Friday, May 20, 2011

Day 1-A photo of yourself and a description of how your day was

Hello there !
Peace be with you guys (:

Hello girls!hello girls! ada tak sesiapa yang rindu yan sebab jarang update sekarang?tolong a mengaku bia yan tak syok sensorang.sorang dah angkat tangan.dua.tige. lapanratusenampuloh. terharu terharu. (': ni yang semangat balik nak berbelog ni.taip sampai meletop keyboard.sebenarnya kan,yan nak update selalu,tapi disebabkan khusyuk sangat melayan facebook,yan dah terlupa nak update belog.ni semua salah yahudi dan mark sebab dah melalaikan yan.haha.macam tu pon boleh ke ? T_T

nampak tajuk atas tu ? pe benda lah diorang ni buat soalan panjang2.ingat rock lah buat soalan macam tu.kalau soalan fizik spm panjang mcm ni,gerenti semua budak2 dah keluar awal dari exam hall sebab hypertension soalan panjang dan berbelit belit.pastu yang pempuan bajet nangis2 konon susah,padahal malas nak pikir.baiklah.marilah kita menjawab secara beramai2 permintaan soalan tersebut.biasalah,artis cam wa ni macam2 soalan orang nak tanya bro.wakaka.joke joke.(': ~jom kita layankan.zaas~

bulat betul muka yan dalam ni.macam nak tertetas shawl tu yan tengok.haha (':

gambar ni waktu accountancy day uitm shah alam tahun 2010.waktu ni makanan secara buffet,so happy dia bukan kepalang.lagi2 kalau kau boleh buat macam semua tu kau yang punya.kiri kau pegang tigebelas cocok satay,kanan ayam goreng dua ketul.haha.pastu sambil makan ada pulak karoke pelajar2 fakulti seni musik uitm shah alam,ada lah cam sam bunkface sikit2.

pastu budak2 account pon nak kalut nyanyi jugak.hambek kau.terus gelap glitter langit pas diorang nyanyi.haha.(padahal waktu malam.memanglah langit gelap).terasa hari tu begitu heaven sebab sambil makan ada nyanyi2,pastu boleh usha brader2 hensem diseluruh campus shah alam.Yan sebagai pencinta makanan berasa sangat gembire sebab dapat makanan percuma malam tu.

so tu jelah kot untuk day first.alah.setakat jawab soalan macam ni,sambil makan kepok lekor cicah laju2 dalam sos pon boleh weyh.bongkak tak bongkak wa bro ? okaylah,nak tengok video anwar hadi.lama tak tengok.rindu pulak.so,cheers! (:

58 comments:

Cik Ezy said...

wah!
dh join cbran 30 ari tu ek..
hihikk

Arif Azmi said...

Hmmm.. Cambest je.. :P.. Nak tulis post pun dah blur sekarang..

Jay said...

wah....makan punya pasal laju ek??hehehe..takpe Jay belanja sate 100 cucuk nak tak??hahahaha

rara pinkmafia said...

chaiyok2.akk tak sgup nk buat.takit tak tercapai.hehehe

HALIM said...

Sama bulat je muka yan dulu dengan sekarang..hehehe! ^_^

cikpuanhady said...

waa..sedapnyer satay..dah lama tak makan..

Jom join :Nak menang souvenir dari Swiss? Meh join MBS Giveaway

Belog kami :Notre Belle Histoire

CIK FERRA AWW said...

wah banyak nyee dia makan. cam anak gajah jer kuikuikui

Far8 budak baik said...

bunkface lahh sgt..
hahaha..pehhh lyn fb
sampai lupe blog..
tu ar korang nyanyi ke laut..
aku nyanyi merdu je =p

Nica said...

haha.. yan sebut psal makanan terus lapar, nak p geledah dapur sat kot2 sate ada bawah tuding secara tiba2 :P

cikida said...

alolollo,,comelnye yan ni..makan satay...sedappp nyee..da lme tak mkn...skrg jgk g kajang..hhhaa.=p

nadzli azlan said...

aahhahaha comell :D

ishiko said...

huhu.. yan pun juin 30day challenge...

Misz Jenny said...

bongkak!! bongkak!
=p

CikHaniBhulat said...

wah...dah join 30 day challenge..hebat2....moga berjaya habes kan 30 tu...hehehe...nak angkat tgn jgk..nmpak x?hik3

kiwi said...

ow..amek account kt uitm shah alam ke??tahun bpe?? ^^

Syimir said...

mak ai..tamak btul hang yup..hehe..satay punyelah bnyk.hehe

nadhirah karim said...

waahh..anwar hadi~~ :)

Rafi Nilhan said...

ehem.. anda nampak anggun mengenakan shawl di kepalamu..

tq

phee ungu said...

: kenapa da ta rajin menulis , busy bercuti ea ?? :') eh , tembam sikit dulu , skrg da ta nmpk mcm tu pun :) asek anwar hadi je , phee ungu ta ad ?? :P

Miss Eyda said...

yan batch accountancy yg mana ek? sbb ada kwn budak acc kat uitm shah alam.

rajin bebeno dia join 30 days challenge ye. goodluck babe :)

cik azeya said...

hahah.

tgalkan blog semate2 facebook yang boring tu sangat tak masuk akal. facebook sekarang dah boring gileee. lebih rela melayan blog orang . haha.

Wani said...

damn u facebook ! haha

msredcheesecake said...

cik izyan,
msred cinta makanan. kalu dpt makan best2, anak sendiri pon da x nampak da...heheee

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

kalau akak lak x layan facebook..blog lg menggoda..hehe..

dpt makan percuma mmglah sgt heaven kan..hehe

lisa said...

cun! 0__0

Amoi said...

Good luck untuk challenge macam ni ok?

tak larat rasanya nak buat 30 days.

eeeehhhiikkksss!

noorcahaya said...

suka anwar hadi jugak ! im a fan :D

kAmi dAn mEreKa said...

bongkak, takbur semua ada yan, hehe :)

Izyan Masri said...

CIK EZY:HAHA.AAH.SEMANGAT NI.BERKOBAR KOBAR :D

Izyan Masri said...

ARIF AZMI:SILA SILA JOIN :D

Izyan Masri said...

JAY:HIHI.BAIKNYAA DIA.TERHARU AMBO :D

Izyan Masri said...

RARA PINKMAFIA:WAAH.YANG YAN PULAK TERLEBIH SEMANGAT NI XD

Izyan Masri said...

HALIM:HAHA.TAPI SEKARANG LAGI BULAT KOT.KIHKIH :D

Izyan Masri said...

CIKPUANHADY:JEMPUT MAKAN RAMAI2 XD

Izyan Masri said...

CIK FERRA AWW:HAHA.TAPE.ANAK GAJAH KAN COMEL?KANKAN XD

Izyan Masri said...

FAR8 BUDAK BAIK:HAHA.AKU TAK NYANYI.SEB BAIK XD

Izyan Masri said...

NICA:haha.bagus2 GELEDAH LAMA2 SIKIT :D

Izyan Masri said...

CIKIDA:HIHI.JOM PEGI KAJANG MAKAN SATAY SAMA2 XD

Izyan Masri said...

NADZLI AZLAN:THANKS :D

Izyan Masri said...

ISHIKO:AAH.YAN TENGAH SEMANGAT NI XD

Izyan Masri said...

MISZ JENNY:HAHA.PALING BONGKAK KAN :P

Izyan Masri said...

CIKHANIBHULAT:HAHA.NAMPAK2.SEB BAIK CIK HANI ANGKAT TINGGI XD

Izyan Masri said...

KIWI:FAST TRACK LAGI.BELUM DEGREE :D

Izyan Masri said...

SYIMIR:HIHI.AAAH.TAMAK KAN KAN ?XD

Izyan Masri said...

NADHIRAH KARIM:MESTI MINAT ANWAR HADI JUGAK.KANKAN :D

Izyan Masri said...

RAFI NILHAN:WAAH.AYAT MU BUATKAN SAYA TERHARU.HAHA :D TENKIU2

Izyan Masri said...

PHEE UNGU:AAH.SEKARANG BUSY JALAN SANA SINI TADE MASA NAK NGADAP LAPTOP.HIHI.PHEE UNGU KENE BUAT VLOG BARU YAN TULIS JUGAK XD

Izyan Masri said...

MISS EYDA:YAN FIRST YEAR SECOND SEM FAST TRACK ACCOUNT .TENKIU2 :D

Izyan Masri said...

CIK AZEYA:TAKTAULAH PASLA PE RAJIN LAYAN FESBUK DULU.SKRG BLOG BALIK XD

Izyan Masri said...

WANI:HAHA.KITE BAKO JE FESBUK XD

Izyan Masri said...

MSREDCHEESE CAKE:HIHI.KESIAN ANAK KALAH DNEGAN MAKANAN.XD

Izyan Masri said...

RINA AVAIL:KAK RINA,HAHA.AAH.SANGAT HEAVEN DAPAT MAKANAN FREE.KANKAN XD

Izyan Masri said...

LISA:SIMPLE BUT MEANINGFUL.TENKIU BABE :D

Izyan Masri said...

AMOI:YAN TERPAKSA BUAT2 LARAT NI.HAHA :D

Izyan Masri said...

NOORCHAYA:HAHA.ADA SAINGAN NI.HAISH.HAHA :D

Izyan Masri said...

KAMI DAN MEREKA:HAHA.PAKEJ KAN ? XD

Iera Lollies said...

comelnyer kak yan ! :)

yqnq ellyana said...

nice post..muka sebijik sama dn kawan yana..uhuk3

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, May 20, 2011

Day 1-A photo of yourself and a description of how your day was

Hello there !
Peace be with you guys (:

Hello girls!hello girls! ada tak sesiapa yang rindu yan sebab jarang update sekarang?tolong a mengaku bia yan tak syok sensorang.sorang dah angkat tangan.dua.tige. lapanratusenampuloh. terharu terharu. (': ni yang semangat balik nak berbelog ni.taip sampai meletop keyboard.sebenarnya kan,yan nak update selalu,tapi disebabkan khusyuk sangat melayan facebook,yan dah terlupa nak update belog.ni semua salah yahudi dan mark sebab dah melalaikan yan.haha.macam tu pon boleh ke ? T_T

nampak tajuk atas tu ? pe benda lah diorang ni buat soalan panjang2.ingat rock lah buat soalan macam tu.kalau soalan fizik spm panjang mcm ni,gerenti semua budak2 dah keluar awal dari exam hall sebab hypertension soalan panjang dan berbelit belit.pastu yang pempuan bajet nangis2 konon susah,padahal malas nak pikir.baiklah.marilah kita menjawab secara beramai2 permintaan soalan tersebut.biasalah,artis cam wa ni macam2 soalan orang nak tanya bro.wakaka.joke joke.(': ~jom kita layankan.zaas~

bulat betul muka yan dalam ni.macam nak tertetas shawl tu yan tengok.haha (':

gambar ni waktu accountancy day uitm shah alam tahun 2010.waktu ni makanan secara buffet,so happy dia bukan kepalang.lagi2 kalau kau boleh buat macam semua tu kau yang punya.kiri kau pegang tigebelas cocok satay,kanan ayam goreng dua ketul.haha.pastu sambil makan ada pulak karoke pelajar2 fakulti seni musik uitm shah alam,ada lah cam sam bunkface sikit2.

pastu budak2 account pon nak kalut nyanyi jugak.hambek kau.terus gelap glitter langit pas diorang nyanyi.haha.(padahal waktu malam.memanglah langit gelap).terasa hari tu begitu heaven sebab sambil makan ada nyanyi2,pastu boleh usha brader2 hensem diseluruh campus shah alam.Yan sebagai pencinta makanan berasa sangat gembire sebab dapat makanan percuma malam tu.

so tu jelah kot untuk day first.alah.setakat jawab soalan macam ni,sambil makan kepok lekor cicah laju2 dalam sos pon boleh weyh.bongkak tak bongkak wa bro ? okaylah,nak tengok video anwar hadi.lama tak tengok.rindu pulak.so,cheers! (:

58 comments:

Cik Ezy said...

wah!
dh join cbran 30 ari tu ek..
hihikk

Arif Azmi said...

Hmmm.. Cambest je.. :P.. Nak tulis post pun dah blur sekarang..

Jay said...

wah....makan punya pasal laju ek??hehehe..takpe Jay belanja sate 100 cucuk nak tak??hahahaha

rara pinkmafia said...

chaiyok2.akk tak sgup nk buat.takit tak tercapai.hehehe

HALIM said...

Sama bulat je muka yan dulu dengan sekarang..hehehe! ^_^

cikpuanhady said...

waa..sedapnyer satay..dah lama tak makan..

Jom join :Nak menang souvenir dari Swiss? Meh join MBS Giveaway

Belog kami :Notre Belle Histoire

CIK FERRA AWW said...

wah banyak nyee dia makan. cam anak gajah jer kuikuikui

Far8 budak baik said...

bunkface lahh sgt..
hahaha..pehhh lyn fb
sampai lupe blog..
tu ar korang nyanyi ke laut..
aku nyanyi merdu je =p

Nica said...

haha.. yan sebut psal makanan terus lapar, nak p geledah dapur sat kot2 sate ada bawah tuding secara tiba2 :P

cikida said...

alolollo,,comelnye yan ni..makan satay...sedappp nyee..da lme tak mkn...skrg jgk g kajang..hhhaa.=p

nadzli azlan said...

aahhahaha comell :D

ishiko said...

huhu.. yan pun juin 30day challenge...

Misz Jenny said...

bongkak!! bongkak!
=p

CikHaniBhulat said...

wah...dah join 30 day challenge..hebat2....moga berjaya habes kan 30 tu...hehehe...nak angkat tgn jgk..nmpak x?hik3

kiwi said...

ow..amek account kt uitm shah alam ke??tahun bpe?? ^^

Syimir said...

mak ai..tamak btul hang yup..hehe..satay punyelah bnyk.hehe

nadhirah karim said...

waahh..anwar hadi~~ :)

Rafi Nilhan said...

ehem.. anda nampak anggun mengenakan shawl di kepalamu..

tq

phee ungu said...

: kenapa da ta rajin menulis , busy bercuti ea ?? :') eh , tembam sikit dulu , skrg da ta nmpk mcm tu pun :) asek anwar hadi je , phee ungu ta ad ?? :P

Miss Eyda said...

yan batch accountancy yg mana ek? sbb ada kwn budak acc kat uitm shah alam.

rajin bebeno dia join 30 days challenge ye. goodluck babe :)

cik azeya said...

hahah.

tgalkan blog semate2 facebook yang boring tu sangat tak masuk akal. facebook sekarang dah boring gileee. lebih rela melayan blog orang . haha.

Wani said...

damn u facebook ! haha

msredcheesecake said...

cik izyan,
msred cinta makanan. kalu dpt makan best2, anak sendiri pon da x nampak da...heheee

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

kalau akak lak x layan facebook..blog lg menggoda..hehe..

dpt makan percuma mmglah sgt heaven kan..hehe

lisa said...

cun! 0__0

Amoi said...

Good luck untuk challenge macam ni ok?

tak larat rasanya nak buat 30 days.

eeeehhhiikkksss!

noorcahaya said...

suka anwar hadi jugak ! im a fan :D

kAmi dAn mEreKa said...

bongkak, takbur semua ada yan, hehe :)

Izyan Masri said...

CIK EZY:HAHA.AAH.SEMANGAT NI.BERKOBAR KOBAR :D

Izyan Masri said...

ARIF AZMI:SILA SILA JOIN :D

Izyan Masri said...

JAY:HIHI.BAIKNYAA DIA.TERHARU AMBO :D

Izyan Masri said...

RARA PINKMAFIA:WAAH.YANG YAN PULAK TERLEBIH SEMANGAT NI XD

Izyan Masri said...

HALIM:HAHA.TAPI SEKARANG LAGI BULAT KOT.KIHKIH :D

Izyan Masri said...

CIKPUANHADY:JEMPUT MAKAN RAMAI2 XD

Izyan Masri said...

CIK FERRA AWW:HAHA.TAPE.ANAK GAJAH KAN COMEL?KANKAN XD

Izyan Masri said...

FAR8 BUDAK BAIK:HAHA.AKU TAK NYANYI.SEB BAIK XD

Izyan Masri said...

NICA:haha.bagus2 GELEDAH LAMA2 SIKIT :D

Izyan Masri said...

CIKIDA:HIHI.JOM PEGI KAJANG MAKAN SATAY SAMA2 XD

Izyan Masri said...

NADZLI AZLAN:THANKS :D

Izyan Masri said...

ISHIKO:AAH.YAN TENGAH SEMANGAT NI XD

Izyan Masri said...

MISZ JENNY:HAHA.PALING BONGKAK KAN :P

Izyan Masri said...

CIKHANIBHULAT:HAHA.NAMPAK2.SEB BAIK CIK HANI ANGKAT TINGGI XD

Izyan Masri said...

KIWI:FAST TRACK LAGI.BELUM DEGREE :D

Izyan Masri said...

SYIMIR:HIHI.AAAH.TAMAK KAN KAN ?XD

Izyan Masri said...

NADHIRAH KARIM:MESTI MINAT ANWAR HADI JUGAK.KANKAN :D

Izyan Masri said...

RAFI NILHAN:WAAH.AYAT MU BUATKAN SAYA TERHARU.HAHA :D TENKIU2

Izyan Masri said...

PHEE UNGU:AAH.SEKARANG BUSY JALAN SANA SINI TADE MASA NAK NGADAP LAPTOP.HIHI.PHEE UNGU KENE BUAT VLOG BARU YAN TULIS JUGAK XD

Izyan Masri said...

MISS EYDA:YAN FIRST YEAR SECOND SEM FAST TRACK ACCOUNT .TENKIU2 :D

Izyan Masri said...

CIK AZEYA:TAKTAULAH PASLA PE RAJIN LAYAN FESBUK DULU.SKRG BLOG BALIK XD

Izyan Masri said...

WANI:HAHA.KITE BAKO JE FESBUK XD

Izyan Masri said...

MSREDCHEESE CAKE:HIHI.KESIAN ANAK KALAH DNEGAN MAKANAN.XD

Izyan Masri said...

RINA AVAIL:KAK RINA,HAHA.AAH.SANGAT HEAVEN DAPAT MAKANAN FREE.KANKAN XD

Izyan Masri said...

LISA:SIMPLE BUT MEANINGFUL.TENKIU BABE :D

Izyan Masri said...

AMOI:YAN TERPAKSA BUAT2 LARAT NI.HAHA :D

Izyan Masri said...

NOORCHAYA:HAHA.ADA SAINGAN NI.HAISH.HAHA :D

Izyan Masri said...

KAMI DAN MEREKA:HAHA.PAKEJ KAN ? XD

Iera Lollies said...

comelnyer kak yan ! :)

yqnq ellyana said...

nice post..muka sebijik sama dn kawan yana..uhuk3