Sunday, May 01, 2011

Bercerita pasal 3 benda

Hello ladies !
Peace be with you guys (:

IZYAN MASRI FIRST RANDOM GIVEAWAY MASIH DIJALANKAN.UNTUK JOIN KELIK SINI.
HADIAH:

GRAND PRIZE : RM100 *IZYAN MASRI PILIH*
SECOND PRIZE :SEKOTAK COKLAT BROWNIES
5 SAGUHATI : REVIEW BLOG SETIAP BULAN SEHINGGA ADA GIVEAWAY SETERUSNYA (:
JOIN GA KAT SINI

Selamat pagi ibu2 bapak2 siapa yang punya anak bilang aku,aku yang sedang malu sama teman2 ku kerna cuma diriku yang tak laku2.Pe benda lah si wali band ni.nama nak gempak je wali.lepastu buat lagu promote diri pulak.Tak kisahlah,kita doakan jelah diorang ni biar cepat laku.Tadelah nak dengar lagu ni sampai 3,4 tahun lagi.kan ? (':

Lately yan asyik cerita pasal anwar hadi je kan?haha.tiba2 rasa malu.so,kali ni kita beralih arah kepada cerita 3 benda.apekah benda itu ?adekah pasal nasi lemak maklong busu yang dipenuhi dengan semut setiap kali beli?ataupun pasal coolblog coklat yang baru dibeli lepastu ada budak langgar terus tertumpah ?atau mungkin jugak pasal pertualangan dan pahit getir dalam mengalahkan syaitan yang paling berkuasa iaitu syaithhhoon kasut ? eyh,semalam yan beli kasut kat mall tau.siap pening2 kepala sebab susah nak pilih kasut mana yang paling best.Entah pape je jual banyak2 kasut diorang ni.emosi pulak (': 3 benda tersebut ialah tudung bawal,shawl dan tudung indon.yang mana satu menjadi pilihan kalbu ?

dulu kala waktu masih berjinak2 dengan tudung bawal.senyuman pon masih senget waktu ini.anda rasa ini cool?semestinya tak !

Dulu2 kan,memang faveret lah pakai tudung bawal ni.Sebab tu je satu2 nya tudung yang fames ames.Tapi kan,tudung bawal ni agak susah nak pakai.zaman dulu2,tudung yan mesti tak putih hitam,tak hitam putih,hitam tak putih.what thee??semuanya gara2 kemalasan untuk menyeterika atau bahasa modennya meng-iron tudung2 bawal tersebut.Pastu kan,tudung bawal ni yang lecehnya kena pin segala bagai.sambil pin tu pulak,mulut kene muncung sambil goyang2 kepala.Kalau korang tak buat macam tu,nanti bila kene tiup angin sikit,mulalah dia bersenggol senggolan ke kiri dan kanan.tak caya,baik buat."eyh,kamu tipu diorang eyh?kite tak buat pon elok je tudung kite.report mak kite kamu tipu diorang.hayoook." okay,fine.takyah buat mulut muncung pon tudung okay jugak.(-.-') kesimpulannya,tudung bawal agak melecehkan sebab kena jaga bahagian muka yang akan jadi macam cekodok goreng kalau tak hati2.

ni lah tudung indon yang digembar-gemburkan.self confident rendah bila pakai tudung ni.pastu senyuman mulalah jadi huduh bertaraf 2 bintang je.nasib baik ada dak kecik penyeri gambar (':

Tudung indon.tudung indon ni merupakan tudung yang mempunyai bumbung dibahagian kepala dan boleh melindungi muka dari pancaran matahari.Terdapat jugak spesies tudung indon ini yang tajam dibahagian atasnya dan mampu mencederakan pengguna tudung yang lain.Pengguna tudung spesis ini juga dikatakan akan kelihatan seperti warga indon selepas memakainya.Aiip,tapi bukan indon yang jadi bibik tu.indon yang dimaksudkan ialah indon yang berkedudukan agak baik seperti pelakon sinetron yang memakai tudung.Pengguna tudung indon juga akan digembar gemburkan memiliki rupa yang agak berusia jika dibandingkan dengan pemakai tudung lain.Bagi sesiapa yang terasa diri muka kelihatan berusia tu,anda tidak perlu lagi menggunakan krim anti penuaan atau apa2 sahaja.anda hanya perlu cek adekah anda menggunakan tudung indon atau sebaliknya.jika ya,sila beralih ketudung lain dengan kadar segera.-sumber,izyanmasri.blogspot.com-Tudung indon,rejected!

bila pakai shawl,confident level akan naik mendadak,kadang2 membawa kepada tahap riak.haha.maka,anda bolehlah berposing sambil berpura2 tengok kebawah atau atas.terserah (':

Yang ketiga ialah shawl.Shawl ni bukan wa nak puji lebih lah.tapi tiptop a.wa rasa nak kiss2 je dengan shawl.Shawl ni kadang2 takyah guna pin pon tape.belit2,dah siap.alhamdulillah lah,setakat ni,wa tak pernah dengar lagi pasal orang mati selepas membelit shawl.so,dont worry,be happy while using your shawl.Nak lagi best,kalau pakai shawl ni,wa takyah nak jaga bahagian muka dia.Sebab dia akan ikut bentuk muka kita.Bukan maksud ,korang pegi tandas dia ikut,taktak.maksudnya,korang belit2 tu,dengan tame atau jinaknya dia akan ikut bentuk muka korang.wa kasi jamin sama lu olang lah ahmei sama ahwong.Tapi kan,mak wa cakap,kalau wa pakai shawl,muka wa sama bulat dengan donut.Donut pon jatuh standard kalau lawan tahap kebulatan dengan muka wa pakai shawl.Macam tu aa mak.tacing lah dengan mak.wuwuwu T_T

so,the conclusion is,dalam banyak2 benda tadi,shawl lah yang paling hebat dan paling senang nak digunakan.by the way,do choose the best shawl for your head okay.so,bolehlah dapatkan shawl yang best kat ez brownies.SINI.senang cerita,tak payah pusing jauh2,entry ni nak promote shawl ez brownies je.haha.okaylah,nak tengok video noor anwar hadi sebelum memulakan proses kemas bilik.so,cheers ! (:

43 comments:

Zuraidah said...

Ni la yang di namakan revolusi TUDUNG. Keh keh keh. Shawl tu cantik gak ek? Ehe. :)

LittleGurl said...

betol dear..LG pom skang prefer pakai shawl. sebelom ne pom LG memang tak pakai tudung bawal, xreti lgsung nak pakai. sebab kalo pakai muncung tu tak jd muncung. jadi melekat kat dahi. T_T. uhuu. LG suke pakai selendang lembik gile yg ade bulu2 tu. Ala,selendang tuh femes kot mula2 kua. Tu je yg LG pakai dulu. Tak pom tudung ala2 mcm tudung bawal,tp jenis cifon. huhuhu. Skng dah suka pakai shawl sbb takyah nak pakai byk pin. Mula2 nak try mmg mcm payah kot,ambek msa dlm 15/30min. Skang dah xperlu nak tgop cermin, belit je dalam msa 30 saat siap. heeeee

LittleGurl said...

betol dear..LG pom skang prefer pakai shawl. sebelom ne pom LG memang tak pakai tudung bawal, xreti lgsung nak pakai. sebab kalo pakai muncung tu tak jd muncung. jadi melekat kat dahi. T_T. uhuu. LG suke pakai selendang lembik gile yg ade bulu2 tu. Ala,selendang tuh femes kot mula2 kua. Tu je yg LG pakai dulu. Tak pom tudung ala2 mcm tudung bawal,tp jenis cifon. huhuhu. Skng dah suka pakai shawl sbb takyah nak pakai byk pin. Mula2 nak try mmg mcm payah kot,ambek msa dlm 15/30min. Skang dah xperlu nak tgop cermin, belit je dalam msa 30 saat siap. heeeee

Far8 budak baik said...

senyuman masih senget ape..
senyuman kau sentiasa senget.
hahaha =p..
ak x suka shawl..sakit mata tgk kah3

CikHaniBhulat said...

btul2...kalo pakai tudung bawal kena ada cra nyew...kalo nak cepat mula la xnak jadi la...time tu la nak ngada2 kan...

then kalo pakai tudung indon tu, uhrm, rasa cm ....ish mcm mak cik jew...mcm mak indon la..xcantik la...tp skrg, kalo mls nak iron tdung n dah lambat g klas, sebat jew...

lastly, shawl...humm...senang nak pakai..kkdg x pyh gosok kan..lilit jew samapi separuh napas...hehehe...then dah siap...er, cantik..puji diri sdiri..

yan kalo pakai shawl cnatik..suke tgk =)

SheY PuLL said...

hahahah betol lah...
macam ade kesamaan bg semua perempaun jew..:p
biase la tu...
semua nak ikut trend..:P
makin lame main style +poyo..:P




JOM jengah blog saya... DOAKAN UNTUK FINAL EXAM SAYE YER ^^,,(http://sheypull.blogspot.com)

HonEyBuNNy said...

suka shawls jugak walaupun muka ila boolat...hehe

kalau pakai tudung indon...muka ila xsesuai..huuhu

| gad1s s0ypans | said...

hikhik.....
fanatik ekk ngn shawl....

bt0l...
gad1s p0wn suke and selesa ngn shawl....
wlaup0wn ambik masa yg lama kt cermin.....
c(:

j0m j0in....

http://gad1ss0ypans.blogspot.com/2011/04/c0ntestdikau-yang-utama-b0nda.html?showComment=1304227277569#c6719155206474212933

misz molecule said...

kalau keluar je mesi kerja perempuan shopping je..



padahal dah niat awal2..kan?hahaha



nice dat shawl!

Misz Jenny said...

kak yan..anda memang cantikkk..
heee...

(cepat2 r tutup contest tu, hahaha)

noraliza said...

haha..kelakar jer ayat tudung indon yg ada BUMBUNG tuu.

fifianggun said...

i pon tak suke pki tdung indon...huhu

♥sophie♥ said...

rindu dekat yan (':
erm,, tak suke tdg indon T_T

Bulan said...

tgk mood.nk pakai tudung bawal ke shawl ke tudung malas je.eheee

slalunye tudung malas la.sbb x smpt nk bersiap.huhuhu

P/s:aah yan.Bulan nk sponsor,ish nk wat entri?malu la.huhuhu leh je nk wat.nati link skali ke blogshop bulan ye.

Akid azami said...

tudung indon?? ada ke?? Btw bagus entri ni. Nanti boleh suruh adik den baca entri ni sebab dia minat pasal tudung2 dengan shawl ni :D

Reen Rostarizam said...

dulu tak faham sgt kenapa lah ramai jugak yg pakai tudung indon tu~ haih..tapi nasib fashion berubah..rasanya yg latest nie sgt cntik..suka tgk perempuan pakai shawl nmpk bergaya and trendy :)

.m y z. said...

wah dah macam model shawl dah. shawl terbaik. senang, cepat, cun cantik! :D

ciput_kechik said...

Ayue sukew shawl..ayue suke shawl..

psst: sampaikan ayue dah tak pandai nak gayakan tudung bawal sangat...ahahaha...

MONAT © 2011 said...

sounds itneresting! :) nak join nak join~

Syimir said...

hehe..tudung oh tudung..:P..
kalau nak bersiap,punyelah lame..
hehee

Izyan Masri said...

zuraidah:revolusi kan?tapi tudung indon tak suka xD

Izyan Masri said...

littlegurl:kita sama lah.hehe.shawl senang kankan :D

Izyan Masri said...

far8:haha.sebab aku senyum senget tu lah orang panggil angelina jolie xD

Izyan Masri said...

cikhanibhulat:bab takyah gosok tu paling yan setuju!haha.org malas mcm yan mmg suka sangat xD

Izyan Masri said...

sheypull:haha.bab style tu yan setuju dah.poyo tu kene babap ni.haha ^^

Izyan Masri said...

honeybunny:samelah.tudung indon ni tak best T_T

Izyan Masri said...

gadis sopan:sangat fanatik dengan shawl tau :D

Izyan Masri said...

misz molecule:haha.samalah xD

Izyan Masri said...

misz jenny:haha.jaja sayang,ada org mintak suruh sambung lagi sebab diorang tak sempat joingg ^^

Izyan Masri said...

noraliza:haha.memang macam bumbung ;p

Izyan Masri said...

fifianggun:yeah.gimme 5 !

Izyan Masri said...

sophie:busy eyh.jarang nampak hari tu :D kita sama.yan tak suka sngt tudung indon T_T

Izyan Masri said...

bulan:hehe.kihkih.tudung malas tu yang tudung awning lah kan :D

Izyan Masri said...

akid azami:tudung indon tu yan je bagi nama.haha.:D

Izyan Masri said...

reen rostarizam:org lain pakai nampak style.yan pakai nampak mcm donut .wuwuwu T_T

Izyan Masri said...

myz:kihkih.puji shawl habis habisan ye xD

Izyan Masri said...

ciput kechik:kita sama.rasa peik pulak sekarang bila pakai tudung bawal.hah.over :D

Izyan Masri said...

monat 2011:join apa ? :D

Izyan Masri said...

syimir:hehe.macam biasa tunggu org je bunyinya ni xD

Iera Lollies said...

batul tu ,pakai shawl tu best!:)
plg ske ayat yan
ckp'wa tak pernah dengar lagi pasal orang mati selepas membelit shawl'
lawak;)

Izyan Masri said...

IERA:kihkih.lawak eyh :D

moom said...

nice blog
put backlinks

moom said...

hi..
great blog...
from moomstore.com

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, May 01, 2011

Bercerita pasal 3 benda

Hello ladies !
Peace be with you guys (:

IZYAN MASRI FIRST RANDOM GIVEAWAY MASIH DIJALANKAN.UNTUK JOIN KELIK SINI.
HADIAH:

GRAND PRIZE : RM100 *IZYAN MASRI PILIH*
SECOND PRIZE :SEKOTAK COKLAT BROWNIES
5 SAGUHATI : REVIEW BLOG SETIAP BULAN SEHINGGA ADA GIVEAWAY SETERUSNYA (:
JOIN GA KAT SINI

Selamat pagi ibu2 bapak2 siapa yang punya anak bilang aku,aku yang sedang malu sama teman2 ku kerna cuma diriku yang tak laku2.Pe benda lah si wali band ni.nama nak gempak je wali.lepastu buat lagu promote diri pulak.Tak kisahlah,kita doakan jelah diorang ni biar cepat laku.Tadelah nak dengar lagu ni sampai 3,4 tahun lagi.kan ? (':

Lately yan asyik cerita pasal anwar hadi je kan?haha.tiba2 rasa malu.so,kali ni kita beralih arah kepada cerita 3 benda.apekah benda itu ?adekah pasal nasi lemak maklong busu yang dipenuhi dengan semut setiap kali beli?ataupun pasal coolblog coklat yang baru dibeli lepastu ada budak langgar terus tertumpah ?atau mungkin jugak pasal pertualangan dan pahit getir dalam mengalahkan syaitan yang paling berkuasa iaitu syaithhhoon kasut ? eyh,semalam yan beli kasut kat mall tau.siap pening2 kepala sebab susah nak pilih kasut mana yang paling best.Entah pape je jual banyak2 kasut diorang ni.emosi pulak (': 3 benda tersebut ialah tudung bawal,shawl dan tudung indon.yang mana satu menjadi pilihan kalbu ?

dulu kala waktu masih berjinak2 dengan tudung bawal.senyuman pon masih senget waktu ini.anda rasa ini cool?semestinya tak !

Dulu2 kan,memang faveret lah pakai tudung bawal ni.Sebab tu je satu2 nya tudung yang fames ames.Tapi kan,tudung bawal ni agak susah nak pakai.zaman dulu2,tudung yan mesti tak putih hitam,tak hitam putih,hitam tak putih.what thee??semuanya gara2 kemalasan untuk menyeterika atau bahasa modennya meng-iron tudung2 bawal tersebut.Pastu kan,tudung bawal ni yang lecehnya kena pin segala bagai.sambil pin tu pulak,mulut kene muncung sambil goyang2 kepala.Kalau korang tak buat macam tu,nanti bila kene tiup angin sikit,mulalah dia bersenggol senggolan ke kiri dan kanan.tak caya,baik buat."eyh,kamu tipu diorang eyh?kite tak buat pon elok je tudung kite.report mak kite kamu tipu diorang.hayoook." okay,fine.takyah buat mulut muncung pon tudung okay jugak.(-.-') kesimpulannya,tudung bawal agak melecehkan sebab kena jaga bahagian muka yang akan jadi macam cekodok goreng kalau tak hati2.

ni lah tudung indon yang digembar-gemburkan.self confident rendah bila pakai tudung ni.pastu senyuman mulalah jadi huduh bertaraf 2 bintang je.nasib baik ada dak kecik penyeri gambar (':

Tudung indon.tudung indon ni merupakan tudung yang mempunyai bumbung dibahagian kepala dan boleh melindungi muka dari pancaran matahari.Terdapat jugak spesies tudung indon ini yang tajam dibahagian atasnya dan mampu mencederakan pengguna tudung yang lain.Pengguna tudung spesis ini juga dikatakan akan kelihatan seperti warga indon selepas memakainya.Aiip,tapi bukan indon yang jadi bibik tu.indon yang dimaksudkan ialah indon yang berkedudukan agak baik seperti pelakon sinetron yang memakai tudung.Pengguna tudung indon juga akan digembar gemburkan memiliki rupa yang agak berusia jika dibandingkan dengan pemakai tudung lain.Bagi sesiapa yang terasa diri muka kelihatan berusia tu,anda tidak perlu lagi menggunakan krim anti penuaan atau apa2 sahaja.anda hanya perlu cek adekah anda menggunakan tudung indon atau sebaliknya.jika ya,sila beralih ketudung lain dengan kadar segera.-sumber,izyanmasri.blogspot.com-Tudung indon,rejected!

bila pakai shawl,confident level akan naik mendadak,kadang2 membawa kepada tahap riak.haha.maka,anda bolehlah berposing sambil berpura2 tengok kebawah atau atas.terserah (':

Yang ketiga ialah shawl.Shawl ni bukan wa nak puji lebih lah.tapi tiptop a.wa rasa nak kiss2 je dengan shawl.Shawl ni kadang2 takyah guna pin pon tape.belit2,dah siap.alhamdulillah lah,setakat ni,wa tak pernah dengar lagi pasal orang mati selepas membelit shawl.so,dont worry,be happy while using your shawl.Nak lagi best,kalau pakai shawl ni,wa takyah nak jaga bahagian muka dia.Sebab dia akan ikut bentuk muka kita.Bukan maksud ,korang pegi tandas dia ikut,taktak.maksudnya,korang belit2 tu,dengan tame atau jinaknya dia akan ikut bentuk muka korang.wa kasi jamin sama lu olang lah ahmei sama ahwong.Tapi kan,mak wa cakap,kalau wa pakai shawl,muka wa sama bulat dengan donut.Donut pon jatuh standard kalau lawan tahap kebulatan dengan muka wa pakai shawl.Macam tu aa mak.tacing lah dengan mak.wuwuwu T_T

so,the conclusion is,dalam banyak2 benda tadi,shawl lah yang paling hebat dan paling senang nak digunakan.by the way,do choose the best shawl for your head okay.so,bolehlah dapatkan shawl yang best kat ez brownies.SINI.senang cerita,tak payah pusing jauh2,entry ni nak promote shawl ez brownies je.haha.okaylah,nak tengok video noor anwar hadi sebelum memulakan proses kemas bilik.so,cheers ! (:

43 comments:

Zuraidah said...

Ni la yang di namakan revolusi TUDUNG. Keh keh keh. Shawl tu cantik gak ek? Ehe. :)

LittleGurl said...

betol dear..LG pom skang prefer pakai shawl. sebelom ne pom LG memang tak pakai tudung bawal, xreti lgsung nak pakai. sebab kalo pakai muncung tu tak jd muncung. jadi melekat kat dahi. T_T. uhuu. LG suke pakai selendang lembik gile yg ade bulu2 tu. Ala,selendang tuh femes kot mula2 kua. Tu je yg LG pakai dulu. Tak pom tudung ala2 mcm tudung bawal,tp jenis cifon. huhuhu. Skng dah suka pakai shawl sbb takyah nak pakai byk pin. Mula2 nak try mmg mcm payah kot,ambek msa dlm 15/30min. Skang dah xperlu nak tgop cermin, belit je dalam msa 30 saat siap. heeeee

LittleGurl said...

betol dear..LG pom skang prefer pakai shawl. sebelom ne pom LG memang tak pakai tudung bawal, xreti lgsung nak pakai. sebab kalo pakai muncung tu tak jd muncung. jadi melekat kat dahi. T_T. uhuu. LG suke pakai selendang lembik gile yg ade bulu2 tu. Ala,selendang tuh femes kot mula2 kua. Tu je yg LG pakai dulu. Tak pom tudung ala2 mcm tudung bawal,tp jenis cifon. huhuhu. Skng dah suka pakai shawl sbb takyah nak pakai byk pin. Mula2 nak try mmg mcm payah kot,ambek msa dlm 15/30min. Skang dah xperlu nak tgop cermin, belit je dalam msa 30 saat siap. heeeee

Far8 budak baik said...

senyuman masih senget ape..
senyuman kau sentiasa senget.
hahaha =p..
ak x suka shawl..sakit mata tgk kah3

CikHaniBhulat said...

btul2...kalo pakai tudung bawal kena ada cra nyew...kalo nak cepat mula la xnak jadi la...time tu la nak ngada2 kan...

then kalo pakai tudung indon tu, uhrm, rasa cm ....ish mcm mak cik jew...mcm mak indon la..xcantik la...tp skrg, kalo mls nak iron tdung n dah lambat g klas, sebat jew...

lastly, shawl...humm...senang nak pakai..kkdg x pyh gosok kan..lilit jew samapi separuh napas...hehehe...then dah siap...er, cantik..puji diri sdiri..

yan kalo pakai shawl cnatik..suke tgk =)

SheY PuLL said...

hahahah betol lah...
macam ade kesamaan bg semua perempaun jew..:p
biase la tu...
semua nak ikut trend..:P
makin lame main style +poyo..:P




JOM jengah blog saya... DOAKAN UNTUK FINAL EXAM SAYE YER ^^,,(http://sheypull.blogspot.com)

HonEyBuNNy said...

suka shawls jugak walaupun muka ila boolat...hehe

kalau pakai tudung indon...muka ila xsesuai..huuhu

| gad1s s0ypans | said...

hikhik.....
fanatik ekk ngn shawl....

bt0l...
gad1s p0wn suke and selesa ngn shawl....
wlaup0wn ambik masa yg lama kt cermin.....
c(:

j0m j0in....

http://gad1ss0ypans.blogspot.com/2011/04/c0ntestdikau-yang-utama-b0nda.html?showComment=1304227277569#c6719155206474212933

misz molecule said...

kalau keluar je mesi kerja perempuan shopping je..



padahal dah niat awal2..kan?hahaha



nice dat shawl!

Misz Jenny said...

kak yan..anda memang cantikkk..
heee...

(cepat2 r tutup contest tu, hahaha)

noraliza said...

haha..kelakar jer ayat tudung indon yg ada BUMBUNG tuu.

fifianggun said...

i pon tak suke pki tdung indon...huhu

♥sophie♥ said...

rindu dekat yan (':
erm,, tak suke tdg indon T_T

Bulan said...

tgk mood.nk pakai tudung bawal ke shawl ke tudung malas je.eheee

slalunye tudung malas la.sbb x smpt nk bersiap.huhuhu

P/s:aah yan.Bulan nk sponsor,ish nk wat entri?malu la.huhuhu leh je nk wat.nati link skali ke blogshop bulan ye.

Akid azami said...

tudung indon?? ada ke?? Btw bagus entri ni. Nanti boleh suruh adik den baca entri ni sebab dia minat pasal tudung2 dengan shawl ni :D

Reen Rostarizam said...

dulu tak faham sgt kenapa lah ramai jugak yg pakai tudung indon tu~ haih..tapi nasib fashion berubah..rasanya yg latest nie sgt cntik..suka tgk perempuan pakai shawl nmpk bergaya and trendy :)

.m y z. said...

wah dah macam model shawl dah. shawl terbaik. senang, cepat, cun cantik! :D

ciput_kechik said...

Ayue sukew shawl..ayue suke shawl..

psst: sampaikan ayue dah tak pandai nak gayakan tudung bawal sangat...ahahaha...

MONAT © 2011 said...

sounds itneresting! :) nak join nak join~

Syimir said...

hehe..tudung oh tudung..:P..
kalau nak bersiap,punyelah lame..
hehee

Izyan Masri said...

zuraidah:revolusi kan?tapi tudung indon tak suka xD

Izyan Masri said...

littlegurl:kita sama lah.hehe.shawl senang kankan :D

Izyan Masri said...

far8:haha.sebab aku senyum senget tu lah orang panggil angelina jolie xD

Izyan Masri said...

cikhanibhulat:bab takyah gosok tu paling yan setuju!haha.org malas mcm yan mmg suka sangat xD

Izyan Masri said...

sheypull:haha.bab style tu yan setuju dah.poyo tu kene babap ni.haha ^^

Izyan Masri said...

honeybunny:samelah.tudung indon ni tak best T_T

Izyan Masri said...

gadis sopan:sangat fanatik dengan shawl tau :D

Izyan Masri said...

misz molecule:haha.samalah xD

Izyan Masri said...

misz jenny:haha.jaja sayang,ada org mintak suruh sambung lagi sebab diorang tak sempat joingg ^^

Izyan Masri said...

noraliza:haha.memang macam bumbung ;p

Izyan Masri said...

fifianggun:yeah.gimme 5 !

Izyan Masri said...

sophie:busy eyh.jarang nampak hari tu :D kita sama.yan tak suka sngt tudung indon T_T

Izyan Masri said...

bulan:hehe.kihkih.tudung malas tu yang tudung awning lah kan :D

Izyan Masri said...

akid azami:tudung indon tu yan je bagi nama.haha.:D

Izyan Masri said...

reen rostarizam:org lain pakai nampak style.yan pakai nampak mcm donut .wuwuwu T_T

Izyan Masri said...

myz:kihkih.puji shawl habis habisan ye xD

Izyan Masri said...

ciput kechik:kita sama.rasa peik pulak sekarang bila pakai tudung bawal.hah.over :D

Izyan Masri said...

monat 2011:join apa ? :D

Izyan Masri said...

syimir:hehe.macam biasa tunggu org je bunyinya ni xD

Iera Lollies said...

batul tu ,pakai shawl tu best!:)
plg ske ayat yan
ckp'wa tak pernah dengar lagi pasal orang mati selepas membelit shawl'
lawak;)

Izyan Masri said...

IERA:kihkih.lawak eyh :D

moom said...

nice blog
put backlinks

moom said...

hi..
great blog...
from moomstore.com