Monday, May 23, 2011

Day 2-A photo of something you ate today

Hello bloggers !
Peace be upon you guys (:

sebenarnya sekarang ni yan tengah emosi sekali sebab netbook tak mau bukak pulak semalam.aiseyh man.yan tatang dia bagai minyak yang penuh.bawak masuk comforter bila malam sebab takut dia kesejukan,pegi holiday bawak dia jenjalan sekali,tapi dia buat hal pulak.Bila yan tekan B,dia keluar m,so setiap kali nak tulis "eyh comelnya kau." dia akan jadi "eyh,cobelnya kau" sungguh tak cool~wuwuwu T_T

tu lah dia netbook berhati evil *sigh* -.-

sampai hati kau netbook mempermainkan perasaan yan.kecewa kau tau tak?kecewa dia ibarat sepatutnya hari ni tade kelas,tapi tiba2 lecturer call wakil kelas then bagitau ada kelas ganti pukul 8 pagi.padahal malam tadi baru je berjoli sakan sebab bayangkan esok tade kelas.so,lecturer,kalau yan datang lambat,jangan nak salahkan yan pulak okay.u deserve it.ecey.dendam berahi nampak?haha.

so,marilah kita kembali pada topik diatas.a photo of something you ate today.as i'm a bit emo since this morning,so,i need to eat alot.kononnya sebagai penawar duka lah.maka,dengan berbekalkan azam,kecekalan dan jugak sikit ilmu didada,yan pon buatlah chicken chop.tapi semua org ckp mcm ayam kena langgar lori pastu penyek ditengah jalan.tacing aa cm ni T_T

ni lah chicken chop yang digembar gemburkan.haha.bila tengok memang macam ayam mati kena langgar lak.yang hitam2 tu part kene gilis dengan tayar lori.(':

memandangkan emosi masih kurang stabil,so,abah pon belikan lah kepsi.its a bless when u've such an understanding father just like mine.haha.kau buat2 emosi kurang balance,then ayah kau belikan anything you craving for.heaven sungguh.

okaylah.sampai sini je 30 days challenge kita untuk hari ni.memang tak challenging langsung.cubalah tanya soalan2 yang berbunyi ganas macam adekah kau pernah minum darah seperti pelakon2 twilight?barulah brader.okay.so,cheers ! (:

46 comments:

CIK FERRA AWW said...

amboi makin ngembung lah kalau mkn kfc je

Jay said...

hahaha..wah KFC.....best owh..macam nak join lah..tunggu Jay join nt k..hahaha..Cobel tu menatang ape Yan??hik hik hik

cik najihah said...

hai dear..
pinjam nama untuk karakter segmen BA :)
jom baca sekali hihi

http://najihahfara.blogspot.com/2011/05/cerita-kreatif-aku-bersama-ben-ashaari.html

EZAN IDMA said...

waaa asl sedp sgt makan! hee jeles

haslinda said...

yummy...dapnye kepci...nak gak...^^

Arief Arf said...

ha ah la chicken chop tu macam baru lepas kena langgar dengan lori minyak.
hahahaha

X)

Rafi Nilhan said...

sedap dan sedap...

jari rasa sedap dijilat kepsi

msredcheesecake said...

CIK IZYAN,
MAKAN KEPSI KE CHICKE CHOP?KE MAKAN DUA2 SKALI?MUAT KE PERUT...HHEEE

SheyPull said...

hahaha...bgus2...
nnt jgn on lappy kat atas tilam k...
xelok...nnt moderbord pat rosak..
too hot nnt...:)


ape pun lawa chiken chop tuh..
:)pandi...

nak gak KEPCi...


JOM singgah blog saya nak... Thesis sudah siap...hehehe

cik fara said...

tak tahan tgk chicken chop . *pengsan kene lenyek lori . kiuhkihkih

akid said...

cobel?? Kahkah!! :D

Nini Hartini said...

day 2 dah ye. good luck yan. hehe

hopefully laptop x buat hal seteruk2nya pasni. klu tak terbantut utk ke day 30 ;p

cik najihah said...

waw nampak sedap je..saba2 ye yan hihi lappy merajuk kot

Siti Mashitah Saidin said...

comel la note book tuh~

Syimir said...

hahaa..aduii.majok la ngan lappy tu yee..

elyzatul nastaysah said...

yeah..yeah..lappy kite sme!tp kte wne pink la dear.klu x kte da geng=)

Reen Rostarizam said...

sedap sedap :D

alia azmi said...

wlau un ciken cop yan mcm aym kna lggar lori, sy ttap trliur.. *tgh lapa nih =.='

Azree said...

"semua org ckp mcm ayam kena langgar lori pastu penyek ditengah jalan"

Sedang menahan gelak sambil baca ayat ni~

;)

Ain Atika Zailani said...

wahhh jadi lapa lak tetibe tengok kepsi tuh!..!!!

chemay said...

nak kepsii gakkkkkkk

cik azeya said...

hebatnye awk jage netbook.

siap bawak masuk comforter.

cool.

hehe

cikida said...

wa cayalah sama lu der..hehe...dpt kepci 2..nak ket..craving that so much !..=p

Maya Lisa said...

yan yan ! kais pagi makan chicken chop, kais petang makan chicken chop ~ heheheheheh * maya joking

Izyan Masri said...

cik ferra aww:aah.memang dh ngembung ni xD

Izyan Masri said...

jay:haha.cobel tu menantang bila silap taip xD

Izyan Masri said...

cik najihah:hihi.yan dah baca :D

Izyan Masri said...

ezan idma:org moody kena makan sedap2 xD

Izyan Masri said...

haslinda:bolehboleh.hahajom makan :D

Izyan Masri said...

arief arf:haha.kankan?hodoh je xD

Izyan Masri said...

rafi nilhan:haha.jari rasa sedap?oh bahaya :D

Izyan Masri said...

msredcheesecake:hihi.dua2.besar kan perut :D

Izyan Masri said...

sheypull:haha.thanks bagi info berguna.suka !:D

Izyan Masri said...

cik fara:haha.ciken cop kampung ni :D

Izyan Masri said...

akid:haha.cobel tu cool kan ? kahkah

Izyan Masri said...

nini hartini:aah kak tini.fuuh2.doa2 bia okay je xD

Izyan Masri said...

cik najihah:aah.dia merajuk nak rehat yan tak bagi xD

Izyan Masri said...

siti mashitah saidin:haha.comel eyh ? tenkiu :D

Izyan Masri said...

syimir:nak merajok ni :D

Izyan Masri said...

elyzatul:waah.sama eyh?geng jugak sebab sama jenis :D

chapaticokelat^^ said...

hahahaha.

cute je ciken chop tu ..

agaknye ayam tuh yang protes kot :P

miss.Addin said...

haha sedapnya chicken chop tu ! :)

have a nice day Yan ! :)

| gad1s s0ypans | said...

hehehe....
bg0s gak tue...
pg mkn c.chop...
ptg kfc....

mlm mkn pe....????
heeee,
c(:

LALA shaheila said...

Adakah kamu pernah minum darah manusia?? jawab2..hehe

nak chickenchop!

Iera Lollies said...

sedapnyer chicken chop tu ! :)

yqnq ellyana said...

cedapnye kepci tuhhh

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, May 23, 2011

Day 2-A photo of something you ate today

Hello bloggers !
Peace be upon you guys (:

sebenarnya sekarang ni yan tengah emosi sekali sebab netbook tak mau bukak pulak semalam.aiseyh man.yan tatang dia bagai minyak yang penuh.bawak masuk comforter bila malam sebab takut dia kesejukan,pegi holiday bawak dia jenjalan sekali,tapi dia buat hal pulak.Bila yan tekan B,dia keluar m,so setiap kali nak tulis "eyh comelnya kau." dia akan jadi "eyh,cobelnya kau" sungguh tak cool~wuwuwu T_T

tu lah dia netbook berhati evil *sigh* -.-

sampai hati kau netbook mempermainkan perasaan yan.kecewa kau tau tak?kecewa dia ibarat sepatutnya hari ni tade kelas,tapi tiba2 lecturer call wakil kelas then bagitau ada kelas ganti pukul 8 pagi.padahal malam tadi baru je berjoli sakan sebab bayangkan esok tade kelas.so,lecturer,kalau yan datang lambat,jangan nak salahkan yan pulak okay.u deserve it.ecey.dendam berahi nampak?haha.

so,marilah kita kembali pada topik diatas.a photo of something you ate today.as i'm a bit emo since this morning,so,i need to eat alot.kononnya sebagai penawar duka lah.maka,dengan berbekalkan azam,kecekalan dan jugak sikit ilmu didada,yan pon buatlah chicken chop.tapi semua org ckp mcm ayam kena langgar lori pastu penyek ditengah jalan.tacing aa cm ni T_T

ni lah chicken chop yang digembar gemburkan.haha.bila tengok memang macam ayam mati kena langgar lak.yang hitam2 tu part kene gilis dengan tayar lori.(':

memandangkan emosi masih kurang stabil,so,abah pon belikan lah kepsi.its a bless when u've such an understanding father just like mine.haha.kau buat2 emosi kurang balance,then ayah kau belikan anything you craving for.heaven sungguh.

okaylah.sampai sini je 30 days challenge kita untuk hari ni.memang tak challenging langsung.cubalah tanya soalan2 yang berbunyi ganas macam adekah kau pernah minum darah seperti pelakon2 twilight?barulah brader.okay.so,cheers ! (:

46 comments:

CIK FERRA AWW said...

amboi makin ngembung lah kalau mkn kfc je

Jay said...

hahaha..wah KFC.....best owh..macam nak join lah..tunggu Jay join nt k..hahaha..Cobel tu menatang ape Yan??hik hik hik

cik najihah said...

hai dear..
pinjam nama untuk karakter segmen BA :)
jom baca sekali hihi

http://najihahfara.blogspot.com/2011/05/cerita-kreatif-aku-bersama-ben-ashaari.html

EZAN IDMA said...

waaa asl sedp sgt makan! hee jeles

haslinda said...

yummy...dapnye kepci...nak gak...^^

Arief Arf said...

ha ah la chicken chop tu macam baru lepas kena langgar dengan lori minyak.
hahahaha

X)

Rafi Nilhan said...

sedap dan sedap...

jari rasa sedap dijilat kepsi

msredcheesecake said...

CIK IZYAN,
MAKAN KEPSI KE CHICKE CHOP?KE MAKAN DUA2 SKALI?MUAT KE PERUT...HHEEE

SheyPull said...

hahaha...bgus2...
nnt jgn on lappy kat atas tilam k...
xelok...nnt moderbord pat rosak..
too hot nnt...:)


ape pun lawa chiken chop tuh..
:)pandi...

nak gak KEPCi...


JOM singgah blog saya nak... Thesis sudah siap...hehehe

cik fara said...

tak tahan tgk chicken chop . *pengsan kene lenyek lori . kiuhkihkih

akid said...

cobel?? Kahkah!! :D

Nini Hartini said...

day 2 dah ye. good luck yan. hehe

hopefully laptop x buat hal seteruk2nya pasni. klu tak terbantut utk ke day 30 ;p

cik najihah said...

waw nampak sedap je..saba2 ye yan hihi lappy merajuk kot

Siti Mashitah Saidin said...

comel la note book tuh~

Syimir said...

hahaa..aduii.majok la ngan lappy tu yee..

elyzatul nastaysah said...

yeah..yeah..lappy kite sme!tp kte wne pink la dear.klu x kte da geng=)

Reen Rostarizam said...

sedap sedap :D

alia azmi said...

wlau un ciken cop yan mcm aym kna lggar lori, sy ttap trliur.. *tgh lapa nih =.='

Azree said...

"semua org ckp mcm ayam kena langgar lori pastu penyek ditengah jalan"

Sedang menahan gelak sambil baca ayat ni~

;)

Ain Atika Zailani said...

wahhh jadi lapa lak tetibe tengok kepsi tuh!..!!!

chemay said...

nak kepsii gakkkkkkk

cik azeya said...

hebatnye awk jage netbook.

siap bawak masuk comforter.

cool.

hehe

cikida said...

wa cayalah sama lu der..hehe...dpt kepci 2..nak ket..craving that so much !..=p

Maya Lisa said...

yan yan ! kais pagi makan chicken chop, kais petang makan chicken chop ~ heheheheheh * maya joking

Izyan Masri said...

cik ferra aww:aah.memang dh ngembung ni xD

Izyan Masri said...

jay:haha.cobel tu menantang bila silap taip xD

Izyan Masri said...

cik najihah:hihi.yan dah baca :D

Izyan Masri said...

ezan idma:org moody kena makan sedap2 xD

Izyan Masri said...

haslinda:bolehboleh.hahajom makan :D

Izyan Masri said...

arief arf:haha.kankan?hodoh je xD

Izyan Masri said...

rafi nilhan:haha.jari rasa sedap?oh bahaya :D

Izyan Masri said...

msredcheesecake:hihi.dua2.besar kan perut :D

Izyan Masri said...

sheypull:haha.thanks bagi info berguna.suka !:D

Izyan Masri said...

cik fara:haha.ciken cop kampung ni :D

Izyan Masri said...

akid:haha.cobel tu cool kan ? kahkah

Izyan Masri said...

nini hartini:aah kak tini.fuuh2.doa2 bia okay je xD

Izyan Masri said...

cik najihah:aah.dia merajuk nak rehat yan tak bagi xD

Izyan Masri said...

siti mashitah saidin:haha.comel eyh ? tenkiu :D

Izyan Masri said...

syimir:nak merajok ni :D

Izyan Masri said...

elyzatul:waah.sama eyh?geng jugak sebab sama jenis :D

chapaticokelat^^ said...

hahahaha.

cute je ciken chop tu ..

agaknye ayam tuh yang protes kot :P

miss.Addin said...

haha sedapnya chicken chop tu ! :)

have a nice day Yan ! :)

| gad1s s0ypans | said...

hehehe....
bg0s gak tue...
pg mkn c.chop...
ptg kfc....

mlm mkn pe....????
heeee,
c(:

LALA shaheila said...

Adakah kamu pernah minum darah manusia?? jawab2..hehe

nak chickenchop!

Iera Lollies said...

sedapnyer chicken chop tu ! :)

yqnq ellyana said...

cedapnye kepci tuhhh