Wednesday, May 04, 2011

Keluarga hantu di asrama

Hello everyone !
Peace be with you guys (:

Izyan Masri First Random Giveaway masih dijalankan.Untuk join,klik SINI
Hadiah :
Grand Prize : RM100,*Izyan Masri pilih*
Second prize : sekotak coklat brownies
Third prize : contact lens sponsored by PRETTYGIRLSLENS.Thanks to Cik Bulan
5 Saguhati:Review blog
Join SINI

Mana2 budak2 atau mak budak yang pernah jadi budak asrama mesti dah biasa dengan cerita2 hantu ni kan.Termasuklah yan.sepanjang 2 tahun duduk kat asrama,macam2 lah cerita hantu yang keluar kononnya.asal malam menjelma je,aktiviti2 langho dikurangkan dan pasukan berjoli yang sering kali bergelak tawa ngilai mengilai mengalahkan sang hantu yang sering digembar gemburkan terus mengurangkan aktiviti pasukan.terus diam sebab takut nanti ada orang teman kita gelak.seram woo.

dulu2 kan,waktu awal2 masuk asrama,kakak2 senior semua menunjukkan bakat dan skil bercerita diorang.ada yang sampai tak buat homework gara2 nak menakutkan adik2 junior.sungguh keji T_T .maka,yang adik2 dorm ni pon dok pakatlah buat bulatan tengah2 dorm sambil berpelukan sesama sendiri dengan harapan,tada makhluk yang menyelit tengah sedap2 dengar cerita tu.khurafat sungguh lah pemikiran dak2 zaman dulu ni T_T

mulalah keluar cerita kononnya kat sekolah tu pernah ada budak sekolah mati dalam locker.pastu muncullah hantu locker yang akan menganggu mangsanya tengah malam.so,adik2 dorm yang berjiwa suci dan berotak nerd tadi pon percaya lah,asal lepas pukul 12 je semua dok pakat kunci locker masing2 dengan harapan tade hantu locker yang curi2 keluar.tapi yan tak risaukan tu,yan risaukan kalau2 hantu locker menghabiskan segala biskut dan cekelat yang tersimpan rapi dalam locker tu.mau gaduh kalau dia habiskan makanan wa bro.wakaka.bahagia bahagia (':

pastu ada jugak hantu toilet.yang ni kononnya dia mati sebelum sekolah tu dibina.dia selalunya muncul dari mangkuk jamban.what the ?cuba lah duduk tempat yang suci sikit,macam mesjid ke,mangkuk tandas dibuat rumah.(-.-)pastu keje dia adelah menakutkan budak2 dalam toilet.contohnya,air shower akan bertukar menjadi darah yang mengalir.maka mulalah,agak2 bukak paip shower je terus dongak atas tengok air ke darah yang turun.haha.budak2 betul T_T

ada lagi.ada hantu nenek yang mencari cucunya.yang ni paling fames.kiranya kefamesan dia ni adelah setaraf atau lagi fames dari princess diana yang fames ames satu waktu dulu.Bila malam2 je kan,senior kata,kat asrama tak boleh tutup muka guna selimut,nanti ada nenek yang datang dari tingkap pastu dia bukak selimut kita sebab nak tengok adekah kita ni cucu dia.pelik jugak nenek kan.kalau dia rasa cucu dia hilang atau lari dari rumah,pegi lah report kat balai polis,takpon pegi mintak tolong tv3,ni cari kat asrama dak sekolah.


so,bagi mengelakkan dari menjadi mangsa nenek yang kehilangan cucu tu,yan pon ikut je lah nasihat senior,tak tutup muka guna selimut.kalau mak tau,mesti dia kesian dengan anak dia kerana terlalu bendul dan lurus mengalahkan jalan yang lurus.(':

so,tu lah sikit sebanyak cerita2 hantu zaman sekolah asrama.benda tu semua tak betul pon sebenarnya sebab tak pernah dengar pasal budak kena gigit tengkuk dengan hantu pon.kalau pasal histeria segala bagai tu sebab iman dan pelindung dalam diri yang tak kuat.tak pon jenis yang lemah semangat sangat.yang banyak sangat semangat dan berbadan semangat pon boleh kena jugak.so,jangan jadi terlalu semangat.panas pulak banyak sangat cakap semangat.okaylah,nak tengok video anwarhadi.so,cheers! (:

61 comments:

ferra said...

HAHA. TAKUUUUUUUUUUUUUUUUUT SGT KAN. BILA DA BESAR, RASA SEMUA TU CM BODO JER KAN

SyaficqaHamdan said...

rindu kehidupan di hostel! lagi-lagi time mkn megiii! HAHA.

cik ery said...

haha

katil 1 da tidoq
katil 2 da tidoq
katil 3 aik??
tak tidoq lagi???


hehe. hantu ney tak de ek?
femes weh kat skul ak
ak rase sume skul ade cite ney :)

Far8 budak baik said...

hahahaha yan!!hantu mane
nk makan
cokolat biskut segala bagai..
dalam loker kau tu...
agak2 ar...
hantu nk tido sebelah kau ada lahh..
hak3

sabrina said...

haha...btol2..
saya pon bdak asrama..n hampir semua cter ni sama je dgn yg sy dengar masa mula2 msuk asrama...hahaha

storymerry said...

hahaha.tulah
bukan stakat kat asrama je,
citer2 cmni dlm kelas pon ade jugak..
adoiii,takpe kenangan tu! : )

Syimir said...

haha.dok asrama memang penuh ngan cerite2 misteri..hehe

Dayana AZ said...

Hahahaha. Seyes dayana gelak je bce entry yan ni! Sume lawak. Dayana dlu asrama gak. Ad gak cte dak mati dlm loker. Kne tnm kat dpn skola ag sbb dpn skola mmg kubur pun. Tp xde pulak hantu yg bkait. Sr ktrg jnis pntingkn study drpd bercerita so xdpt ppe cte sgt agpn Dayana jnis xbpe tkot.. G toilet sume sndri je wlpn tgh mlm.. Hmm.. So ble xpk kte kurg rse tkot an :).
Tp skola ktwg kes histeria besar2an 3 thun lps mmg sahih. Yg kne smpuk pn ada last 2 yrs. Thun ktwg alhamdulillah kacau sket2 je n dorm dayana xkne.

syakey said...

paling slalu dengar hantu yang kira kira 1 2 3, eh ada yg xtdo lg, hantu tu tau. tu mmg seram, siap nyanyi lagu sayuuuu je,seram... hahah

paling tak bley blah hantu kropok. -____- mesti rekaan smat mata. hantu ni muhunggg ja...


XD

miss.Addin said...

haha seniors , biasa la tu :D

CikHaniBhulat said...

kelakar la...hantu loker =) xpernah lak dgr..hantu toilet dgn nenek ada la..kat ostel hani pon ada nenek..mlm2 dia susun kasut budak2 kat luar.kalo yg sepah2 tu, esok kemas la..pastu dia jln keliling blok panggil/..cucu..oh.cucu..nenek nak masuk..seram kot...nseb dah xdok ostel...hihi =)

mesti nenek kat ostel yan dgn hani kembar kan. =)

HonEyBuNNy said...

dengar jugak kisah dari kawan2...

selamat xduduk asrama dulu...heheh

Faez Rusni said...

wee~ kat izzuddin lg bnyak..

hantu dlam dewan..n hantu lampu

hantu nenek tu memang popular la..

Arif Azmi said...

HAHAHA.. teringat dulu zaman asrama.. Form 1 - Form 2 jela kena.. Lepastuh masuk Form 3 mula la buat cte sniri.. Budak kepala putus sebab kena kipas la.. Pastu kalau bangun jgn tgh atas locker.. Nanti maybe ada kepala tgk.. HAHA.. Green lady lah.. Yang hantu locker tu mati sebab tekunci dalam locker kayu.. XD..

Kalau rajin singgah my blog! Tekan sini untuk membaca post terbaru!

ahmad endo said...

seram ow...teringat plak aku kesah2 time asrama dulu...hehehe

nub said...

Igop banyak hantu!


hahahahaha

Scya LollitA said...

cter antu asrama kat mne2 same je kan ,
nenek, jepun . eeee ,

cikida said...

kuang3...hampeh tol kan time dak2 skola dlu,,dok asrama lagi mcam2 cite tahyol ade..senior la suke no takotkn junior..junior pon lurusss semuaanya angguk2 tak geleng2..ngeee...tapi smpi skrg cite2 tu takleh lupe...huaa...tetibe takot,..hoho..=p

kAmi dAn mEreKa said...

kat hosel kite femes dgn hantu jepun.
nanti tiap pgi siapa2 yg terjaga n nak p toilet, terdengarlah hantu2 berkawad,
tapi kite tak pernah jumpa lah, hehe;)

Jay said...

Wah Hantu kum kum xdo ko??hehehe..Yan jom join Segmen Jay k..hik hik hik..:)

amalina ulya dot pink said...

hahahah .
nasib dh abes asrama dh skrng ..

klo baca kisah ni dulu konfom2 tak jd ..
part loker tu lawak kahkahkah ! =D

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

kat asrama akak dulu glemer citer hantu gosok gigi berdarah mulut sbb gosok guna parang..takut giler akak nk gosok gigi waktu mlm..

Cik Puan Zura said...

kat asrama memang ada hantu kan...skolah akak pun dulu ada hantu...dekat2 nak exam kene rasuk...paling kene teruk, hantu keranda lalu kat surau asrama puteri...walaaa... nasib baik akak x pernah nampak... penah dengan mengilai jer...dengar xper xmau nampak aaa...

psttt...lawa header baru....kasut pink tu leh pinjam x?

Amira Chan said...

Time kat INTERGOP ke Yan? LOL

♥sophie♥ said...

hahaha ^^ yup yup,, kat asrama tu biase laa ;p hee

fie duk asrama 5 taon ^^v dua tmpt berbeza la :) mcm2 cerita. hihi

t e m b u m e said...

penah dengar tak yang hantu pocong guling2 bawak katil? hahahaha

angkasa said...

haaaaa semacam ja cerita.siap ada hantu SBP bagai..kalo dak pmpn nak tidoq jgn lepas rmbut ke ats..nnti rmbt tu mgurai ke bwh katil.then nnti ada pulak yg dtg buat dandan.hahahaa what the?*trademark kakyan.wee

Arief Arf said...

pernah tak dengar hantu yang nyanyi lagu sharifah aini kat toilet?
ahahahahahahahha

Izyan Masri said...

ferra:aah.rasa nyesal percaya.haha :D

Izyan Masri said...

syaficqa:haha.kitorang makan megi bulan pose je T_T

Izyan Masri said...

cik ery:haha.agaknya senior lupa cerita kot xD

Izyan Masri said...

far8 budak baik:haha.manelah tau hantu tu pelahap.habis dilahap aku punya biskut xD

Izyan Masri said...

sabrina:sama je kan mana2 asrama pon :D

Izyan Masri said...

storymerry:kankan?agaknya semua sekolah kot cite mcm ni :D

Izyan Masri said...

syimir:betul2.mana2 asrama pon kan :D

Izyan Masri said...

dayana az:akak paling tak suka kalau ada histeria2 ni.tkuutttt

Izyan Masri said...

syakey:aah.hantu mcm tu antara hantu paling fames.kankan :D

Izyan Masri said...

miss addin:aah.seniors ni suka over bila cite hantu xD

Izyan Masri said...

cikhani bulat:hahaha.baiknya hantu sekolah hani.siap susun kasut :D

Izyan Masri said...

honeybunny:tapi best tau bila duk asrama.macam2 experience :D

Izyan Masri said...

faez rusni:tapi tak boleh lawan taayah kan.taayah banyak gila hantu :D

Izyan Masri said...

arif azmi:yang tu sama.yan pon ada reka cerita sendiri jugak.kahkah :D

Izyan Masri said...

ahmad endo:haha.asrama aku suci je :D

Izyan Masri said...

nub:igop tada hantuuu!hahaha

Izyan Masri said...

scya lollita:hahasemua menakutkan.:D

Izyan Masri said...

cikida:padahal semua tu bohong je.pastu bila dh dengar cite hantu,semua dok histeria :D

Izyan Masri said...

kami dan mereka:haha.lawak pulak hantu ada negara :D

Izyan Masri said...

jay:kihkih.hantu komkom macam comey je.insy2.jay ingtkan selalu tau :D

Izyan Masri said...

amalina ulya:haha.yan pon dulu yeye nak keluar asrama kononnya :D

Izyan Masri said...

rina avail:heee.takutnya gosok gigi darah T_T

Izyan Masri said...

cik puan zura:hikhik.jangan puji header buruk tu.malu yan :D

Izyan Masri said...

CHANCHINCHUN:AAH.WAKTU KAT IGOP.MACAM2 SENIOR CERITA :D

Izyan Masri said...

SOPHIE:laaah.pindah sekolah rupanya dak ni.hehe :D

Izyan Masri said...

tembume:haha.tak pernah.macam comel je guling2 :D

Izyan Masri said...

angkasa:kihkih.ada jugak eyh hantu mcm tu neena?baru kak yan tau :D

Izyan Masri said...

arief arf:haha.yang tu tak pernah dnegar lagi.kihkih :D

Iera Lollies said...

yan :seronoknye bace entry yaN yg ni ,ira tak pernah dgr lagi cite2 hantu ni,awesome ! :D

Qla Sdek said...

Ehee tahu takpe! Masa saya jadi junior dulu, senior suka takutkan. Haha.

Tapi budak2 aspura, diorang buat hantu pocong, takutkan junior sebagai salam perkenalan -.-"

CikHaniBhulat said...

tu la pasal yan =) siap tolong susun kasut g,..;pelik gak..ni pon kwn2 yg kat ostel yang cte =) tp seram gak kot bila dia start nak masuk bilik...buka la pintu cu, nenek nak masuk..sape yg dgr naseb lew..

Misz Jenny said...

tapi betul, makhluk halus ni wujudd..

jaja dah pnh kena dulu2..

seram makkkkk

phee ungu said...

: betul laa ad hantu , percaya laa cakap org :P asrama memang banyak benda - benda macam tu , kan . kan . kan ??

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, May 04, 2011

Keluarga hantu di asrama

Hello everyone !
Peace be with you guys (:

Izyan Masri First Random Giveaway masih dijalankan.Untuk join,klik SINI
Hadiah :
Grand Prize : RM100,*Izyan Masri pilih*
Second prize : sekotak coklat brownies
Third prize : contact lens sponsored by PRETTYGIRLSLENS.Thanks to Cik Bulan
5 Saguhati:Review blog
Join SINI

Mana2 budak2 atau mak budak yang pernah jadi budak asrama mesti dah biasa dengan cerita2 hantu ni kan.Termasuklah yan.sepanjang 2 tahun duduk kat asrama,macam2 lah cerita hantu yang keluar kononnya.asal malam menjelma je,aktiviti2 langho dikurangkan dan pasukan berjoli yang sering kali bergelak tawa ngilai mengilai mengalahkan sang hantu yang sering digembar gemburkan terus mengurangkan aktiviti pasukan.terus diam sebab takut nanti ada orang teman kita gelak.seram woo.

dulu2 kan,waktu awal2 masuk asrama,kakak2 senior semua menunjukkan bakat dan skil bercerita diorang.ada yang sampai tak buat homework gara2 nak menakutkan adik2 junior.sungguh keji T_T .maka,yang adik2 dorm ni pon dok pakatlah buat bulatan tengah2 dorm sambil berpelukan sesama sendiri dengan harapan,tada makhluk yang menyelit tengah sedap2 dengar cerita tu.khurafat sungguh lah pemikiran dak2 zaman dulu ni T_T

mulalah keluar cerita kononnya kat sekolah tu pernah ada budak sekolah mati dalam locker.pastu muncullah hantu locker yang akan menganggu mangsanya tengah malam.so,adik2 dorm yang berjiwa suci dan berotak nerd tadi pon percaya lah,asal lepas pukul 12 je semua dok pakat kunci locker masing2 dengan harapan tade hantu locker yang curi2 keluar.tapi yan tak risaukan tu,yan risaukan kalau2 hantu locker menghabiskan segala biskut dan cekelat yang tersimpan rapi dalam locker tu.mau gaduh kalau dia habiskan makanan wa bro.wakaka.bahagia bahagia (':

pastu ada jugak hantu toilet.yang ni kononnya dia mati sebelum sekolah tu dibina.dia selalunya muncul dari mangkuk jamban.what the ?cuba lah duduk tempat yang suci sikit,macam mesjid ke,mangkuk tandas dibuat rumah.(-.-)pastu keje dia adelah menakutkan budak2 dalam toilet.contohnya,air shower akan bertukar menjadi darah yang mengalir.maka mulalah,agak2 bukak paip shower je terus dongak atas tengok air ke darah yang turun.haha.budak2 betul T_T

ada lagi.ada hantu nenek yang mencari cucunya.yang ni paling fames.kiranya kefamesan dia ni adelah setaraf atau lagi fames dari princess diana yang fames ames satu waktu dulu.Bila malam2 je kan,senior kata,kat asrama tak boleh tutup muka guna selimut,nanti ada nenek yang datang dari tingkap pastu dia bukak selimut kita sebab nak tengok adekah kita ni cucu dia.pelik jugak nenek kan.kalau dia rasa cucu dia hilang atau lari dari rumah,pegi lah report kat balai polis,takpon pegi mintak tolong tv3,ni cari kat asrama dak sekolah.


so,bagi mengelakkan dari menjadi mangsa nenek yang kehilangan cucu tu,yan pon ikut je lah nasihat senior,tak tutup muka guna selimut.kalau mak tau,mesti dia kesian dengan anak dia kerana terlalu bendul dan lurus mengalahkan jalan yang lurus.(':

so,tu lah sikit sebanyak cerita2 hantu zaman sekolah asrama.benda tu semua tak betul pon sebenarnya sebab tak pernah dengar pasal budak kena gigit tengkuk dengan hantu pon.kalau pasal histeria segala bagai tu sebab iman dan pelindung dalam diri yang tak kuat.tak pon jenis yang lemah semangat sangat.yang banyak sangat semangat dan berbadan semangat pon boleh kena jugak.so,jangan jadi terlalu semangat.panas pulak banyak sangat cakap semangat.okaylah,nak tengok video anwarhadi.so,cheers! (:

61 comments:

ferra said...

HAHA. TAKUUUUUUUUUUUUUUUUUT SGT KAN. BILA DA BESAR, RASA SEMUA TU CM BODO JER KAN

SyaficqaHamdan said...

rindu kehidupan di hostel! lagi-lagi time mkn megiii! HAHA.

cik ery said...

haha

katil 1 da tidoq
katil 2 da tidoq
katil 3 aik??
tak tidoq lagi???


hehe. hantu ney tak de ek?
femes weh kat skul ak
ak rase sume skul ade cite ney :)

Far8 budak baik said...

hahahaha yan!!hantu mane
nk makan
cokolat biskut segala bagai..
dalam loker kau tu...
agak2 ar...
hantu nk tido sebelah kau ada lahh..
hak3

sabrina said...

haha...btol2..
saya pon bdak asrama..n hampir semua cter ni sama je dgn yg sy dengar masa mula2 msuk asrama...hahaha

storymerry said...

hahaha.tulah
bukan stakat kat asrama je,
citer2 cmni dlm kelas pon ade jugak..
adoiii,takpe kenangan tu! : )

Syimir said...

haha.dok asrama memang penuh ngan cerite2 misteri..hehe

Dayana AZ said...

Hahahaha. Seyes dayana gelak je bce entry yan ni! Sume lawak. Dayana dlu asrama gak. Ad gak cte dak mati dlm loker. Kne tnm kat dpn skola ag sbb dpn skola mmg kubur pun. Tp xde pulak hantu yg bkait. Sr ktrg jnis pntingkn study drpd bercerita so xdpt ppe cte sgt agpn Dayana jnis xbpe tkot.. G toilet sume sndri je wlpn tgh mlm.. Hmm.. So ble xpk kte kurg rse tkot an :).
Tp skola ktwg kes histeria besar2an 3 thun lps mmg sahih. Yg kne smpuk pn ada last 2 yrs. Thun ktwg alhamdulillah kacau sket2 je n dorm dayana xkne.

syakey said...

paling slalu dengar hantu yang kira kira 1 2 3, eh ada yg xtdo lg, hantu tu tau. tu mmg seram, siap nyanyi lagu sayuuuu je,seram... hahah

paling tak bley blah hantu kropok. -____- mesti rekaan smat mata. hantu ni muhunggg ja...


XD

miss.Addin said...

haha seniors , biasa la tu :D

CikHaniBhulat said...

kelakar la...hantu loker =) xpernah lak dgr..hantu toilet dgn nenek ada la..kat ostel hani pon ada nenek..mlm2 dia susun kasut budak2 kat luar.kalo yg sepah2 tu, esok kemas la..pastu dia jln keliling blok panggil/..cucu..oh.cucu..nenek nak masuk..seram kot...nseb dah xdok ostel...hihi =)

mesti nenek kat ostel yan dgn hani kembar kan. =)

HonEyBuNNy said...

dengar jugak kisah dari kawan2...

selamat xduduk asrama dulu...heheh

Faez Rusni said...

wee~ kat izzuddin lg bnyak..

hantu dlam dewan..n hantu lampu

hantu nenek tu memang popular la..

Arif Azmi said...

HAHAHA.. teringat dulu zaman asrama.. Form 1 - Form 2 jela kena.. Lepastuh masuk Form 3 mula la buat cte sniri.. Budak kepala putus sebab kena kipas la.. Pastu kalau bangun jgn tgh atas locker.. Nanti maybe ada kepala tgk.. HAHA.. Green lady lah.. Yang hantu locker tu mati sebab tekunci dalam locker kayu.. XD..

Kalau rajin singgah my blog! Tekan sini untuk membaca post terbaru!

ahmad endo said...

seram ow...teringat plak aku kesah2 time asrama dulu...hehehe

nub said...

Igop banyak hantu!


hahahahaha

Scya LollitA said...

cter antu asrama kat mne2 same je kan ,
nenek, jepun . eeee ,

cikida said...

kuang3...hampeh tol kan time dak2 skola dlu,,dok asrama lagi mcam2 cite tahyol ade..senior la suke no takotkn junior..junior pon lurusss semuaanya angguk2 tak geleng2..ngeee...tapi smpi skrg cite2 tu takleh lupe...huaa...tetibe takot,..hoho..=p

kAmi dAn mEreKa said...

kat hosel kite femes dgn hantu jepun.
nanti tiap pgi siapa2 yg terjaga n nak p toilet, terdengarlah hantu2 berkawad,
tapi kite tak pernah jumpa lah, hehe;)

Jay said...

Wah Hantu kum kum xdo ko??hehehe..Yan jom join Segmen Jay k..hik hik hik..:)

amalina ulya dot pink said...

hahahah .
nasib dh abes asrama dh skrng ..

klo baca kisah ni dulu konfom2 tak jd ..
part loker tu lawak kahkahkah ! =D

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

kat asrama akak dulu glemer citer hantu gosok gigi berdarah mulut sbb gosok guna parang..takut giler akak nk gosok gigi waktu mlm..

Cik Puan Zura said...

kat asrama memang ada hantu kan...skolah akak pun dulu ada hantu...dekat2 nak exam kene rasuk...paling kene teruk, hantu keranda lalu kat surau asrama puteri...walaaa... nasib baik akak x pernah nampak... penah dengan mengilai jer...dengar xper xmau nampak aaa...

psttt...lawa header baru....kasut pink tu leh pinjam x?

Amira Chan said...

Time kat INTERGOP ke Yan? LOL

♥sophie♥ said...

hahaha ^^ yup yup,, kat asrama tu biase laa ;p hee

fie duk asrama 5 taon ^^v dua tmpt berbeza la :) mcm2 cerita. hihi

t e m b u m e said...

penah dengar tak yang hantu pocong guling2 bawak katil? hahahaha

angkasa said...

haaaaa semacam ja cerita.siap ada hantu SBP bagai..kalo dak pmpn nak tidoq jgn lepas rmbut ke ats..nnti rmbt tu mgurai ke bwh katil.then nnti ada pulak yg dtg buat dandan.hahahaa what the?*trademark kakyan.wee

Arief Arf said...

pernah tak dengar hantu yang nyanyi lagu sharifah aini kat toilet?
ahahahahahahahha

Izyan Masri said...

ferra:aah.rasa nyesal percaya.haha :D

Izyan Masri said...

syaficqa:haha.kitorang makan megi bulan pose je T_T

Izyan Masri said...

cik ery:haha.agaknya senior lupa cerita kot xD

Izyan Masri said...

far8 budak baik:haha.manelah tau hantu tu pelahap.habis dilahap aku punya biskut xD

Izyan Masri said...

sabrina:sama je kan mana2 asrama pon :D

Izyan Masri said...

storymerry:kankan?agaknya semua sekolah kot cite mcm ni :D

Izyan Masri said...

syimir:betul2.mana2 asrama pon kan :D

Izyan Masri said...

dayana az:akak paling tak suka kalau ada histeria2 ni.tkuutttt

Izyan Masri said...

syakey:aah.hantu mcm tu antara hantu paling fames.kankan :D

Izyan Masri said...

miss addin:aah.seniors ni suka over bila cite hantu xD

Izyan Masri said...

cikhani bulat:hahaha.baiknya hantu sekolah hani.siap susun kasut :D

Izyan Masri said...

honeybunny:tapi best tau bila duk asrama.macam2 experience :D

Izyan Masri said...

faez rusni:tapi tak boleh lawan taayah kan.taayah banyak gila hantu :D

Izyan Masri said...

arif azmi:yang tu sama.yan pon ada reka cerita sendiri jugak.kahkah :D

Izyan Masri said...

ahmad endo:haha.asrama aku suci je :D

Izyan Masri said...

nub:igop tada hantuuu!hahaha

Izyan Masri said...

scya lollita:hahasemua menakutkan.:D

Izyan Masri said...

cikida:padahal semua tu bohong je.pastu bila dh dengar cite hantu,semua dok histeria :D

Izyan Masri said...

kami dan mereka:haha.lawak pulak hantu ada negara :D

Izyan Masri said...

jay:kihkih.hantu komkom macam comey je.insy2.jay ingtkan selalu tau :D

Izyan Masri said...

amalina ulya:haha.yan pon dulu yeye nak keluar asrama kononnya :D

Izyan Masri said...

rina avail:heee.takutnya gosok gigi darah T_T

Izyan Masri said...

cik puan zura:hikhik.jangan puji header buruk tu.malu yan :D

Izyan Masri said...

CHANCHINCHUN:AAH.WAKTU KAT IGOP.MACAM2 SENIOR CERITA :D

Izyan Masri said...

SOPHIE:laaah.pindah sekolah rupanya dak ni.hehe :D

Izyan Masri said...

tembume:haha.tak pernah.macam comel je guling2 :D

Izyan Masri said...

angkasa:kihkih.ada jugak eyh hantu mcm tu neena?baru kak yan tau :D

Izyan Masri said...

arief arf:haha.yang tu tak pernah dnegar lagi.kihkih :D

Iera Lollies said...

yan :seronoknye bace entry yaN yg ni ,ira tak pernah dgr lagi cite2 hantu ni,awesome ! :D

Qla Sdek said...

Ehee tahu takpe! Masa saya jadi junior dulu, senior suka takutkan. Haha.

Tapi budak2 aspura, diorang buat hantu pocong, takutkan junior sebagai salam perkenalan -.-"

CikHaniBhulat said...

tu la pasal yan =) siap tolong susun kasut g,..;pelik gak..ni pon kwn2 yg kat ostel yang cte =) tp seram gak kot bila dia start nak masuk bilik...buka la pintu cu, nenek nak masuk..sape yg dgr naseb lew..

Misz Jenny said...

tapi betul, makhluk halus ni wujudd..

jaja dah pnh kena dulu2..

seram makkkkk

phee ungu said...

: betul laa ad hantu , percaya laa cakap org :P asrama memang banyak benda - benda macam tu , kan . kan . kan ??