Thursday, May 05, 2011

Nak touching lah macam ni T_T

Hello there !
Peace be with you guys (:

FIRST RANDOM GIVEAWAY MASIH ADA.KAT SINI
HADIAH GRANDPRIZE DENGAN SPONSOR BOLEH TENGOK KAT SINI

Korang semua okay tak ni ? dari pagi tadi yan rasa nak naik hangen je.kalau ada mesin pengukur tahap angin ni,rasanya 9/10 sure dalam tangan.Rasa macam kesedihan meruntun jiwa melakar rindu air matamu.what thee?lirik lagu mana ni?Tahap kecewa dia sama dengan kalau kelas sepatutnya habis pukul 11.30,tapi lecturer extend lagi 20 minit.Perasaan sukar digambarkan,rasa macam hidup 19 tahun ni sia2 sebab kecewa bukan main kepalang.sampaikan eksen taknak pasang lagu rock dah.nak dengar lagu beretnik balada je.sekebun cinta nan berbunga~~

sebenarnya macam ni,yan pegi lah buat blog walking pagi tadi.yelah,dah 2 hari yan tak buat blogwalking.pastu jumpalah entry pasal giveaway yang yan buat tu.okay,rasa nak bangga jap sebab entry tu puji pasal yan.haha.kipas mati punya lah senang cakap dak tu.pastu yan komenlah.tengah sedap golek2 mouse ke bawah sambi bersenggol senggolan nak cari kotak komen tu,tiba2 ternampak satu komen berbunyi seperti berikut.

"tada maknanya dia rajin buat blogwalking weyh.aku follow dia,siap jerit kat shoutbox tu,takde pon dia jenguk blog aku ni.haha.maybe dia ingat dia fames kot.kau puji melambung ni pon entah dia komen ke tak nanti."

pergh,wa cakap sama lu lah kan derr,rasa tak puas hati,kita jumpa kat simpang pukul 3,settle tepi,bawak batu seremban sekali lawan sapa lagi terel.wakaka.bahagia bahagia.okay.kita series balik.yang bestnya dia tak jadi cik anon.so,tabik jugaklah.Actually,yan bukanlah jenis yang ambik port sangat kalau cik anon yang komen,biaq pi la hang nak buat pa pon dengan aku,janji aku tak kenal kau cik anon.tapi ni ada nama.siap gambar comel lagi.nak tacing aa macam ni.Mulalah yan rasa down gila dan terasa nak pegi downtown untuk beli crocs tiruan yang murah gila boleh bawak masuk kebun pijak lecah puas2.

okaylah,dikesempatan ini,yan nak explain sebab2 tersebut kepada mariakalappan anak lelaki/perempuan putu mayam(bukan nama sebenar).

1.First sekali,kalau hang dok follow,pastu tada link untuk ke blog hang,agak2 macam mana yan nak pegi jenguk atau buat lawatan ke blog comel hang tu?adekah perlu cari dalam yellow pages?atau mintak tolong jin aladdin? "mak kite tak bagi guna jin2 lah.tuhan marah" okay,fine (':

2.Pastu,yang dalam shoutbox tu,yan dah godeh semua dah,memang jumpa nama,tapi nama tu pon tada link ke blog.setakat tulis nama pastu komen.Kalau hang komen entry,dah sahsah yan jenguk balik blog hang tu.so,next time tulis ye.kalau nak capital letter pon orite jugak der,wa layan je (':

3.pastu,2,3 hari ni yan agak sibuk sikit sebab nak kena uruskan hal bisnes,pegi rumah anak2 yatim untuk buat kerja amal bakti sambil menangis teresak2 memikirkan nasib malang diorang,membawa dak rabbit ke shopping complex untuk membeli belah,melayan panggilan2 telepon dari rakan kongsi dan sebagainya.tiba2 teringat dosa dulu2 pon banyak lagi.tak jadilah tipu.(-.-) the truth is im busy with my family.i need to focus on them during this hols.well,i cuti kejap je lah youu.sampai 28 may je.pasni you ollz tadelah tengok i update entry sehari sampai 13 entry dah.nehinehi.T_T

Bagi meredekan ketegangan,marilah kita bersama2 membeli shawl dari EZ Brownies.beli sedozen (':

Tu jelah kot,nak explain banyak2 pon,buatnya dak tu tak baca pon,membaziaq jelah yan menaip berjela mengalahkan buat karangan spm dulu.dulu cikgu bm suruh buat karangan pon asyik liat je memanjang nak hantar.sorry cikgu (': btw,nobody's perfect right?even you yourself,surely cant handle everything smoothly right ?so,please,gimme some space to make things even better and the most important thing is,i never think im a great one because im a new blogger just like you.like seriously im a new one and i do realize it and im in learning process.Dont be such a good judgemental person.learn to accept people as the way they are.peace no war! (':

tacing tak tacing ayat tu?ke emo?kalau emo perlu ke nak pakai celak tebal2 pastu ambik gambar dari atas buat mata garang? tutup muka sebelah?haha.okaylah.cool down.kalau yan ada terlupa follow balik korang,ingat2 kanlah.tulis kat shoutbox,"aku dh follow kau,kalau kau tak follow balik,aku baling kau dengan cucur udang jagung" osemnya kalau kena baling dengan cucur udang jagung.haha.okaylah.see you guys real soon.so,cheers !

p/s: tengah emo lagi ni.nak tengok video anwar hadi bagi cool down.(':

77 comments:

Misz Jenny said...

fuhh..nasib bek kak yan chill2 je..

btw, best ayat omputeh tu..kih3

Arif Azmi said...

Fuhh... Cool-cool.. Rasanya selama ni Izyan selalu jenguk my blog.. :).. Mesti dye takde link ke blog dia kan? Kesian Izyan kena hentam macamtu.. Xpe2.. Sabor jelahh..

Kalau free.. Jom join segmen review blog Bebelan Saja! Tekan Sini!

maisarah said...

siapa berani mengutuk tu? yan ni penjengah rasmi blog mye kut. tipu je dia tu. haha. tapi serius. kalau tak jerit kat shoutbox suruh org follow dia tapi dia tak tggl link, mcm mana nak follow. mmg dipandang sebelah mata lah kan. chill je yan. ;D

Cik Ezy said...

sabo2..
jgn amek port..
die jeles kot..
haha

HonEyBuNNy said...

Yan....

xmaooo sedih2 tau....buat xtau ja la..biasa la dunia blog...

xpa..kami faham la kalau yan busy,biasa la...lau busy mmg xsempat dah nak tgk2 blog neh...

bukan 24 jam idop kita dengan blog kan...;-)

Jay said...

fuiyooh mai habaq kat cek sapa yg berani kutuk hang tu Yan??bukan main syok lagi dia kata laghu tu kat Yan..memang nak kena dengan cek ni..wakakaka..awat aku masuk tang utara pulak ni..

Aunie Hanis said...

Biaq pi lar depo..
manusia..ad jew yg ta puas aty..

phee ungu said...

: sgt tidak setuju ! eyh hello , dya tu apesal .. *eheh , apesal dgn org ni , angin plak same :P chillax jee . dya jeles , follower sini ramai :')

Hayati Hamzah said...

setel tgh jalan je yan, nampak dia, trus langga bagi mati cepat :)) haha

HALIM said...

Rilek yan. Jangan tacing2 ok.hehe

Faez Rusni said...

haha..ayat taching2...


wei semua2..yan salu komen blog aku k..dy siap follow ag blog aku yang tak seberapa nie..?
tgkla top commentor blog aku..huh~
sape yang ckap tu,meh cni ak seligi2 kepale dy..maila

cik fza said...

sabar lar.
dugaan ler tu.
no touching2 lah.

OKED chokelat said...

ok..org len da komen..nak komen tu yg atas sekali..bukan 20minit yan...2 minit pun da mcm bebal jek...hahaha...sape suh xbekpes...kan da kebulurrrrrrr....

Cik Awan Dyana :) said...

hahaha .. sabar jea laa yunk orang nak cakap ape pon .. yang penting ape yang terbaik utk kita, kita happy .. biaq p sama dia !! :D

sabrina said...

haishh..apa la org tu..
x patot btol..hehe
xpe la...kak yan saba ea..
kita x kan mati dgn kutukan org lain..hhaha
chill!!

GamUHU said...

tak bagi link gena nak follow. apa kebengap sangat. haihh! ehh! beli tudung shawl sedozen? cheq laki, nak bagi sapa pakai? mak aku? satgi terlilit lehiaq tak ke naya. tak beli tak pa kot noh. haha! dah macam karangan dah aku punya komen nih. jom pi lepak belog GamUHU!

*bagi link dah tu*

Amoi said...

ai jarang blog walking kat blog followers. sebab tak reti nak tengok link pakai widget followers tu

tsk tsk tsk

tapi siapa komen, ai blog walking. kalau entry best. ai kasi komen

:D

Ihsan Arifin said...

persetankan itu semua~

nadeyra said...

Dia komen cmtu sbnrnye frust yan xjenguk blog dia letewww, huhu.

Keep on blogwalking girl :)

chapaticokelat^^ said...

lempang je yannn . sheesh!~

eh . kite sebaya la.. yeyyyyy~~~

:p

ieqa said...

Hahaha sengal je beliau tu.
Mana ade Yan sombong. Oke je, siap komen lagi entry Ieqa.
Chill je babe, beliau kedengki je tu.
Yg penting kite tau siape kite. Cewahhh! hehe

chemay said...

oloo
tayah layan la org cam tuh..
macam la dye sorang je blogger yang kite nak layan kann..
kite manusia gak..
kadang2 tak smpat nak jenguk blog owang laen..
hishh
=__="

kAmi dAn mEreKa said...

aish, drpd dia baling kat yan cucur udang jagung tu, baik lah dia sedekah je,
tak elok baling ni,

tak pyah risau lah org2 macam tu, biarkan je, ;)

Khuzrin Kamarudin said...

Buat biasa sudah.. hahaha...

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

aduhh ada juga spesis ni..wat derk dah la dik ;)
tak kan nak canang..
haiii i komen ni..
kan..kan..kan.. ;)

nub said...

kak yan kena serang belakang2. harhar.

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

oh dia kecewa sgt la tu..misti dia peminat fanatik yan tu..tp kan akak suka baca tulisan yan..walaupun panjang tp tak jemu dibaca..kelaka..awal² akak dh masukkan yan dlm blog list..biasanya akak masukkan blogger yg dah biasa ke blog akak je..

Nameless151 said...

takmoh sedey2...
join join..dah ditag!
http://nameless151.blogspot.com/2011/05/giveaway-by-lulu-pages-and-dyahahas.html

CikHaniBhulat said...

haha...sabar ye yan =) pas ni yan review pasal blog ni..mesti dia suka... =) adoi. xkenal maka xcinta...yan okey what...smpai buat org jatuh cinta...hahaha..mengarut dah...

d_LA said...

pegi makan nasi yan...lagi sedap..hahaha

::fadxieza:: said...

SABAR YAN SABAR!!

eh2,tetibe teremo lak..

:)

Maya Lisa said...

kesian yan.. tapi,kenapa macam tuu sekali die pk yan ? mungkin die pi ot kot...

SheY PuLL said...

nak hadiah org nye boleh x?
tuan punye blog..:)









JOM singgah blog saya nak... Kalau la FB dah takde...

angkasa said...

nah amik kau sekali kak yan tacing keluar habis hang aku.wakaka

Iera Lollies said...

sabar eh yan~
ntah pape je orang tu,
btw ira ske blog yan sangat2 :)
ayat sume sempoi2 belaka ,hehe

Arief Arf said...

tu la.. banyak jugak orang yang follow tapi bile click takde link..
0_o

JIJI YU said...

muehhe..sape yg tak syg jari dok taip benda cenggitu..

Izyan Masri said...

MISZ JENNY:haha.ayat omputeh simple je tu :D

Izyan Masri said...

arif azmi:haha.yan cool je.cuma saja buat entry biar dia tau.kihkih :D

Izyan Masri said...

maisarah:kihkih.yan suka dtg blog mye.sempoi je :D

Izyan Masri said...

cik ezy:haha.tengah chill ni.dah sbr habis ni :D

Izyan Masri said...

honeybunny:haha.thanks ye ila.tenkiu2.suka2.terus tak sedih dah :D

Izyan Masri said...

jay:kihkih.sejak bila ang dok jadi onghang utangha ni ? :D

Izyan Masri said...

aunie hanis:betul2.setuju2 :D

Izyan Masri said...

phee ungu:kihkih.phee back up yan lah.suka2 :D

Izyan Masri said...

hayati hamzah:kihkih.garangnya.boleh ikut ni :D

Izyan Masri said...

halim:hehe.tengah chill ni :D

Izyan Masri said...

faez rusni:fuyooh.faez back up kite lah.haha.tenkiu2 :D

Izyan Masri said...

cik fza:kihkih.tak tacing dah :D

Izyan Masri said...

oked cekelat:kihkih.betul2.even 2 minit pon tak larat nk tggu dah ;D

Izyan Masri said...

cik awan dyana:betul2.sokong sngt.biaq pi lah kan :D

Izyan Masri said...

sabrina:yeay.sabrina baik.tenkiu2 ;D

Izyan Masri said...

gamuhu:haha.hang beli je hang bagi kat mak hang aja dia belit tudung.kahkah :D

Izyan Masri said...

amoi:amboii.rajinnya dia.bagus2 :D

Izyan Masri said...

ihsan arifin:yeah.betul tu cikgu :D

Izyan Masri said...

nadeyra:yeah.agaknya macam tu lah kan.hikhik :D

Izyan Masri said...

chapaticokelat:haha.jom kita lempang beramai2 :D

Izyan Masri said...

ieqa:haha.suka ayat last.belum tau kite sape.kite sape ieka ? :D

Izyan Masri said...

chemay:betul2.tak layan pon.:D

Izyan Masri said...

kami dan mereka:tapi sahsah dia taknak sedekah cucur :D

Izyan Masri said...

khuzrin :memang buat biasa ni.buat cool je :D

Izyan Masri said...

pinky momma:kahkah.cute lah pinky momma ni :D

Izyan Masri said...

nub:tu lah pasal.lain kali serang depan2 xD

Izyan Masri said...

rina avail:yeke.ee.terharunya akak letak.tenkiu2 :D

Izyan Masri said...

nameless:yeay.tenkiu tag ye :D

Izyan Masri said...

cik hanibhulat:hikhik.terima kasihh ye hani puji mcm tu.haha.yan terharuu ni :D

Izyan Masri said...

d_la:haha.makan kepok lekor lagi sedap :D

Izyan Masri said...

fadxieza:hikhik.tenkiu yeee :D tengah sabau ni

Izyan Masri said...

maya lisa:taktau lah kenapa dia semangat nak marah mcm tu xD

Izyan Masri said...

sheypull:haha.paling tak boleh xD

Izyan Masri said...

angkasa:kihkih.terus kak yan keluar longhat utagha kan ;D

Izyan Masri said...

iera lollies:eyhh.terima kasih ye sayangg puji2.maluu yan ^^

Izyan Masri said...

arief arf:kankan?macam mana lah nak follow balik klau mcm tu ;D

Izyan Masri said...

jiji yu:haha.tu lah pasal.jom kerat jom :D

Jay said...

Tat tau lah laghu mana cek boleh cakap utagha ni.Mungkin cek kawan dgn hang jadi laghu ni..hehehe:)

cikida said...

weeeeeeeee...sape punye angkara tu..sabau je la..haishh,,ade jugak yang kene makan slipo saiz doblas ni? slipo sape nk bg ha..hehe..
k yan,,,chill k,,jgn sdih2 k,,senyumm...=)

♥ MinChun 민천♥ said...

haha~sabar je la..... ^_^
amat berani skali org tue....x prnh jumpa org mcm tue (alhamdulillah XD)....stay cool k...fighting!!!~~ ^O^

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, May 05, 2011

Nak touching lah macam ni T_T

Hello there !
Peace be with you guys (:

FIRST RANDOM GIVEAWAY MASIH ADA.KAT SINI
HADIAH GRANDPRIZE DENGAN SPONSOR BOLEH TENGOK KAT SINI

Korang semua okay tak ni ? dari pagi tadi yan rasa nak naik hangen je.kalau ada mesin pengukur tahap angin ni,rasanya 9/10 sure dalam tangan.Rasa macam kesedihan meruntun jiwa melakar rindu air matamu.what thee?lirik lagu mana ni?Tahap kecewa dia sama dengan kalau kelas sepatutnya habis pukul 11.30,tapi lecturer extend lagi 20 minit.Perasaan sukar digambarkan,rasa macam hidup 19 tahun ni sia2 sebab kecewa bukan main kepalang.sampaikan eksen taknak pasang lagu rock dah.nak dengar lagu beretnik balada je.sekebun cinta nan berbunga~~

sebenarnya macam ni,yan pegi lah buat blog walking pagi tadi.yelah,dah 2 hari yan tak buat blogwalking.pastu jumpalah entry pasal giveaway yang yan buat tu.okay,rasa nak bangga jap sebab entry tu puji pasal yan.haha.kipas mati punya lah senang cakap dak tu.pastu yan komenlah.tengah sedap golek2 mouse ke bawah sambi bersenggol senggolan nak cari kotak komen tu,tiba2 ternampak satu komen berbunyi seperti berikut.

"tada maknanya dia rajin buat blogwalking weyh.aku follow dia,siap jerit kat shoutbox tu,takde pon dia jenguk blog aku ni.haha.maybe dia ingat dia fames kot.kau puji melambung ni pon entah dia komen ke tak nanti."

pergh,wa cakap sama lu lah kan derr,rasa tak puas hati,kita jumpa kat simpang pukul 3,settle tepi,bawak batu seremban sekali lawan sapa lagi terel.wakaka.bahagia bahagia.okay.kita series balik.yang bestnya dia tak jadi cik anon.so,tabik jugaklah.Actually,yan bukanlah jenis yang ambik port sangat kalau cik anon yang komen,biaq pi la hang nak buat pa pon dengan aku,janji aku tak kenal kau cik anon.tapi ni ada nama.siap gambar comel lagi.nak tacing aa macam ni.Mulalah yan rasa down gila dan terasa nak pegi downtown untuk beli crocs tiruan yang murah gila boleh bawak masuk kebun pijak lecah puas2.

okaylah,dikesempatan ini,yan nak explain sebab2 tersebut kepada mariakalappan anak lelaki/perempuan putu mayam(bukan nama sebenar).

1.First sekali,kalau hang dok follow,pastu tada link untuk ke blog hang,agak2 macam mana yan nak pegi jenguk atau buat lawatan ke blog comel hang tu?adekah perlu cari dalam yellow pages?atau mintak tolong jin aladdin? "mak kite tak bagi guna jin2 lah.tuhan marah" okay,fine (':

2.Pastu,yang dalam shoutbox tu,yan dah godeh semua dah,memang jumpa nama,tapi nama tu pon tada link ke blog.setakat tulis nama pastu komen.Kalau hang komen entry,dah sahsah yan jenguk balik blog hang tu.so,next time tulis ye.kalau nak capital letter pon orite jugak der,wa layan je (':

3.pastu,2,3 hari ni yan agak sibuk sikit sebab nak kena uruskan hal bisnes,pegi rumah anak2 yatim untuk buat kerja amal bakti sambil menangis teresak2 memikirkan nasib malang diorang,membawa dak rabbit ke shopping complex untuk membeli belah,melayan panggilan2 telepon dari rakan kongsi dan sebagainya.tiba2 teringat dosa dulu2 pon banyak lagi.tak jadilah tipu.(-.-) the truth is im busy with my family.i need to focus on them during this hols.well,i cuti kejap je lah youu.sampai 28 may je.pasni you ollz tadelah tengok i update entry sehari sampai 13 entry dah.nehinehi.T_T

Bagi meredekan ketegangan,marilah kita bersama2 membeli shawl dari EZ Brownies.beli sedozen (':

Tu jelah kot,nak explain banyak2 pon,buatnya dak tu tak baca pon,membaziaq jelah yan menaip berjela mengalahkan buat karangan spm dulu.dulu cikgu bm suruh buat karangan pon asyik liat je memanjang nak hantar.sorry cikgu (': btw,nobody's perfect right?even you yourself,surely cant handle everything smoothly right ?so,please,gimme some space to make things even better and the most important thing is,i never think im a great one because im a new blogger just like you.like seriously im a new one and i do realize it and im in learning process.Dont be such a good judgemental person.learn to accept people as the way they are.peace no war! (':

tacing tak tacing ayat tu?ke emo?kalau emo perlu ke nak pakai celak tebal2 pastu ambik gambar dari atas buat mata garang? tutup muka sebelah?haha.okaylah.cool down.kalau yan ada terlupa follow balik korang,ingat2 kanlah.tulis kat shoutbox,"aku dh follow kau,kalau kau tak follow balik,aku baling kau dengan cucur udang jagung" osemnya kalau kena baling dengan cucur udang jagung.haha.okaylah.see you guys real soon.so,cheers !

p/s: tengah emo lagi ni.nak tengok video anwar hadi bagi cool down.(':

77 comments:

Misz Jenny said...

fuhh..nasib bek kak yan chill2 je..

btw, best ayat omputeh tu..kih3

Arif Azmi said...

Fuhh... Cool-cool.. Rasanya selama ni Izyan selalu jenguk my blog.. :).. Mesti dye takde link ke blog dia kan? Kesian Izyan kena hentam macamtu.. Xpe2.. Sabor jelahh..

Kalau free.. Jom join segmen review blog Bebelan Saja! Tekan Sini!

maisarah said...

siapa berani mengutuk tu? yan ni penjengah rasmi blog mye kut. tipu je dia tu. haha. tapi serius. kalau tak jerit kat shoutbox suruh org follow dia tapi dia tak tggl link, mcm mana nak follow. mmg dipandang sebelah mata lah kan. chill je yan. ;D

Cik Ezy said...

sabo2..
jgn amek port..
die jeles kot..
haha

HonEyBuNNy said...

Yan....

xmaooo sedih2 tau....buat xtau ja la..biasa la dunia blog...

xpa..kami faham la kalau yan busy,biasa la...lau busy mmg xsempat dah nak tgk2 blog neh...

bukan 24 jam idop kita dengan blog kan...;-)

Jay said...

fuiyooh mai habaq kat cek sapa yg berani kutuk hang tu Yan??bukan main syok lagi dia kata laghu tu kat Yan..memang nak kena dengan cek ni..wakakaka..awat aku masuk tang utara pulak ni..

Aunie Hanis said...

Biaq pi lar depo..
manusia..ad jew yg ta puas aty..

phee ungu said...

: sgt tidak setuju ! eyh hello , dya tu apesal .. *eheh , apesal dgn org ni , angin plak same :P chillax jee . dya jeles , follower sini ramai :')

Hayati Hamzah said...

setel tgh jalan je yan, nampak dia, trus langga bagi mati cepat :)) haha

HALIM said...

Rilek yan. Jangan tacing2 ok.hehe

Faez Rusni said...

haha..ayat taching2...


wei semua2..yan salu komen blog aku k..dy siap follow ag blog aku yang tak seberapa nie..?
tgkla top commentor blog aku..huh~
sape yang ckap tu,meh cni ak seligi2 kepale dy..maila

cik fza said...

sabar lar.
dugaan ler tu.
no touching2 lah.

OKED chokelat said...

ok..org len da komen..nak komen tu yg atas sekali..bukan 20minit yan...2 minit pun da mcm bebal jek...hahaha...sape suh xbekpes...kan da kebulurrrrrrr....

Cik Awan Dyana :) said...

hahaha .. sabar jea laa yunk orang nak cakap ape pon .. yang penting ape yang terbaik utk kita, kita happy .. biaq p sama dia !! :D

sabrina said...

haishh..apa la org tu..
x patot btol..hehe
xpe la...kak yan saba ea..
kita x kan mati dgn kutukan org lain..hhaha
chill!!

GamUHU said...

tak bagi link gena nak follow. apa kebengap sangat. haihh! ehh! beli tudung shawl sedozen? cheq laki, nak bagi sapa pakai? mak aku? satgi terlilit lehiaq tak ke naya. tak beli tak pa kot noh. haha! dah macam karangan dah aku punya komen nih. jom pi lepak belog GamUHU!

*bagi link dah tu*

Amoi said...

ai jarang blog walking kat blog followers. sebab tak reti nak tengok link pakai widget followers tu

tsk tsk tsk

tapi siapa komen, ai blog walking. kalau entry best. ai kasi komen

:D

Ihsan Arifin said...

persetankan itu semua~

nadeyra said...

Dia komen cmtu sbnrnye frust yan xjenguk blog dia letewww, huhu.

Keep on blogwalking girl :)

chapaticokelat^^ said...

lempang je yannn . sheesh!~

eh . kite sebaya la.. yeyyyyy~~~

:p

ieqa said...

Hahaha sengal je beliau tu.
Mana ade Yan sombong. Oke je, siap komen lagi entry Ieqa.
Chill je babe, beliau kedengki je tu.
Yg penting kite tau siape kite. Cewahhh! hehe

chemay said...

oloo
tayah layan la org cam tuh..
macam la dye sorang je blogger yang kite nak layan kann..
kite manusia gak..
kadang2 tak smpat nak jenguk blog owang laen..
hishh
=__="

kAmi dAn mEreKa said...

aish, drpd dia baling kat yan cucur udang jagung tu, baik lah dia sedekah je,
tak elok baling ni,

tak pyah risau lah org2 macam tu, biarkan je, ;)

Khuzrin Kamarudin said...

Buat biasa sudah.. hahaha...

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

aduhh ada juga spesis ni..wat derk dah la dik ;)
tak kan nak canang..
haiii i komen ni..
kan..kan..kan.. ;)

nub said...

kak yan kena serang belakang2. harhar.

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

oh dia kecewa sgt la tu..misti dia peminat fanatik yan tu..tp kan akak suka baca tulisan yan..walaupun panjang tp tak jemu dibaca..kelaka..awal² akak dh masukkan yan dlm blog list..biasanya akak masukkan blogger yg dah biasa ke blog akak je..

Nameless151 said...

takmoh sedey2...
join join..dah ditag!
http://nameless151.blogspot.com/2011/05/giveaway-by-lulu-pages-and-dyahahas.html

CikHaniBhulat said...

haha...sabar ye yan =) pas ni yan review pasal blog ni..mesti dia suka... =) adoi. xkenal maka xcinta...yan okey what...smpai buat org jatuh cinta...hahaha..mengarut dah...

d_LA said...

pegi makan nasi yan...lagi sedap..hahaha

::fadxieza:: said...

SABAR YAN SABAR!!

eh2,tetibe teremo lak..

:)

Maya Lisa said...

kesian yan.. tapi,kenapa macam tuu sekali die pk yan ? mungkin die pi ot kot...

SheY PuLL said...

nak hadiah org nye boleh x?
tuan punye blog..:)









JOM singgah blog saya nak... Kalau la FB dah takde...

angkasa said...

nah amik kau sekali kak yan tacing keluar habis hang aku.wakaka

Iera Lollies said...

sabar eh yan~
ntah pape je orang tu,
btw ira ske blog yan sangat2 :)
ayat sume sempoi2 belaka ,hehe

Arief Arf said...

tu la.. banyak jugak orang yang follow tapi bile click takde link..
0_o

JIJI YU said...

muehhe..sape yg tak syg jari dok taip benda cenggitu..

Izyan Masri said...

MISZ JENNY:haha.ayat omputeh simple je tu :D

Izyan Masri said...

arif azmi:haha.yan cool je.cuma saja buat entry biar dia tau.kihkih :D

Izyan Masri said...

maisarah:kihkih.yan suka dtg blog mye.sempoi je :D

Izyan Masri said...

cik ezy:haha.tengah chill ni.dah sbr habis ni :D

Izyan Masri said...

honeybunny:haha.thanks ye ila.tenkiu2.suka2.terus tak sedih dah :D

Izyan Masri said...

jay:kihkih.sejak bila ang dok jadi onghang utangha ni ? :D

Izyan Masri said...

aunie hanis:betul2.setuju2 :D

Izyan Masri said...

phee ungu:kihkih.phee back up yan lah.suka2 :D

Izyan Masri said...

hayati hamzah:kihkih.garangnya.boleh ikut ni :D

Izyan Masri said...

halim:hehe.tengah chill ni :D

Izyan Masri said...

faez rusni:fuyooh.faez back up kite lah.haha.tenkiu2 :D

Izyan Masri said...

cik fza:kihkih.tak tacing dah :D

Izyan Masri said...

oked cekelat:kihkih.betul2.even 2 minit pon tak larat nk tggu dah ;D

Izyan Masri said...

cik awan dyana:betul2.sokong sngt.biaq pi lah kan :D

Izyan Masri said...

sabrina:yeay.sabrina baik.tenkiu2 ;D

Izyan Masri said...

gamuhu:haha.hang beli je hang bagi kat mak hang aja dia belit tudung.kahkah :D

Izyan Masri said...

amoi:amboii.rajinnya dia.bagus2 :D

Izyan Masri said...

ihsan arifin:yeah.betul tu cikgu :D

Izyan Masri said...

nadeyra:yeah.agaknya macam tu lah kan.hikhik :D

Izyan Masri said...

chapaticokelat:haha.jom kita lempang beramai2 :D

Izyan Masri said...

ieqa:haha.suka ayat last.belum tau kite sape.kite sape ieka ? :D

Izyan Masri said...

chemay:betul2.tak layan pon.:D

Izyan Masri said...

kami dan mereka:tapi sahsah dia taknak sedekah cucur :D

Izyan Masri said...

khuzrin :memang buat biasa ni.buat cool je :D

Izyan Masri said...

pinky momma:kahkah.cute lah pinky momma ni :D

Izyan Masri said...

nub:tu lah pasal.lain kali serang depan2 xD

Izyan Masri said...

rina avail:yeke.ee.terharunya akak letak.tenkiu2 :D

Izyan Masri said...

nameless:yeay.tenkiu tag ye :D

Izyan Masri said...

cik hanibhulat:hikhik.terima kasihh ye hani puji mcm tu.haha.yan terharuu ni :D

Izyan Masri said...

d_la:haha.makan kepok lekor lagi sedap :D

Izyan Masri said...

fadxieza:hikhik.tenkiu yeee :D tengah sabau ni

Izyan Masri said...

maya lisa:taktau lah kenapa dia semangat nak marah mcm tu xD

Izyan Masri said...

sheypull:haha.paling tak boleh xD

Izyan Masri said...

angkasa:kihkih.terus kak yan keluar longhat utagha kan ;D

Izyan Masri said...

iera lollies:eyhh.terima kasih ye sayangg puji2.maluu yan ^^

Izyan Masri said...

arief arf:kankan?macam mana lah nak follow balik klau mcm tu ;D

Izyan Masri said...

jiji yu:haha.tu lah pasal.jom kerat jom :D

Jay said...

Tat tau lah laghu mana cek boleh cakap utagha ni.Mungkin cek kawan dgn hang jadi laghu ni..hehehe:)

cikida said...

weeeeeeeee...sape punye angkara tu..sabau je la..haishh,,ade jugak yang kene makan slipo saiz doblas ni? slipo sape nk bg ha..hehe..
k yan,,,chill k,,jgn sdih2 k,,senyumm...=)

♥ MinChun 민천♥ said...

haha~sabar je la..... ^_^
amat berani skali org tue....x prnh jumpa org mcm tue (alhamdulillah XD)....stay cool k...fighting!!!~~ ^O^