Wednesday, May 04, 2011

Marilah kita beralih arah ke benda ni pulak ! (:

Hello there !
Peace be with you guys (:

Izyan Masri first random giveaway masih dijalankan.Untuk join,klik SINI
Hadiah:
Grad prize :RM100 *Izyan Masri pilih*
Second Prize : sekotak Coklat Brownies
Third Prize : contact lens sponsored by PRETTYGIRLSLENS.Thanks to CIK BULAN
5 Saguhati : review blog
Join SINI

Perempuan-perempuan kat malaysia la ni suka pakai benda yang boleh buat diorang nampak cantik.Walaupun seluaq diorang dah selori,shawl dah penuh drawer sampai tak boleh bukak sebab overload dan almari dah melengkung sebab penuh dengan baju.Tapi depa dok kalut jugak nak beli semua tu.Tapi takpalah,angpa hat laki ni jangan dok kalut nak marah tak tentu pasaii naa.Kami pempuan2 ni nak tolong ekonomi malaysia biaq berkembang pesat.Kalau boleh lagi pesat dari pembangunan kat jengka.Kalau angpa tengok business pakaian,tudung la ni dah berterabuq.Jadi,kalau kami hat perempuan ni tak beli,kesian kat depa yang dok berbuih2 mulut jual baju tu.mulia dak mulia hati kami ni haa (': haha.okay,alasan je tu semua.

Baiklah,sebabkan mood tengah eksited,maka,yan akan menaip dengan lebih pantas sejajar dengan kesited-an tersebut.bagi korang semua yang tercari2 shawl,cardigan,blouse,kemeja dan maxi dress untuk dipakai ke kelas,shopping dan jenjalan bersama rakan taulan,marilah kita bersama2 menghayati koleksi2 EZ BROWNIES ini.lets check it out babeyh!~babeyhbabeyhbabeyh ooo~boo justin bibir ramai2.(':

yang ni pashmina green colour.siap ada blink blink lagi.bila pakai waktu malam,blink2 tu kiranya macam pemantul cahaya lah.kalau korang bawak motor malam2,korang dengan senang hati takkan dikacau oleh mat2 rempit dan konco-konconya.

yang ni pashmina berpolka dot sebesar telur ayam.warna dia ala2 maroon lah.memang senang gila nak pakai dan bentuk.kadang2 korang boleh jadi gila sebab tak percaya betapa senang gila nak pakai pashmina ni (':

plain cotton shawl ni sangat comel dan si pemakai akan kelihatan seperti budak paling comel in the world.ada beberapa kaler je lagi yang tinggal.baby blue,dark choc,light choc,dan purple pink ni haa.baik cepat sebelum habis.(':

shawl satin tajima.ada 3 kaler je yang tinggal.purple,gold dengan silver.shawl ni sesuai untuk sesiapa yang teringin menjadi hana tajima wannabe.mesti akan ada yang terpanggil korang macam ni."eyh,farah tajima!" seronok bukan ? (':

dak anon ni nama dia silk cotton tajima.wa cakap sama lu beb,senang sangat nak gosok dia ni.licin habis.licin dia mengalahkan tahap kelicinan bila korang main ice skating kat sunway tu.takpon mengalahkan tahap licinnya pinggan korang bila makan nasi berlaukkan ayam masak merah.(':

yang ni pulak cardigan.bukan baju sejuk ye.ala2 korea sikit.keistimewaan dia,bila korang pakai je,korang akan setanding atau lebih hebat dari minah2 korea.so,bolehlah nyanyi lagu wondergirls dengan riang gembira dan sedikit takbur (':

untuk maxi dress yang kelihatan agak seksi,korang bolehlah match kan dengan mana2 cardigan kat atas tu.lepatu,kalau nak lagi comel,beli shawl kat ez brownies.comel berganda2 dan bolehlah keluar ke pekan dengan muka sedikit poyo agar mat rempit tak berani mengusha anda.

Senang kata,semua ada kat sini,tolak tepi kepsi dengan choki2 je.so,nak tengok macam2 lagi collection yang ada,boleh pegi kat sini EZ BROWNIES

kalau nak order secara direct,cepat,pantas dan efisien,boleh email :yanzaevaly92@yahoo.com.jangan tanya soalan2 pelik macam mana cara dak rabbit tidur atau jalan terdekat nak ke felda jengka sudah.so,cheers! (:

51 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

grrr! akk nak joi la cam ni!

sarah mohamad said...

semua nya cantik2. rambang mata di buatnya. hiks

Misz Jenny said...

kak yan!!!

spent satu!!!

SyaficqaHamdan said...

Yan, nie bukan kes tak baik hati taw kalo i tak beli. tapi fulus tak de. huwaaaaaaaaaa...:(

♕ qeen ♛ said...

cantik cantik laaaa
nak laaa

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

NAK SHAWL! NAK SHAWL! heheheh.. :P



Yang dinanti..yang ditunggu², cewahh.. meh sini..

Pengakuan Cik Bunga berani mati punye lah! HARUS baca

RaraPuing said...

wah menarik niii

javanese DOVE ! said...

ha,yan..
segmen haritu spe menang?

ferra said...

wah cantekk nyeeww. nak free buleh?

mynameismy said...

tak susah ke yang nk pakai yg licin tu??

myra yusreena said...

cun la pashmina telur ayam tu..hehe

♥Lady Ainaa♥ said...

cantek2....i wanna be ur follower k..hehehe..hit me back plez..

CikHaniBhulat said...

cantik2....tp duit xcantik..elaun bulan ni dah la separuh jew...mkn telur ayam pon xdpt, cmner nak bli shawl yan yg bertelur ayam tu...

gudluck..moga berjaya dlm business =)

Aimie Lieyana said...

shawl satin tu besar tak cik yan?

Jay said...

Jay nak beli satulah..nak bg kat makwe..eh jap jap???aku ada mkwe ke??hehehe..

Cik Ezy said...

sume cntek2..
sume nk!
tp kalo ade org nk banje kn best.. haha

Reen Rostarizam said...

semuanyaaa cantikkkkk!!!
termasuk model!
:)

Iera Lollies said...

suka pshmina polka dot tu ! :D

raihana said...

haih..sume cantik!
ggrrr..
nk beli dah nie..
=P

misz fae said...

blogwalking!;)
singgah baca n3!;)

meh singgah blog fae :

http://fzhjmldn.blogspot.com

fad ali said...

nice lah!

azalia hjsalleh said...

sgt chantek
wow untung u , buat contest pun ade org nak taja

Arif Azmi said...

Ni beli kat awek kompem dia takkan lari... XD

Newest post! Rajin kalau bacalah! ^^,.. Tekan sini nak baca entri terbaru!

kAmi dAn mEreKa said...

kalau kite beli yg macam 2, entah tahun bile baru berani nak pakai, hehe ;)

tak reti sangat nak menggayakan nya, ;p

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Maafkan Cik Bunga yerkk... !___!)

Mintak diri dulu, isk²... :(

Izyan Masri said...

kak yuyu comel:wajib join tahu :D

Izyan Masri said...

sarah mohamad:haha.jangan rambang je.beli sekali :D

Izyan Masri said...

misz jenny:haish.no hal lah kalau untuk jaja :D

Izyan Masri said...

syaficqa hamdan:wokeyh.dah fulus dtg nnti terus bagi nama.haha.paksa :D

Izyan Masri said...

qeen:yeay.qeen dah beli.lebiuu lah :D

Izyan Masri said...

cintabunga:kihkih.beli lah kak.haha :D

Izyan Masri said...

rara puing:haha.beli2 untuk kawan2 :D

Izyan Masri said...

javanese dove:belum ada lagi.tengah cari :D

Izyan Masri said...

ferra:kihkih.free tu takut dengar :D

Izyan Masri said...

mynameismy:tak.yan selalu pakai yg grey.:D

Izyan Masri said...

myra yusreena:terus beli tau.haha :D

Izyan Masri said...

lady aina:yeay.jap lagi yan visit okay :D

Izyan Masri said...

cik hani bhulat:haha.okay2.alasan diterima.kihkih :D

Izyan Masri said...

aimie liyana:sedang2 je.tak besar sgt,tak kecik sgt :D

Izyan Masri said...

jay:jay beli pastu bagi yan.haha:D

Izyan Masri said...

cik ezy:suruh boypren belanja cepat .haha :D

Izyan Masri said...

reen rostarizam:aau.model biasa je :D

Izyan Masri said...

iera lollies:jemput2 beli :D

Izyan Masri said...

raihana:wajib beli.haha.paksa :D

Izyan Masri said...

misz fae:dah join.yeay :D

Izyan Masri said...

fad ali:beli untuk gelpren dengan mama :D

Izyan Masri said...

azalia hj salleh:hehe.alhamdulillah.sorg nak taja :D

Izyan Masri said...

arif azmi:kalau beli banyak,terus kawen dengan dia.haha:D

Izyan Masri said...

kami dan mereka:kihkih.boleh belajar sayangg ^^

Izyan Masri said...

cik bunga:teehee.tajuk entry akak gempak2 je :D

aida syakira said...

bole x awak tunjukkan mcm mne awk pkai pashmina berpolkadot .. cntek sngt awk pkai <3

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, May 04, 2011

Marilah kita beralih arah ke benda ni pulak ! (:

Hello there !
Peace be with you guys (:

Izyan Masri first random giveaway masih dijalankan.Untuk join,klik SINI
Hadiah:
Grad prize :RM100 *Izyan Masri pilih*
Second Prize : sekotak Coklat Brownies
Third Prize : contact lens sponsored by PRETTYGIRLSLENS.Thanks to CIK BULAN
5 Saguhati : review blog
Join SINI

Perempuan-perempuan kat malaysia la ni suka pakai benda yang boleh buat diorang nampak cantik.Walaupun seluaq diorang dah selori,shawl dah penuh drawer sampai tak boleh bukak sebab overload dan almari dah melengkung sebab penuh dengan baju.Tapi depa dok kalut jugak nak beli semua tu.Tapi takpalah,angpa hat laki ni jangan dok kalut nak marah tak tentu pasaii naa.Kami pempuan2 ni nak tolong ekonomi malaysia biaq berkembang pesat.Kalau boleh lagi pesat dari pembangunan kat jengka.Kalau angpa tengok business pakaian,tudung la ni dah berterabuq.Jadi,kalau kami hat perempuan ni tak beli,kesian kat depa yang dok berbuih2 mulut jual baju tu.mulia dak mulia hati kami ni haa (': haha.okay,alasan je tu semua.

Baiklah,sebabkan mood tengah eksited,maka,yan akan menaip dengan lebih pantas sejajar dengan kesited-an tersebut.bagi korang semua yang tercari2 shawl,cardigan,blouse,kemeja dan maxi dress untuk dipakai ke kelas,shopping dan jenjalan bersama rakan taulan,marilah kita bersama2 menghayati koleksi2 EZ BROWNIES ini.lets check it out babeyh!~babeyhbabeyhbabeyh ooo~boo justin bibir ramai2.(':

yang ni pashmina green colour.siap ada blink blink lagi.bila pakai waktu malam,blink2 tu kiranya macam pemantul cahaya lah.kalau korang bawak motor malam2,korang dengan senang hati takkan dikacau oleh mat2 rempit dan konco-konconya.

yang ni pashmina berpolka dot sebesar telur ayam.warna dia ala2 maroon lah.memang senang gila nak pakai dan bentuk.kadang2 korang boleh jadi gila sebab tak percaya betapa senang gila nak pakai pashmina ni (':

plain cotton shawl ni sangat comel dan si pemakai akan kelihatan seperti budak paling comel in the world.ada beberapa kaler je lagi yang tinggal.baby blue,dark choc,light choc,dan purple pink ni haa.baik cepat sebelum habis.(':

shawl satin tajima.ada 3 kaler je yang tinggal.purple,gold dengan silver.shawl ni sesuai untuk sesiapa yang teringin menjadi hana tajima wannabe.mesti akan ada yang terpanggil korang macam ni."eyh,farah tajima!" seronok bukan ? (':

dak anon ni nama dia silk cotton tajima.wa cakap sama lu beb,senang sangat nak gosok dia ni.licin habis.licin dia mengalahkan tahap kelicinan bila korang main ice skating kat sunway tu.takpon mengalahkan tahap licinnya pinggan korang bila makan nasi berlaukkan ayam masak merah.(':

yang ni pulak cardigan.bukan baju sejuk ye.ala2 korea sikit.keistimewaan dia,bila korang pakai je,korang akan setanding atau lebih hebat dari minah2 korea.so,bolehlah nyanyi lagu wondergirls dengan riang gembira dan sedikit takbur (':

untuk maxi dress yang kelihatan agak seksi,korang bolehlah match kan dengan mana2 cardigan kat atas tu.lepatu,kalau nak lagi comel,beli shawl kat ez brownies.comel berganda2 dan bolehlah keluar ke pekan dengan muka sedikit poyo agar mat rempit tak berani mengusha anda.

Senang kata,semua ada kat sini,tolak tepi kepsi dengan choki2 je.so,nak tengok macam2 lagi collection yang ada,boleh pegi kat sini EZ BROWNIES

kalau nak order secara direct,cepat,pantas dan efisien,boleh email :yanzaevaly92@yahoo.com.jangan tanya soalan2 pelik macam mana cara dak rabbit tidur atau jalan terdekat nak ke felda jengka sudah.so,cheers! (:

51 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

grrr! akk nak joi la cam ni!

sarah mohamad said...

semua nya cantik2. rambang mata di buatnya. hiks

Misz Jenny said...

kak yan!!!

spent satu!!!

SyaficqaHamdan said...

Yan, nie bukan kes tak baik hati taw kalo i tak beli. tapi fulus tak de. huwaaaaaaaaaa...:(

♕ qeen ♛ said...

cantik cantik laaaa
nak laaa

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

NAK SHAWL! NAK SHAWL! heheheh.. :P



Yang dinanti..yang ditunggu², cewahh.. meh sini..

Pengakuan Cik Bunga berani mati punye lah! HARUS baca

RaraPuing said...

wah menarik niii

javanese DOVE ! said...

ha,yan..
segmen haritu spe menang?

ferra said...

wah cantekk nyeeww. nak free buleh?

mynameismy said...

tak susah ke yang nk pakai yg licin tu??

myra yusreena said...

cun la pashmina telur ayam tu..hehe

♥Lady Ainaa♥ said...

cantek2....i wanna be ur follower k..hehehe..hit me back plez..

CikHaniBhulat said...

cantik2....tp duit xcantik..elaun bulan ni dah la separuh jew...mkn telur ayam pon xdpt, cmner nak bli shawl yan yg bertelur ayam tu...

gudluck..moga berjaya dlm business =)

Aimie Lieyana said...

shawl satin tu besar tak cik yan?

Jay said...

Jay nak beli satulah..nak bg kat makwe..eh jap jap???aku ada mkwe ke??hehehe..

Cik Ezy said...

sume cntek2..
sume nk!
tp kalo ade org nk banje kn best.. haha

Reen Rostarizam said...

semuanyaaa cantikkkkk!!!
termasuk model!
:)

Iera Lollies said...

suka pshmina polka dot tu ! :D

raihana said...

haih..sume cantik!
ggrrr..
nk beli dah nie..
=P

misz fae said...

blogwalking!;)
singgah baca n3!;)

meh singgah blog fae :

http://fzhjmldn.blogspot.com

fad ali said...

nice lah!

azalia hjsalleh said...

sgt chantek
wow untung u , buat contest pun ade org nak taja

Arif Azmi said...

Ni beli kat awek kompem dia takkan lari... XD

Newest post! Rajin kalau bacalah! ^^,.. Tekan sini nak baca entri terbaru!

kAmi dAn mEreKa said...

kalau kite beli yg macam 2, entah tahun bile baru berani nak pakai, hehe ;)

tak reti sangat nak menggayakan nya, ;p

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Maafkan Cik Bunga yerkk... !___!)

Mintak diri dulu, isk²... :(

Izyan Masri said...

kak yuyu comel:wajib join tahu :D

Izyan Masri said...

sarah mohamad:haha.jangan rambang je.beli sekali :D

Izyan Masri said...

misz jenny:haish.no hal lah kalau untuk jaja :D

Izyan Masri said...

syaficqa hamdan:wokeyh.dah fulus dtg nnti terus bagi nama.haha.paksa :D

Izyan Masri said...

qeen:yeay.qeen dah beli.lebiuu lah :D

Izyan Masri said...

cintabunga:kihkih.beli lah kak.haha :D

Izyan Masri said...

rara puing:haha.beli2 untuk kawan2 :D

Izyan Masri said...

javanese dove:belum ada lagi.tengah cari :D

Izyan Masri said...

ferra:kihkih.free tu takut dengar :D

Izyan Masri said...

mynameismy:tak.yan selalu pakai yg grey.:D

Izyan Masri said...

myra yusreena:terus beli tau.haha :D

Izyan Masri said...

lady aina:yeay.jap lagi yan visit okay :D

Izyan Masri said...

cik hani bhulat:haha.okay2.alasan diterima.kihkih :D

Izyan Masri said...

aimie liyana:sedang2 je.tak besar sgt,tak kecik sgt :D

Izyan Masri said...

jay:jay beli pastu bagi yan.haha:D

Izyan Masri said...

cik ezy:suruh boypren belanja cepat .haha :D

Izyan Masri said...

reen rostarizam:aau.model biasa je :D

Izyan Masri said...

iera lollies:jemput2 beli :D

Izyan Masri said...

raihana:wajib beli.haha.paksa :D

Izyan Masri said...

misz fae:dah join.yeay :D

Izyan Masri said...

fad ali:beli untuk gelpren dengan mama :D

Izyan Masri said...

azalia hj salleh:hehe.alhamdulillah.sorg nak taja :D

Izyan Masri said...

arif azmi:kalau beli banyak,terus kawen dengan dia.haha:D

Izyan Masri said...

kami dan mereka:kihkih.boleh belajar sayangg ^^

Izyan Masri said...

cik bunga:teehee.tajuk entry akak gempak2 je :D

aida syakira said...

bole x awak tunjukkan mcm mne awk pkai pashmina berpolkadot .. cntek sngt awk pkai <3