Wednesday, May 11, 2011

entry pendek

Hello lovelies!
Peace be with you guys (:

Terasa sangat comel dan cool bila yan berjaya mengupdate entry hari ni walaupon hanya menggunakan tepon burok je.Skrg ni pon yan on the way nak pegi lunch kat mcd dengan mood yang sangat baik.mau tak baik,dalam kete je dah melantak berpuloh cekodok,pastu kat mcd nanti orang belanja.wakaka.bahagia bahagia.

Baiklah,marilah kita meneruskan kebahagiaan bersama.memandangkan ramai yang dah bertanya siap hantar email,mesej,kol berpuloh kali sampai tengah malam pon yan kena kacau dengan panggilan misteri yang mengimpikan kemenangan random giveaway tu,maka,yan akan umumkan pada 13 may pukul 12 pagi.bukan apa,takut aa lambat sgt umum,nanti orang2 bertopengkan SHAIITHOON mandrem yan pulak gara2 nak menang.okay,jangan percaya bab panggilan misteri tu.bajet artis aa ada panggilan misteri segala bagai.

Baiklah.yan nak pegi makan ni.doakan yan berjaya menghabiskan semuanya tanpa bantuan sesiapa pon.rasa tak brader lah kalau suruh orang habiskan makanan kita.rasa jatuh air muka wa bro.haha.macam tu pon bolehke?so,cheers!

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

42 comments:

Misz Jenny said...

bz btol la cik yan nih..

hahaha...

yea yea....lambatnya 13 mei, huhu

Cik Ezy said...

slmt menjamu selera!
=)

Cik Puan Zura said...

eceh..sempat lagi dia hapdet blog gune hp... kalau akak gune hp akak ni, alamatnyer sampai ke hari santu pun belum boleh publish...

Jay said...

Jay ada buat entry pasal link2 yg join GA yan tu n pesanan Yan kat Jay semlm.Link semua peserta tu Jay copy paste dari blog Yan tau..sambil2 tu sapa nak tambah kawan boleh klik link tu..Maaf ye kalau Yan marah..hehehe..Jay takut Yan tak suka je..nt Yan tgoklah sendiri k..

Bella Ayub said...

ohh..malam besok ekk yan????
baik!! moga2 rezeki murah lagi :)

Cik Awan Dyana :) said...

nak mcflurry !! dah mengidam sgt nie .. hahaha :D

RaraPuing said...

hehehe comel jer entry dia.. makan kenyang aw :))

fad ali said...

ehem2...

Reen Rostarizam said...

jalan jalan sini...selamat menjamu selera :D

noreenrara said...

selamat mkn..waaaa best org belanje mkn mcd ! i love mcd !! =)

cikida said...

yeahhh,,makan2.,hehe..tke cre dear..=) enjoy ur meal..hehe,,bce doa

Muhammad Khairul Fahmi said...

kalau tak habis bg ja kat fahmi...prut masi kosong ni..hihi =)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

nk mcd sikit..

Amira Chan said...

melihat. hehe

ferra said...

wah pki BB ^^

harrazdani said...

ngerinya tarikh tu 13 mei....huhu

lemongrassbeam said...

haaa. cepat². nak tau gak sape yg btuahhh ;)

Eika Arysha said...

bnyk to kak yan mkn...huhuhu...
x sabar2 nk tau sabar pemenang GA nie...

ieqa said...

YEAYY YEAYY! Lagi 2 hari! :D

cikinnaberry said...

besh ur belog...

A y e s h a Ramlee said...

2 ayi agi, tak sabo nak menang, hik3... insyaallah.. cun!!

A y e s h a Ramlee said...

datnng lagi untuk tinggalkan pesanan kemarin, da ready ke nak join contest ayesha..

http://ayesharamlee.blogspot.com/2011/04/contest-aku-yang-lapar.html

ready atau tidak, tetap nak paksa... hahahaahha....

Wani said...

nak sikitttttt ! hehe

Joel Leslie said...

nak menang :) kalau menang, amin amin amin ;)

angkasa said...

ala kak yan rasa mcm xsyok pulak bc entry kak yan pndek cam gini.ya la slalunya kan pnjg dgn ayat2 hiperbola.syokla baca.weee updte blog pakai BB.aijelesyuuu!moga2 mnang fuhh fuhh*hembus cket.hee

Ain Atika Zailani said...

wahhh selamat berjaya semua yang terlibat ye..ehhehe

chapaticokelat^^ said...

wahh.tarikh nak yang bersejarah je kan cik yan? 13 mei gituuuu .

Hayati Hamzah said...

haha. patot lah font cik yan pun dah kale hitam . paham2 kekelamkabutan cik yan ;)

CikHaniBhulat said...

baru beli pisang td...nak wat cekodok esok...hik3..yan ah abis mlntak dah...xsabar nak tahu sape winner giveawy yan.

|| A Lady Named .. Yantiey || said...

yeah, another day to go & will see who's the lucky one!

mai sikit McD!

Dahsyat BB yunk! sje je leh...

phee ungu said...

: yan busy jee sejak holids ni . nak tacing laaaa :P

Fadzli Amir said...

Salam...lama tak singgah...tak mampu nak update pakai phone lagi....hehehe....lagi satu kalu tau makanan tak abis order la separuh...hehehe...boleh ke??

msredcheesecake said...

CIK IZYAN,

FUH FUH TIUP BYK2 BIAR MENANG.KEHEHEEEE....JAMPI SIAM NI.

SEMUGA CEPAT JUMPA RUMAH SEWA YANH BEKENAN DI HATI...

msredcheesecake said...

HEHEEE

http://msredcheesecake.blogspot.com/2011/05/blogger-friend-forever-bff.html

SheY PuLL said...

wah sedap nye...nak cekodok jugak..:P



JOM singgah blog saya nak... CIte COKIA dan CAP AYAM...

Ashraf Jalil said...

jemput le masuk ni nanti ye..:D
hehe

http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/2011/05/contest-paling-simple-dengan-hadiah.html

Joel Leslie said...

dah 14 mei ni .. huhuhu, slamam blogger ada prob. buat ssh jer. hopefully sy dipilih sbb x lama lagi ujian. nak beli buku rujukan :) hrpkan wang kemengan dr anda ;) hehehe .. have a great day !

syakey said...

woahh. mmg bahagia bila org blanje.

XD

HALIM said...

makan banyak2 Yan! ^_^

HonEyBuNNy said...

hai yan....

jom makan tengahari..hehe...

kAmi dAn mEreKa said...

bukan rezeki kite. sob2 ;(

lost kitty said...

as busy as a bee
zz zzzzz

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, May 11, 2011

entry pendek

Hello lovelies!
Peace be with you guys (:

Terasa sangat comel dan cool bila yan berjaya mengupdate entry hari ni walaupon hanya menggunakan tepon burok je.Skrg ni pon yan on the way nak pegi lunch kat mcd dengan mood yang sangat baik.mau tak baik,dalam kete je dah melantak berpuloh cekodok,pastu kat mcd nanti orang belanja.wakaka.bahagia bahagia.

Baiklah,marilah kita meneruskan kebahagiaan bersama.memandangkan ramai yang dah bertanya siap hantar email,mesej,kol berpuloh kali sampai tengah malam pon yan kena kacau dengan panggilan misteri yang mengimpikan kemenangan random giveaway tu,maka,yan akan umumkan pada 13 may pukul 12 pagi.bukan apa,takut aa lambat sgt umum,nanti orang2 bertopengkan SHAIITHOON mandrem yan pulak gara2 nak menang.okay,jangan percaya bab panggilan misteri tu.bajet artis aa ada panggilan misteri segala bagai.

Baiklah.yan nak pegi makan ni.doakan yan berjaya menghabiskan semuanya tanpa bantuan sesiapa pon.rasa tak brader lah kalau suruh orang habiskan makanan kita.rasa jatuh air muka wa bro.haha.macam tu pon bolehke?so,cheers!

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

42 comments:

Misz Jenny said...

bz btol la cik yan nih..

hahaha...

yea yea....lambatnya 13 mei, huhu

Cik Ezy said...

slmt menjamu selera!
=)

Cik Puan Zura said...

eceh..sempat lagi dia hapdet blog gune hp... kalau akak gune hp akak ni, alamatnyer sampai ke hari santu pun belum boleh publish...

Jay said...

Jay ada buat entry pasal link2 yg join GA yan tu n pesanan Yan kat Jay semlm.Link semua peserta tu Jay copy paste dari blog Yan tau..sambil2 tu sapa nak tambah kawan boleh klik link tu..Maaf ye kalau Yan marah..hehehe..Jay takut Yan tak suka je..nt Yan tgoklah sendiri k..

Bella Ayub said...

ohh..malam besok ekk yan????
baik!! moga2 rezeki murah lagi :)

Cik Awan Dyana :) said...

nak mcflurry !! dah mengidam sgt nie .. hahaha :D

RaraPuing said...

hehehe comel jer entry dia.. makan kenyang aw :))

fad ali said...

ehem2...

Reen Rostarizam said...

jalan jalan sini...selamat menjamu selera :D

noreenrara said...

selamat mkn..waaaa best org belanje mkn mcd ! i love mcd !! =)

cikida said...

yeahhh,,makan2.,hehe..tke cre dear..=) enjoy ur meal..hehe,,bce doa

Muhammad Khairul Fahmi said...

kalau tak habis bg ja kat fahmi...prut masi kosong ni..hihi =)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

nk mcd sikit..

Amira Chan said...

melihat. hehe

ferra said...

wah pki BB ^^

harrazdani said...

ngerinya tarikh tu 13 mei....huhu

lemongrassbeam said...

haaa. cepat². nak tau gak sape yg btuahhh ;)

Eika Arysha said...

bnyk to kak yan mkn...huhuhu...
x sabar2 nk tau sabar pemenang GA nie...

ieqa said...

YEAYY YEAYY! Lagi 2 hari! :D

cikinnaberry said...

besh ur belog...

A y e s h a Ramlee said...

2 ayi agi, tak sabo nak menang, hik3... insyaallah.. cun!!

A y e s h a Ramlee said...

datnng lagi untuk tinggalkan pesanan kemarin, da ready ke nak join contest ayesha..

http://ayesharamlee.blogspot.com/2011/04/contest-aku-yang-lapar.html

ready atau tidak, tetap nak paksa... hahahaahha....

Wani said...

nak sikitttttt ! hehe

Joel Leslie said...

nak menang :) kalau menang, amin amin amin ;)

angkasa said...

ala kak yan rasa mcm xsyok pulak bc entry kak yan pndek cam gini.ya la slalunya kan pnjg dgn ayat2 hiperbola.syokla baca.weee updte blog pakai BB.aijelesyuuu!moga2 mnang fuhh fuhh*hembus cket.hee

Ain Atika Zailani said...

wahhh selamat berjaya semua yang terlibat ye..ehhehe

chapaticokelat^^ said...

wahh.tarikh nak yang bersejarah je kan cik yan? 13 mei gituuuu .

Hayati Hamzah said...

haha. patot lah font cik yan pun dah kale hitam . paham2 kekelamkabutan cik yan ;)

CikHaniBhulat said...

baru beli pisang td...nak wat cekodok esok...hik3..yan ah abis mlntak dah...xsabar nak tahu sape winner giveawy yan.

|| A Lady Named .. Yantiey || said...

yeah, another day to go & will see who's the lucky one!

mai sikit McD!

Dahsyat BB yunk! sje je leh...

phee ungu said...

: yan busy jee sejak holids ni . nak tacing laaaa :P

Fadzli Amir said...

Salam...lama tak singgah...tak mampu nak update pakai phone lagi....hehehe....lagi satu kalu tau makanan tak abis order la separuh...hehehe...boleh ke??

msredcheesecake said...

CIK IZYAN,

FUH FUH TIUP BYK2 BIAR MENANG.KEHEHEEEE....JAMPI SIAM NI.

SEMUGA CEPAT JUMPA RUMAH SEWA YANH BEKENAN DI HATI...

msredcheesecake said...

HEHEEE

http://msredcheesecake.blogspot.com/2011/05/blogger-friend-forever-bff.html

SheY PuLL said...

wah sedap nye...nak cekodok jugak..:P



JOM singgah blog saya nak... CIte COKIA dan CAP AYAM...

Ashraf Jalil said...

jemput le masuk ni nanti ye..:D
hehe

http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/2011/05/contest-paling-simple-dengan-hadiah.html

Joel Leslie said...

dah 14 mei ni .. huhuhu, slamam blogger ada prob. buat ssh jer. hopefully sy dipilih sbb x lama lagi ujian. nak beli buku rujukan :) hrpkan wang kemengan dr anda ;) hehehe .. have a great day !

syakey said...

woahh. mmg bahagia bila org blanje.

XD

HALIM said...

makan banyak2 Yan! ^_^

HonEyBuNNy said...

hai yan....

jom makan tengahari..hehe...

kAmi dAn mEreKa said...

bukan rezeki kite. sob2 ;(

lost kitty said...

as busy as a bee
zz zzzzz