Monday, April 25, 2011

Nama kite izyan masri

Hello everybody !
Peace be with you guys (:

Waah.lamanya tak update secara rakus yakni mengupdate 10 ke 30 entry sehari kan ?Ye lah.takde idea lah nak update ape.Daripada yan dok merapu meraban macam semalam,baik yan mendiamkan diri dan men-stalk blog blog kalian.Ha.saspen tak ?blog siapa yang yan stalk ?adakah blog kamu ? ya kamu.Atau kamu ? atau mungkin jack and the bean stalk ?Jawapannya murai.com.best woo baca gosip kat situ.(':

Hari tu kan,ada beberapa lah kawan2 blogger tanya umur berapa,ada yang nak jadi adik angkat.aww,terharu mak,nyahh.Tapi kan,tengah dok feeling2 nak jadi kakak angkat dan seterusnya mengangkat adik2 yang ada,tiba2 umur sebaya lah derr.Hilang feel.Pastu,ada pulak kawan blogger yang baru tau hometown yan,Teluk Intan.so,hari ni yan akan explain the whole thing about myself lah.Tade lah dah rasa syok sendiri dan feeling berlebih lebihan nak mengangkat adik,tiba2 sebaya.Fuhh,dua2 malu T_T

Nama penuh yan actually is IZYAN NASUHA BINTI MASRI.selama ni dok sebut izyan masri je kan.kesian nasuha tu kene tinggal,mau tacing dak nasuha tu doww (': . Berkat mak memaksa diri sendiri untuk buat solat sunat pelbagai variasi,akhirnya yan berjaya dilahirkan pada 12 Mei 1992.1992?ha?betul 1992?Muda lagi lah yan ni.ye aa.memang muda.Tahun ni baru 19 tahun.Tapi semua dok panggil Kak yan kak yan.padahal sebaya.wuwuwu.tacing a macam ni T_T

KITE LAH IZYAN MASRI TU.HIKHIK

Hometown pulak kat Teluk Intan,perak.Agak2 sapa orang teluk intan tu nak belanja kat secret recipe tak pon oldtown pon orite jugak.Wa laju je bro bab2 kene belanja ni .:D Yan dulu sekolah menengah kat SMK Seri Perak,Nak dijadikan cerita,yan dapatlah 9A untuk PMR,Memang semangat nak masuk sekolah asrama.Tapi bukan sebab nak hidup yang teratur dan berbaris sambil buat muka toye kat dewan makan,tapi sebab rasa cool dan rasa bangga bila dapat pakai baju batik SBP.wakaka.So,at last i got an offer letter from SBP.SBP Integrasi Gopeng.Ape tu?tak pernah dengar pun?Bagilah TKC ke,STF ke,Seri Putri ke,MCKK ke.what theee??Sekolah integrasi tu kampung habis.dalam kawasan kelapa sawit.memang misteri gila mengalahkan misteri nusantara satu waktu dulu.Kalau masuk mastika,mesti semua datang serbu.Awal2 masuk semangat woo pakai baju batik,orang sentuh sikit siap lah,kene pang tangan.Lama2,bila boring,baju batik tu campak2 je kat ampaian.Siap tertukar2 dengan junior senior.Bila wajib pakai mulalah,kejap besar gedabak,next weeknya sendat pulak.haha.eyh jap.ni cite pasal sekolah ke pasal biodata ? -.-' okayokay.lepas sekolah situ,yan pon pegi lah UITM Puncak Perdana Shah Alam.ambik course Fast Track in accountancy.Juling jugaklah mata sebab kene main dengan banyak nombor. -.-'

Hobi?ermm,mungkin mengelap perabot dengan menggunakan antiseptik sampai licin licau berkilau.Takpon lipat baju dengan penuh tekun.haha.yang ni tipu.ayat nak marketkan diri je.Kalau yan lipat baju mesti ada pitstop.lipat 2,3 helai,pastu tengok tv 1 jam,pastu sambung lagi 2,3 helai.anggaran 2 jam,6 helai baju je yang berjaya dilipat secara kemas (': Tapi hobi yang paling selalu dibuat ialah nonton drama korea sambil menyediakan kacang botak disisi.Pheww,wa cakap sama lu lah kan bro,best woo tengok cite korea ada kacang,sambil makan boleh try keterelan melambung dan menangkap kacang botol menggunakan mulut (:

Tu je lah kot sikit sebanyak pasal diri yan.Yang penting lepas ni tadelah adegan malu memalu sebab yeye panggil akak,tiba2 sebaya pulak.so,cheers ! (:

p/s :Jualan penghabisan stock .SINI

62 comments:

AliaJustea said...

hak3... ttbe sebaya plak..
'kak yan'..

♥sophie♥ said...

fie mude setaun dr yan,, hihi,,
yan comel jgn tacing yer ! hehe :P
chill :)

Jay said...

Hye kak Izyan cikeling cikeling..hahaha..dah tuo sgt ekau yo...den nak panggil ekau mokcik cikeling cikeling lah..hehehe...rase rase boleh ke idok???hehehe

fadh leyanie said...

kita lahir pada tahun yang sama..yakni tahun monyet^^

cik fai said...

heeeeeeeeeeeeeeee . adik fai la ni .
adesss.
adik sihat ? hihi ^^
terasa macam kakak la pulak :)

fad ali said...

ehh..yan?ooo...baru kenal yan betol2..

ciput_kechik said...

ea eah...macam sebaya dengan ayue je??? hehehe~

Izyan Masri said...

ALIA:haha.sebayakahh kita ? xD

Izyan Masri said...

sophie:yeay.haha.dah tau yan lagi tua sikit xD

Izyan Masri said...

jay:haha.sapa panggil mokcik kene tangkap xD

Izyan Masri said...

fadh leyanie:haha.kite same!sep sikit dengan monyet2 yang lain xD

Izyan Masri said...

cik fai:kehkeh.kak fai ni umer bape ye xD

Izyan Masri said...

fad ali : tu lah pasal kan.sebelum ni ramai tatau xD

Izyan Masri said...

ciput kechik:yeay.kawan sebaya ! sep sikit xD

lemongrassbeam said...

oooooooo. 19 rupenyaaaa.
muda lagila...hehe

Jay said...

umang aih...den rela di tangkap kalau Yan cikelin cikeling yg tangkap den..hahaha..kalu polis den x mau..:P

cik fai said...

kakak umur 21 la dik , muda kan kan :)

hihi ^^ * geli .

ingat kan sebaya . :)

Arif Azmi said...

Hai 'Kak Yan'! :P.. Dah muka matured.. susah la kan? wakaka.. masa 1st2 baca blog yan terkejut jugak bila dapat tau seumo je.. XP.. jgn bersedih ye..

Bebelan Saja: Eleh! Aku pun boleh!

cik rama-rama said...

adik yannnn...sweeet kan??hahaha..

♥sophie♥ said...

tua ckit je tp ttp comey XD hihi

sweet stalker said...

izyan..kita sebaya lah! haha :)

nabila saat said...

u cuma tinggalkan komen kat entry ni
xpayah buat entry..hehe
pilih engineer ke lawyer ke doctr

http://nabilasaat.blogspot.com/2011/04/kontest-sapa-lagi-terror-dan-poyo.html

Izumi said...

hai "kak yan"... ^^
I tacing tau you cakap masuk ceruk kelape sawit tuh...
I bru jer dpt lepaih dri saner....
Tapi en....ko igt x....
1st outing kiter sesamer....
kalo ak post gamba tuh kompem ko x hapdet blog nih 5 menet....
kkk... ^^

.m y z. said...

wohoo so kita sebaya lah kan. tapi ziema lagi tua kot. lahir januari. haha. Puncak Perdana? berjiran lah kita. ziema Puncak Alam. alahai dekat2 je. heheh.

Misz Jenny said...

kak yannn!!
lame dh xkomen..hehe..
0o..budak sbp la ekk..
jom laga-laga pipi...heee

Shiro Petta Petto said...

haha... ni bukan biodata... ni macam ayat nak ice breaking... buat autobiografi terus laa, yan... XP

adan said...

salam.. hye yan.. ternyata anda masih muda.. ^_^ salam kenal..

Misz Jenny said...

hana tajimun?? hik3

MissSyarniFarida said...

hai adik yan ;D

BuDaK PeGheLiH said...

yg pasal lipat baju tu kita sama... :p berjam2 nk habis lipat.. sdangkn baju tu xde la byk mana pun..

duk hostel mmg best..tmbah2 sbp.. 24 jam ngadap muka org yg sama jer.. so bila sebut zmn skolah.. mesti cm byk giler kita nk brcerita kn.. hakhak..

Nurulbadiah Lai said...

this is YOUR PROFILE..
cute and cool:)

Izyan Masri said...

lemongrassbeam:yeay.aah.muda lagi.baru 19 je (:

Izyan Masri said...

jay:haha.tak mampulah nak tangkap sampai ke sabah xD

Izyan Masri said...

cik fai :ouh.kak fai 21.jauh jugak beze.muka nampak mudalah. :D

Izyan Masri said...

arif azmi:lahh.sebaya jugak ke?haha.memang ramai ingat yan dah 20 lebih tau.tacingg a T_T

Izyan Masri said...

cik rama2:hikhik.aww.so sweet lah 'adik yan' :D

Izyan Masri said...

sophie:haha.ayat ambik hati ni.boleh lah belanja lepas ni xD

Izyan Masri said...

sweet stalker:laah sebaya jugak ke ? haha.ramainya sebaya.kawan2 lah ni xD

Izyan Masri said...

nabila saat : insy,yan free jap lagi yan join ye :D

Izyan Masri said...

umi:muahaha.chill lah weyh,aku pon berasal dari kelapa sawit tu jugak.haha.update je weyh gambar kita outing tu.aku nak bangga sikit xD

Izyan Masri said...

myz :laah.sudahlah sebaya.tempat study pon dekat2.last sem setiap minggu yan pegi puncak alam tu xD

Izyan Masri said...

misz jenny:yeye.budak sbp jugak eyh sayangg?? ^^ jom laga pipi 2x :D

Izyan Masri said...

shiro petta petto :haha.aku buat autobiografi kang tada org nak baca terus xD

Izyan Masri said...

adan:aah.muda lagi.adan umur berapa ? yeay.salam kenal jugak :D

Izyan Masri said...

misz jenny:kihkih.hana tajimun apa sayangg ? ^^

Izyan Masri said...

miss syarnifarida:hye kakak syarni ;P kihkih :D

Izyan Masri said...

budak penghelih:yeay.sbp jugak ke?tak kiralah sbp ke asrama biasa,tapi mmg seronok bila nak becerita balik pasal sekolah xD

Izyan Masri said...

nurulbadiah lai:WOW.SIS.THANKS FOR COMING AND COMMENT A BIT OKAY.HEHE.TENKIU VERY MUCH.MUAH2.HAHA :D

.m y z. said...

haha .buat apa kat situ? mesti sedih kan dduk kat puncak perdana. dalam hutan. hehehhh :PP senasib lah kita. haha.

kAmi dAn mEreKa said...

lagi sedap tengok playfull kiss sambil kunyah maruku, hehe =)

Jay said...

xpo..bior den yo yg sorah diri kek Yan..hahahaha...:)

Izyan Masri said...

MYZ:yan ambik fast track account kat puncak perdana.hehe.tapi kan PP tak berapa hutan mcm puncak alam yang lagi jauh kat dlm tu.kehkeh xD

Izyan Masri said...

kami dan mereka:haha.maruku pon best jugaklah xD

Izyan Masri said...

jay:hahaha

Nabila Shamsudin said...

sebenarnye confius nak panggil yan ape sebelom ni..
tp mmg ingat akak.. haha..
rupenye adik..!! adeh nasib tak panggil akak.. terase mude pulak.. hihik.. :)

Izyan Masri said...

nabila shamsudin:haha.yan dah agak dah.ramai yang nak panggil akak xP

~Bee-La~ said...

hoho..dlu punye lar confuse nk pngil kak yan ke...rupenye kam0o lg adik pde kiter.....heheeee~

Syuti Moimoi said...

haha aipp.jgn kutuk igop =p

Izyan Masri said...

BEELA:kihkih.hai 'kak beela' :D

Izyan Masri said...

syuti moimoi:haha.sengsara tau 2 tahun kat situ :P

chapaticokelat^^ said...

happy birthday :D

jia said...

waaaa...
sebaya la... ;)

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, April 25, 2011

Nama kite izyan masri

Hello everybody !
Peace be with you guys (:

Waah.lamanya tak update secara rakus yakni mengupdate 10 ke 30 entry sehari kan ?Ye lah.takde idea lah nak update ape.Daripada yan dok merapu meraban macam semalam,baik yan mendiamkan diri dan men-stalk blog blog kalian.Ha.saspen tak ?blog siapa yang yan stalk ?adakah blog kamu ? ya kamu.Atau kamu ? atau mungkin jack and the bean stalk ?Jawapannya murai.com.best woo baca gosip kat situ.(':

Hari tu kan,ada beberapa lah kawan2 blogger tanya umur berapa,ada yang nak jadi adik angkat.aww,terharu mak,nyahh.Tapi kan,tengah dok feeling2 nak jadi kakak angkat dan seterusnya mengangkat adik2 yang ada,tiba2 umur sebaya lah derr.Hilang feel.Pastu,ada pulak kawan blogger yang baru tau hometown yan,Teluk Intan.so,hari ni yan akan explain the whole thing about myself lah.Tade lah dah rasa syok sendiri dan feeling berlebih lebihan nak mengangkat adik,tiba2 sebaya.Fuhh,dua2 malu T_T

Nama penuh yan actually is IZYAN NASUHA BINTI MASRI.selama ni dok sebut izyan masri je kan.kesian nasuha tu kene tinggal,mau tacing dak nasuha tu doww (': . Berkat mak memaksa diri sendiri untuk buat solat sunat pelbagai variasi,akhirnya yan berjaya dilahirkan pada 12 Mei 1992.1992?ha?betul 1992?Muda lagi lah yan ni.ye aa.memang muda.Tahun ni baru 19 tahun.Tapi semua dok panggil Kak yan kak yan.padahal sebaya.wuwuwu.tacing a macam ni T_T

KITE LAH IZYAN MASRI TU.HIKHIK

Hometown pulak kat Teluk Intan,perak.Agak2 sapa orang teluk intan tu nak belanja kat secret recipe tak pon oldtown pon orite jugak.Wa laju je bro bab2 kene belanja ni .:D Yan dulu sekolah menengah kat SMK Seri Perak,Nak dijadikan cerita,yan dapatlah 9A untuk PMR,Memang semangat nak masuk sekolah asrama.Tapi bukan sebab nak hidup yang teratur dan berbaris sambil buat muka toye kat dewan makan,tapi sebab rasa cool dan rasa bangga bila dapat pakai baju batik SBP.wakaka.So,at last i got an offer letter from SBP.SBP Integrasi Gopeng.Ape tu?tak pernah dengar pun?Bagilah TKC ke,STF ke,Seri Putri ke,MCKK ke.what theee??Sekolah integrasi tu kampung habis.dalam kawasan kelapa sawit.memang misteri gila mengalahkan misteri nusantara satu waktu dulu.Kalau masuk mastika,mesti semua datang serbu.Awal2 masuk semangat woo pakai baju batik,orang sentuh sikit siap lah,kene pang tangan.Lama2,bila boring,baju batik tu campak2 je kat ampaian.Siap tertukar2 dengan junior senior.Bila wajib pakai mulalah,kejap besar gedabak,next weeknya sendat pulak.haha.eyh jap.ni cite pasal sekolah ke pasal biodata ? -.-' okayokay.lepas sekolah situ,yan pon pegi lah UITM Puncak Perdana Shah Alam.ambik course Fast Track in accountancy.Juling jugaklah mata sebab kene main dengan banyak nombor. -.-'

Hobi?ermm,mungkin mengelap perabot dengan menggunakan antiseptik sampai licin licau berkilau.Takpon lipat baju dengan penuh tekun.haha.yang ni tipu.ayat nak marketkan diri je.Kalau yan lipat baju mesti ada pitstop.lipat 2,3 helai,pastu tengok tv 1 jam,pastu sambung lagi 2,3 helai.anggaran 2 jam,6 helai baju je yang berjaya dilipat secara kemas (': Tapi hobi yang paling selalu dibuat ialah nonton drama korea sambil menyediakan kacang botak disisi.Pheww,wa cakap sama lu lah kan bro,best woo tengok cite korea ada kacang,sambil makan boleh try keterelan melambung dan menangkap kacang botol menggunakan mulut (:

Tu je lah kot sikit sebanyak pasal diri yan.Yang penting lepas ni tadelah adegan malu memalu sebab yeye panggil akak,tiba2 sebaya pulak.so,cheers ! (:

p/s :Jualan penghabisan stock .SINI

62 comments:

AliaJustea said...

hak3... ttbe sebaya plak..
'kak yan'..

♥sophie♥ said...

fie mude setaun dr yan,, hihi,,
yan comel jgn tacing yer ! hehe :P
chill :)

Jay said...

Hye kak Izyan cikeling cikeling..hahaha..dah tuo sgt ekau yo...den nak panggil ekau mokcik cikeling cikeling lah..hehehe...rase rase boleh ke idok???hehehe

fadh leyanie said...

kita lahir pada tahun yang sama..yakni tahun monyet^^

cik fai said...

heeeeeeeeeeeeeeee . adik fai la ni .
adesss.
adik sihat ? hihi ^^
terasa macam kakak la pulak :)

fad ali said...

ehh..yan?ooo...baru kenal yan betol2..

ciput_kechik said...

ea eah...macam sebaya dengan ayue je??? hehehe~

Izyan Masri said...

ALIA:haha.sebayakahh kita ? xD

Izyan Masri said...

sophie:yeay.haha.dah tau yan lagi tua sikit xD

Izyan Masri said...

jay:haha.sapa panggil mokcik kene tangkap xD

Izyan Masri said...

fadh leyanie:haha.kite same!sep sikit dengan monyet2 yang lain xD

Izyan Masri said...

cik fai:kehkeh.kak fai ni umer bape ye xD

Izyan Masri said...

fad ali : tu lah pasal kan.sebelum ni ramai tatau xD

Izyan Masri said...

ciput kechik:yeay.kawan sebaya ! sep sikit xD

lemongrassbeam said...

oooooooo. 19 rupenyaaaa.
muda lagila...hehe

Jay said...

umang aih...den rela di tangkap kalau Yan cikelin cikeling yg tangkap den..hahaha..kalu polis den x mau..:P

cik fai said...

kakak umur 21 la dik , muda kan kan :)

hihi ^^ * geli .

ingat kan sebaya . :)

Arif Azmi said...

Hai 'Kak Yan'! :P.. Dah muka matured.. susah la kan? wakaka.. masa 1st2 baca blog yan terkejut jugak bila dapat tau seumo je.. XP.. jgn bersedih ye..

Bebelan Saja: Eleh! Aku pun boleh!

cik rama-rama said...

adik yannnn...sweeet kan??hahaha..

♥sophie♥ said...

tua ckit je tp ttp comey XD hihi

sweet stalker said...

izyan..kita sebaya lah! haha :)

nabila saat said...

u cuma tinggalkan komen kat entry ni
xpayah buat entry..hehe
pilih engineer ke lawyer ke doctr

http://nabilasaat.blogspot.com/2011/04/kontest-sapa-lagi-terror-dan-poyo.html

Izumi said...

hai "kak yan"... ^^
I tacing tau you cakap masuk ceruk kelape sawit tuh...
I bru jer dpt lepaih dri saner....
Tapi en....ko igt x....
1st outing kiter sesamer....
kalo ak post gamba tuh kompem ko x hapdet blog nih 5 menet....
kkk... ^^

.m y z. said...

wohoo so kita sebaya lah kan. tapi ziema lagi tua kot. lahir januari. haha. Puncak Perdana? berjiran lah kita. ziema Puncak Alam. alahai dekat2 je. heheh.

Misz Jenny said...

kak yannn!!
lame dh xkomen..hehe..
0o..budak sbp la ekk..
jom laga-laga pipi...heee

Shiro Petta Petto said...

haha... ni bukan biodata... ni macam ayat nak ice breaking... buat autobiografi terus laa, yan... XP

adan said...

salam.. hye yan.. ternyata anda masih muda.. ^_^ salam kenal..

Misz Jenny said...

hana tajimun?? hik3

MissSyarniFarida said...

hai adik yan ;D

BuDaK PeGheLiH said...

yg pasal lipat baju tu kita sama... :p berjam2 nk habis lipat.. sdangkn baju tu xde la byk mana pun..

duk hostel mmg best..tmbah2 sbp.. 24 jam ngadap muka org yg sama jer.. so bila sebut zmn skolah.. mesti cm byk giler kita nk brcerita kn.. hakhak..

Nurulbadiah Lai said...

this is YOUR PROFILE..
cute and cool:)

Izyan Masri said...

lemongrassbeam:yeay.aah.muda lagi.baru 19 je (:

Izyan Masri said...

jay:haha.tak mampulah nak tangkap sampai ke sabah xD

Izyan Masri said...

cik fai :ouh.kak fai 21.jauh jugak beze.muka nampak mudalah. :D

Izyan Masri said...

arif azmi:lahh.sebaya jugak ke?haha.memang ramai ingat yan dah 20 lebih tau.tacingg a T_T

Izyan Masri said...

cik rama2:hikhik.aww.so sweet lah 'adik yan' :D

Izyan Masri said...

sophie:haha.ayat ambik hati ni.boleh lah belanja lepas ni xD

Izyan Masri said...

sweet stalker:laah sebaya jugak ke ? haha.ramainya sebaya.kawan2 lah ni xD

Izyan Masri said...

nabila saat : insy,yan free jap lagi yan join ye :D

Izyan Masri said...

umi:muahaha.chill lah weyh,aku pon berasal dari kelapa sawit tu jugak.haha.update je weyh gambar kita outing tu.aku nak bangga sikit xD

Izyan Masri said...

myz :laah.sudahlah sebaya.tempat study pon dekat2.last sem setiap minggu yan pegi puncak alam tu xD

Izyan Masri said...

misz jenny:yeye.budak sbp jugak eyh sayangg?? ^^ jom laga pipi 2x :D

Izyan Masri said...

shiro petta petto :haha.aku buat autobiografi kang tada org nak baca terus xD

Izyan Masri said...

adan:aah.muda lagi.adan umur berapa ? yeay.salam kenal jugak :D

Izyan Masri said...

misz jenny:kihkih.hana tajimun apa sayangg ? ^^

Izyan Masri said...

miss syarnifarida:hye kakak syarni ;P kihkih :D

Izyan Masri said...

budak penghelih:yeay.sbp jugak ke?tak kiralah sbp ke asrama biasa,tapi mmg seronok bila nak becerita balik pasal sekolah xD

Izyan Masri said...

nurulbadiah lai:WOW.SIS.THANKS FOR COMING AND COMMENT A BIT OKAY.HEHE.TENKIU VERY MUCH.MUAH2.HAHA :D

.m y z. said...

haha .buat apa kat situ? mesti sedih kan dduk kat puncak perdana. dalam hutan. hehehhh :PP senasib lah kita. haha.

kAmi dAn mEreKa said...

lagi sedap tengok playfull kiss sambil kunyah maruku, hehe =)

Jay said...

xpo..bior den yo yg sorah diri kek Yan..hahahaha...:)

Izyan Masri said...

MYZ:yan ambik fast track account kat puncak perdana.hehe.tapi kan PP tak berapa hutan mcm puncak alam yang lagi jauh kat dlm tu.kehkeh xD

Izyan Masri said...

kami dan mereka:haha.maruku pon best jugaklah xD

Izyan Masri said...

jay:hahaha

Nabila Shamsudin said...

sebenarnye confius nak panggil yan ape sebelom ni..
tp mmg ingat akak.. haha..
rupenye adik..!! adeh nasib tak panggil akak.. terase mude pulak.. hihik.. :)

Izyan Masri said...

nabila shamsudin:haha.yan dah agak dah.ramai yang nak panggil akak xP

~Bee-La~ said...

hoho..dlu punye lar confuse nk pngil kak yan ke...rupenye kam0o lg adik pde kiter.....heheeee~

Syuti Moimoi said...

haha aipp.jgn kutuk igop =p

Izyan Masri said...

BEELA:kihkih.hai 'kak beela' :D

Izyan Masri said...

syuti moimoi:haha.sengsara tau 2 tahun kat situ :P

chapaticokelat^^ said...

happy birthday :D

jia said...

waaaa...
sebaya la... ;)