Wednesday, May 25, 2011

S to the I to the B to the U to the K

Hello people !
Peace be with you guys (:

ni adelah short entry of the month.sangat pendek.sekolah rendah dulu korang ada guna pensel kayu yang asah guna pengasah macam basikal tu kan ?alahh yg kene kayuh kalau nak asah. pastu asah sampai pendek.bila ukur dengan jari kelingking,jari kelingking kau lagi panjang,pastu bila guna kat sekolah,kawan cakap,

"haaaa haaa.tatayok,mak kite cakap,sapa guna pensil pendek dari jari,nanti dia mati cepat."

pastu mulalah bergaduh sebab kawan tu dah menakotkan kau yang guna pensil pendek.haha.tayah nak kau kau sangatlah.yan lah tu yang guna pensil pendek time sekolah rendah.lagi pendek lagi hebat bro.macam powerfull gila babeng kalau ada pensil pendek.mcm ni lah perempuan,bila bercakap,mesti akan menyimpang dari jalan yang lurus.sebenarnya yan nak cakap,tahap kependekan entry ni sama pendek dengan pensil kayu yang diasah selalu.tapi last last jadi panjang jugak entry ni (-.-)'

tolonglah rindu dengan blog ni nanti ye.(':

back to the point.actually minggu ni yan akan sangat,ter,paling dan amat busy.yes yes.memang busy mengalahkan pm.mulai hari ni yan nak kena pack barang sebab 28 may ni yan register kat campus baru,uitm seri iskandar.pastu kakak sepupu yan yang paling rapat kawen 29 may ni.normal lah,bila orang lain yang kawen,kene buat2 ulang alik dari dapur ke canopy pengantin,dari ruang tamu ke bilik pengantin sambil buat muka yang berkerut2 pastu nafas tu biar laju sikit biar kita ni nampak macam orang dewasa yang tengah sibuk dan bertanggungjawab.haha.padahal kau ulang alik sebab nak nyibuk tengok je.T_T

lepastu malam2 pulak yan kena study untuk subject sem depan biar tak nampak yang kau seorang yang sangat looser bila ada study group.so,kita jumpa lagi bila tiba2 yan ada masa lapang nak update ye.will miss you guys.ecey.tengok2 malam nanti dah update.btw,have a whale of time everyone ! for those who gonna sit for your final,wish u all the best.so,cheers ! (:

29 comments:

Cik Puan Izan❤ said...

gud luck yan...semoga berjaya menyibukkan diri...hehehe...^^

cik ery said...

yeahh..gud luck pm :D

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

selamat bersibuk-sibuk!

Rafi Nilhan said...

all the best weh :)

msredcheesecake said...

CIK IZYAN,
NI YG TAK BEST NI....GONNA MISSING FROM TWITTERLAND TOO KE? WILL BE MISSING U DEAR.

haslinda said...

busy keje x pe, jgn jd busybody da la...hehe...

elyzatul nastaysah said...

gud lauck dear=)

Jay said...

semoga Yan berjaya dan sukses dalam menyibukkan diri tu..hahaha...oi korang Yan comel ni penat sebab nak tgok org bersanding je bukan tolong pun..hahaha...habis bocor rahsia Yan..takdelah gurau je k...ehehehe...Jgn lupa ambil gambar untuk entry nt k..nak juga tgok gambar sepupu Yan tu kawin..hehehe

SofieyAzwa said...

Aceceh busy nye dia! Selamat s to the i b u k yea

Cik Ezy said...

yg pensel tu mmg betol r..
dulu2 sgt tkot nk gune pensel pendek..
keh3..
mitos2..

mmg nmpk bz sgt la ni..
gud luck ye..
study leklok..

Pocket said...

sibuk tu besh,
buleh membiarkan masa berlalu ngan sekelip mata, tapi langsung keja tak abis lg ... magic kan :D

cik azeya said...

ala. yan tak ade, tak best.

gud luck dear. sobs sobs. :(

Aimi Dayana Bahari said...

eh dah pindah uitm seri iskandar ke? kenapa? hee

CikHaniBhulat said...

btul2....sekolah2 dulu pon pakai pensel pendek...sian dia bz...hani balik umah dah..mrehat kan diri..selamat mjadi sibuk ye =))

Arief Arf said...

betul, selalu dengar pantang tu time kecik. jangan kasi pensel lagi pendek dari jari kelingking.
nanti mak mati, kan? rasanya camtu la.
hahaha
good luck!

Norliyana Kartini said...

ALL-THE-BEST-PRETTAY! ^^

Arif Azmi said...

All the best Yan! :D

HALIM said...

Memang bz Yan. Harap2 sempat la update ye! ^_^

Reen Rostarizam said...

good luck YAN! :D semoga berjaya menempuhi minggu yg sibuk nie :)

miss.Addin said...

all the best ! :)

suka tengok gambar yan :) sweet

Nizam Ijam said...

gudluck :)

”Kisah Lucu Jejaka Hilang Anunya”

jarijemarisengal said...

alaaa...

cik fai said...

fai lagikk sibuk sekarang ni . hihi ^^

Iera Lollies said...

sibuk ye kak yan minggu ni ,
all da bez lahh! :)

chemay said...

selamat menyibukkan diri dear :)

Anonymous said...

ayok.tatayoook.
:P

yqnq ellyana said...

R to da I to da N to da D to da U yannn soonnnnn

A retarded kitty said...

fuh fuh. busynye dia

sorfiena said...

pewit , cantek gambar akak tuw ^^

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, May 25, 2011

S to the I to the B to the U to the K

Hello people !
Peace be with you guys (:

ni adelah short entry of the month.sangat pendek.sekolah rendah dulu korang ada guna pensel kayu yang asah guna pengasah macam basikal tu kan ?alahh yg kene kayuh kalau nak asah. pastu asah sampai pendek.bila ukur dengan jari kelingking,jari kelingking kau lagi panjang,pastu bila guna kat sekolah,kawan cakap,

"haaaa haaa.tatayok,mak kite cakap,sapa guna pensil pendek dari jari,nanti dia mati cepat."

pastu mulalah bergaduh sebab kawan tu dah menakotkan kau yang guna pensil pendek.haha.tayah nak kau kau sangatlah.yan lah tu yang guna pensil pendek time sekolah rendah.lagi pendek lagi hebat bro.macam powerfull gila babeng kalau ada pensil pendek.mcm ni lah perempuan,bila bercakap,mesti akan menyimpang dari jalan yang lurus.sebenarnya yan nak cakap,tahap kependekan entry ni sama pendek dengan pensil kayu yang diasah selalu.tapi last last jadi panjang jugak entry ni (-.-)'

tolonglah rindu dengan blog ni nanti ye.(':

back to the point.actually minggu ni yan akan sangat,ter,paling dan amat busy.yes yes.memang busy mengalahkan pm.mulai hari ni yan nak kena pack barang sebab 28 may ni yan register kat campus baru,uitm seri iskandar.pastu kakak sepupu yan yang paling rapat kawen 29 may ni.normal lah,bila orang lain yang kawen,kene buat2 ulang alik dari dapur ke canopy pengantin,dari ruang tamu ke bilik pengantin sambil buat muka yang berkerut2 pastu nafas tu biar laju sikit biar kita ni nampak macam orang dewasa yang tengah sibuk dan bertanggungjawab.haha.padahal kau ulang alik sebab nak nyibuk tengok je.T_T

lepastu malam2 pulak yan kena study untuk subject sem depan biar tak nampak yang kau seorang yang sangat looser bila ada study group.so,kita jumpa lagi bila tiba2 yan ada masa lapang nak update ye.will miss you guys.ecey.tengok2 malam nanti dah update.btw,have a whale of time everyone ! for those who gonna sit for your final,wish u all the best.so,cheers ! (:

29 comments:

Cik Puan Izan❤ said...

gud luck yan...semoga berjaya menyibukkan diri...hehehe...^^

cik ery said...

yeahh..gud luck pm :D

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

selamat bersibuk-sibuk!

Rafi Nilhan said...

all the best weh :)

msredcheesecake said...

CIK IZYAN,
NI YG TAK BEST NI....GONNA MISSING FROM TWITTERLAND TOO KE? WILL BE MISSING U DEAR.

haslinda said...

busy keje x pe, jgn jd busybody da la...hehe...

elyzatul nastaysah said...

gud lauck dear=)

Jay said...

semoga Yan berjaya dan sukses dalam menyibukkan diri tu..hahaha...oi korang Yan comel ni penat sebab nak tgok org bersanding je bukan tolong pun..hahaha...habis bocor rahsia Yan..takdelah gurau je k...ehehehe...Jgn lupa ambil gambar untuk entry nt k..nak juga tgok gambar sepupu Yan tu kawin..hehehe

SofieyAzwa said...

Aceceh busy nye dia! Selamat s to the i b u k yea

Cik Ezy said...

yg pensel tu mmg betol r..
dulu2 sgt tkot nk gune pensel pendek..
keh3..
mitos2..

mmg nmpk bz sgt la ni..
gud luck ye..
study leklok..

Pocket said...

sibuk tu besh,
buleh membiarkan masa berlalu ngan sekelip mata, tapi langsung keja tak abis lg ... magic kan :D

cik azeya said...

ala. yan tak ade, tak best.

gud luck dear. sobs sobs. :(

Aimi Dayana Bahari said...

eh dah pindah uitm seri iskandar ke? kenapa? hee

CikHaniBhulat said...

btul2....sekolah2 dulu pon pakai pensel pendek...sian dia bz...hani balik umah dah..mrehat kan diri..selamat mjadi sibuk ye =))

Arief Arf said...

betul, selalu dengar pantang tu time kecik. jangan kasi pensel lagi pendek dari jari kelingking.
nanti mak mati, kan? rasanya camtu la.
hahaha
good luck!

Norliyana Kartini said...

ALL-THE-BEST-PRETTAY! ^^

Arif Azmi said...

All the best Yan! :D

HALIM said...

Memang bz Yan. Harap2 sempat la update ye! ^_^

Reen Rostarizam said...

good luck YAN! :D semoga berjaya menempuhi minggu yg sibuk nie :)

miss.Addin said...

all the best ! :)

suka tengok gambar yan :) sweet

Nizam Ijam said...

gudluck :)

”Kisah Lucu Jejaka Hilang Anunya”

jarijemarisengal said...

alaaa...

cik fai said...

fai lagikk sibuk sekarang ni . hihi ^^

Iera Lollies said...

sibuk ye kak yan minggu ni ,
all da bez lahh! :)

chemay said...

selamat menyibukkan diri dear :)

Anonymous said...

ayok.tatayoook.
:P

yqnq ellyana said...

R to da I to da N to da D to da U yannn soonnnnn

A retarded kitty said...

fuh fuh. busynye dia

sorfiena said...

pewit , cantek gambar akak tuw ^^