Tuesday, May 03, 2011

Terasa seperti Perdana Menteri

Hello youuu !
Peace be with you guys (:

Izyan Masri First Random Giveaway masih dijalankan.Untuk Join,klik SINI
Hadiah :
Grand prize :RM100 *Izyan Masri pilih*
Second prize : Coklat brownies
Third prize : Contact lens sponsored by PRETTYGIRLSLENS
5 Saguhati : Review blog
Join SINI

Hari ni merupakan hari paling busy dalam sejarah hidup yan.like seriously okay,sampaikan nak pegi dapur untuk cari sesuap nasi ibarat kais tengah hari makan tengah hari pon tak sempat.senang kata,usahkan nak mengupdate entry,nak pegi dapur pon tada masa lagi ni.haha.okay,tipu.kalau nak pegi toilet,kene lalu dapur dulu.(':

awal2 pagi lagi yan dah cuba membulatkan mata gara2 kena pegi bank seawal yang mungkin.ni semua plan mak.kalau boleh,mak tu nak datang sama awal dengan pak guard bertugas biar dapat tolak pintu besi bank tu sama2 kot (': .tapi kan,malam tadi yan tidur lambat,gara2 buat blogwalking.blogwalking penting tau,blogwalking adelah penentu masa depan,dan ajal maut .kalau tak dapat menghabiskan target blogwalking,korang pasti rasa malu dan ingin mati dan berharap tak kan jumpa lagi rakan2 seblog yang buat blogwalking secara gempak ! (nehi!nehi!) ohmangai,orang perempuan kalau bercerita suka over seh,siap menyimpang dari jalan yang lurus.wakaka (':


mari kita teruskan perjalanan hidup kita.Yan pegi ke bank untuk bukak akaun baru.*muka eksited!* lepastu,setelah berhempas pulas mengambil no giliran dan berjimba bersama pekerja bank yang handsome tu,akhirnya selesai pon urusan akaun baru tu.barulah sempat sarapan dengan mak dan abah kat kedai.pukul 11.30 kalau tak silap.orang lain semua dah pulun nasi,kitorang pulun bihun goreng saki baki pagi tadi.sedih tak sedih ? (':

meskipon hidup ini banyak rintangan dan halangan,kita tak boleh menyerah kalah,hidup perlu diteruskan!bagaimanakah cara untuk meneruskan hidup dengan baik?mudah saja!beli waffel perasa cekelat dan peanut butter.perasaan gembira bukan main kepalang terasa seperti mahu membuat headspin dan menakutkan anak2 jiran (': pastu,tengah hari pulak,yan terus ke pejabat suruhanjaya syarikat malaysia untuk daftar perniagaan.terasa macam donald trump si usahawan terkenal pulak.lama kentang bhai nak tunggu.tacing aa macam ni T_T

Nak dekat pukul 3 macam tu,yan pon berlari anaklah ke kedai emas.Okay,tipu lagi.tada makna nak berlari tengah hari buta.terima kasih kereta (': maka,lepas selamat mengambil semua emas2 tersebut,yan pon bercadang nak pergi pasar selasa untuk mendapatkan keropok lekor barang seketul dua.on the way nak pergi pasar selasa tadi,tiba2 hujan lebat bercucuran mengalahkan cucur iklan bilis adabi yang yukks tu.haha.sedap2 je ngata adabi.sorry (': makin lama hujan makin lebat mengalahkan karam singh walia yang suka bercakap lebat.dan finally,tak jadi lah pegi pasar selasa.wuwuwu.T_T

bagi menghilangkan rasa sedih,kita perlulah bergambar dan syok sensorang (':

disebabkan hati sedih bukan kepalang,yan baliklah rumah.okay.tiba2 abah cakap,malam ni dinner kat restoran arab.hati kembali berbunga2.kau tunggu lah chicken mandy,kebab arab dan barbican perasa oren.akan kulahap kau satu persatu,bisikku didalam hati.dah siap2,pas solat maghrib,terus lah pegi makan satu family.maka,tamatlah riwayat chicken mendy pada malam itu.hanya tulang yang tinggal menjadi santapan kucen2 jalanan yang lalu lalang dan bertempikan sesama sendiri.

haha.busy tak hidup yan hari ni?ada macam pm tak ? tolong aa cakap macam pm biar yan tak syok sensorang lagi.okaylah,perut dah kenyang,hati dah berbunga.sekaranglah masanya nak tengok video noor anwar hadi sebagai sumber inspirasi.so,cheers ! (:

77 comments:

Faez Rusni said...

minat gle anwar hadi ye?? hhuhu

Ihsan Arifin said...

saya sokong Dato' Seri Izyan jadi Prime Minister !

fad ali said...

yan menang tau tak?

maisarah said...

emas?? *mata bersinar-sinar.

malam ni nak hantar toyol lagi. haha. :p

niDa said...

alolollo busy betul... hehehe.... tapi elok gak bz dari tade wat pape kan...

CikHaniBhulat said...

ary nie buka page yan tgk2 yan xupdate lagi..now dah update..hurm , busy yew..sian....perut kenyang, hati senan..g tdo awal.. =)

haslinda said...

wah buzy nye yan... betol2 mcm PM la. hehe ^^

HonEyBuNNy said...

busynya...

kalah PM..hehe...

suka tgk Yan...comeii..muka licin ja...

ferra said...

NOOR ANWAR HADI TUH SPA? CM TAK TAUUU JER

Arif Azmi said...

Wah.. Daftar perniagaan? Busy betul! ^^,

Newest entry, do drop by. ;) Facebook Page!

BuDaK PeGheLiH said...

busy pn smpat lg update blog :p hehehe..

angkasa said...

ya ya busy sgt.org yg mmbca pun smpai tnganga.tlampau bz!hee

Aimie Lieyana said...

busynya yan..mesti penatkan..

psstt suka style yan pakai shawl..ajar pleaseeee hikhik..

miss.Addin said...

get a good rest :)

harrazdani said...

insyaalah jd PM nanti....alhamdulillah, sebenarnya nikmat allah yg tak terhingga adalah kita sihat dan boleh kesemua tempat yg diingini. baca posting ni bermakna tuan blog sihat walafiat dan cergas...

Chempaka Sari said...

cantik la awak...

cikida said...

wahhh,,da betol2 biziess woman nih..kalah P.M ,hehe..takpela jgn x cukup rehat sudah la ye awk..hehe..cntik pict tu...=)

phee ungu said...

: ouh my .. emas !!

eienrazak said...

sangat busy :D

adan said...

lawak ar part kat bank tu.. ahahha.. rajin sungguh.. bak buka pintu besi ngan guard..

cik ery said...

eh eh

berjimba tu ape?

sirius xtaw.hahaha :D

Jay said...

ada sikit je lagi Yan akan jadi serupa macam PM..cuma Yan takde pesawat peribadi..boleh terbang sana sini..hehehe:)

A y e s h a Ramlee said...

bihun, wayar telipon.. hahahaha first time dengar..

HALIM said...

Yan dah jadi usahawan yang berdaftar! Tahniah2...hehe ^_^

Izyan Masri said...

faez rusni:aaah,sampai malu dah ni.haha :D

Izyan Masri said...

ihsan ariffin:yeah.nasib baik ada seorng cikgu sokong kite :D

Izyan Masri said...

fad ali:yan baru tau.kihkih.tenkiu2 :D

Izyan Masri said...

maisarah:haha.hantar toyol banyak2 sikit ;p

Izyan Masri said...

nida:betul.kalau tak,yan asyik tidor je :D

Izyan Masri said...

cik hani bhulat:kesian kan.sampai tak sempat update entry :D

Izyan Masri said...

haslinda:kihkih.malu lah pulak.xD

Izyan Masri said...

honeybunny:thanks ye .tadelah licin snagat.ada jugak jerawat.tengok betul mesti nampak.xD

Izyan Masri said...

ferra:dia buat vlog.semua best.tengoklah.cari kat youtube.inianwarhadi :D

Izyan Masri said...

arif azmi:memang busy teramat ni T_T

Izyan Masri said...

budak penghelih:kihkih.blog mana boleh lupa naaa. :D

Izyan Masri said...

angkasa:kihkih.neena pon dah pandai buat unsur hiperbola eyh :D

Izyan Masri said...

aimie liyana:kihkih.style tu ada dlm tutorial shawl dlm blog ni :D

Izyan Masri said...

miss addin:thanks there :D

Izyan Masri said...

harrazdani:betul2.bila dah sihat baru boleh buat semua tu.kankan :D

Izyan Masri said...

chempaka sari:thanks sayanggg ^^

Izyan Masri said...

cikida:malam memang rehat betul2.tido sampai tak sedar dah :D

Izyan Masri said...

phee ungu:meyh ambik sikit emas ni xD

Izyan Masri said...

ein razak:kan ? sampai tak sempat update entry T_T

Izyan Masri said...

adan:haha.dah tu awal sgt mak nak dtg nya xD

Izyan Masri said...

cik ery:berjimba tu macam bergembira,buang masa,senang cerita,yan pon taktau :D

Izyan Masri said...

jay:kihkih.kalau tak jadi PM izyan masri nanti :D

Izyan Masri said...

ayusha ramlee:first time yan rasa.haha :D

Far8 budak baik said...

mengade betol kau yan..
kalau nk pi tndas
lalu dapur lah..
pastu membz kan diri
di rumah..
ngade..haha

cik fai said...

waaa. sejak bile yan buat GA ni .
x ajak pon . dah tamat lom ?
sobsobsob -..-'

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

wah wah..sibuk..sibuk mmg sibuk..hehe..ahkak setuju..blogwalking adalah penting. utk blog x pemes mcm blog ahkak mmg penting aktiviti tersebut. lainlah blogger pemes kan tak yah blogwalking..

Misz Jenny said...

kak yan.....ni makan tak ajak kita lagi...


huwaaaaaaaaaaaaa

*pergi ke pantai membawa diri

RaraPuing said...

hi rara folow sini ada masa singgah my blog ok :))

rarapuing

cik fai said...

yan , fai majok kat sini .
cepatt pujuk . :(

sejak bile dah buat GA ni .

fai nak join . fai nak sume hadiah tu ^^
boleh tak ??

please ! please ! please ! * dengan tangan lap hingus . hihi

HonEyBuNNy said...

tengok betul2 dah neh...

xnampak pun..hehe

Bulan said...

PM x busy mcm nie.hahhaha

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Yang dinanti..yang ditunggu², cewahh.. meh sini..

Pengakuan Cik Bunga berani mati punye lah! HARUS baca

LindaRahim said...

bznyer..hihi.. cheers...

Ihsan Arifin said...

Dato' ckp je Dato' nak kami rakyat jelata buad ape? kami akan laksanakan demi Dato'. hidup dato' !

Misz Jenny said...

nak ad fesbuk bolehhH??

ke tak bg?

♥sophie♥ said...

yan comel mkn ta ajak ;(

Iera Lollies said...

meh ira cakpa kan ,
hidup yan mmg buzy cam PM :D

Aku tEtaP aKu said...

sy dh jemu mkn nasi arab tu..chicken mendy apetah lg..kih3..berlgak di situ..anywy..sdap k mknn arab yan??

Izyan Masri said...

FAR8 BUDAK BAIK:haha.aku bila cakap kena hyperbola sikit.:D

Izyan Masri said...

cik fai:tak tamat lagi.boleh join ramai2 meyh :D

Izyan Masri said...

rina avail:betul2.yang dh fames tggu org dtg je lagi :D

Izyan Masri said...

misz jenny:kihkih.alaa,jaj comel merajok laaahh :D

Izyan Masri said...

rara puing:dah follow :D

Izyan Masri said...

cik fai:sebab kan cik fai yg comel siap nangis lap hingus.yan kena pikir kan ni xD

Izyan Masri said...

honeybunny:kihkih.taknak lah kawan ;p

Izyan Masri said...

bulan:haha.habistu busy mcm mana ^^

Izyan Masri said...

cintabunga:yeay.dah baca :D

Izyan Masri said...

linda rahim:hehe.sebenarnya buat2 busy je tu :P

Izyan Masri said...

ihsan ariffin:kuat ngampu cikgu ni.okaylah.disebabkan cikgu kuat ngmpu,dato bagi macam2 :D

Izyan Masri said...

misz jenny:eeleeh,dah add pon kan.kihkih :D

Izyan Masri said...

sophie:alamak.nnti kita date sama2 makan sama2 ye ;p

Izyan Masri said...

iera lollies:yeay.ira baik.tenkiu2 :D

Izyan Masri said...

aku tetap aku:amboi2.mentang2 lah cik abang ni selalu makan eyh.siap makan dengan pak arab.sedap.lagi sedp dari kat egypt tu ^^

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, May 03, 2011

Terasa seperti Perdana Menteri

Hello youuu !
Peace be with you guys (:

Izyan Masri First Random Giveaway masih dijalankan.Untuk Join,klik SINI
Hadiah :
Grand prize :RM100 *Izyan Masri pilih*
Second prize : Coklat brownies
Third prize : Contact lens sponsored by PRETTYGIRLSLENS
5 Saguhati : Review blog
Join SINI

Hari ni merupakan hari paling busy dalam sejarah hidup yan.like seriously okay,sampaikan nak pegi dapur untuk cari sesuap nasi ibarat kais tengah hari makan tengah hari pon tak sempat.senang kata,usahkan nak mengupdate entry,nak pegi dapur pon tada masa lagi ni.haha.okay,tipu.kalau nak pegi toilet,kene lalu dapur dulu.(':

awal2 pagi lagi yan dah cuba membulatkan mata gara2 kena pegi bank seawal yang mungkin.ni semua plan mak.kalau boleh,mak tu nak datang sama awal dengan pak guard bertugas biar dapat tolak pintu besi bank tu sama2 kot (': .tapi kan,malam tadi yan tidur lambat,gara2 buat blogwalking.blogwalking penting tau,blogwalking adelah penentu masa depan,dan ajal maut .kalau tak dapat menghabiskan target blogwalking,korang pasti rasa malu dan ingin mati dan berharap tak kan jumpa lagi rakan2 seblog yang buat blogwalking secara gempak ! (nehi!nehi!) ohmangai,orang perempuan kalau bercerita suka over seh,siap menyimpang dari jalan yang lurus.wakaka (':


mari kita teruskan perjalanan hidup kita.Yan pegi ke bank untuk bukak akaun baru.*muka eksited!* lepastu,setelah berhempas pulas mengambil no giliran dan berjimba bersama pekerja bank yang handsome tu,akhirnya selesai pon urusan akaun baru tu.barulah sempat sarapan dengan mak dan abah kat kedai.pukul 11.30 kalau tak silap.orang lain semua dah pulun nasi,kitorang pulun bihun goreng saki baki pagi tadi.sedih tak sedih ? (':

meskipon hidup ini banyak rintangan dan halangan,kita tak boleh menyerah kalah,hidup perlu diteruskan!bagaimanakah cara untuk meneruskan hidup dengan baik?mudah saja!beli waffel perasa cekelat dan peanut butter.perasaan gembira bukan main kepalang terasa seperti mahu membuat headspin dan menakutkan anak2 jiran (': pastu,tengah hari pulak,yan terus ke pejabat suruhanjaya syarikat malaysia untuk daftar perniagaan.terasa macam donald trump si usahawan terkenal pulak.lama kentang bhai nak tunggu.tacing aa macam ni T_T

Nak dekat pukul 3 macam tu,yan pon berlari anaklah ke kedai emas.Okay,tipu lagi.tada makna nak berlari tengah hari buta.terima kasih kereta (': maka,lepas selamat mengambil semua emas2 tersebut,yan pon bercadang nak pergi pasar selasa untuk mendapatkan keropok lekor barang seketul dua.on the way nak pergi pasar selasa tadi,tiba2 hujan lebat bercucuran mengalahkan cucur iklan bilis adabi yang yukks tu.haha.sedap2 je ngata adabi.sorry (': makin lama hujan makin lebat mengalahkan karam singh walia yang suka bercakap lebat.dan finally,tak jadi lah pegi pasar selasa.wuwuwu.T_T

bagi menghilangkan rasa sedih,kita perlulah bergambar dan syok sensorang (':

disebabkan hati sedih bukan kepalang,yan baliklah rumah.okay.tiba2 abah cakap,malam ni dinner kat restoran arab.hati kembali berbunga2.kau tunggu lah chicken mandy,kebab arab dan barbican perasa oren.akan kulahap kau satu persatu,bisikku didalam hati.dah siap2,pas solat maghrib,terus lah pegi makan satu family.maka,tamatlah riwayat chicken mendy pada malam itu.hanya tulang yang tinggal menjadi santapan kucen2 jalanan yang lalu lalang dan bertempikan sesama sendiri.

haha.busy tak hidup yan hari ni?ada macam pm tak ? tolong aa cakap macam pm biar yan tak syok sensorang lagi.okaylah,perut dah kenyang,hati dah berbunga.sekaranglah masanya nak tengok video noor anwar hadi sebagai sumber inspirasi.so,cheers ! (:

77 comments:

Faez Rusni said...

minat gle anwar hadi ye?? hhuhu

Ihsan Arifin said...

saya sokong Dato' Seri Izyan jadi Prime Minister !

fad ali said...

yan menang tau tak?

maisarah said...

emas?? *mata bersinar-sinar.

malam ni nak hantar toyol lagi. haha. :p

niDa said...

alolollo busy betul... hehehe.... tapi elok gak bz dari tade wat pape kan...

CikHaniBhulat said...

ary nie buka page yan tgk2 yan xupdate lagi..now dah update..hurm , busy yew..sian....perut kenyang, hati senan..g tdo awal.. =)

haslinda said...

wah buzy nye yan... betol2 mcm PM la. hehe ^^

HonEyBuNNy said...

busynya...

kalah PM..hehe...

suka tgk Yan...comeii..muka licin ja...

ferra said...

NOOR ANWAR HADI TUH SPA? CM TAK TAUUU JER

Arif Azmi said...

Wah.. Daftar perniagaan? Busy betul! ^^,

Newest entry, do drop by. ;) Facebook Page!

BuDaK PeGheLiH said...

busy pn smpat lg update blog :p hehehe..

angkasa said...

ya ya busy sgt.org yg mmbca pun smpai tnganga.tlampau bz!hee

Aimie Lieyana said...

busynya yan..mesti penatkan..

psstt suka style yan pakai shawl..ajar pleaseeee hikhik..

miss.Addin said...

get a good rest :)

harrazdani said...

insyaalah jd PM nanti....alhamdulillah, sebenarnya nikmat allah yg tak terhingga adalah kita sihat dan boleh kesemua tempat yg diingini. baca posting ni bermakna tuan blog sihat walafiat dan cergas...

Chempaka Sari said...

cantik la awak...

cikida said...

wahhh,,da betol2 biziess woman nih..kalah P.M ,hehe..takpela jgn x cukup rehat sudah la ye awk..hehe..cntik pict tu...=)

phee ungu said...

: ouh my .. emas !!

eienrazak said...

sangat busy :D

adan said...

lawak ar part kat bank tu.. ahahha.. rajin sungguh.. bak buka pintu besi ngan guard..

cik ery said...

eh eh

berjimba tu ape?

sirius xtaw.hahaha :D

Jay said...

ada sikit je lagi Yan akan jadi serupa macam PM..cuma Yan takde pesawat peribadi..boleh terbang sana sini..hehehe:)

A y e s h a Ramlee said...

bihun, wayar telipon.. hahahaha first time dengar..

HALIM said...

Yan dah jadi usahawan yang berdaftar! Tahniah2...hehe ^_^

Izyan Masri said...

faez rusni:aaah,sampai malu dah ni.haha :D

Izyan Masri said...

ihsan ariffin:yeah.nasib baik ada seorng cikgu sokong kite :D

Izyan Masri said...

fad ali:yan baru tau.kihkih.tenkiu2 :D

Izyan Masri said...

maisarah:haha.hantar toyol banyak2 sikit ;p

Izyan Masri said...

nida:betul.kalau tak,yan asyik tidor je :D

Izyan Masri said...

cik hani bhulat:kesian kan.sampai tak sempat update entry :D

Izyan Masri said...

haslinda:kihkih.malu lah pulak.xD

Izyan Masri said...

honeybunny:thanks ye .tadelah licin snagat.ada jugak jerawat.tengok betul mesti nampak.xD

Izyan Masri said...

ferra:dia buat vlog.semua best.tengoklah.cari kat youtube.inianwarhadi :D

Izyan Masri said...

arif azmi:memang busy teramat ni T_T

Izyan Masri said...

budak penghelih:kihkih.blog mana boleh lupa naaa. :D

Izyan Masri said...

angkasa:kihkih.neena pon dah pandai buat unsur hiperbola eyh :D

Izyan Masri said...

aimie liyana:kihkih.style tu ada dlm tutorial shawl dlm blog ni :D

Izyan Masri said...

miss addin:thanks there :D

Izyan Masri said...

harrazdani:betul2.bila dah sihat baru boleh buat semua tu.kankan :D

Izyan Masri said...

chempaka sari:thanks sayanggg ^^

Izyan Masri said...

cikida:malam memang rehat betul2.tido sampai tak sedar dah :D

Izyan Masri said...

phee ungu:meyh ambik sikit emas ni xD

Izyan Masri said...

ein razak:kan ? sampai tak sempat update entry T_T

Izyan Masri said...

adan:haha.dah tu awal sgt mak nak dtg nya xD

Izyan Masri said...

cik ery:berjimba tu macam bergembira,buang masa,senang cerita,yan pon taktau :D

Izyan Masri said...

jay:kihkih.kalau tak jadi PM izyan masri nanti :D

Izyan Masri said...

ayusha ramlee:first time yan rasa.haha :D

Far8 budak baik said...

mengade betol kau yan..
kalau nk pi tndas
lalu dapur lah..
pastu membz kan diri
di rumah..
ngade..haha

cik fai said...

waaa. sejak bile yan buat GA ni .
x ajak pon . dah tamat lom ?
sobsobsob -..-'

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

wah wah..sibuk..sibuk mmg sibuk..hehe..ahkak setuju..blogwalking adalah penting. utk blog x pemes mcm blog ahkak mmg penting aktiviti tersebut. lainlah blogger pemes kan tak yah blogwalking..

Misz Jenny said...

kak yan.....ni makan tak ajak kita lagi...


huwaaaaaaaaaaaaa

*pergi ke pantai membawa diri

RaraPuing said...

hi rara folow sini ada masa singgah my blog ok :))

rarapuing

cik fai said...

yan , fai majok kat sini .
cepatt pujuk . :(

sejak bile dah buat GA ni .

fai nak join . fai nak sume hadiah tu ^^
boleh tak ??

please ! please ! please ! * dengan tangan lap hingus . hihi

HonEyBuNNy said...

tengok betul2 dah neh...

xnampak pun..hehe

Bulan said...

PM x busy mcm nie.hahhaha

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Yang dinanti..yang ditunggu², cewahh.. meh sini..

Pengakuan Cik Bunga berani mati punye lah! HARUS baca

LindaRahim said...

bznyer..hihi.. cheers...

Ihsan Arifin said...

Dato' ckp je Dato' nak kami rakyat jelata buad ape? kami akan laksanakan demi Dato'. hidup dato' !

Misz Jenny said...

nak ad fesbuk bolehhH??

ke tak bg?

♥sophie♥ said...

yan comel mkn ta ajak ;(

Iera Lollies said...

meh ira cakpa kan ,
hidup yan mmg buzy cam PM :D

Aku tEtaP aKu said...

sy dh jemu mkn nasi arab tu..chicken mendy apetah lg..kih3..berlgak di situ..anywy..sdap k mknn arab yan??

Izyan Masri said...

FAR8 BUDAK BAIK:haha.aku bila cakap kena hyperbola sikit.:D

Izyan Masri said...

cik fai:tak tamat lagi.boleh join ramai2 meyh :D

Izyan Masri said...

rina avail:betul2.yang dh fames tggu org dtg je lagi :D

Izyan Masri said...

misz jenny:kihkih.alaa,jaj comel merajok laaahh :D

Izyan Masri said...

rara puing:dah follow :D

Izyan Masri said...

cik fai:sebab kan cik fai yg comel siap nangis lap hingus.yan kena pikir kan ni xD

Izyan Masri said...

honeybunny:kihkih.taknak lah kawan ;p

Izyan Masri said...

bulan:haha.habistu busy mcm mana ^^

Izyan Masri said...

cintabunga:yeay.dah baca :D

Izyan Masri said...

linda rahim:hehe.sebenarnya buat2 busy je tu :P

Izyan Masri said...

ihsan ariffin:kuat ngampu cikgu ni.okaylah.disebabkan cikgu kuat ngmpu,dato bagi macam2 :D

Izyan Masri said...

misz jenny:eeleeh,dah add pon kan.kihkih :D

Izyan Masri said...

sophie:alamak.nnti kita date sama2 makan sama2 ye ;p

Izyan Masri said...

iera lollies:yeay.ira baik.tenkiu2 :D

Izyan Masri said...

aku tetap aku:amboi2.mentang2 lah cik abang ni selalu makan eyh.siap makan dengan pak arab.sedap.lagi sedp dari kat egypt tu ^^