Saturday, June 18, 2011

Jumaat yang memalukan -.-

Hello sayang !
Peace be with you guys (:

hai rakan2 yang berada dalam keadaan sihat,yang tak sihat,yang sihat buat2 tak sihat,yang tak sihat dan tak buat2 dan pelbagai lagi ragam manusia yang tak mampu digambarkan dengan perkataan tapi boleh dengan camera atau webcam.

adekah korang tau bahawa kehidupan di sini sangat hectic?perlu bangun awal pagi dan berebut toilet pastu kena siap awal2 bila terlebih awal sambung tidur balik sampai 7.30 pagi pastu bila bangun 7.30 pagi terus buat2 terkejut sebab dah terlambat nak pegi kelas pukul 8,jalan laju2 dan kadang2 rasa nak buat marathon je sambil berbaju kurung agar kelihatan lebih ranggi yaww.dan akhirnya sampai ke kelas yang jaoh nak mamp tepat pukul 8 dan duduk dalam bilik ber-aircond sambil mengibarkan tangan untuk membiarkan peluh tersejat dengan sendirinya dan akhirnya berasa bangga sebab sampai awal dari lecturer.-.-'.busy bukan?

macam tu lah kat uitm seri iskandar.dulu waktu kat uitm puncak perdana wa wat lek je der.kelas pukul 8.30 pukul 8.35 baru gerak.ape barang bro pegi kelas awal2.tak remaja.sampai kelas dengan muka slumber say hello kat kelas dan lecturer sambil buat muka gila habis senior aa padahal baru part 1 time tu.pastu habis kelas pegi cafe sambil lipat lengan baju kurung tinggi2 agar kelihatan seperti gangster jalanan yang digeruni tatkala beli kuih karipap agar macik cafe tu bagi yan karipap dulu.bagus tak taktik ni? T_T

kelas kat sini semua guna password.dah rasa macam kat washington dc lak gila moden.padehal dalam belukar kat bota perak ni je.maka,disebabkan lecturer tak datang lagi,yan dan sorang lagi kawan yang suka datang awal tunggu lah kat luar.wa panas betul ada orang nak cabar wa datang awal jugak ni der.sokaysokay.kau tengok minggu depan wa sampai pukul 6.30 pagi.wakaka.bahagia bahagia. (':

pastu tengah kitorang dua tunggu lecturer ni,datanglah sorang 'pelajar' baru.dalam hati yan pikir "dak ni mesti repeater.failed last sem kot" pastu 'pelajar' baru tu pon dengan ramahnya mula mengatur bicara.marilah kita sama2 saksikan drama sebabak dibawah.lets cekedoutt~

dak baru: tak boleh bukak pintu lagi eyh?
yan: aah.pintu lock.kena guna kad.
dak:kenapa jadual kelas ni clash dengan kelas lain?kena share bilik ke?
yan:tu lah pasal.tak faham betol dengan org yg susun jadual ni.pompang pompang,blablabla *habis ramah aa ni
dak baru:okay,*senyum

first time ambik gambar kat sri iskandar.bulat betul muka macam bola sepak.rasa nak guling2 kan je muka yang bulat kat jalan raya.(':

habis sembang,kitorang pon dapat masuk sebab pakcik keje opis dah bukakkan pintu.sebagai seorang pelajar yang ramah kononnya dan nak tunjuk baik kat 'repeater' tu,yan pon cakaplah " jom kita duduk bertiga kat tengah" then dengan muka comel 'repeater' tadi senyum je.terus duduk depan tempat lecturer.janganlah dia ingat dapat mentoyakan insan yang lemah macam yan ni.yan berpikiran jauh permatang pauh.pastu yan cakaplah "situ tempat lecturer lah" pastu dia cakap "saya memang lecturer you guys."

PANGGG!ambik kau.bajet ramah sangat.sekali lecturer doeh.series malu rasa nak terjun ikut tingkap.tapi apekan daya.kelas kat ground floor je.tak brutal lah nak keluar ikut situ.maka,sepanjang kelas hari tu terpaksa lah yan tunduk dan buat2 tawaduk melihat buku agar rasa malu dapat dihilangkan sikit demi sikit.dahh aa tacing aa dengan lecturer sape suruh dia muda sangat muka sebaya kitorang je.wuwuwu.malu malu T_T so,cheers ! (:

64 comments:

nurul atiqah said...

Lawak la kak Yan ni. Haha ^^

msredcheesecake said...

Cik yan,
Kalu bz study pon jenguk2 la blog.rindu ler....

Bes ke burak gitu ngan pensyarah?kakaaa...len kali bagi salam n tanya siapakah anda? Sbl mula berbicara dgn strangers...hheee

fad ali said...

wahhh lame tak update,...
erkk malunyeee..hakahk

Shiro Petta Petto said...

HAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!!
YAN!!!
kau ni pelik2 laaa...
takde lagi dahsyat ke?
lepas ni ramah dengan dekan pulak ekh?
XP
HAHAHAHAH!!

Salim Harmanain said...

hahaahaha termalu sudah :p

senyumSOYA said...

adei~ malu2.. penah kena.. rasa nak terjun tingkap tapi lecturer hall x da tingkap..hahahah

angkasa said...

hahahahah dah agak dah tu mesti lectrurer..skrg ni rmai lectrurer muda2.23thun pon ada tau kt merbok.ajar account.wuuuu :D

CikHaniBhulat said...

haha..terkena sudah yan...kesian dia? seri iskandar agak ulu kan...dah la panas nak mmpus kan situ..tp isn n rabu best..de pasar mlm..masa utk habeskan wang ..hahaha...skrg lec muda2 je...konfius tu lec ke x...

sergeant keroro said...

auwww~

malu, hehe :P

MyMye MyMya said...

Ada2 je...hehehe :D

auny aizie said...

kahkahkahhkahhh !

ade ke pulak muke bulat mcm bole sepak woi ? ahha

belajar rajin rajinnnnn (:

Rtp Farra Arisha said...

busyyy sgt kh? hehe.
happy studying then and keepn on blogging too!
u damn pretty!

Anonymous said...

bernafas kembali blog ini dengan nukilan izyan masri.
tak sangka kena bangun seawal tu.
mesti penaaaaaat.sabar eaaah.tu semua cabaran untuk insan yang inginkan kejayaan.:)
hikhikhik.
that's cute.lepas ni ajak lecturer makan nasi alabama pula.

meaw said...

wakakakkaka, tak tahan 'pelajar baru' tu di cop repeater student,wekekekke..alik-alik lecturer daaaa :P

Faez Rusni said...

hahaha..sumpah ko terkena yan..hahah lawakla..kih3...

lain kalikan..cek kad matrix die...

nadzli azlan said...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH !!!!






smbung lagi gelak sebab memang lawak !! HAHAHAHHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA ! PADAN MUKO ! ITULAH BUAT LAGI TAU TAU ! NGIAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA WAKAKAKKAKAKAKA BHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHA !! :P

Abang Stalker said...

hahahaha..malu tahap dewa woo.xpe la..plg tdk pun itu lecturer prmpn kn.kurg ckit malu. ^_^ lecturer skrg mmg muda2,umur je tua..smpai terngurat lecturer sdri.lg malu..*_*

adeeb khairudin said...

hahahahaha.. siyes klaka.. haha.. comel je ase lect uh.hihi

Schubert Serenade said...

haha...lawak ok babe...tp biase la uitm lect most of yg baru2 memang muda...diorg grad awl..me neither, one of my lec muda n handsome gila..haha...:)

Izumi said...

weh yan..pe name dak yg ko tgkp gambar skali tuh??

haslinda said...

wah yan. long time no see... hehe...
tumpang malu jugak... hehe...:)

Izumi said...

da agak dh....kim slm kt dye ek... ^^

Aliza Zeke said...

hahahahahahaha...kelakar lah yan nie..mesti time tuu malu sgt ea yan.hehe

Izyan Masri said...

nurul atiqah:kihkih.malumalu tau :D

Izyan Masri said...

msrdcheesecake:nak update belog.rindu blog.tapi internet slow sgt kat sini T_T

Izyan Masri said...

fad ali:kankan?kesian yan malu.haha xD

Izyan Masri said...

shiro:haha.aku try utk ramah dengan dekan pulak.kahkah

Izyan Masri said...

salim harmanain:kesian kan malu? xD

Izyan Masri said...

senyum soya:kihkih.kalau mcm tu terjun ikut pintu je tak bleh ? xD

Izyan Masri said...

angkasa:kankan?semua stock muda2.kalau laki dh ngorat dah.kihkih xD

Izyan Masri said...

cikhani bhulat:aah.yan tak pernah pg lagi pasar malam kat luar.selalunya yang dlm uitm je xD

Izyan Masri said...

sergeant keroro:malu tahap max xD

Izyan Masri said...

mymye mymya:kihkih.malumalu xD

Izyan Masri said...

aunie aizie:kahkah.dah bulat sangat mestilah mcm bola sepak xD

Erra Kyra said...

haha sian nye ko yannn...


mude erk? nak nom tepon lect!ekekee...^^


memang moden laaa..tgk ar yan pon skg moden jerk...cam2 pesyen.^^

Izyan Masri said...

farra arisya.thanks alot pretty ladeyh.keep on reading my ordinary blog :D

Izyan Masri said...

cik anon:waah.ni mesti student uitm kan?spe sape?sampai tau nasi alabama kat downtown tu ? :D

Izyan Masri said...

meaw:kankan?segan gila doeeh :D

Izyan Masri said...

faez rusni:tu lah pasal.kalau tau,awal2 aku intai kad matrik dia xD

Izyan Masri said...

nadzli azlan:hahaha.jahatttttnyaaa ;p malumalu xD

Izyan Masri said...

abang stalker:kihkih.lagi extreme kalau smpai terngorat tu xD

Izyan Masri said...

adeeb khairudin:aah.lecturer tu sangat comel smpai tersilap dah kitorang ni xD

Izyan Masri said...

schubert serenade:haha.ohmaigod.if i'm in ur place,the 1st thing must be done is,ngorat lecturer.aww.ahah

Izyan Masri said...

izumi:zetty.dak SAS gak :D

Dayana AZ said...

whahaha :P biar btol kak yan.. bru igtkan repeater an .. adushh .. segan :P . untung an dpt muka nmpk mudaa je hehe... kak yan :), psl nk ilangkan neves tu , makan chocolate :) .

cikida said...

lorrrrrrrrrrrrrrrrr....kuiiiiiii2...ayann niiiiiiiii...ehhehehhehheeh/..guling2 sudahh taw ketawe..ngee~

cik.nisa.khaidir said...

ahah! lek luuu... watpe dtg awal. kekeke... sama la kite. org yg paling lambat masuk kelas n masuk dengan slumber and said assalamualaikum. "sorry sir, im over slept!"-sambil buat muka raih simpati. haha. JAHAT!

Fatihah said...

Lecturer rupenye hahaha

Jay said...

Yan....owh Yan......Rindurnye kat Yan......hehehehe.....:P

Izyan Masri said...

haslinda:kankan?lama tak nampak komen2 kat sini ;p

Izyan Masri said...

izumi:okeng dokeng!:D

Izyan Masri said...

aliza zeke:sangatsangatsangat malu.rasa nak cmpak diri kat tasik je xD

Izyan Masri said...

erra kyra:kahkah.jap lagi aku bagi eyh number dia xD

Izyan Masri said...

dayana az:kihkih.tu lah.siap ingatkan repeater lagi tu xp

Izyan Masri said...

CIKIDA:KIHKIH.malumalumalu ni xD

Izyan Masri said...

cik nisa khaidir:kihkihkih.kita sama der.sep sikit xp

Izyan Masri said...

fatihah:kesian kan?silap orang pastu dah malu xD

Lina Lina said...

nice blog..,i like it.., jln2 la kat blog sy

* http://linafadzlina92.blogspot.com/

Anonymous said...

jgnla terlalu cpt nk nilai org...kesian kot kene cop repeater..be open minded sikit yan .. k ... :) ok. kteorg ni bdk makan garam dr yan. jgn lerr nk memandai ok bebeh. adios ~

Izyan Masri said...

jay:hihi.jay dah jarang singgah sini.tu yang rindu tu ;p

Izyan Masri said...

lina lina:jap lagi kita jalan eyh :D

Izyan Masri said...

CIK ANON:MAYBE CIK ANON TAK BERAPA CLEAR LAGI KOT DENGAN SYSTEM UITM.AT THE FIRST PLACE,SHE'S NOT MY CLASSMATE.AND SHE'S NOT A NEW STUDENT TOO.SO,SELALUNYA,REPEATER DIORANG AKAN MASUK KELAS JUNIOR SATU SEM DARI DIORG.DAH BIASA DENGAN SUCH KIND OF SITUATION.THATS Y LAH I TOT SHE'S A REPEATER (: I HOPE U CLEAR WITH IT

Jay said...

selalu singgah blog yan,tp Yan jarang update.hehe

Benrauf said...

kelakar sangat.

Tabung PIBG

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, June 18, 2011

Jumaat yang memalukan -.-

Hello sayang !
Peace be with you guys (:

hai rakan2 yang berada dalam keadaan sihat,yang tak sihat,yang sihat buat2 tak sihat,yang tak sihat dan tak buat2 dan pelbagai lagi ragam manusia yang tak mampu digambarkan dengan perkataan tapi boleh dengan camera atau webcam.

adekah korang tau bahawa kehidupan di sini sangat hectic?perlu bangun awal pagi dan berebut toilet pastu kena siap awal2 bila terlebih awal sambung tidur balik sampai 7.30 pagi pastu bila bangun 7.30 pagi terus buat2 terkejut sebab dah terlambat nak pegi kelas pukul 8,jalan laju2 dan kadang2 rasa nak buat marathon je sambil berbaju kurung agar kelihatan lebih ranggi yaww.dan akhirnya sampai ke kelas yang jaoh nak mamp tepat pukul 8 dan duduk dalam bilik ber-aircond sambil mengibarkan tangan untuk membiarkan peluh tersejat dengan sendirinya dan akhirnya berasa bangga sebab sampai awal dari lecturer.-.-'.busy bukan?

macam tu lah kat uitm seri iskandar.dulu waktu kat uitm puncak perdana wa wat lek je der.kelas pukul 8.30 pukul 8.35 baru gerak.ape barang bro pegi kelas awal2.tak remaja.sampai kelas dengan muka slumber say hello kat kelas dan lecturer sambil buat muka gila habis senior aa padahal baru part 1 time tu.pastu habis kelas pegi cafe sambil lipat lengan baju kurung tinggi2 agar kelihatan seperti gangster jalanan yang digeruni tatkala beli kuih karipap agar macik cafe tu bagi yan karipap dulu.bagus tak taktik ni? T_T

kelas kat sini semua guna password.dah rasa macam kat washington dc lak gila moden.padehal dalam belukar kat bota perak ni je.maka,disebabkan lecturer tak datang lagi,yan dan sorang lagi kawan yang suka datang awal tunggu lah kat luar.wa panas betul ada orang nak cabar wa datang awal jugak ni der.sokaysokay.kau tengok minggu depan wa sampai pukul 6.30 pagi.wakaka.bahagia bahagia. (':

pastu tengah kitorang dua tunggu lecturer ni,datanglah sorang 'pelajar' baru.dalam hati yan pikir "dak ni mesti repeater.failed last sem kot" pastu 'pelajar' baru tu pon dengan ramahnya mula mengatur bicara.marilah kita sama2 saksikan drama sebabak dibawah.lets cekedoutt~

dak baru: tak boleh bukak pintu lagi eyh?
yan: aah.pintu lock.kena guna kad.
dak:kenapa jadual kelas ni clash dengan kelas lain?kena share bilik ke?
yan:tu lah pasal.tak faham betol dengan org yg susun jadual ni.pompang pompang,blablabla *habis ramah aa ni
dak baru:okay,*senyum

first time ambik gambar kat sri iskandar.bulat betul muka macam bola sepak.rasa nak guling2 kan je muka yang bulat kat jalan raya.(':

habis sembang,kitorang pon dapat masuk sebab pakcik keje opis dah bukakkan pintu.sebagai seorang pelajar yang ramah kononnya dan nak tunjuk baik kat 'repeater' tu,yan pon cakaplah " jom kita duduk bertiga kat tengah" then dengan muka comel 'repeater' tadi senyum je.terus duduk depan tempat lecturer.janganlah dia ingat dapat mentoyakan insan yang lemah macam yan ni.yan berpikiran jauh permatang pauh.pastu yan cakaplah "situ tempat lecturer lah" pastu dia cakap "saya memang lecturer you guys."

PANGGG!ambik kau.bajet ramah sangat.sekali lecturer doeh.series malu rasa nak terjun ikut tingkap.tapi apekan daya.kelas kat ground floor je.tak brutal lah nak keluar ikut situ.maka,sepanjang kelas hari tu terpaksa lah yan tunduk dan buat2 tawaduk melihat buku agar rasa malu dapat dihilangkan sikit demi sikit.dahh aa tacing aa dengan lecturer sape suruh dia muda sangat muka sebaya kitorang je.wuwuwu.malu malu T_T so,cheers ! (:

64 comments:

nurul atiqah said...

Lawak la kak Yan ni. Haha ^^

msredcheesecake said...

Cik yan,
Kalu bz study pon jenguk2 la blog.rindu ler....

Bes ke burak gitu ngan pensyarah?kakaaa...len kali bagi salam n tanya siapakah anda? Sbl mula berbicara dgn strangers...hheee

fad ali said...

wahhh lame tak update,...
erkk malunyeee..hakahk

Shiro Petta Petto said...

HAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!!
YAN!!!
kau ni pelik2 laaa...
takde lagi dahsyat ke?
lepas ni ramah dengan dekan pulak ekh?
XP
HAHAHAHAH!!

Salim Harmanain said...

hahaahaha termalu sudah :p

senyumSOYA said...

adei~ malu2.. penah kena.. rasa nak terjun tingkap tapi lecturer hall x da tingkap..hahahah

angkasa said...

hahahahah dah agak dah tu mesti lectrurer..skrg ni rmai lectrurer muda2.23thun pon ada tau kt merbok.ajar account.wuuuu :D

CikHaniBhulat said...

haha..terkena sudah yan...kesian dia? seri iskandar agak ulu kan...dah la panas nak mmpus kan situ..tp isn n rabu best..de pasar mlm..masa utk habeskan wang ..hahaha...skrg lec muda2 je...konfius tu lec ke x...

sergeant keroro said...

auwww~

malu, hehe :P

MyMye MyMya said...

Ada2 je...hehehe :D

auny aizie said...

kahkahkahhkahhh !

ade ke pulak muke bulat mcm bole sepak woi ? ahha

belajar rajin rajinnnnn (:

Rtp Farra Arisha said...

busyyy sgt kh? hehe.
happy studying then and keepn on blogging too!
u damn pretty!

Anonymous said...

bernafas kembali blog ini dengan nukilan izyan masri.
tak sangka kena bangun seawal tu.
mesti penaaaaaat.sabar eaaah.tu semua cabaran untuk insan yang inginkan kejayaan.:)
hikhikhik.
that's cute.lepas ni ajak lecturer makan nasi alabama pula.

meaw said...

wakakakkaka, tak tahan 'pelajar baru' tu di cop repeater student,wekekekke..alik-alik lecturer daaaa :P

Faez Rusni said...

hahaha..sumpah ko terkena yan..hahah lawakla..kih3...

lain kalikan..cek kad matrix die...

nadzli azlan said...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH !!!!






smbung lagi gelak sebab memang lawak !! HAHAHAHHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA ! PADAN MUKO ! ITULAH BUAT LAGI TAU TAU ! NGIAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA WAKAKAKKAKAKAKA BHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHA !! :P

Abang Stalker said...

hahahaha..malu tahap dewa woo.xpe la..plg tdk pun itu lecturer prmpn kn.kurg ckit malu. ^_^ lecturer skrg mmg muda2,umur je tua..smpai terngurat lecturer sdri.lg malu..*_*

adeeb khairudin said...

hahahahaha.. siyes klaka.. haha.. comel je ase lect uh.hihi

Schubert Serenade said...

haha...lawak ok babe...tp biase la uitm lect most of yg baru2 memang muda...diorg grad awl..me neither, one of my lec muda n handsome gila..haha...:)

Izumi said...

weh yan..pe name dak yg ko tgkp gambar skali tuh??

haslinda said...

wah yan. long time no see... hehe...
tumpang malu jugak... hehe...:)

Izumi said...

da agak dh....kim slm kt dye ek... ^^

Aliza Zeke said...

hahahahahahaha...kelakar lah yan nie..mesti time tuu malu sgt ea yan.hehe

Izyan Masri said...

nurul atiqah:kihkih.malumalu tau :D

Izyan Masri said...

msrdcheesecake:nak update belog.rindu blog.tapi internet slow sgt kat sini T_T

Izyan Masri said...

fad ali:kankan?kesian yan malu.haha xD

Izyan Masri said...

shiro:haha.aku try utk ramah dengan dekan pulak.kahkah

Izyan Masri said...

salim harmanain:kesian kan malu? xD

Izyan Masri said...

senyum soya:kihkih.kalau mcm tu terjun ikut pintu je tak bleh ? xD

Izyan Masri said...

angkasa:kankan?semua stock muda2.kalau laki dh ngorat dah.kihkih xD

Izyan Masri said...

cikhani bhulat:aah.yan tak pernah pg lagi pasar malam kat luar.selalunya yang dlm uitm je xD

Izyan Masri said...

sergeant keroro:malu tahap max xD

Izyan Masri said...

mymye mymya:kihkih.malumalu xD

Izyan Masri said...

aunie aizie:kahkah.dah bulat sangat mestilah mcm bola sepak xD

Erra Kyra said...

haha sian nye ko yannn...


mude erk? nak nom tepon lect!ekekee...^^


memang moden laaa..tgk ar yan pon skg moden jerk...cam2 pesyen.^^

Izyan Masri said...

farra arisya.thanks alot pretty ladeyh.keep on reading my ordinary blog :D

Izyan Masri said...

cik anon:waah.ni mesti student uitm kan?spe sape?sampai tau nasi alabama kat downtown tu ? :D

Izyan Masri said...

meaw:kankan?segan gila doeeh :D

Izyan Masri said...

faez rusni:tu lah pasal.kalau tau,awal2 aku intai kad matrik dia xD

Izyan Masri said...

nadzli azlan:hahaha.jahatttttnyaaa ;p malumalu xD

Izyan Masri said...

abang stalker:kihkih.lagi extreme kalau smpai terngorat tu xD

Izyan Masri said...

adeeb khairudin:aah.lecturer tu sangat comel smpai tersilap dah kitorang ni xD

Izyan Masri said...

schubert serenade:haha.ohmaigod.if i'm in ur place,the 1st thing must be done is,ngorat lecturer.aww.ahah

Izyan Masri said...

izumi:zetty.dak SAS gak :D

Dayana AZ said...

whahaha :P biar btol kak yan.. bru igtkan repeater an .. adushh .. segan :P . untung an dpt muka nmpk mudaa je hehe... kak yan :), psl nk ilangkan neves tu , makan chocolate :) .

cikida said...

lorrrrrrrrrrrrrrrrr....kuiiiiiii2...ayann niiiiiiiii...ehhehehhehheeh/..guling2 sudahh taw ketawe..ngee~

cik.nisa.khaidir said...

ahah! lek luuu... watpe dtg awal. kekeke... sama la kite. org yg paling lambat masuk kelas n masuk dengan slumber and said assalamualaikum. "sorry sir, im over slept!"-sambil buat muka raih simpati. haha. JAHAT!

Fatihah said...

Lecturer rupenye hahaha

Jay said...

Yan....owh Yan......Rindurnye kat Yan......hehehehe.....:P

Izyan Masri said...

haslinda:kankan?lama tak nampak komen2 kat sini ;p

Izyan Masri said...

izumi:okeng dokeng!:D

Izyan Masri said...

aliza zeke:sangatsangatsangat malu.rasa nak cmpak diri kat tasik je xD

Izyan Masri said...

erra kyra:kahkah.jap lagi aku bagi eyh number dia xD

Izyan Masri said...

dayana az:kihkih.tu lah.siap ingatkan repeater lagi tu xp

Izyan Masri said...

CIKIDA:KIHKIH.malumalumalu ni xD

Izyan Masri said...

cik nisa khaidir:kihkihkih.kita sama der.sep sikit xp

Izyan Masri said...

fatihah:kesian kan?silap orang pastu dah malu xD

Lina Lina said...

nice blog..,i like it.., jln2 la kat blog sy

* http://linafadzlina92.blogspot.com/

Anonymous said...

jgnla terlalu cpt nk nilai org...kesian kot kene cop repeater..be open minded sikit yan .. k ... :) ok. kteorg ni bdk makan garam dr yan. jgn lerr nk memandai ok bebeh. adios ~

Izyan Masri said...

jay:hihi.jay dah jarang singgah sini.tu yang rindu tu ;p

Izyan Masri said...

lina lina:jap lagi kita jalan eyh :D

Izyan Masri said...

CIK ANON:MAYBE CIK ANON TAK BERAPA CLEAR LAGI KOT DENGAN SYSTEM UITM.AT THE FIRST PLACE,SHE'S NOT MY CLASSMATE.AND SHE'S NOT A NEW STUDENT TOO.SO,SELALUNYA,REPEATER DIORANG AKAN MASUK KELAS JUNIOR SATU SEM DARI DIORG.DAH BIASA DENGAN SUCH KIND OF SITUATION.THATS Y LAH I TOT SHE'S A REPEATER (: I HOPE U CLEAR WITH IT

Jay said...

selalu singgah blog yan,tp Yan jarang update.hehe

Benrauf said...

kelakar sangat.