Saturday, April 23, 2011

Rabbit juge perlukan populariti macam angelina jolie (':

Hello lovelies !
Peace be with you guys (:

Entry kali ni merupakan satu entry yang tak bererti langsung.Kalau korang mendambakan hidup yang tak bererti,sila lah baca sampai ke penghujungnya.*asal ayat skema ni?tak rock lah macam ni * kita boo dia.boobooo.LOL

Selama ni yan asek tulis pasal entry blog dan diri sendiri sampaikan yan terlupa pasal dak rabbit yang turut memerlukan populariti untuk berjaya dalam hidup.jom kita sama2 beralih arah dan menyaksikan kefamesan dak rabbit yang mungkin akan lebih fames dari si fames ames yang
mempunyai rupa huduh tu (': * eyh,korang tak rasa ke fames ames tu huduh?nasib baik sedap tau.*

sebenarnya,dak rabbit jugak merupakan seekor makhluk yang cantik bergaya serta mempunyai kecomelan berganda.Cuma,malangnya,kecomelan serta keanggunan dak rabbit ni tak digembar gemburkan oleh media macam surat khabar berita harian.Malah,yang lebih malang,melodi pon tak suka buat gosip dan ambik tau pasal dak rabbit macam apekah bentuk najis dak rabbit?adekah besar atau kecik ? jom kita tengok kumpulan dak rabbit ni.lets check it out babeyh~! *babeyh,babeyh babeyh ohhh.* nyanyi lagu baby sambil baling botol kat kepala justin bibir.

yang ni adelah baby white.mempunyai rupa yang comel.kecomelan itu digunakan untuk menggoda dak rabbit jantan.Pernah tercalon dalam majalah remaja sebagai finalis dewi remaja.Tapi tak berjaya menggodol anugerah sebab tak cukup fames.(':

chibon si kaki rumput.Merupakan seekor yang kuat merentap rumput tanpa memandang sekeliling.kadang2 dia tersentap sendiri bila rumput tak berjaya digondolkan mengalahkan gondolnya kepala paklong busu.dia juga boleh dikira rakus dalam kalangan dak rabbit.Kalau masuk majalah 3,hebat ni

Rabbit clone.Keluaran israel.Merupakan seekor yang ego dan angkuh.Lebih fames digelar dak angkuh yang hebat.Mata merah apabila sumpahan menjelma ditengah malam.Maka,habislah segenap kota rabbit termakan sumpah dan sesumpah.what the?? Agak2 kalau masuk mastika,tak pon paranormal,mesti laku ni

nyotnyot si lemah.Merupakan seekor dak rabbit yang sering teraniaya.Dia sering menjadi bahan cercaan dan gosip peminat.Lebih senang dikatekan,seekor yang agak kontroversi.Tapi kenapa murai.com taknak bergosip pasal dia ?

So,kita telah menyaksikan dunia dak rabbit yang hebat.Actually kan,those pictures and rabbits are mine.nama dia satu je,snowy yang gedik sebab suka buang makanan bila makanan tu murah.Ingatlah wahai dak rabbit,kat palestin tu diorang makan roti sekeping je tau.kau nak demand pulak.cheers ! (:

p/s : Jualan penghabisan stock untuk shawl.semuanya RM20 termasuk kos hantar! kelik SINI

54 comments:

angkasa said...

dak rebit dak rebit yg comel!tp xberani sggh nak bela.sobsob :'(

haslinda said...

comel nye snowy... baru tau rabbit pun perlukan gosip... heheh..

ishiko said...

thehee.. yan ade je entry best.. huhuuu..

*its up 2 u dear, kalo au share blh aje buat en3.. kalo xnk simpan je.. en3 tu just 2 say thaxs 2 cik,Yana.. hehe

sumaiyah mokhtar said...

wahhhhhh comelnyeeee :) sekor je ke? knpe tk bela sepasang? hehe

BuDaK PeGheLiH said...

xska sgt bela rabbit, sbb lg ska bela kucing.. hehe..

kucing saya terbalik lak.. bg bnda mkn mahal mcm friskies die xnk.. tp yg tesco punya yg murah tu die mkn plak..

ciput_kechik said...

hoho..comel shangat...cam nak pegang lak bile tengok..teruja..wink3x~..

AliaJustea said...

HAHAH .. ngada eyh rabbit akak..

... said...

peace be upon izyan masri too~

eh. eh! saya nak makan rabbit! rabbit! yum2


EH. NI BUKAN ENTRI TAK BERERTI ;)
YUM2

wu..lama tak singgah. sibuk kenmain. buat entri, tinggal, takde promo2. wuwuwu


izyan suka berangan-angan? ah! habis! habis!

fathiah said...

x penah pegang rabit... suke kucing :)

Ain Zulaikha said...

wahhh like rabbit so much.. dulu pernah ada rabbit, tapi dah mati sebab sejuk.. sian dia.. kalau ada rabbit nak bawak gi kolej. boleh jaga elok2 ;) untunglah rabbit femes dalam blog..

Noor Idayu binti Azmi said...

so cute so cutw <3 !

Arol Mubin said...

Seronok tak bela arnab? Arol tak pernah pegang arnab, asyik bergomol dengan kucing jek. ;D

Entri terbaru : Segmen | Kalau Aku Ada Bakat Aku Nak Jadi ..... :)

cik wiwiz said...

comel2.. suke2.. :) name rabbit kite same la.. snowy.. he, tp dah mati.. tgl coco je :)

Woofer Storm said...

perghhh.comelnya arnab tu..rasa nak beli gak la..haaa

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


lama dah xtgk rabbit..

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

lemongrassbeam said...

dulu kite pun ade bela rabbit.
Ade 2 ekor.
Tapi da arwah....usha la entry lepas².hehe

Misz Muffin said...

comellllnyeeeeeeeee rabbit.. geram tgok..

Rafi Nilhan said...

ala.. itew pon ade rebit comey cenggitu.. tapi da pash away ar.. mencik!

kAmi dAn mEreKa said...

demand tinggi betul rabit ni ek.
ingat org je nak demand2. :)

♥sophie♥ said...

jelesnya,, comel giler,, suka rabbit kaler putih,, nak pinjam bole tak yan !! XD heeeeeee

shereena said...

dr dulu nak bela rabbit tapi mama x bg..hohoho

Izyan Masri said...

angkasa:dia ni lagi tame dari kucing tau.kucing kuku tajam.T_T

Izyan Masri said...

haslinda:haha.memanglah.biar dia pon rasa dihargai :P

Izyan Masri said...

ishiko:ni entry merepek je.tade keje :P

Izyan Masri said...

sumaiyah mokhtar :sekor lagi dah hilang.larikan diri T_T

Izyan Masri said...

sumaiyah mokhtar :sekor lagi dah hilang.larikan diri T_T

Izyan Masri said...

budak penghelih:kihkih.kucing garang.kuku tajam :P eyh,yeke.baiknya kucing awak :D

Izyan Masri said...

ciput kechik :ape lagi.cepatlah bela.kihkih :D

Izyan Masri said...

alia justea:haha.memang ngada dia ni :D

Izyan Masri said...

... : wuwuwu.janganlah makan rabbit tak berdosa ni. xD

Izyan Masri said...

fathiah:kucing garang.rabbit kuku pon tak tajam xD

Izyan Masri said...

ain zulaikha :eee.kesiannya dia mati kesejukan.wuwuwu T_T

Izyan Masri said...

noor idayu binti azmi :jom kita bela dak rabbit beramai2 xD

Izyan Masri said...

arol:seronok!dia lagi baik dari kucing tau :D

Izyan Masri said...

cik wiwiz :waaah.bagusnya.nama sama.kembar kot rabbit kita xD

Izyan Masri said...

woofer storm:sila2.beli banyak2 pon boleh xD

Izyan Masri said...

blade edge:yeay.lepas ni tengok selau selalu ye.happy blogging jugak xD

Izyan Masri said...

lemongrassbeam:eee.kesian dia mati.dah tua kot :D

Izyan Masri said...

misz muffin:comel kan.yan pon geram jugak :D

Izyan Masri said...

rafi nilhan:muahaha.sejak bila pandai cakap mcm ni ? :D

Izyan Masri said...

kami dan mereka:tu lah pasal.dia tak sedar dia asal kampung je xD

Izyan Masri said...

sophie:bolehboleh.sila kan.ambik sini pinjam xD

HonEyBuNNy said...

mata rabbit itu....

merah menyala..hehe..

macam pakai lens...hehe

Izyan Masri said...

shereena:ramai parents tak bagi bela.nnti dah besar bela sendiri ye sayangg ^^

Farhan Zulhusmi said...

hahaha....sumbak...
murai.com erk...noleh gak masuk gosip tu...xcuba anta gosip kt depa..hahaha

Wani said...

aaaaaaaa . suka arnab . teringin nak bela tapi abah tak kasik ;((

Izyan Masri said...

HONEYBUNNY: mungkin jugak kan?dia tengah pakai lens kot xD

Izyan Masri said...

farhan:haha.dah cuba.tapi macam tak diterima xD

Izyan Masri said...

wani:tape2.nnti kita pujuk abah beramai2 xD

Jay said...

yan apa kato kite bagi kawan snowy dgn sweetheart Jay.rase2 ok x?hehe.

Izyan Masri said...

jay:kihkih.snowy ni demand sikit bab pilih kawan ni xD

Nini Hartini said...

yan, brp ekor rabbit yan sbnrnya? Yan biasa lepas rabbit keluar rumah ke? lepas tanpa jaga. nnt dia lari tak? means, lari smpi x jumpa. rabbit kwn akk x duduk dlm cage pun. dia berkeliaran dlm pagar rumah tp x lari pun. best je tgk. rabbit yan cmne?

Izyan Masri said...

KAK TINI :RABBIT YAN DUA EKOR JE.YAN BIASA LEPAS JUGAK,TAPI BILA YAN ADA KAT LUAR RUMAH JE.CAGE DIA ABAH BUAT SENDIRI KAT BELAKANG.STYLE RUMAH.HEHE.SO,BESAR SIKIT DARI CAGE :D

Nini Hartini said...

so dia masuk rumah sndiri atau yan kena masukkan?

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, April 23, 2011

Rabbit juge perlukan populariti macam angelina jolie (':

Hello lovelies !
Peace be with you guys (:

Entry kali ni merupakan satu entry yang tak bererti langsung.Kalau korang mendambakan hidup yang tak bererti,sila lah baca sampai ke penghujungnya.*asal ayat skema ni?tak rock lah macam ni * kita boo dia.boobooo.LOL

Selama ni yan asek tulis pasal entry blog dan diri sendiri sampaikan yan terlupa pasal dak rabbit yang turut memerlukan populariti untuk berjaya dalam hidup.jom kita sama2 beralih arah dan menyaksikan kefamesan dak rabbit yang mungkin akan lebih fames dari si fames ames yang
mempunyai rupa huduh tu (': * eyh,korang tak rasa ke fames ames tu huduh?nasib baik sedap tau.*

sebenarnya,dak rabbit jugak merupakan seekor makhluk yang cantik bergaya serta mempunyai kecomelan berganda.Cuma,malangnya,kecomelan serta keanggunan dak rabbit ni tak digembar gemburkan oleh media macam surat khabar berita harian.Malah,yang lebih malang,melodi pon tak suka buat gosip dan ambik tau pasal dak rabbit macam apekah bentuk najis dak rabbit?adekah besar atau kecik ? jom kita tengok kumpulan dak rabbit ni.lets check it out babeyh~! *babeyh,babeyh babeyh ohhh.* nyanyi lagu baby sambil baling botol kat kepala justin bibir.

yang ni adelah baby white.mempunyai rupa yang comel.kecomelan itu digunakan untuk menggoda dak rabbit jantan.Pernah tercalon dalam majalah remaja sebagai finalis dewi remaja.Tapi tak berjaya menggodol anugerah sebab tak cukup fames.(':

chibon si kaki rumput.Merupakan seekor yang kuat merentap rumput tanpa memandang sekeliling.kadang2 dia tersentap sendiri bila rumput tak berjaya digondolkan mengalahkan gondolnya kepala paklong busu.dia juga boleh dikira rakus dalam kalangan dak rabbit.Kalau masuk majalah 3,hebat ni

Rabbit clone.Keluaran israel.Merupakan seekor yang ego dan angkuh.Lebih fames digelar dak angkuh yang hebat.Mata merah apabila sumpahan menjelma ditengah malam.Maka,habislah segenap kota rabbit termakan sumpah dan sesumpah.what the?? Agak2 kalau masuk mastika,tak pon paranormal,mesti laku ni

nyotnyot si lemah.Merupakan seekor dak rabbit yang sering teraniaya.Dia sering menjadi bahan cercaan dan gosip peminat.Lebih senang dikatekan,seekor yang agak kontroversi.Tapi kenapa murai.com taknak bergosip pasal dia ?

So,kita telah menyaksikan dunia dak rabbit yang hebat.Actually kan,those pictures and rabbits are mine.nama dia satu je,snowy yang gedik sebab suka buang makanan bila makanan tu murah.Ingatlah wahai dak rabbit,kat palestin tu diorang makan roti sekeping je tau.kau nak demand pulak.cheers ! (:

p/s : Jualan penghabisan stock untuk shawl.semuanya RM20 termasuk kos hantar! kelik SINI

54 comments:

angkasa said...

dak rebit dak rebit yg comel!tp xberani sggh nak bela.sobsob :'(

haslinda said...

comel nye snowy... baru tau rabbit pun perlukan gosip... heheh..

ishiko said...

thehee.. yan ade je entry best.. huhuuu..

*its up 2 u dear, kalo au share blh aje buat en3.. kalo xnk simpan je.. en3 tu just 2 say thaxs 2 cik,Yana.. hehe

sumaiyah mokhtar said...

wahhhhhh comelnyeeee :) sekor je ke? knpe tk bela sepasang? hehe

BuDaK PeGheLiH said...

xska sgt bela rabbit, sbb lg ska bela kucing.. hehe..

kucing saya terbalik lak.. bg bnda mkn mahal mcm friskies die xnk.. tp yg tesco punya yg murah tu die mkn plak..

ciput_kechik said...

hoho..comel shangat...cam nak pegang lak bile tengok..teruja..wink3x~..

AliaJustea said...

HAHAH .. ngada eyh rabbit akak..

... said...

peace be upon izyan masri too~

eh. eh! saya nak makan rabbit! rabbit! yum2


EH. NI BUKAN ENTRI TAK BERERTI ;)
YUM2

wu..lama tak singgah. sibuk kenmain. buat entri, tinggal, takde promo2. wuwuwu


izyan suka berangan-angan? ah! habis! habis!

fathiah said...

x penah pegang rabit... suke kucing :)

Ain Zulaikha said...

wahhh like rabbit so much.. dulu pernah ada rabbit, tapi dah mati sebab sejuk.. sian dia.. kalau ada rabbit nak bawak gi kolej. boleh jaga elok2 ;) untunglah rabbit femes dalam blog..

Noor Idayu binti Azmi said...

so cute so cutw <3 !

Arol Mubin said...

Seronok tak bela arnab? Arol tak pernah pegang arnab, asyik bergomol dengan kucing jek. ;D

Entri terbaru : Segmen | Kalau Aku Ada Bakat Aku Nak Jadi ..... :)

cik wiwiz said...

comel2.. suke2.. :) name rabbit kite same la.. snowy.. he, tp dah mati.. tgl coco je :)

Woofer Storm said...

perghhh.comelnya arnab tu..rasa nak beli gak la..haaa

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


lama dah xtgk rabbit..

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

lemongrassbeam said...

dulu kite pun ade bela rabbit.
Ade 2 ekor.
Tapi da arwah....usha la entry lepas².hehe

Misz Muffin said...

comellllnyeeeeeeeee rabbit.. geram tgok..

Rafi Nilhan said...

ala.. itew pon ade rebit comey cenggitu.. tapi da pash away ar.. mencik!

kAmi dAn mEreKa said...

demand tinggi betul rabit ni ek.
ingat org je nak demand2. :)

♥sophie♥ said...

jelesnya,, comel giler,, suka rabbit kaler putih,, nak pinjam bole tak yan !! XD heeeeeee

shereena said...

dr dulu nak bela rabbit tapi mama x bg..hohoho

Izyan Masri said...

angkasa:dia ni lagi tame dari kucing tau.kucing kuku tajam.T_T

Izyan Masri said...

haslinda:haha.memanglah.biar dia pon rasa dihargai :P

Izyan Masri said...

ishiko:ni entry merepek je.tade keje :P

Izyan Masri said...

sumaiyah mokhtar :sekor lagi dah hilang.larikan diri T_T

Izyan Masri said...

sumaiyah mokhtar :sekor lagi dah hilang.larikan diri T_T

Izyan Masri said...

budak penghelih:kihkih.kucing garang.kuku tajam :P eyh,yeke.baiknya kucing awak :D

Izyan Masri said...

ciput kechik :ape lagi.cepatlah bela.kihkih :D

Izyan Masri said...

alia justea:haha.memang ngada dia ni :D

Izyan Masri said...

... : wuwuwu.janganlah makan rabbit tak berdosa ni. xD

Izyan Masri said...

fathiah:kucing garang.rabbit kuku pon tak tajam xD

Izyan Masri said...

ain zulaikha :eee.kesiannya dia mati kesejukan.wuwuwu T_T

Izyan Masri said...

noor idayu binti azmi :jom kita bela dak rabbit beramai2 xD

Izyan Masri said...

arol:seronok!dia lagi baik dari kucing tau :D

Izyan Masri said...

cik wiwiz :waaah.bagusnya.nama sama.kembar kot rabbit kita xD

Izyan Masri said...

woofer storm:sila2.beli banyak2 pon boleh xD

Izyan Masri said...

blade edge:yeay.lepas ni tengok selau selalu ye.happy blogging jugak xD

Izyan Masri said...

lemongrassbeam:eee.kesian dia mati.dah tua kot :D

Izyan Masri said...

misz muffin:comel kan.yan pon geram jugak :D

Izyan Masri said...

rafi nilhan:muahaha.sejak bila pandai cakap mcm ni ? :D

Izyan Masri said...

kami dan mereka:tu lah pasal.dia tak sedar dia asal kampung je xD

Izyan Masri said...

sophie:bolehboleh.sila kan.ambik sini pinjam xD

HonEyBuNNy said...

mata rabbit itu....

merah menyala..hehe..

macam pakai lens...hehe

Izyan Masri said...

shereena:ramai parents tak bagi bela.nnti dah besar bela sendiri ye sayangg ^^

Farhan Zulhusmi said...

hahaha....sumbak...
murai.com erk...noleh gak masuk gosip tu...xcuba anta gosip kt depa..hahaha

Wani said...

aaaaaaaa . suka arnab . teringin nak bela tapi abah tak kasik ;((

Izyan Masri said...

HONEYBUNNY: mungkin jugak kan?dia tengah pakai lens kot xD

Izyan Masri said...

farhan:haha.dah cuba.tapi macam tak diterima xD

Izyan Masri said...

wani:tape2.nnti kita pujuk abah beramai2 xD

Jay said...

yan apa kato kite bagi kawan snowy dgn sweetheart Jay.rase2 ok x?hehe.

Izyan Masri said...

jay:kihkih.snowy ni demand sikit bab pilih kawan ni xD

Nini Hartini said...

yan, brp ekor rabbit yan sbnrnya? Yan biasa lepas rabbit keluar rumah ke? lepas tanpa jaga. nnt dia lari tak? means, lari smpi x jumpa. rabbit kwn akk x duduk dlm cage pun. dia berkeliaran dlm pagar rumah tp x lari pun. best je tgk. rabbit yan cmne?

Izyan Masri said...

KAK TINI :RABBIT YAN DUA EKOR JE.YAN BIASA LEPAS JUGAK,TAPI BILA YAN ADA KAT LUAR RUMAH JE.CAGE DIA ABAH BUAT SENDIRI KAT BELAKANG.STYLE RUMAH.HEHE.SO,BESAR SIKIT DARI CAGE :D

Nini Hartini said...

so dia masuk rumah sndiri atau yan kena masukkan?