Thursday, May 19, 2011

Berubah demi sebiji blog

Hello there !
Peace be with you guys (:

pada suatu petang yang hening,izyan masri telah keboringan didalam bilik.keboringan menjadi jadi lepas beliau terasa kepanasan bukan kepalang.maka,izyan masri telah mengupdate blognya yang kembali bersawang setelah ditinggalkan dua hari.Lelabah menyanyi riang,unggas2 berterbangan dan semut2 yang bertempikan didalam blog dihalau kesemuanya demi blog tercinta.pastu...zzzz...cerita sambung next time lah sebab pengarang malas nak taip panjang2.nak delete,sayang.haha (':

actually cerita dia macam ni je,bagi memastikan blog ni sentiasa diupdate hari2 tanpa memerlukan proses memerah otak mengalahkan makcik2 kat kampong perah kain tu,yan dah bercadang untuk menjawab soalan2 30 days challenge.benda ni orang dah buat dari zaman sebelum kejatuhan portugis lagi,tapi yan baru nak buat.tak kisahlah.janji bila orang tanya "der,lu ada buat challenge tu tak?" bolehlah menjawab dengan nada yang angkuh yang yan pon dah buat.wakaka.bahagia bahagia (':

berikut ialah soalan2 nya.susah woo 30 days challenge ni.kiranya tahap susah dia sama macam kalau esok ada trial exam spm biologi tapi malam tu baru kau baca bio bab 1.tu pon baru tingkatan 4 punya.susah kan susah kan? marilah kita tengok soalan2 tersebut.lets check it out babeyh~babeyh babeyh babeyh oo~baling botol kat justin bieber.

Day 1A photo of yourself and a description of how your day was.
Day 2A photo of something you ate today.
Day 3Your idea of the perfect first date.
Day 4Your favorite photograph of your best friend.
Day 5A photo of yourself two years ago.
Day 6A photo of an animal you’d love to keep as a pet.
Day 7Your dream wedding.
Day 8A song to match your mood.
Day 9A photo of the item you last purchased.
Day 10A photo of our favorite place to eat.
Day 11What’s in your makeup bag?
Day 12 – A photograph of the town you live in.
Day 13 – Your favorite musician and why?
Day 14 – A TV show you’re currently addicted to.
Day 15 – Something you don’t leave the house without.
Day 16 – Your celebrity crush.
Day 17 – Your first love
Day 18 – Something you crave a lot.
Day 19 – Another picture of yourself.
Day 20 – The meaning behind your blog name.
Day 21 – A photo of something that makes you happy.
Day 22 – A letter to someone who has hurt you recently.
Day 23 – 15 facts about you.
Day 24 – A photo of something that means a lot to you.
Day 25 – What’s in your purse?
Day 26 – 10 things that you hate alot
Day 27 – A picture of you last year and now and how have you changed since then?
Day 28 – Your favorite movie.
Day 29 – Something you could never get tired of doing.
Day 30 – A photograph of youself today + three good things that have happened in the past 30 days

tu lah dia soalan2 nya.susah kan?tape.yan akan try jawab satu2 demi kecemerlangan insan sejagat.marilah kita bersama2 berdoa agar 30 days challenge ni dapat dijawab dengan jayanya.*doa sambil angkat muka keatas biar lagi makbul*~~.okaylah,nak makan pizza melayu.dah macam lempeng goreng dah rasanya.tapi ape adehal.janji boleh telan.last2 nanti bila dah keluar balik rupa dia sama je dengan makanan yang lain kan.haha.so,cheers! (:

p/s:sesiapa yang berminat nak join gathering blogger picisan bolehlah visit blog FAD ALI atau add yan dalam facebook.tqvm.(:

59 comments:

Ashraf Jalil said...

mmg berkesan care update blog cmni..tgk, org dah view nih..siap komen lg..haha

Akid azami said...

menarik gak 30 days challenge ni :D Hm siapa eh yang bagi soalan2 ni?

noraliza said...

siot jer ayat baling botol kat justin bibir..cian dia taw..hahahaha

Nini Hartini said...

soalan ni ada dlm post akak. tp x publish lg sbb x sempat nk buat entry 30 hari berturut-turut. hehe..tunggu cuti sekolah hujung tahun kot. haha

Good luck Yan :)

rara pinkmafia said...

heheheh chaiyok2...

k.h.a.l.i.l.a said...

wahhh... chay0k yan chay0k!! ^_^

Jay said...

wah rasa cam nak join tp xde idea nak jawab.Jay tunghu jawapan Yanlah.hahaha.

sarah mohamad said...

izyan rajin betul nak buat challenge ni. me melas! hihi

Arif Azmi said...

Fuh.. HAHA.. Susah je tengok orang lain buat challenge ni.. Tapi best jugak sebab tak perlu fikir nak update nnty.. Kah3..

Post terbaru Bebelan Saja: Kata-Kata Terakhir

Scya Lollita said...

woooo cik scya rasa mcm rjin nak buat tp mcm mls gak . haha , bakal kot .

Norliyana Kartini said...

good luck ye buat 30 days challange ni, chaiyok chaiyok!

btw, baru follow blog nice ni ^^

miszlullaby said...

woaaaahhh~nak kene fullkan 30-30hari tuh ke..jenuh jugak tunak perah otak.huhuhu..

Aimi Dayana Bahari said...

go for it! haha.

nadzli azlan said...

tamao add !! WEKKK ! :p

chapaticokelat^^ said...

well i can say your challenges are WAY better than mine ! :D

anim :) said...

ou . kena byk pkiaq ne .. mncabar yaw ! :)

Syafiee said...

Lepas ni,. boleh la tambah 60 days tau, yan. Haha. :D

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

wah wah rajin rajin..semoga berjaya menghabiskan cabaran neh..

haslinda said...

waaa...nak wat jugak la.wat time cuti sem.ada banyak masa...

angkasa said...

gudluck kak yan!

cik azeya said...

bagus gak. tak payah perah2 otak nak buat entri setiap kali updet. -_-

cikida said...

ahha,,,rjin si comel nih..gud luck !

jarijemarisengal said...

rajin bebenor..gud luck..jgn loklaq ;)

cikbibo said...

bibo rse agk susa la cik izyan cbaran neh...

CiK BiBo said...

agk susa la challenge die cik izyan..

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

err..kalau blogger laki buat entri ni agak2 macam gedik tak?..keh3

darul_makmur@yahoo.com said...

Salam...nak tumpang promosi boleh tak...klik la sini...terima kasih...peace

nadhirah karim said...

blog sebiji eh kak?menarik..hehe..

Izyan Masri said...

ashraf jalil:haha.bila ada benda ni,tayah pk susah2 dah xD

Izyan Masri said...

akid azami:haha.tengok dari pokcik googl je xD

Izyan Masri said...

noraliza:oops.sorry2.kene mintak maap dengan justin ni xD

Izyan Masri said...

nini hartini:hikhik.kita buat sama2 ye kak tini xD

Izyan Masri said...

rara pinkmafia:tenkiu2 :D

Izyan Masri said...

khalila:waah.semangat pulak dengar.tenkiu2 xD

Izyan Masri said...

jay:yesyes.sila kan jay :D

Izyan Masri said...

sarah mohamad:hihi.ter rajin pulak yan nak joingg :D

Izyan Masri said...

arif azmi:kankan?tayah pk banyak2.senang je.kihkih :D

Izyan Masri said...

scya:haha.kene rajin jugak.kita buat sama2 xD

Izyan Masri said...

norliyana kartini:yeahh.tenkiu2 :D

Izyan Masri said...

miszlullaby:hihi.tadelah susah snagat kot.try try :D

Izyan Masri said...

aimi dayana bahari:hihi.tengs kawan sama cmpus :D

Izyan Masri said...

nadzli azlan:haha.tanak kawan ! :P

Izyan Masri said...

chapati cekelat:well,is it ?i tot mine is just a simple one :D

Izyan Masri said...

anim:kihkih.mencabar lah jugak sikit2 xD

Izyan Masri said...

syafiee:haha.amboii.kemain smpai 60 hari.hari ke 40 dh pengsan xD

Izyan Masri said...

rina avail:yeahh.thanks kak rina :D

Izyan Masri said...

haslinda:betul2.yan buat ni pon sebab cuti sem.[astu masa berlambak2 xD

Izyan Masri said...

angkasa:thanks neena comel :D

Izyan Masri said...

cik azeya:sangat bagus tau sebenarnya.haha :D

Izyan Masri said...

cikida:hihi.thanks ye :D

Izyan Masri said...

jarijemarisengal:haha.dakk aiih.takkan longaq nyaa :D

Izyan Masri said...

cikbibo:hi hi.sedang2 je.tadelah susah sangat.jom try jom :D

Izyan Masri said...

iqbal hakimi:haha.dakk aiih.meyh try sat noo :D

Izyan Masri said...

nadhirah:haha.taktau apa nak guna untuk blog.ambik sebiji terus xD

msredcheesecake said...

cik izyan,
ha..da kata nak wat challenge tu but tau.jgn mengelat . heheee...gud luck dear...n have fun too...

Izyan Masri said...

MSREDCHEESE CAKE:YEAH YEAH.YAN TRY BUAT BETUL2.ECEY.PADAHAL DAH START MALAS NI XD

.m y z. said...

wah macam menarik je :D kiranya satu hari satu soalan satu entry eh?

Iera Lollies said...

wah,cabaran 30 hari?
semoga berjaya ! :)

yqnq ellyana said...

selamat buat ye..

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, May 19, 2011

Berubah demi sebiji blog

Hello there !
Peace be with you guys (:

pada suatu petang yang hening,izyan masri telah keboringan didalam bilik.keboringan menjadi jadi lepas beliau terasa kepanasan bukan kepalang.maka,izyan masri telah mengupdate blognya yang kembali bersawang setelah ditinggalkan dua hari.Lelabah menyanyi riang,unggas2 berterbangan dan semut2 yang bertempikan didalam blog dihalau kesemuanya demi blog tercinta.pastu...zzzz...cerita sambung next time lah sebab pengarang malas nak taip panjang2.nak delete,sayang.haha (':

actually cerita dia macam ni je,bagi memastikan blog ni sentiasa diupdate hari2 tanpa memerlukan proses memerah otak mengalahkan makcik2 kat kampong perah kain tu,yan dah bercadang untuk menjawab soalan2 30 days challenge.benda ni orang dah buat dari zaman sebelum kejatuhan portugis lagi,tapi yan baru nak buat.tak kisahlah.janji bila orang tanya "der,lu ada buat challenge tu tak?" bolehlah menjawab dengan nada yang angkuh yang yan pon dah buat.wakaka.bahagia bahagia (':

berikut ialah soalan2 nya.susah woo 30 days challenge ni.kiranya tahap susah dia sama macam kalau esok ada trial exam spm biologi tapi malam tu baru kau baca bio bab 1.tu pon baru tingkatan 4 punya.susah kan susah kan? marilah kita tengok soalan2 tersebut.lets check it out babeyh~babeyh babeyh babeyh oo~baling botol kat justin bieber.

Day 1A photo of yourself and a description of how your day was.
Day 2A photo of something you ate today.
Day 3Your idea of the perfect first date.
Day 4Your favorite photograph of your best friend.
Day 5A photo of yourself two years ago.
Day 6A photo of an animal you’d love to keep as a pet.
Day 7Your dream wedding.
Day 8A song to match your mood.
Day 9A photo of the item you last purchased.
Day 10A photo of our favorite place to eat.
Day 11What’s in your makeup bag?
Day 12 – A photograph of the town you live in.
Day 13 – Your favorite musician and why?
Day 14 – A TV show you’re currently addicted to.
Day 15 – Something you don’t leave the house without.
Day 16 – Your celebrity crush.
Day 17 – Your first love
Day 18 – Something you crave a lot.
Day 19 – Another picture of yourself.
Day 20 – The meaning behind your blog name.
Day 21 – A photo of something that makes you happy.
Day 22 – A letter to someone who has hurt you recently.
Day 23 – 15 facts about you.
Day 24 – A photo of something that means a lot to you.
Day 25 – What’s in your purse?
Day 26 – 10 things that you hate alot
Day 27 – A picture of you last year and now and how have you changed since then?
Day 28 – Your favorite movie.
Day 29 – Something you could never get tired of doing.
Day 30 – A photograph of youself today + three good things that have happened in the past 30 days

tu lah dia soalan2 nya.susah kan?tape.yan akan try jawab satu2 demi kecemerlangan insan sejagat.marilah kita bersama2 berdoa agar 30 days challenge ni dapat dijawab dengan jayanya.*doa sambil angkat muka keatas biar lagi makbul*~~.okaylah,nak makan pizza melayu.dah macam lempeng goreng dah rasanya.tapi ape adehal.janji boleh telan.last2 nanti bila dah keluar balik rupa dia sama je dengan makanan yang lain kan.haha.so,cheers! (:

p/s:sesiapa yang berminat nak join gathering blogger picisan bolehlah visit blog FAD ALI atau add yan dalam facebook.tqvm.(:

59 comments:

Ashraf Jalil said...

mmg berkesan care update blog cmni..tgk, org dah view nih..siap komen lg..haha

Akid azami said...

menarik gak 30 days challenge ni :D Hm siapa eh yang bagi soalan2 ni?

noraliza said...

siot jer ayat baling botol kat justin bibir..cian dia taw..hahahaha

Nini Hartini said...

soalan ni ada dlm post akak. tp x publish lg sbb x sempat nk buat entry 30 hari berturut-turut. hehe..tunggu cuti sekolah hujung tahun kot. haha

Good luck Yan :)

rara pinkmafia said...

heheheh chaiyok2...

k.h.a.l.i.l.a said...

wahhh... chay0k yan chay0k!! ^_^

Jay said...

wah rasa cam nak join tp xde idea nak jawab.Jay tunghu jawapan Yanlah.hahaha.

sarah mohamad said...

izyan rajin betul nak buat challenge ni. me melas! hihi

Arif Azmi said...

Fuh.. HAHA.. Susah je tengok orang lain buat challenge ni.. Tapi best jugak sebab tak perlu fikir nak update nnty.. Kah3..

Post terbaru Bebelan Saja: Kata-Kata Terakhir

Scya Lollita said...

woooo cik scya rasa mcm rjin nak buat tp mcm mls gak . haha , bakal kot .

Norliyana Kartini said...

good luck ye buat 30 days challange ni, chaiyok chaiyok!

btw, baru follow blog nice ni ^^

miszlullaby said...

woaaaahhh~nak kene fullkan 30-30hari tuh ke..jenuh jugak tunak perah otak.huhuhu..

Aimi Dayana Bahari said...

go for it! haha.

nadzli azlan said...

tamao add !! WEKKK ! :p

chapaticokelat^^ said...

well i can say your challenges are WAY better than mine ! :D

anim :) said...

ou . kena byk pkiaq ne .. mncabar yaw ! :)

Syafiee said...

Lepas ni,. boleh la tambah 60 days tau, yan. Haha. :D

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

wah wah rajin rajin..semoga berjaya menghabiskan cabaran neh..

haslinda said...

waaa...nak wat jugak la.wat time cuti sem.ada banyak masa...

angkasa said...

gudluck kak yan!

cik azeya said...

bagus gak. tak payah perah2 otak nak buat entri setiap kali updet. -_-

cikida said...

ahha,,,rjin si comel nih..gud luck !

jarijemarisengal said...

rajin bebenor..gud luck..jgn loklaq ;)

cikbibo said...

bibo rse agk susa la cik izyan cbaran neh...

CiK BiBo said...

agk susa la challenge die cik izyan..

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

err..kalau blogger laki buat entri ni agak2 macam gedik tak?..keh3

darul_makmur@yahoo.com said...

Salam...nak tumpang promosi boleh tak...klik la sini...terima kasih...peace

nadhirah karim said...

blog sebiji eh kak?menarik..hehe..

Izyan Masri said...

ashraf jalil:haha.bila ada benda ni,tayah pk susah2 dah xD

Izyan Masri said...

akid azami:haha.tengok dari pokcik googl je xD

Izyan Masri said...

noraliza:oops.sorry2.kene mintak maap dengan justin ni xD

Izyan Masri said...

nini hartini:hikhik.kita buat sama2 ye kak tini xD

Izyan Masri said...

rara pinkmafia:tenkiu2 :D

Izyan Masri said...

khalila:waah.semangat pulak dengar.tenkiu2 xD

Izyan Masri said...

jay:yesyes.sila kan jay :D

Izyan Masri said...

sarah mohamad:hihi.ter rajin pulak yan nak joingg :D

Izyan Masri said...

arif azmi:kankan?tayah pk banyak2.senang je.kihkih :D

Izyan Masri said...

scya:haha.kene rajin jugak.kita buat sama2 xD

Izyan Masri said...

norliyana kartini:yeahh.tenkiu2 :D

Izyan Masri said...

miszlullaby:hihi.tadelah susah snagat kot.try try :D

Izyan Masri said...

aimi dayana bahari:hihi.tengs kawan sama cmpus :D

Izyan Masri said...

nadzli azlan:haha.tanak kawan ! :P

Izyan Masri said...

chapati cekelat:well,is it ?i tot mine is just a simple one :D

Izyan Masri said...

anim:kihkih.mencabar lah jugak sikit2 xD

Izyan Masri said...

syafiee:haha.amboii.kemain smpai 60 hari.hari ke 40 dh pengsan xD

Izyan Masri said...

rina avail:yeahh.thanks kak rina :D

Izyan Masri said...

haslinda:betul2.yan buat ni pon sebab cuti sem.[astu masa berlambak2 xD

Izyan Masri said...

angkasa:thanks neena comel :D

Izyan Masri said...

cik azeya:sangat bagus tau sebenarnya.haha :D

Izyan Masri said...

cikida:hihi.thanks ye :D

Izyan Masri said...

jarijemarisengal:haha.dakk aiih.takkan longaq nyaa :D

Izyan Masri said...

cikbibo:hi hi.sedang2 je.tadelah susah sangat.jom try jom :D

Izyan Masri said...

iqbal hakimi:haha.dakk aiih.meyh try sat noo :D

Izyan Masri said...

nadhirah:haha.taktau apa nak guna untuk blog.ambik sebiji terus xD

msredcheesecake said...

cik izyan,
ha..da kata nak wat challenge tu but tau.jgn mengelat . heheee...gud luck dear...n have fun too...

Izyan Masri said...

MSREDCHEESE CAKE:YEAH YEAH.YAN TRY BUAT BETUL2.ECEY.PADAHAL DAH START MALAS NI XD

.m y z. said...

wah macam menarik je :D kiranya satu hari satu soalan satu entry eh?

Iera Lollies said...

wah,cabaran 30 hari?
semoga berjaya ! :)

yqnq ellyana said...

selamat buat ye..