Monday, April 04, 2011

Yuyu Zulaikha-Ferreo Random Give away

Hello everyone !
Peace be with you guys (:


Mulalah hormon2 tamak menyelubungi segenap pelusuk diri.Yan dah tak kira dah mata ngantuk macam mintak dodoi atau pun busy buat lawatan sambil belajar ke semua belog kat malaysia ni sampai orang naik menyampah,semua tu kena stop kejap memandangkan YUYU ZULAIKHA ataupun lagi popular dengan gelaran blogger comel tu buat random giveaway.so,wajib join.Nampak je entry tu tadi,habis kelam kabut yan dengan rakusnya tekan2 button comment untuk meluahkan rasa penuh gembira nak join.Tapi,Yan tak tag orang lah kot sebab semua pon dah tau.Buat malu wa je bro kalau nak tag orang,mau sebakul 'boo' wa dapat.so,for those of you yang nak join,kelik banner atas tu takpon link ni.SIS YUYU COMEL.senang bukan ? nak buat sandwich telur pon tak sesenang ni.cheers ! (:

7 comments:

Amiera Hilton said...

miera pn join. hehe gudluck dear :)

Izyan Masri said...

saja try je.susah nak dpt ponggg xD

phee ungu said...

: good luck cik yan :)

Izyan Masri said...

thanks phee ungu :D

cik fai said...

good luck izyan :)

dapat cokelat share ngan fai taw.

huhuhuhu ^_^

Izyan Masri said...

cik fai:thanks.kehkeh.macam susah je nak dapat cekelat tu nnti.

MaIzUrA said...

JOM JOIN MY GA HADIAH LUMAYAN MENANTI ANDA http://wanmyzuracollections.blogspot.com/2011/03/1st-giveaway-by-wan-myzura-collections.html

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, April 04, 2011

Yuyu Zulaikha-Ferreo Random Give away

Hello everyone !
Peace be with you guys (:


Mulalah hormon2 tamak menyelubungi segenap pelusuk diri.Yan dah tak kira dah mata ngantuk macam mintak dodoi atau pun busy buat lawatan sambil belajar ke semua belog kat malaysia ni sampai orang naik menyampah,semua tu kena stop kejap memandangkan YUYU ZULAIKHA ataupun lagi popular dengan gelaran blogger comel tu buat random giveaway.so,wajib join.Nampak je entry tu tadi,habis kelam kabut yan dengan rakusnya tekan2 button comment untuk meluahkan rasa penuh gembira nak join.Tapi,Yan tak tag orang lah kot sebab semua pon dah tau.Buat malu wa je bro kalau nak tag orang,mau sebakul 'boo' wa dapat.so,for those of you yang nak join,kelik banner atas tu takpon link ni.SIS YUYU COMEL.senang bukan ? nak buat sandwich telur pon tak sesenang ni.cheers ! (:

7 comments:

Amiera Hilton said...

miera pn join. hehe gudluck dear :)

Izyan Masri said...

saja try je.susah nak dpt ponggg xD

phee ungu said...

: good luck cik yan :)

Izyan Masri said...

thanks phee ungu :D

cik fai said...

good luck izyan :)

dapat cokelat share ngan fai taw.

huhuhuhu ^_^

Izyan Masri said...

cik fai:thanks.kehkeh.macam susah je nak dapat cekelat tu nnti.

MaIzUrA said...

JOM JOIN MY GA HADIAH LUMAYAN MENANTI ANDA http://wanmyzuracollections.blogspot.com/2011/03/1st-giveaway-by-wan-myzura-collections.html