Friday, May 06, 2011

Entry Terpendek didunia

FORMSPRING AND SHOUTBOX
IS NOT THE BEST PLACE FOR YOU TO CONDEMNED EACH OTHER.
IF YOU DONT REALLY ENJOY READING THIS BLOG,APOLOGIZE BEFORE HAND.
IM NOT A PERFECTIONIST.IF I DID TONNES OF MISTAKES,
DO SHOW ME THE REAL ONE.
BEHAVE YOUR WORDS AND USE THEM PROPERLY.
IM NOT GOOD IN CURSING AND I DONT WANNA USE IT EVEN ONCE.
ONE THING FOR SURE IS,IM NOT LOOKING FOR POPULARITY AND MONEY.NOT EVEN A MINUTE.EVERYONE HAVE THEIR LIMITS.IM PREFER TO JUST LET IT BE BEFORE THIS RATHER THAN SPEAK THEM OUT.BUT NO MORE FOR THIS TIME.IF YOU ARE BRAVE ENOUGH,BE FRANK AND LET ME KNOW WHO IS THE REAL YOU.AND WE CAN SETTLE THEM UP.

Jumpa kat simpang pukul 12,settle tepi lepastu kita lawan batu seremban lah ahmoi.bawak air botol sekali.kuih seplestik.haha.(':

dahlah.tanak aa kawan korang.wuwuwu.tengok video anwarhadi lagi best.sejuk hati.peace no war.cheers! (:

60 comments:

haslinda said...

awat nya cek marah2 ni..??? x mo tensyen2 k... peace^^

harrazdani said...

marah betul ni..sabo2 kalau tak kite bako jer....hahah

lemongrassbeam said...

Wpn entry pendek.
Sy suka. Penuh makna. Besela. Ta sume org akan suka kita kan. Nak sabar pun kekadang da taleh sabar. Tapi papepn be strong okay. :)

ferra said...

lu langsi, lu mati!! ;P

zaty said...

hahh? napa ni napa ni.haha..rileks kak yan..rilek2..marah2 nnti cepat tua. huu XD

cikida said...

lor..nape ni syggg...heheh..wahh,,main batu semban je ke...yok lawan..ekkeke..dah x ingt la cmne nk main..=p
neway,,tabah ye dgn rintangan ape pon,,jgn peduli sgt lah ape org lain tu..yg pntg kte hpy k...yeahh..jgn sedih2 taw..kami adeee..=)

cik fza said...

sekali sekala dapat luah perasaan macam ni, apa salahnya.
biar semua orang tahu apa yg terbuku.
kesabaran pun da tahapnya.

Arif Azmi said...

Haters eh? Xpe Yan.. Be strong.. Diorang jeles je tuh.. :)

Belum terlambat untuk menyertai Segmen Review Blog Bebelan Saja

sarah mohamad said...

best tengok video anwarhadi ni. nak tengok jugak lah. hiks

phee ungu said...

: chillax :') kata - kata dorang ta mbunuh . mereka hanya org yang ta faham bahasa & ta reti sedar diri . chill kay ?? :')

CikHaniBhulat said...

saba ye yan..tgk muka tu, abes kedut..marah2...cool sudey...

simpang mana yan..12 tgh mlm ke 12 tgh ary...12 tgh mlm takut lak mak limah join nanti..kikikiki =)

Far8 budak baik said...

awekkk wehhh..
x kacak ar mcm ni...
bulan mengambang ah tuuu..
hahaha =p

Munirah said...

ade org busuk hati yeh?

Faez Rusni said...

lame ty diowng penat yan..cool k..

xnakla batu seremban..kita main dam aji

ieqa said...

Ade lagi haters ke?
Well, haters gonna hate.
Sabar je laa T______T

nub said...

shotbog gunanya utk pukoi2. haha

Mohd Shahir bin Shamsudin said...

haha.sila bawa "bertendang" :D

kAmi dAn mEreKa said...

entah2, dorang main batu seremban pon tak reti yan. hehe ;)

Misz Jenny said...

sape plak yg mengganggu keharmonian tuan punya blog ni...


see you in court karang..

hahaha

nik rosmawati said...

ade yg tak puas hati yea.dia jeles la tu,pedulikan org mcm tu.

Jay said...

awat nya cek??tak mo hang sedih2 laghu tu..smile always k:)

maisarah said...

jom jumpa kat simpang! haha. :p

cik ungu said...

wat x tau je la sis..sabar ye..xmo mrh2..nt cpt tua..hehe..:)

... said...

as salam..
adei..ada blogger buli izyan
>_<

grr..dia kondem kat mana? kalau kat sb, login sd tu, amik ip dia. bagi kat saya..

mana boleh buli tokey brownies..
grr...

sabah ya. bawak2 bertenang. memang ada yang jeles dengan apa yang kita dah usahakan. dan selalunya pa ayang kita buat, kadang kalau disalah ertikan pula..adei.. ceria2 selalu ya..


oh! pinky momma kena tagged!

menang, owner segemen belanja makan.
or..topup RM30

pasal MAKNA.
a meaning to life

meh support mereka2 yang sedang struggle untuk hidup.
buat entri contribute untuk mereka..

MAKNA..a meaning to life

Namee Roslan said...

ini semua geng2 cik anon lah ni. dengki sebab tu suka condemn :)

HonEyBuNNy said...

yan..buat xtau sudah...

kita bakorrr ja..hehe...

sabar la dear...dunia blog ne memang macam2 kan...

chemay said...

let them haters be
:)

Nini Hartini said...

nasib baik shoutbox akk belum pernah ada yg buat dajal. dorg dengki sbb yan ada ramai follower lah tu.

♥sophie♥ said...

sabar yer yan comel (':
cheers !

HALIM said...

asyik nak ajak orang lawan batu seremban je Yan nih! ^_^

Izyan Masri said...

HASLINDA:tak emo dah.hikhik :D

Izyan Masri said...

harrazdani:kite bako beramai2.haha :D

Izyan Masri said...

lemongrassbeam:sebenarnya bila baca balik,entry ni panjang jugak kan.:D

Izyan Masri said...

ferra:hahaha.macam kenal je der ayat tu xD

Izyan Masri said...

zaty:skrg dah rileks dah ni.hikhik :D

Izyan Masri said...

cikida:yeay.terima kasih ye.sayanggg dia :D

Izyan Masri said...

cik fza:thanks babeyh.memahami betul ;D

Izyan Masri said...

arif azmi:betul2.jeles.haha:D

Izyan Masri said...

sarah mohammad;moh tengok ramai2 :D

Izyan Masri said...

phee ungu:waah.phee back up kite lah.hikhik.tenkiu :D

Izyan Masri said...

cikhani bhulat:haha.mak limah pon tak berani join bila yan garang mcm ni xD

Izyan Masri said...

far8 budak baik:haha.wa brader lah der.tak jadi ahh tacing2 ni xD

Izyan Masri said...

munirah:aah.banyak betul org busuk hati :D

Izyan Masri said...

faez rusni:haha.dam aji yan tak terel.kene makan je nnti :D

Izyan Masri said...

ieqa:tu lah pasal.dah lah dia guna nama ieqa tau.:D

Izyan Masri said...

nub:kahkah.sapa aja tu ?xD

Izyan Masri said...

mohd shahir:kita bertendang beramai2 :D

Izyan Masri said...

kami dan mereka:haha.kalau dia tak reti tu lagi best nak pukoi :D

Izyan Masri said...

misz jenny:kihkih.see jaja in court lah boleh ? :D

Izyan Masri said...

nik rosmawati:tu lah pasal.asyik jeles je org zaman skrg ni :D

Izyan Masri said...

jay:jay ckp mcm tu,terus smile ni ha :D

Izyan Masri said...

maisarah:mye.cakap je simpang mana ? xD

Izyan Masri said...

cik ungu:yeah.tenkiu dearr ^^

Izyan Masri said...

... : tapi dia tada tulis link dia.tak boleh nk detect T_T

Izyan Masri said...

namee roslan:betul2.dah lah nama tak sedap.cik anon.haha :D

Izyan Masri said...

honeybunny:tenkiu ye.org senior mesti lagi mcm2 kan :D

Izyan Masri said...

chemay:yeah.let them be:D

Izyan Masri said...

sophie:aww.phie cakap mcm tu terus tak jadi marah :D

Izyan Masri said...

nini hartini:followers pon baru 1k lebih.sikit je compare dengan org lain yg fames ames tu T_T

Izyan Masri said...

halim:haha.rasa terel bila dpt lawan batu seremban :D

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, May 06, 2011

Entry Terpendek didunia

FORMSPRING AND SHOUTBOX
IS NOT THE BEST PLACE FOR YOU TO CONDEMNED EACH OTHER.
IF YOU DONT REALLY ENJOY READING THIS BLOG,APOLOGIZE BEFORE HAND.
IM NOT A PERFECTIONIST.IF I DID TONNES OF MISTAKES,
DO SHOW ME THE REAL ONE.
BEHAVE YOUR WORDS AND USE THEM PROPERLY.
IM NOT GOOD IN CURSING AND I DONT WANNA USE IT EVEN ONCE.
ONE THING FOR SURE IS,IM NOT LOOKING FOR POPULARITY AND MONEY.NOT EVEN A MINUTE.EVERYONE HAVE THEIR LIMITS.IM PREFER TO JUST LET IT BE BEFORE THIS RATHER THAN SPEAK THEM OUT.BUT NO MORE FOR THIS TIME.IF YOU ARE BRAVE ENOUGH,BE FRANK AND LET ME KNOW WHO IS THE REAL YOU.AND WE CAN SETTLE THEM UP.

Jumpa kat simpang pukul 12,settle tepi lepastu kita lawan batu seremban lah ahmoi.bawak air botol sekali.kuih seplestik.haha.(':

dahlah.tanak aa kawan korang.wuwuwu.tengok video anwarhadi lagi best.sejuk hati.peace no war.cheers! (:

60 comments:

haslinda said...

awat nya cek marah2 ni..??? x mo tensyen2 k... peace^^

harrazdani said...

marah betul ni..sabo2 kalau tak kite bako jer....hahah

lemongrassbeam said...

Wpn entry pendek.
Sy suka. Penuh makna. Besela. Ta sume org akan suka kita kan. Nak sabar pun kekadang da taleh sabar. Tapi papepn be strong okay. :)

ferra said...

lu langsi, lu mati!! ;P

zaty said...

hahh? napa ni napa ni.haha..rileks kak yan..rilek2..marah2 nnti cepat tua. huu XD

cikida said...

lor..nape ni syggg...heheh..wahh,,main batu semban je ke...yok lawan..ekkeke..dah x ingt la cmne nk main..=p
neway,,tabah ye dgn rintangan ape pon,,jgn peduli sgt lah ape org lain tu..yg pntg kte hpy k...yeahh..jgn sedih2 taw..kami adeee..=)

cik fza said...

sekali sekala dapat luah perasaan macam ni, apa salahnya.
biar semua orang tahu apa yg terbuku.
kesabaran pun da tahapnya.

Arif Azmi said...

Haters eh? Xpe Yan.. Be strong.. Diorang jeles je tuh.. :)

Belum terlambat untuk menyertai Segmen Review Blog Bebelan Saja

sarah mohamad said...

best tengok video anwarhadi ni. nak tengok jugak lah. hiks

phee ungu said...

: chillax :') kata - kata dorang ta mbunuh . mereka hanya org yang ta faham bahasa & ta reti sedar diri . chill kay ?? :')

CikHaniBhulat said...

saba ye yan..tgk muka tu, abes kedut..marah2...cool sudey...

simpang mana yan..12 tgh mlm ke 12 tgh ary...12 tgh mlm takut lak mak limah join nanti..kikikiki =)

Far8 budak baik said...

awekkk wehhh..
x kacak ar mcm ni...
bulan mengambang ah tuuu..
hahaha =p

Munirah said...

ade org busuk hati yeh?

Faez Rusni said...

lame ty diowng penat yan..cool k..

xnakla batu seremban..kita main dam aji

ieqa said...

Ade lagi haters ke?
Well, haters gonna hate.
Sabar je laa T______T

nub said...

shotbog gunanya utk pukoi2. haha

Mohd Shahir bin Shamsudin said...

haha.sila bawa "bertendang" :D

kAmi dAn mEreKa said...

entah2, dorang main batu seremban pon tak reti yan. hehe ;)

Misz Jenny said...

sape plak yg mengganggu keharmonian tuan punya blog ni...


see you in court karang..

hahaha

nik rosmawati said...

ade yg tak puas hati yea.dia jeles la tu,pedulikan org mcm tu.

Jay said...

awat nya cek??tak mo hang sedih2 laghu tu..smile always k:)

maisarah said...

jom jumpa kat simpang! haha. :p

cik ungu said...

wat x tau je la sis..sabar ye..xmo mrh2..nt cpt tua..hehe..:)

... said...

as salam..
adei..ada blogger buli izyan
>_<

grr..dia kondem kat mana? kalau kat sb, login sd tu, amik ip dia. bagi kat saya..

mana boleh buli tokey brownies..
grr...

sabah ya. bawak2 bertenang. memang ada yang jeles dengan apa yang kita dah usahakan. dan selalunya pa ayang kita buat, kadang kalau disalah ertikan pula..adei.. ceria2 selalu ya..


oh! pinky momma kena tagged!

menang, owner segemen belanja makan.
or..topup RM30

pasal MAKNA.
a meaning to life

meh support mereka2 yang sedang struggle untuk hidup.
buat entri contribute untuk mereka..

MAKNA..a meaning to life

Namee Roslan said...

ini semua geng2 cik anon lah ni. dengki sebab tu suka condemn :)

HonEyBuNNy said...

yan..buat xtau sudah...

kita bakorrr ja..hehe...

sabar la dear...dunia blog ne memang macam2 kan...

chemay said...

let them haters be
:)

Nini Hartini said...

nasib baik shoutbox akk belum pernah ada yg buat dajal. dorg dengki sbb yan ada ramai follower lah tu.

♥sophie♥ said...

sabar yer yan comel (':
cheers !

HALIM said...

asyik nak ajak orang lawan batu seremban je Yan nih! ^_^

Izyan Masri said...

HASLINDA:tak emo dah.hikhik :D

Izyan Masri said...

harrazdani:kite bako beramai2.haha :D

Izyan Masri said...

lemongrassbeam:sebenarnya bila baca balik,entry ni panjang jugak kan.:D

Izyan Masri said...

ferra:hahaha.macam kenal je der ayat tu xD

Izyan Masri said...

zaty:skrg dah rileks dah ni.hikhik :D

Izyan Masri said...

cikida:yeay.terima kasih ye.sayanggg dia :D

Izyan Masri said...

cik fza:thanks babeyh.memahami betul ;D

Izyan Masri said...

arif azmi:betul2.jeles.haha:D

Izyan Masri said...

sarah mohammad;moh tengok ramai2 :D

Izyan Masri said...

phee ungu:waah.phee back up kite lah.hikhik.tenkiu :D

Izyan Masri said...

cikhani bhulat:haha.mak limah pon tak berani join bila yan garang mcm ni xD

Izyan Masri said...

far8 budak baik:haha.wa brader lah der.tak jadi ahh tacing2 ni xD

Izyan Masri said...

munirah:aah.banyak betul org busuk hati :D

Izyan Masri said...

faez rusni:haha.dam aji yan tak terel.kene makan je nnti :D

Izyan Masri said...

ieqa:tu lah pasal.dah lah dia guna nama ieqa tau.:D

Izyan Masri said...

nub:kahkah.sapa aja tu ?xD

Izyan Masri said...

mohd shahir:kita bertendang beramai2 :D

Izyan Masri said...

kami dan mereka:haha.kalau dia tak reti tu lagi best nak pukoi :D

Izyan Masri said...

misz jenny:kihkih.see jaja in court lah boleh ? :D

Izyan Masri said...

nik rosmawati:tu lah pasal.asyik jeles je org zaman skrg ni :D

Izyan Masri said...

jay:jay ckp mcm tu,terus smile ni ha :D

Izyan Masri said...

maisarah:mye.cakap je simpang mana ? xD

Izyan Masri said...

cik ungu:yeah.tenkiu dearr ^^

Izyan Masri said...

... : tapi dia tada tulis link dia.tak boleh nk detect T_T

Izyan Masri said...

namee roslan:betul2.dah lah nama tak sedap.cik anon.haha :D

Izyan Masri said...

honeybunny:tenkiu ye.org senior mesti lagi mcm2 kan :D

Izyan Masri said...

chemay:yeah.let them be:D

Izyan Masri said...

sophie:aww.phie cakap mcm tu terus tak jadi marah :D

Izyan Masri said...

nini hartini:followers pon baru 1k lebih.sikit je compare dengan org lain yg fames ames tu T_T

Izyan Masri said...

halim:haha.rasa terel bila dpt lawan batu seremban :D