Sunday, May 15, 2011

Sambut birthday sebelah malam.Edisi dengan family

Hello lovelies!
Peace be with you guys (:

rasa macam sangat cool bila dapat update blog hari ni.rasa cool tu mengalahkan coolblog coklat berwarna pink yang menjadi kegilaan muda mudi sekarang.eyh,tapi bukan muda mudi je tau.hari tu yan nampak sorang pakcik sanggup beratur panjang nak beli coolblog.muka dia mintak simpati biar dapat coolblog cepat.macam tu sekali penangan coolblog.haha.bayangkan dua minggu ni sangat busy mengalahkan pm,pastu bila dah tak busy,wifi dengan broadband pulak buat hal.macam ni lah korang.yan tatang bagai minyak yang penuh,nak pegi mana2 yan bawak,bila yan perlukan korang ,korang buat hal lak.tacing aa.wuwuw T_T

marilah kita bergambar dulu sebelum meneruskan agenda.berpura2 membuat muka innocent (':

12 may 2011 hari tu yan sambut birthday ke-19.dari pagi sampai malam celebrate.tapi dalam banyak2 tu,mestilah celebrate dengan family paling best.celebrate time malam.kat pizza hut je sebab dah copp situ.takk mampulah bro nak buat grandparty kat palace of the golden horses tu.wa main cikai2 je.(': baiklah,jadi marilah kita tengok beberapa gambar yang sempat ditangkap oleh paparazzi.susah gak bila jadi birthday girl ni.semua orang berebut-rebut nak ambik gambar.wakaka.joke joke. (-.-)

yang bulat cam tayar kereta ni nama dia kek besday.tapi yan tak usik pon.kesiankan.mesti dia nangis dan tacing.

paparazzi dah mula mengganas lepas berjaya menghidu celebration for birthday girl.gambar2 diambil dengan rakusnya.

berpura-pura manja dengan mak didepan paparazi.muka eksited gila babeng (':

membuat muka brutal didepan spaghetti bolognaise agar tiada sape2 yang mintak sikit nak rasa.haha.terel tak taktik tu ? (:

cheese baked rice yang lazat.terasa macam nak nangis2 bila makan benda ni.rasa macam nak ketuk2 meja guna sudu dengan garfu biar semua orang tau kesedapan dia.

okay,lah.so,entry ni nak tunjuk gambar sikit2 je.terasa tak cukup rajin nak menulis panjang.kepada kawan2 blog yang wish kat facebook tu terima kasih banyak eyh.next year kirim hadiah sekali.haha.okay,nak tengok inianwarhadi punya video.rindu pulak.so,cheers ! (:

70 comments:

Arif Azmi said...

Fuh! Nampak best je! ^^,.. Lama tak nampak Yan tulis post kat blog.. Selalu tertanya kemana blogger ni.. Huhu~~

Jom baca post terbaru Bebelan Saja! Tekan Sini!

OKED chokelat said...

coolblog xbest....each a cup the best...haha...

amboi bufday gurl...bule la bg hadiah sket kat oked...hukhukhuk

Reen Rostarizam said...

yang last mmg nmpk best! :D

.m y z. said...

wah cantik lah yan! :D

HAPPY BIRTHDAY ye ;)

Aimie Lieyana said...

epi besday ye yan..muda lg rupanya yan ni hee..

Cik Ezy said...

epy belated besday!
best tu kek..
=)

fad ali said...

sedap kek...banje!

cik najihah said...

sedapnye tengok kek tu

CikHaniBhulat said...

hepy bufday yan..best nyew sambut bufday ekh...bak cikit cake degn spaghetti yg seksi tu...telan air liur mak nookk..ihihih...

Joel Leslie said...

happy belated bufday dear (:

sedihnyer x mng GA awk :(

EDlinaaJohari said...

coolblog yg oreao coklat sgt sodapp!! hehe
dap nyewwww cheese baked tuh!
hehe YAN, happy birthday blogger!

Misz Jenny said...

kasih diterima...
heeee

msredcheesecake said...

cik izyan,

happy belated bday dear.....

fav msred di pizza hut, seafood lasagna. sangat sedap hingga menjilat pinggan...hahaaa.....nanti leh lepak kat pizza sama2....

random GA. sipi pun tak kene.hahaaa....

HALIM said...

Hepi Besday Yan..!!! ^_^

kAmi dAn mEreKa said...

abeslah yan. komfem naik berat badan nanti, asek makan je. hihihi ;)

hepi belated besday yan, ;)

CIK FERRA AWW said...

WAHHH HAPPY BURFFDAY SAYANG :)

Faez Rusni said...

Nak cheese cake?? xpon indulgence je..heheh

Rozuan Ismail said...

happy belated birthday!wan pon minat coolblog!huhu

Farah Shamsudin said...

Happy Birthday Dearr..:)

Nini Hartini said...

cantiknya Birthday Girl..

anw, happy belated birthday Yan. :)

miss.Addin said...

wah seronok nya ! :D

.m y z. said...

yan, kek tu beli kat man? nampak macam sedapppppppppppp. dah lah peminat setia kek coklat. wuwuwu T__T

Izyan Masri said...

arif azmi:busy sikit lately.terima kasih ye sebab perasan :D

Izyan Masri said...

oked cekelat :haha.terbalik ni.mana boleh.cik oked kene bagi kat bufday girl :p

Izyan Masri said...

reen rostarizam:bukan nampak je,memang best tau :D

Izyan Masri said...

myz:jangan puji.malu! haha.thanks ye :D

Izyan Masri said...

aimie liyana:aah.belum 20 pon lagi.hihi :D

Izyan Masri said...

cik ezy :haha.terima kasihh ye sayangg.meyh makan kek meyh.ada lagi ni haa ^^

Izyan Masri said...

fad ali:jemput makan.kihkih :D

Izyan Masri said...

cik najihah:bukan sedap tengok je.memang sedap ponggg :D

Izyan Masri said...

cik hani bhulat:kihkih.jemputtt makan maak :D

Izyan Masri said...

joel leslie:tape2.insy next time ada lagi.join ye.thanks for the wishh :D

Izyan Masri said...

edlinaa johari:thankss ye sayangg ^^

fazhana said...

gempakla!! cute je yan! hepi birthdayy dear!! :)

Muhammad Khairul Fahmi said...

nice! =)
hepi befday sis...
semoga terus sukses :)

angkasa said...

alorrr ptotla lama xupdte.berukband buat hal yee.sokay2.rindu tau!

Happy Belated Bufday kak izyan masri!mumuah!gambar 1st takleh tenung lama2 nnti tpikat auwmmm!

k e y r i said...

birthday hang ya? SELAMAT HARI TUA!haha :D haha sorry lambat wish :)

SuFy said...

sanah helwah Izyan, May Allah bless u..take care..;)

Izyan Masri said...

misz jenny:kihkih.jaja tak lupa wish kankan :D

Izyan Masri said...

msredcheesecake:hi hi.bolehh.kita makan sama2.msred belanjalahh.:D

Izyan Masri said...

halim:waaah.thank you :D

Izyan Masri said...

kami dan mereka:waaaa.ni yang takut ni T_T

Jay said...

hepi belated bfday Yan.semoga dipanjangkan umur dan murah rezki.Ya allah kau berkatilah kehidupan seharian Izyan Nasuha Masri dan keluarganya.Berilah mereka kesihatan dan kebahagiaan dunia dan akhirat.amiin ya rabbal allamiin.Smile always ye Yan.

Izyan Masri said...

ferra:waah.terima kasihhh ^^

Izyan Masri said...

faez rusni:mestilah indulgence.kihkih :D

Izyan Masri said...

rozuan ismail:waah.suka coolblog jugak.bagus ni :D

Izyan Masri said...

farah shamsudin:thank youuuuu kak farah :D

Izyan Masri said...

kak tini:terima kasihh ye kak tini cute :D

Izyan Masri said...

miss addin:haha.agak bestlah ;D

Izyan Masri said...

myz:kihkih.beli kat mana yan taktau.mak beli kan :D

Izyan Masri said...

fazhana:terima kasihh sayangg ^^

Izyan Masri said...

khairul fahmi :thanks alot yee :D

Izyan Masri said...

angkasa:haha.jangan tenung lama2 gambar first,ecey.thankss ye neena sayangg ^^

Izyan Masri said...

keyri:haha.tenkiuuuuu ye budak pandai design header :D

Izyan Masri said...

sufy :thankss ye sufy.syukran ukhti :D

Abang Stalker said...

ske 12mei2011! ;)

k e y r i said...

haha perli nampak~ :D

Adeela Oh Lala said...

fuyoo..~

alif said...

yah menarik blog ni

Salim Harmanain said...

waa..best nye..happy belated besday ye.. ;)

nub said...

selamat 19!!

ishiko said...

haaaaaaaaaaaa.... sweet 19???
hepy belated befday yan^^

chapaticokelat^^ said...

wahhh .. bestnya spaghetti tuuuuuu

nadia ar-rumaisha said...

happy belated birthday utk izyan... semoga sentiasa diberkati Allah dan bahagia selalu...

harrazdani said...

happy birthday, semoga sentiasa sihat dan happy di samping keluarga tersayang...apa yang penting jgn lupa mengejar rahmatNYA...have a nice day izyan.

| gad1s s0ypans | said...

gad1s nak jugk wish walup0wn dh lewat......
heee,

epy bufday dear....
m0ga di permudahkan segala urusan.....
(=

adan said...

wah.. selamat hari lahir.. semoga panjang umur dan murah rezeki.. semoga dijauhkan dari segala jenis penyakit... ^_^

cikida said...

sonoknyee..hapy belated besday syg...smga dpt capai cecite n cecinta..heheh..=p

ieqa said...

Alamak terlepas!
Happy Belated Birthday Yan! ;)

yqnq ellyana said...

cedap cgt tuhhh

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, May 15, 2011

Sambut birthday sebelah malam.Edisi dengan family

Hello lovelies!
Peace be with you guys (:

rasa macam sangat cool bila dapat update blog hari ni.rasa cool tu mengalahkan coolblog coklat berwarna pink yang menjadi kegilaan muda mudi sekarang.eyh,tapi bukan muda mudi je tau.hari tu yan nampak sorang pakcik sanggup beratur panjang nak beli coolblog.muka dia mintak simpati biar dapat coolblog cepat.macam tu sekali penangan coolblog.haha.bayangkan dua minggu ni sangat busy mengalahkan pm,pastu bila dah tak busy,wifi dengan broadband pulak buat hal.macam ni lah korang.yan tatang bagai minyak yang penuh,nak pegi mana2 yan bawak,bila yan perlukan korang ,korang buat hal lak.tacing aa.wuwuw T_T

marilah kita bergambar dulu sebelum meneruskan agenda.berpura2 membuat muka innocent (':

12 may 2011 hari tu yan sambut birthday ke-19.dari pagi sampai malam celebrate.tapi dalam banyak2 tu,mestilah celebrate dengan family paling best.celebrate time malam.kat pizza hut je sebab dah copp situ.takk mampulah bro nak buat grandparty kat palace of the golden horses tu.wa main cikai2 je.(': baiklah,jadi marilah kita tengok beberapa gambar yang sempat ditangkap oleh paparazzi.susah gak bila jadi birthday girl ni.semua orang berebut-rebut nak ambik gambar.wakaka.joke joke. (-.-)

yang bulat cam tayar kereta ni nama dia kek besday.tapi yan tak usik pon.kesiankan.mesti dia nangis dan tacing.

paparazzi dah mula mengganas lepas berjaya menghidu celebration for birthday girl.gambar2 diambil dengan rakusnya.

berpura-pura manja dengan mak didepan paparazi.muka eksited gila babeng (':

membuat muka brutal didepan spaghetti bolognaise agar tiada sape2 yang mintak sikit nak rasa.haha.terel tak taktik tu ? (:

cheese baked rice yang lazat.terasa macam nak nangis2 bila makan benda ni.rasa macam nak ketuk2 meja guna sudu dengan garfu biar semua orang tau kesedapan dia.

okay,lah.so,entry ni nak tunjuk gambar sikit2 je.terasa tak cukup rajin nak menulis panjang.kepada kawan2 blog yang wish kat facebook tu terima kasih banyak eyh.next year kirim hadiah sekali.haha.okay,nak tengok inianwarhadi punya video.rindu pulak.so,cheers ! (:

70 comments:

Arif Azmi said...

Fuh! Nampak best je! ^^,.. Lama tak nampak Yan tulis post kat blog.. Selalu tertanya kemana blogger ni.. Huhu~~

Jom baca post terbaru Bebelan Saja! Tekan Sini!

OKED chokelat said...

coolblog xbest....each a cup the best...haha...

amboi bufday gurl...bule la bg hadiah sket kat oked...hukhukhuk

Reen Rostarizam said...

yang last mmg nmpk best! :D

.m y z. said...

wah cantik lah yan! :D

HAPPY BIRTHDAY ye ;)

Aimie Lieyana said...

epi besday ye yan..muda lg rupanya yan ni hee..

Cik Ezy said...

epy belated besday!
best tu kek..
=)

fad ali said...

sedap kek...banje!

cik najihah said...

sedapnye tengok kek tu

CikHaniBhulat said...

hepy bufday yan..best nyew sambut bufday ekh...bak cikit cake degn spaghetti yg seksi tu...telan air liur mak nookk..ihihih...

Joel Leslie said...

happy belated bufday dear (:

sedihnyer x mng GA awk :(

EDlinaaJohari said...

coolblog yg oreao coklat sgt sodapp!! hehe
dap nyewwww cheese baked tuh!
hehe YAN, happy birthday blogger!

Misz Jenny said...

kasih diterima...
heeee

msredcheesecake said...

cik izyan,

happy belated bday dear.....

fav msred di pizza hut, seafood lasagna. sangat sedap hingga menjilat pinggan...hahaaa.....nanti leh lepak kat pizza sama2....

random GA. sipi pun tak kene.hahaaa....

HALIM said...

Hepi Besday Yan..!!! ^_^

kAmi dAn mEreKa said...

abeslah yan. komfem naik berat badan nanti, asek makan je. hihihi ;)

hepi belated besday yan, ;)

CIK FERRA AWW said...

WAHHH HAPPY BURFFDAY SAYANG :)

Faez Rusni said...

Nak cheese cake?? xpon indulgence je..heheh

Rozuan Ismail said...

happy belated birthday!wan pon minat coolblog!huhu

Farah Shamsudin said...

Happy Birthday Dearr..:)

Nini Hartini said...

cantiknya Birthday Girl..

anw, happy belated birthday Yan. :)

miss.Addin said...

wah seronok nya ! :D

.m y z. said...

yan, kek tu beli kat man? nampak macam sedapppppppppppp. dah lah peminat setia kek coklat. wuwuwu T__T

Izyan Masri said...

arif azmi:busy sikit lately.terima kasih ye sebab perasan :D

Izyan Masri said...

oked cekelat :haha.terbalik ni.mana boleh.cik oked kene bagi kat bufday girl :p

Izyan Masri said...

reen rostarizam:bukan nampak je,memang best tau :D

Izyan Masri said...

myz:jangan puji.malu! haha.thanks ye :D

Izyan Masri said...

aimie liyana:aah.belum 20 pon lagi.hihi :D

Izyan Masri said...

cik ezy :haha.terima kasihh ye sayangg.meyh makan kek meyh.ada lagi ni haa ^^

Izyan Masri said...

fad ali:jemput makan.kihkih :D

Izyan Masri said...

cik najihah:bukan sedap tengok je.memang sedap ponggg :D

Izyan Masri said...

cik hani bhulat:kihkih.jemputtt makan maak :D

Izyan Masri said...

joel leslie:tape2.insy next time ada lagi.join ye.thanks for the wishh :D

Izyan Masri said...

edlinaa johari:thankss ye sayangg ^^

fazhana said...

gempakla!! cute je yan! hepi birthdayy dear!! :)

Muhammad Khairul Fahmi said...

nice! =)
hepi befday sis...
semoga terus sukses :)

angkasa said...

alorrr ptotla lama xupdte.berukband buat hal yee.sokay2.rindu tau!

Happy Belated Bufday kak izyan masri!mumuah!gambar 1st takleh tenung lama2 nnti tpikat auwmmm!

k e y r i said...

birthday hang ya? SELAMAT HARI TUA!haha :D haha sorry lambat wish :)

SuFy said...

sanah helwah Izyan, May Allah bless u..take care..;)

Izyan Masri said...

misz jenny:kihkih.jaja tak lupa wish kankan :D

Izyan Masri said...

msredcheesecake:hi hi.bolehh.kita makan sama2.msred belanjalahh.:D

Izyan Masri said...

halim:waaah.thank you :D

Izyan Masri said...

kami dan mereka:waaaa.ni yang takut ni T_T

Jay said...

hepi belated bfday Yan.semoga dipanjangkan umur dan murah rezki.Ya allah kau berkatilah kehidupan seharian Izyan Nasuha Masri dan keluarganya.Berilah mereka kesihatan dan kebahagiaan dunia dan akhirat.amiin ya rabbal allamiin.Smile always ye Yan.

Izyan Masri said...

ferra:waah.terima kasihhh ^^

Izyan Masri said...

faez rusni:mestilah indulgence.kihkih :D

Izyan Masri said...

rozuan ismail:waah.suka coolblog jugak.bagus ni :D

Izyan Masri said...

farah shamsudin:thank youuuuu kak farah :D

Izyan Masri said...

kak tini:terima kasihh ye kak tini cute :D

Izyan Masri said...

miss addin:haha.agak bestlah ;D

Izyan Masri said...

myz:kihkih.beli kat mana yan taktau.mak beli kan :D

Izyan Masri said...

fazhana:terima kasihh sayangg ^^

Izyan Masri said...

khairul fahmi :thanks alot yee :D

Izyan Masri said...

angkasa:haha.jangan tenung lama2 gambar first,ecey.thankss ye neena sayangg ^^

Izyan Masri said...

keyri:haha.tenkiuuuuu ye budak pandai design header :D

Izyan Masri said...

sufy :thankss ye sufy.syukran ukhti :D

Abang Stalker said...

ske 12mei2011! ;)

k e y r i said...

haha perli nampak~ :D

Adeela Oh Lala said...

fuyoo..~

alif said...

yah menarik blog ni

Salim Harmanain said...

waa..best nye..happy belated besday ye.. ;)

nub said...

selamat 19!!

ishiko said...

haaaaaaaaaaaa.... sweet 19???
hepy belated befday yan^^

chapaticokelat^^ said...

wahhh .. bestnya spaghetti tuuuuuu

nadia ar-rumaisha said...

happy belated birthday utk izyan... semoga sentiasa diberkati Allah dan bahagia selalu...

harrazdani said...

happy birthday, semoga sentiasa sihat dan happy di samping keluarga tersayang...apa yang penting jgn lupa mengejar rahmatNYA...have a nice day izyan.

| gad1s s0ypans | said...

gad1s nak jugk wish walup0wn dh lewat......
heee,

epy bufday dear....
m0ga di permudahkan segala urusan.....
(=

adan said...

wah.. selamat hari lahir.. semoga panjang umur dan murah rezeki.. semoga dijauhkan dari segala jenis penyakit... ^_^

cikida said...

sonoknyee..hapy belated besday syg...smga dpt capai cecite n cecinta..heheh..=p

ieqa said...

Alamak terlepas!
Happy Belated Birthday Yan! ;)

yqnq ellyana said...

cedap cgt tuhhh