Saturday, May 07, 2011

sang emak gangster yang hebat !

Hello readers !
Peace be with you guys (:

AMARAN KERAS:SILA BACA SAMPAI HABIS.
garang tak garang ? ^^

semalam adalah sorang makhluk yang menamakan diri dia ieqa dan ema kat shoutbox tu.tapi tak tulis pulak link blog dia.tak brader lah der.guna 2 nama,padahal orang sama je.siap condemned lagi pasal doodle yan.sapa rajin boleh cari komen tu kat shoutbox.sila2.maka,entry kali ni,yan tambah biar lagi banyak doodle.wakaka.harap2 orang yang menggelar diri dia ieka dan ema tu sukalah dengan doodle yang semakin comel ni.terasa diri ini lebih comel bila berjaya melukis doodle yang comel.

tadi yan buat blogwalking,semua orang buat entry pasal ibu.siap buat puisi,pantun,bukan alang2,sampai 16 kerat dan ada jugak yang tak terkerat dah.hal ini tidak boleh dibiarkan begitu saja.harus dilawan.so,bagi merasakan diri ini lagi hebat dari diorang2 yang buat entry hari ibu tu,yan nak cerita jugaklah pasal mak yang hebat.mesti mak belanja satay ni kalau dia baca.(':

mak yan ni seorang cikgu sains sekolah menengah.kiranya kalau korang tanya pasal reproduction of human,animals and plants,sambil tidor je mak boleh jawab.kenapa mesti reproduction ? eyh sebabkan,time belajar tajuk tu waktu form 3 dulu,yan paling eksited duduk depan sekali dalam lab.selalunya kepala yan mesti atas meja,siap fikir sebelum masuk lab science,nak letak atas buku ke atas meja?kalau atas buku berkat sikit walaupun tidur.wakaka.tak senonoh bukan ? (':

pastu kan,mak lahir tahun 1960.kiranya tahun ni umur dia 51 lah.tapi cun lagi.setakat nak jadi duta produk safi rania gold tu lepas lah.yang bestnya,nak kira umur mak senang je.kalau tahun ni 2011,umur dia mesti 51,kalau 2012,umur dia 52,kalau 2009,kiranya umur dia 49.senang kan?korang faham ke yan cakap apa ni.(-.-) mak ni merupakan seorang ibu yang tegas dan pentingkan disiplin waktu kitorang kecik2 dulu.kiranya kalau korang masuk je rumah yan,korang mesti akan keluar balik sebab nak pastikan,ni pusat latihan polis ke,rumah orang ?

macam tu sekali betapa dahsyattnya tegas mak.waktu kitorang kecik2,pagi2 je tak dapat tengok kartun sebab mak bagi tengok tv lepas pukul 1 tengah hari.tu pon sebab ada berita pukul 1.asal pagi je kena study habis habisan.diskriminasi kanak2 sungguh T_T.kitorang boleh tengok kartun hari ahad je tu pon sebab mak pegi pasar.maka,bermaharaja lela lah yan dan kaum kerabat yang lain.kiranya kitorang ni tau pasal karton dragonball dengan sailormoon je sebab kartun tu je yang ada hari ahad pagi.so,bila kawan2 bermesyuarat pasal ape yang terjadi kepada keluang man,anak2 sidek juga sang doremon,yan akan menjadi makhluk paling looser sebab taktau pape.duduk lah di penjuru kelas meratapi kehidupan malang ini.ecey,over pulak minah ni.haha.

bukti yang lagi kuat menunjukkan kegarangan mak,mak pernah ikat abang yan kat tangga rumah.waktu kecik2 dulu,yan dengan abang suka main petang.agak2 pukul 5 macam tu mulalah roger dak taman untuk jumpa kat luar rumah takpon padang bola.apa barang main batu seremban,congkak semua tu.tak kental.haha.so,kitorang diingatkan masuk rumah sebelum maghrib.maka,agak2 langit dah gelap sikit je,kitorang mulalah rasa cam saspen je,dah pukul berapa ni?habislah kena sebat nanti.tapi selalunya bernasib baik.tapi tu lah,otai2 selalu cakap,langit tak selalu cerah,kadang2 hujan jugak,kalau hujan terus sedap dapat tidor.merepek(-.-).

ada sekali tu,entah kenapa macam terlupa nak masuk rumah,mungkin sebab buat aktiviti langho seperti bermain baling kasut dan polis entry,kitorang terbalik rumah lambat.rasa macam jauhnya rumah dengan padang waktu tu sebab takut gila nak balik rumah.padahal rumah dengan padang sekangkang kera je,kesian kera,malu dia orang cakap pasal kangkang dia.(': kiranya,rumah dengan padang tu kalau ada flying fox,tak sampai 15 saat dah sampai.tapi dengan hati yang berat,baliklah jugak.balik2,mak dah berdiri dnegan muka gangster nya.maka,abang ditambat di tangga dan yan dilecture sehabis yang baik.haha.macam drama bawang putih bawang merah pulak.

macam tu lah contoh2 kegarangan emak.aura garang dia tu boleh membuatkan orang yang berada pada jarak 100 meter disekeliling turut terkena tempias.haha.tak baik over bila cakap.tapi,sekarang mak dah jadi kawan yang baik pada anak2 dia,berkat garang mak tu jugak,anak2 dia alhamdulillah,berjaya.yang penting,anak2 dia pon cantik macam mak dia.what thee??okay,gurau je.(-.-)

ni lah mak yang digembar gemburkan dengan muka ngantuknya.i love you mummy ! here and the life here after (':

eyh lupa cakap,abah adelah makhluk yang paling tak garang kat rumah.except kalau dia balik keje,korang terus melalak suruh belikan psp atau latest gadget kat malaysia ni,confirm gigi bersepai lepas tu.okaylah,nak pikir makanan apa nak buat untuk mak esok.kena tengok video anwarhadi dulu,sumber inspirasi.malam ni yan tak tidor sebab nak buat surprise untuk mak awal2 pagi nanti.sapa2 rasa nak chat dengan yan kat facebook,jemput2 buat macam rumah sendiri.so,cheers ! (:

47 comments:

phee ungu said...

: mak cik patut garang dgn yan , dya jahat tau ! :P

haslinda said...

selamat ari ibu untuk yan...eh,cilap...untuk mak yan laa.hehe...^^ jgn mara...

Abang Stalker said...

sbb 'dia' x berani la dia x ltk link.haha..yan x pyh la amik port sgt dgn pengecut cmtu.bt x taw je k. :)

btw,hapy mothers day utk mak yan jgk. ;)abg nk add yan kt FB la..[AFIQ EUSOF]

Momo Chan said...

wah..mak momo garang camtu gak..agaga

Jay said...

wah.mak hang mmg gangster owh.tapi gngster pun untk kebaikan ank2 kan.hehe.hang bila lg Yan?kalau xda cek nak booking hang lah.kih kih.

Aimie Lieyana said...

hehe oklah yan at least tahu buat doodle..sy xreti pon..
klakar la part 'ni pusat latihan polis ke rumah orang?'hik..

Aku tEtaP aKu said...

waaa...garang nye mak yan...mcm kenal la bile tgok muka tuh...kami pernah berjumpa kah???hha...mesti dia lagi cun dr yan kn time muda2 dlu..hha..

fad ali said...

wahhh...entry lebih kurang la dengan fad..heheheh

Noor Idayu binti Azmi said...

makmaklong ai~ garang naa~ tapi dengan cara tu la anak2 kasi tabik macam prebet woo. aja aja fighting mama! ^_^

Reen Rostarizam said...

happy mother's day! send my regard to ur mother! :)

miss.Addin said...

segarang mana pun seorang emak, tandanya dia amat menyayangi kita :)

|| A Lady Named .. Yantiey || said...

Chill babeh..just dont give a damn...ur mom mmg cun!

Far8 budak baik said...

yan..time aku form 3..
mmg itu pun faberet aku..
cikgu belum ajar lagi..
dah pahamm dahh..
hahahaha =p
waaa..garang gak emak kau an..
hihi..selamat hari ibu =)

cik ery said...

same la kite

ibu garang dulu

tapi abah baik sangat :)

sekarang ney da besau tak garang2 dah :D

cikida said...

wahhhh,,garangnye,,garangnye yan..tkot,,tatottt,,hehe...
so sweet la zmn kecik2 dlu kn.mak syg yan n abg sebb tu dy tambat kat tangga 2 n yan haruslah dgr mak lecture,,hheehe=p

CikHaniBhulat said...

chill sudah la yan..biar jew pe org kata..asalkan kita thau yg kita buat xsalah kan...mnusia2..ada jew yg xkena kan...

hola...gangster btul mak yan nie..pe2 pn, utk masa dpn anak2 dia jgk kan...bila kna mmg la, ala..mak ni..tu xboley, ni xbole...tp bila lama2..fikir2 balik...mmg patot pon..hehehe =) pnjg lak ngomen ;)

Faez Rusni said...

ayah memang paling cool la...

huhu..mak jugak yang garang macm mane pon..

ferra said...

samat ari ibu gak kat ibu izyan ;p

harrazdani said...

kasih ibu bawa ke syurga...berbaktilah selagi ada hayatnya....

cikmudatoxin said...

mak awak gojesh macam mak saya jugak la . tehehehe

kAmi dAn mEreKa said...

mak marah2 kan tanda sayang,

kite selalu je kena piat ngan mak sebab kecik2 dah tunjuk belang,haha ;)

Misz Jenny said...

fuhhhh! mmg gangster yg hebatt..

ciap leh ikat2 kat tgga..

hahaha

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

akak dtg sini ingat nak join GA haritu..kalinya dah tutup..wuwuwuwu...happy mother's day to ur mom..mak garang sbb nak didik kamulah tu..

aiEz said...

mak garang sebab mendidik,ayah lak jenis sempoi..dalam jenis sempoi jgn lak kita salah sangka,didikannya ada caranya..hoho,tapi owg xpnh ase pun kasih syg ayah..:(

eyna azmi said...

kalau mak yan baca nie mesti dia cubit telinga dulu nie ...

happy mothers day ..untuk mak yan...meh la kenal kenal ngan mak kita lak

cik fai said...

yan yan . sorry fai x dapat join GA yan yang gah tu . fai mula bizi kemain . hmm -..-' terasa nak nangis .

yan yan nak tau x fai selalu mimpi yan . apakah?-..-'


yan kasi la adiah tu kat fai walaupon fai x join . hahaha :)

GA bile nak tamat , fai nak join jugak la . please !!! hikhik

angkasa said...

aah betulla miss jaja!garangnya.slalu kan mcm tu la.kalau si sibu garang,yg ayah tak garang n kalau ayah garang pulak ibu tak garang.haa kontra gitu.wee

Woofer Storm said...

bhya gila mak yan ni sambil tdo leh jawap..hehee mmg cool la..hehee

*slmt hari ibu buat makcik..dan juga mgkn bakal ibu,yan sdri..lalalaal~

nur said...

cantik mak yan ni..
tringat plak iklan yang ada amani dan dafi tu..

ahmad endo said...

ko banyak songeh memang patut d garangi...hehehe...hepi mother's day makcik!!

Nini Mohd said...

garang untuk kebaikan anak2. tu tandanya mak awak sayang anak2 dia. ;)

Latest entry : bertuah lah korang yang masih mempunyai ibu. Selamat Hari Ibu. ='(

Wani said...

kirim salam cikgu sains tuu . huhu :))

Hayati Hamzah said...

cik yan nakal cik yan nakal. pdn muka cik yan :P

cik yan penah mintak psp kat abah lps baik keje ke? dh besepai gigi tu msti skrg cik yan pakai gigi palsu ni :(( huwaaa

SYAFIQ TENGKU said...

mak kamu sngat cool..hehe

BuDaK PeGheLiH said...

rasanya mmg cikgu slalu garang la ngan anak2 die :p hehehe..

kt bahgian mata yan sama dgn mak la..

Bigdaddyz said...

selamat hari ibu utk ibu kamu....



salam:)

msredcheesecake said...

Cik izyan,
Mk msred pun garang giler...no tv..no outing...dating lagi la...no bf...no gf...sumer no la...dulu rasa nk gigit je dia...skang rasa rindu nak tido bawah ketiak dia....hehehh...

asybedazzle said...

semuaa budak form 3 suka part reproduction! hahahaha. selamat hari ibu kepada semua ibu2 dalam dunia ni, especially mak awak jugak :)

azalia hjsalleh said...

chumel ;)
selamat hari ibu

Ain Zulaikha said...

hehehe mak garang2 pun mak tetap sayangkan ? :)

Zuraidah said...

Yan ikut muka ayah ke? Er.. sikit2 je ikut muka mak? :D

theHijabis said...

Hi! We've updated some new stuffs! Do visit our blogshop! :)

Early birds catches the worm! First come first serve

www.thehijabis.blogspot.com

ieqa said...

Asal die guna name 'ieqa'?
Name gua tu kot! Haishhh

Selamat Hari Ibu utk mak Yan yg tegas. hihihi

Nini Hartini said...

hahaha lawak ah yan. akak terbalik, mak cool ayah yg garang. masa kecik2 akk pernah kena hambat ngn ayah sbb x masuk rumah dah maghrib. smpi ayah kunci pintu sbb x dpt rotan akk. hehehe... akk sanggup tido depan pintu dpd kena rotan. kehkeh. bangun2 tgk, dah berada dalam rumah. rupanya ayah angkat ms akk da tdo. heeee.. nakal~

M Fizan said...

best2..doodle memenarikkan pnceritaan..:)

chapaticokelat^^ said...

cool mom .
wish mine was like that too :')

RaraPuing said...

Happy Mother day :)

http://puingcinta.blogspot.com/

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, May 07, 2011

sang emak gangster yang hebat !

Hello readers !
Peace be with you guys (:

AMARAN KERAS:SILA BACA SAMPAI HABIS.
garang tak garang ? ^^

semalam adalah sorang makhluk yang menamakan diri dia ieqa dan ema kat shoutbox tu.tapi tak tulis pulak link blog dia.tak brader lah der.guna 2 nama,padahal orang sama je.siap condemned lagi pasal doodle yan.sapa rajin boleh cari komen tu kat shoutbox.sila2.maka,entry kali ni,yan tambah biar lagi banyak doodle.wakaka.harap2 orang yang menggelar diri dia ieka dan ema tu sukalah dengan doodle yang semakin comel ni.terasa diri ini lebih comel bila berjaya melukis doodle yang comel.

tadi yan buat blogwalking,semua orang buat entry pasal ibu.siap buat puisi,pantun,bukan alang2,sampai 16 kerat dan ada jugak yang tak terkerat dah.hal ini tidak boleh dibiarkan begitu saja.harus dilawan.so,bagi merasakan diri ini lagi hebat dari diorang2 yang buat entry hari ibu tu,yan nak cerita jugaklah pasal mak yang hebat.mesti mak belanja satay ni kalau dia baca.(':

mak yan ni seorang cikgu sains sekolah menengah.kiranya kalau korang tanya pasal reproduction of human,animals and plants,sambil tidor je mak boleh jawab.kenapa mesti reproduction ? eyh sebabkan,time belajar tajuk tu waktu form 3 dulu,yan paling eksited duduk depan sekali dalam lab.selalunya kepala yan mesti atas meja,siap fikir sebelum masuk lab science,nak letak atas buku ke atas meja?kalau atas buku berkat sikit walaupun tidur.wakaka.tak senonoh bukan ? (':

pastu kan,mak lahir tahun 1960.kiranya tahun ni umur dia 51 lah.tapi cun lagi.setakat nak jadi duta produk safi rania gold tu lepas lah.yang bestnya,nak kira umur mak senang je.kalau tahun ni 2011,umur dia mesti 51,kalau 2012,umur dia 52,kalau 2009,kiranya umur dia 49.senang kan?korang faham ke yan cakap apa ni.(-.-) mak ni merupakan seorang ibu yang tegas dan pentingkan disiplin waktu kitorang kecik2 dulu.kiranya kalau korang masuk je rumah yan,korang mesti akan keluar balik sebab nak pastikan,ni pusat latihan polis ke,rumah orang ?

macam tu sekali betapa dahsyattnya tegas mak.waktu kitorang kecik2,pagi2 je tak dapat tengok kartun sebab mak bagi tengok tv lepas pukul 1 tengah hari.tu pon sebab ada berita pukul 1.asal pagi je kena study habis habisan.diskriminasi kanak2 sungguh T_T.kitorang boleh tengok kartun hari ahad je tu pon sebab mak pegi pasar.maka,bermaharaja lela lah yan dan kaum kerabat yang lain.kiranya kitorang ni tau pasal karton dragonball dengan sailormoon je sebab kartun tu je yang ada hari ahad pagi.so,bila kawan2 bermesyuarat pasal ape yang terjadi kepada keluang man,anak2 sidek juga sang doremon,yan akan menjadi makhluk paling looser sebab taktau pape.duduk lah di penjuru kelas meratapi kehidupan malang ini.ecey,over pulak minah ni.haha.

bukti yang lagi kuat menunjukkan kegarangan mak,mak pernah ikat abang yan kat tangga rumah.waktu kecik2 dulu,yan dengan abang suka main petang.agak2 pukul 5 macam tu mulalah roger dak taman untuk jumpa kat luar rumah takpon padang bola.apa barang main batu seremban,congkak semua tu.tak kental.haha.so,kitorang diingatkan masuk rumah sebelum maghrib.maka,agak2 langit dah gelap sikit je,kitorang mulalah rasa cam saspen je,dah pukul berapa ni?habislah kena sebat nanti.tapi selalunya bernasib baik.tapi tu lah,otai2 selalu cakap,langit tak selalu cerah,kadang2 hujan jugak,kalau hujan terus sedap dapat tidor.merepek(-.-).

ada sekali tu,entah kenapa macam terlupa nak masuk rumah,mungkin sebab buat aktiviti langho seperti bermain baling kasut dan polis entry,kitorang terbalik rumah lambat.rasa macam jauhnya rumah dengan padang waktu tu sebab takut gila nak balik rumah.padahal rumah dengan padang sekangkang kera je,kesian kera,malu dia orang cakap pasal kangkang dia.(': kiranya,rumah dengan padang tu kalau ada flying fox,tak sampai 15 saat dah sampai.tapi dengan hati yang berat,baliklah jugak.balik2,mak dah berdiri dnegan muka gangster nya.maka,abang ditambat di tangga dan yan dilecture sehabis yang baik.haha.macam drama bawang putih bawang merah pulak.

macam tu lah contoh2 kegarangan emak.aura garang dia tu boleh membuatkan orang yang berada pada jarak 100 meter disekeliling turut terkena tempias.haha.tak baik over bila cakap.tapi,sekarang mak dah jadi kawan yang baik pada anak2 dia,berkat garang mak tu jugak,anak2 dia alhamdulillah,berjaya.yang penting,anak2 dia pon cantik macam mak dia.what thee??okay,gurau je.(-.-)

ni lah mak yang digembar gemburkan dengan muka ngantuknya.i love you mummy ! here and the life here after (':

eyh lupa cakap,abah adelah makhluk yang paling tak garang kat rumah.except kalau dia balik keje,korang terus melalak suruh belikan psp atau latest gadget kat malaysia ni,confirm gigi bersepai lepas tu.okaylah,nak pikir makanan apa nak buat untuk mak esok.kena tengok video anwarhadi dulu,sumber inspirasi.malam ni yan tak tidor sebab nak buat surprise untuk mak awal2 pagi nanti.sapa2 rasa nak chat dengan yan kat facebook,jemput2 buat macam rumah sendiri.so,cheers ! (:

47 comments:

phee ungu said...

: mak cik patut garang dgn yan , dya jahat tau ! :P

haslinda said...

selamat ari ibu untuk yan...eh,cilap...untuk mak yan laa.hehe...^^ jgn mara...

Abang Stalker said...

sbb 'dia' x berani la dia x ltk link.haha..yan x pyh la amik port sgt dgn pengecut cmtu.bt x taw je k. :)

btw,hapy mothers day utk mak yan jgk. ;)abg nk add yan kt FB la..[AFIQ EUSOF]

Momo Chan said...

wah..mak momo garang camtu gak..agaga

Jay said...

wah.mak hang mmg gangster owh.tapi gngster pun untk kebaikan ank2 kan.hehe.hang bila lg Yan?kalau xda cek nak booking hang lah.kih kih.

Aimie Lieyana said...

hehe oklah yan at least tahu buat doodle..sy xreti pon..
klakar la part 'ni pusat latihan polis ke rumah orang?'hik..

Aku tEtaP aKu said...

waaa...garang nye mak yan...mcm kenal la bile tgok muka tuh...kami pernah berjumpa kah???hha...mesti dia lagi cun dr yan kn time muda2 dlu..hha..

fad ali said...

wahhh...entry lebih kurang la dengan fad..heheheh

Noor Idayu binti Azmi said...

makmaklong ai~ garang naa~ tapi dengan cara tu la anak2 kasi tabik macam prebet woo. aja aja fighting mama! ^_^

Reen Rostarizam said...

happy mother's day! send my regard to ur mother! :)

miss.Addin said...

segarang mana pun seorang emak, tandanya dia amat menyayangi kita :)

|| A Lady Named .. Yantiey || said...

Chill babeh..just dont give a damn...ur mom mmg cun!

Far8 budak baik said...

yan..time aku form 3..
mmg itu pun faberet aku..
cikgu belum ajar lagi..
dah pahamm dahh..
hahahaha =p
waaa..garang gak emak kau an..
hihi..selamat hari ibu =)

cik ery said...

same la kite

ibu garang dulu

tapi abah baik sangat :)

sekarang ney da besau tak garang2 dah :D

cikida said...

wahhhh,,garangnye,,garangnye yan..tkot,,tatottt,,hehe...
so sweet la zmn kecik2 dlu kn.mak syg yan n abg sebb tu dy tambat kat tangga 2 n yan haruslah dgr mak lecture,,hheehe=p

CikHaniBhulat said...

chill sudah la yan..biar jew pe org kata..asalkan kita thau yg kita buat xsalah kan...mnusia2..ada jew yg xkena kan...

hola...gangster btul mak yan nie..pe2 pn, utk masa dpn anak2 dia jgk kan...bila kna mmg la, ala..mak ni..tu xboley, ni xbole...tp bila lama2..fikir2 balik...mmg patot pon..hehehe =) pnjg lak ngomen ;)

Faez Rusni said...

ayah memang paling cool la...

huhu..mak jugak yang garang macm mane pon..

ferra said...

samat ari ibu gak kat ibu izyan ;p

harrazdani said...

kasih ibu bawa ke syurga...berbaktilah selagi ada hayatnya....

cikmudatoxin said...

mak awak gojesh macam mak saya jugak la . tehehehe

kAmi dAn mEreKa said...

mak marah2 kan tanda sayang,

kite selalu je kena piat ngan mak sebab kecik2 dah tunjuk belang,haha ;)

Misz Jenny said...

fuhhhh! mmg gangster yg hebatt..

ciap leh ikat2 kat tgga..

hahaha

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

akak dtg sini ingat nak join GA haritu..kalinya dah tutup..wuwuwuwu...happy mother's day to ur mom..mak garang sbb nak didik kamulah tu..

aiEz said...

mak garang sebab mendidik,ayah lak jenis sempoi..dalam jenis sempoi jgn lak kita salah sangka,didikannya ada caranya..hoho,tapi owg xpnh ase pun kasih syg ayah..:(

eyna azmi said...

kalau mak yan baca nie mesti dia cubit telinga dulu nie ...

happy mothers day ..untuk mak yan...meh la kenal kenal ngan mak kita lak

cik fai said...

yan yan . sorry fai x dapat join GA yan yang gah tu . fai mula bizi kemain . hmm -..-' terasa nak nangis .

yan yan nak tau x fai selalu mimpi yan . apakah?-..-'


yan kasi la adiah tu kat fai walaupon fai x join . hahaha :)

GA bile nak tamat , fai nak join jugak la . please !!! hikhik

angkasa said...

aah betulla miss jaja!garangnya.slalu kan mcm tu la.kalau si sibu garang,yg ayah tak garang n kalau ayah garang pulak ibu tak garang.haa kontra gitu.wee

Woofer Storm said...

bhya gila mak yan ni sambil tdo leh jawap..hehee mmg cool la..hehee

*slmt hari ibu buat makcik..dan juga mgkn bakal ibu,yan sdri..lalalaal~

nur said...

cantik mak yan ni..
tringat plak iklan yang ada amani dan dafi tu..

ahmad endo said...

ko banyak songeh memang patut d garangi...hehehe...hepi mother's day makcik!!

Nini Mohd said...

garang untuk kebaikan anak2. tu tandanya mak awak sayang anak2 dia. ;)

Latest entry : bertuah lah korang yang masih mempunyai ibu. Selamat Hari Ibu. ='(

Wani said...

kirim salam cikgu sains tuu . huhu :))

Hayati Hamzah said...

cik yan nakal cik yan nakal. pdn muka cik yan :P

cik yan penah mintak psp kat abah lps baik keje ke? dh besepai gigi tu msti skrg cik yan pakai gigi palsu ni :(( huwaaa

SYAFIQ TENGKU said...

mak kamu sngat cool..hehe

BuDaK PeGheLiH said...

rasanya mmg cikgu slalu garang la ngan anak2 die :p hehehe..

kt bahgian mata yan sama dgn mak la..

Bigdaddyz said...

selamat hari ibu utk ibu kamu....



salam:)

msredcheesecake said...

Cik izyan,
Mk msred pun garang giler...no tv..no outing...dating lagi la...no bf...no gf...sumer no la...dulu rasa nk gigit je dia...skang rasa rindu nak tido bawah ketiak dia....hehehh...

asybedazzle said...

semuaa budak form 3 suka part reproduction! hahahaha. selamat hari ibu kepada semua ibu2 dalam dunia ni, especially mak awak jugak :)

azalia hjsalleh said...

chumel ;)
selamat hari ibu

Ain Zulaikha said...

hehehe mak garang2 pun mak tetap sayangkan ? :)

Zuraidah said...

Yan ikut muka ayah ke? Er.. sikit2 je ikut muka mak? :D

theHijabis said...

Hi! We've updated some new stuffs! Do visit our blogshop! :)

Early birds catches the worm! First come first serve

www.thehijabis.blogspot.com

ieqa said...

Asal die guna name 'ieqa'?
Name gua tu kot! Haishhh

Selamat Hari Ibu utk mak Yan yg tegas. hihihi

Nini Hartini said...

hahaha lawak ah yan. akak terbalik, mak cool ayah yg garang. masa kecik2 akk pernah kena hambat ngn ayah sbb x masuk rumah dah maghrib. smpi ayah kunci pintu sbb x dpt rotan akk. hehehe... akk sanggup tido depan pintu dpd kena rotan. kehkeh. bangun2 tgk, dah berada dalam rumah. rupanya ayah angkat ms akk da tdo. heeee.. nakal~

M Fizan said...

best2..doodle memenarikkan pnceritaan..:)

chapaticokelat^^ said...

cool mom .
wish mine was like that too :')

RaraPuing said...

Happy Mother day :)

http://puingcinta.blogspot.com/