tadika pesan,tak baik jadi dak angkuh ni.Kene lah dengar cakap ustazah sebab dulu dia cakap sampai berbuih2.sorry ye ustazah (':

Dah merepek jauh.Okay,kita fokus.So,around bulan 2 macam tu,lepas tahun baru cina,yan pon masuklah sbp integrasi gopeng,dan bermulalah menjadi dak baru yang berdedikasi,bangun pagi pukul 4 woo.haha.kadang2 tu 3.30 dah bangun.punyalah skema takut lambat pegi sekolah.(': so,sepanjang 2 tahun sekolah situ,sempatlah yan bergambar dengan dak2 integrasi.so,jomlah kita tengok gambar2 menarik zaman sekolah dulu.jom gelakkan yan sekali.haha.

haha.ni lah baju batik idaman sekalian pelajar2 malaysia suatu ketika dulu.dapat pakai baju batik sbp rasa macam dapat baju guess woo.gelap betul muka yan dulu.

satu lagi gambar dengan baju batik bercorak mawi world.lets rock the world babeyh! babeyh babeyh babeyh oo!*baling mic,botol,guli kat justin bibir*

cuba teke yang mana yan? haha.yang kasut hitam,tali kuning habis stylo kononnya,yang terkangkang dan bermulut penguin.bajet ketua gangster perak aa duduk macam tu. xD

gadis di tengah2 tu cuba membuat muka skinhead yang hebat,tapi menjadi budak innocent yang comel.sungguh tak adil dunia ini (':

ni lah gambar paling okay kot.sambil beruniform prefect dan bajet otai sekolah sebab ambik gambar kat tempat perhimpunan pagi2.

tu lah zaman sekolah dulu.posing taknak kalah,peace comel ala2 gadis korea dan jepun menjadi kegilaan waktu tu.sapa tak buat peace dia tak comel.haha.tapi kan,sekarang bila orang jumpa yan je,mesti keluar dialog macam ni.tak larat lah nak jawab hari2.penat kot.lain kali kena recordlah.bila orang tanya terus tekan button play.wakaka.

gadis A : eyh u.u looks so familiar lah.do we know each other before?
izyanmasri:erm,i dont know.maybe kawan sekolah kot.
gadis A:taktak.muka u macam..macam..ha!angelina jolie!yesyes.i ingat.angelina jolie yang dah nak cerai dengan brad pitt tu.so,bolehlah you take over
izyanmasri:eyheyh.janganlah puji i lebih2.aww.malu lah you *sambil hidung kembang secara berperingkat*

ni lah angelina jolie yang dimaksudkan.jeng jeng dan jeng lagi....

mintak izin dulu sebelum gelakkan ye.T_T wuwuwu

semua gambar ni,kawan wa yang baik hati ni tag bro.jom kita gegar,follow,komen blog dia.sapa tak follow dia gangster.ni paksaan.haha.DAK UMI

p/s: Harga runtuh untuk shawl inspired by Hana Tajima.SINI

55 comments:

Misz Jenny said...

wahh..gengster prefect nih!!..

angelina jolie la yang macam muka kak yann...

heee, cantik

Jay said...

yunk i nak minta izin gelak.hahahahahaha.comelnye dak Yan ni time skolah.muka so sweet.inoccent giler.hehehe:-)

fad ali said...

fad nak gelak dulu..
hahahha

hahahhahahhaha...hahahha...

teringat pic mase skolah..tapi tak tau kat mane dah..heheh

Arif Azmi said...

Wah.. ^^,.. Semakin meningkat umur.. Semakin matang.. Semakin cantik! ^^,

Newest Post, Aku bercakap dengan Barack Obama dan Mark Zuckerberg!

sweet stalker said...

haha, comel je yan masa sekolah dulu. yg kasut hitam tali kuning tu mmg tak boleh blahh. haha ;p

haslinda said...

hehe...innocent nye muka yan time zaman skolah...^^

msredcheesecake said...

Cik izyan, da gelak da.tak sempat nk minta izin.kekekakaka....cik izyan tetap cun comey walaupun tak serupa langsung ngan angelina tuh.....

adan said...

salam.. gambar yan kat tapak perhimpunan tu smart.. yg macam gengster perak tu memang tak boleh blah.. haahaha

Syimir said...

wow,nampaknye,saya berkwan ngan angelina jolie malaysia la..ehhee

Far8 budak baik said...

baik baik sikit..angelina joli awek aku tahu hahaha...
kalau hari fist msuk sekolahh..
mmg ar bgun awl kn..kita same dowh..
tapi minggu first jelahh paling lame pun ahaha

lemongrassbeam said...

comeyhnyeeeeeeeeee ;)
sume pon comeyhhh.

AliaJustea said...

woowww ! lain bebeno...

HonEyBuNNy said...

comeiiiinya...

memang lain sungguh noh...

aniswany said...

wahh memang angelina jolie lah =)

Bulan said...

makin cantik.pe rahsianye?eheee

aNiss :):) said...

lain je dari dulu.. tapi memang makin comeellll =)

phee ungu said...

: gambar dekat jusco laa tu :P

chemay said...

canteqqq <3

lukman rashid said...

izyan cute time kat skolah erk...

kAmi dAn mEreKa said...

rasa gah giler bile dah pakai bju batik kan? haha ;p

nub said...

aiyk sekolah mana naa??

Cik Puan Zura said...

dari sekolah sampai university, muka memang cantik jer.... :)

cik bahulu oren said...

dialog tu yg x thn
ehheheh

maisarah said...

dialog tu dialog tu. mcm kenal. oh baru igt. tu dialog yg mye tulis untuk cerita baru kat wayang bulan dpn. yan curi eh. report polis ah cm ni. haha. :p

Izyan Masri said...

misz jenny:haha.tu lah pasal.prefect yang gengster dan kaki buli.waah.anglina jolie tiru muka kak yan.betul jugak kan saynggg ^^

Izyan Masri said...

jay:haha.kipas yan pulak jay ni.nak kene belanja ke ?kehkeh :D

Izyan Masri said...

fad ali:haha.mana aci gelak dulu.kalau dah jumpa nnti upload gmbar time sekolah fad ye xD

Izyan Masri said...

arif azmi:tadelah.biasa je.makin matang makin nampak tua T_T

Izyan Masri said...

sweet stalker:haha.tu muka habis bajet gengster dengan kasut huduh tu XD

Izyan Masri said...

haslinda:haha.innocent ye yankk?? muka dak baik kot.haha.over ^^

Izyan Masri said...

msredcheesecake:haha.tapa2.sebab kak msredcheesecake punya pasal,gelak pon okay je ^^

Izyan Masri said...

adan:haha.gambar kat tapak perhimpunan tu dah matang sikit kan ? xD

Jay said...

boleh je..hehehe...Jay nak Yan masak..hahaha...

Izyan Masri said...

syimir:tu lah pasal.bangga tak ada kawan angelina jolie xD

Izyan Masri said...

far8 budak baik:haha.ambiklah angelina jolie kau tu.xD betul2.tapi aku baik sikit kot sebab tahan sebulan bangun awal.pastu jadi org paling lambat xD

Izyan Masri said...

lemongrassbeam:muka time sekolah tu comel??terharu.terima kasih ^^

Izyan Masri said...

alia justea:memang lain bebeno pon.huduh je kan xD

Izyan Masri said...

honeybunny:haha.memang lain beno.sangat lain.muka suci je xD

Izyan Masri said...

aniswany:haha.fuuh2.mintak2 jadi angelina jolie xD

Izyan Masri said...

bulan:kihkih.tada rahsia pon.sebab tak cntik mana pon xD

Izyan Masri said...

aniss:terima kasih ye saynggg ^^

Izyan Masri said...

phee ungu:yeay.memang tepat dan betul.sep sikit :D

Izyan Masri said...

chemay:thanks sayanggg ^^

Izyan Masri said...

lukman rashid:muka tak matang kot.haha

Izyan Masri said...

kami dan mereka:aah.rasa habis hebatt xD

Izyan Masri said...

nub:sbp integrasi gopeng.kenapa ? :D

Izyan Masri said...

cik puan zura:ouh kak zura,jangan puji macam tu,malu ^^.thanks ye

Izyan Masri said...

cik bahulu oren:haha.dialog tu tambahan je.tada pon org cakap mcm tu :D

Izyan Masri said...

maisarah:haha.pinjam kejap je mye.kita kawan kan ? xD

Aku tEtaP aKu said...

yan..hha..time ni msti xprnh taw kn ade wujud insan bernama moja..hha..

Mira Amirudin said...

perubahan ikut era masa la ni...skema nya ayat mira!huhu
btw,u so sweet!

Izyan Masri said...

aku tetap aku:haha.moja ? eyh jap.ni sapa ?

Izyan Masri said...

mira:haha.ayat mira boleh buat krgn spm tu :P

chapaticokelat^^ said...

bertuahnya badan C:

Iera Lollies said...

mmg macm angelina jolie ! :)